Találatok a következő kifejezésre: Néha görcsöl hasam, (78 db)

Csutortokon ment el a menzim, de azota is neha gorcsol egy picit a hasam, folyton éhes vagyok és a hasam is olyan, mintha a mensimnek kellene megjonnie. A teszt negatív. Elfogadjam a teszt eredményét, vagy reggel csináljak új tesztet?

Tegnap írtam és a tanácsotokra csin. tesztet, de nega lett. Pedig olyan fura érzésem van.Mintha a hasamalja "felpuffadt" volna és folyton pisilni kell. Most mi a teendo ilyenkor. Mintha bármelyik pillanatban megjonne a havim.

Legjobb válasz: Meli vagyok, koszonom mindenkinek a tanácsokat, orulok, h itt ilyen aranyos és segítokesz noktol tudok tanácsot kérni!!!!!! :))

A kérdező hozzászólása: Meli vagyok, koszonom mindenkinek a tanácsokat, orulok, h itt ilyen aranyos és segítokesz noktol tudok tanácsot kérni!!!!!! :) )
szia! attól függ milyen tesztet vettél, én olyan tesztet csináltam amit a nap minden szakában lehetett használni. Ha meg furcsa érzésed van és másodszorra is neg. lett a teszt azért menj el orvoshoz az többet tud mondani! 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A gyogyszertárban csak 2 fajta volt:RapiClear classic-ezt csináltam és a GS Mamatest Comfort.Mind a 2-ot lehet barmikor használni, de én reggel csináltam.Megcsináljam a másikat holnap?
Szia Meli! Na végre!!!Már nagyon vártalak!Sajnálom, hogy nega lett, de ez lehet rossz eredmény is!Egy nõ hallgasson a megérzéseire, de ne holnap tesztelj, hanem csütörtökön.A hcg másfél naponta duplázódik a szervezetedben!szurkolok, és irj mindenképp!puszika
A kérdező hozzászólása: Csak bírjam ki csutortokig. Abban bízok, h a teszt volt rossz... Bocsi, h így megvárattalak!! :)
Drága Meli!Nagyon izgulok érted!Ne idegeskedj, holnap már csütörtök.Én a Clear Blue terhességi tesztet ajánlom!Az legmegbízhatóbb.puszika
A kérdező hozzászólása: sziasztok. Csináltam tesztet, sajna negatív. :( De megfogadtam, h nem szomorkodom, hisz ebben a honapban sikerulhet. A ciklus. hu szerint febr. 4-én lesz peteérésem, de biztos ami biztos a párommal 2 naponta egyutt vagyunk, és megprobálunk nem a babára gondolni, hanem az élvezetre oszpontosítunk. Majd meglátjuk...
Szia Meli!Nagyon sajnálom, de fel a fejjel!Hidd el egyszer sikerülni fog, csak próbálj ne gondolni rá!! Puszillak

Nagyon fáj a fejem és néha görcsöl a hasam meg egy kicsit szédülök és hányingerem van sokat voltam ma napon ez lehet napszúrás?

FONTOS LENNE

Legjobb válasz: Igen lehet. Zuhanyozz le ne túl meleg vízzel. Feküdj le lehetõleg hûvös szobában és igyál sokat. Ha nem enyhül a tünet, holnap menj el dokihoz.

Igen lehet. Zuhanyozz le ne túl meleg vízzel. Feküdj le lehetõleg hûvös szobában és igyál sokat. Ha nem enyhül a tünet, holnap menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki napszúrásra gondol nálunk is de nem kívánom a vizet

Normális hogy néha görcsöl a hasam?

Nem fáj annyira,csak olyan mintha megakarna jönni.Első baba.14hkm

Legjobb válasz: Magnézium. Normális mert azt érzed, hogy történik valami, de orvosnak jelezni kell ezt a panaszt és fog írni/mondani magnéziumot.

Magnézium. Normális mert azt érzed, hogy történik valami, de orvosnak jelezni kell ezt a panaszt és fog írni/mondani magnéziumot.
Ne aggódj, az elsõ 3-4 hónapig ez simán belefér még, mivel a méh izmai folyamatos nyúlásban vannak.
Utolpsó! Nem csak az elsõ 3-4 hónapban, hanem aznegész terhesség alatt normális, az enyhe menzesz szerû fájdalom. Okozhatja a méh növekedése, izmok nyúlása. A terhesség vége fele a szülés közeledtét is jelentheti! 30hkm
Én most 7 hetes terhes vagyok de napi szinten majdnem a kezdetektõl görcsölök...Azt mondta a dokim hogy ez természetes és magnézium hiányom van.
Igen, végig jellemzõ a görcs, de fõleg az 1-2.trimeszterben a legjellemzõbb.
És a test pozitív vagy negatív lett?
8-as vagyok, a tegnap délutáni teszt sajnos negatív lett, de még mindig nem jött meg, holnap tesztelek megint, Neked pedig nagyon gratulálok!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
1-es vagyok, gratulálok!
Mondtam! :) :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap este teszteltem...POZITÎV lett :D Utolsó:írd majd mdg, hogy neked mi lett az eredmény! :) Sok sikert!
Teszteltél? Én ugyan így vagyok mint te, de még nem teszteltem, pénteken fogok, ha addig nem jön meg.
Tényleg csinálj tesztet, már kimutatná valöszínûleg!
Ha maj 28.-an jott meg utoljara, egy ma esti tesztrol is leugrananak a csikok!!!
Szia!Nekem meg május 31-én volt meg a mensim és mi e védekeztünk.Babát szeretnénk mert már van 1 6 éves lányom és múlt évben pedig elvetéltem sajnos :( Akkor semmilyn terhességi tünetem nem volt csak mellfeszülés.A mellfeszülés az most is megvan nekem és a fáradékonyság néha hányinger és a fehérfolyás na meg néha görcsölgetek, de az is lehet megjön neke, de reménykdem, hogy nem jön meg és baba lesz.Úgyhogy drukkolok neked!Én is jövõhéten csin. 1 textet, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 10hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta is mindig rendszeres 28naposak voltak a ciklusaim max.1napot késett..
A kérdező hozzászólása: még nem teszteltem..jövõhétig várok vele :) Nagyon szeretném, ha pozitív lenne!Kíváncsi vagyok a véleményekre, akik már tapasztaltak :)
Bocs, teszt.
A kérdező hozzászólása: Kedves 8as, nagyon drukkolok neked! :) Én pedig köszönöm szépen! :D

23. ciklusnap görcsöl szúr néha a hasim, puffadok! Mellfájdalom nincs ilyenkor pedig már szokott! Tesót szeretnénk, premenst és elevitet szedek! Szerintetek?

aba vagy sem?

Legjobb válasz: A premens miatt nem fáj, mivel az a premenstruációs tüneteket enyhíti...

A premens miatt nem fáj, mivel az a premenstruációs tüneteket enyhíti...
A kérdező hozzászólása: holnap lenne mensi, de t.teszt negativ viszont ovu teszt halványan de pozi, de miért??
A kérdező hozzászólása: rendi vagy mindenképp megirom, habár nem tudom lesz e szükség tesztre, ma eléggé szarul vagyok, hányos hasmenõs érzés fejfájás..és a mellem szúrkál közbe, reggeli hõm az 37.körül van!meg olyan furcsa görcsök gyötörnek a hasmenés miatt nem tudom..!!segitsetek!!
így van, neked már nincs messze, rajtam tegnap jött ki 1 pati:/ és még csak a 21.nap, majd várom a teszted eredményét:)
A kérdező hozzászólása: érdekes ezt nem tudtam!azóta a 26.napon vagyok és még mindig semmi se pattik se mellfájdalom, de hát 3 nap és kiderül :D
lehet kitolódott a peteérésed, 4-5 havonta a 20.nap után csúszik át a peteérés!nekem a héten volt peteérésem és tegnaptól fáj a cicim!
én is szedtem 3 hónapig, de utána nem kezdtem újra. szerintem lehet folytatni egy hónap után a kúrát megint.
A kérdező hozzászólása: értem, nem akarok terhességen kattogni, mert tudom hogy ha rágörcsölök az nem jó!és a premens 3 hónap után meddig hat?kell ujra szedni?mert nekem azt mondták hogy 3 hó után 1hó szünetet kell hagyni, de utánna??
23 nap még korai érezni ilyesmit..amúgyis a premens 3 hónap után kezd hatni rendesen. tudom, mert szedtem.
A kérdező hozzászólása: és ma egész nap ilyen hányinger féle van rajtam, meg az ágyból alig birok kikelni olyan fáradtság van rajtam :(
A kérdező hozzászólása: ez a 3.premenses hónapom, múlt hónapba naggyon fájt a mellem..tavaly júliusba volt egy missed ab.om, 7 hónapja próbálkozunk újra :D
Sajnos nekem ez mensi elõtt mindig így van viszont a Premens szedése alatt nem fájt elõtte a mellem. Ez még 2 esélyes! Drukkolok nektek. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: hahóó segitsetek!!!31.napon vagyok, elm.29.kellett volna megjönnie, éjjel nagggyon görcsöltem hányinger, fejfájás stb..de vérzés még mindig nincs...tesztet csináltam olyan lett hogy a teszt csik 2széle rózsaszin közepe fehér...ovu tesztem még mindig pozi :D

Menstruálok, és fáj a derekam + néha görcsöl a hasam is, vagy csak bezsibbad mind a kettő. Mit tegyek, hogy elmúljon?

Ha ülök akkor csak abban az esetben fáj, ha kihúzom magam, amint felállok érzem, hogy vissza kell ülnöm. Általában ilyen szoktam lenni menstruáció alatt, de holnap versenyre kell mennem (szerencsére nem sport), és 2 órán keresztül elég nehéz lenne összpontosítani derék- és hasfájdalmakkal.

Legjobb válasz: szia! szerintem igyál meg egy flectort, kevés vízben kell feloldani. igaz, vényre kapható, de nagyon jó, hatásos! nekem sokat segít mindig.

szia! szerintem igyál meg egy flectort, kevés vízben kell feloldani. igaz, vényre kapható, de nagyon jó, hatásos! nekem sokat segít mindig.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy holnap reggelre el kéne múljon ez a mindenség, és most szinte arra sincs erõm, hogy elmenjek a boltba. Lehet a sok görcsölés attól, hogy mindig egy kevés vér jön csak, az is alvadtan? Rossz a vérképzésem, vasutánpótlást is kéne szednem, de nekem nem volt idõm venni tablettát, vagy szirupot, meg amúgy sem szeretem, és édesapám mindig elfelejt hozni, pedig õ tudna szerezni magas vastartalmú szirupot.
Jó forró zuhany is enyhíti a mnestruációs fájdalmakat. Egyébként érdemes beszerezned direkt erre kapható gyógyszereket is, ha ennyire rosszul vagy. A mozgás is jót tesz ilyenkor, végy egy kis erõt magadon és mászkálj legalább a lakásban.
A kérdező hozzászólása: Este erõt vettem magamon, és lementem egy kicsit futni, miközben vettem fájdalomcsillapítót. Sokat segített a mozgás. Csak reggel kellett egy szem fájdalomcsillapító, s egész nap jól voltam.

Nem jön meg a menstruációm, és görcsöl néha a hasam már egy hete . Mitől lehet? 21/L

Legjobb válasz: vakbél, petefészek ciszta, hólyaggyulladás... talán orvoshoz kéne menni

vakbél, petefészek ciszta, hólyaggyulladás... talán orvoshoz kéne menni
Rengeteg oka lehet, (terheség/méhen kivül terhesség, vakbélgyuuladás, petefészekgyulladás, petefészek ciszta, meg még komolyabb dolgok is), de azt CSAK orvos tudja megállapitani, hogy mi. Menj el nögyógyászhoz és nézesd meg magad.
A kérdező hozzászólása: Ma megyek dokihoz, remélem nincs komoly bajom .

9 napja múlt el a menstruációm és most megint vérzek (rózsaszín folyás). Mi lehet az oka? Néha görcsöl a hasam és fáj a derekam is.

Legjobb válasz: Lehet, hogy most van peteérésed. Nekem olyankor szokott rózsaszínes folyásom lenni, görcsölni is szoktam, meg a derekam is fáj.

Lehet, hogy most van peteérésed. Nekem olyankor szokott rózsaszínes folyásom lenni, görcsölni is szoktam, meg a derekam is fáj.
peteérés vagy beágyazódást kísérõ folyás/pecsételés (utóbbi csak abban az esetben ha éltél mostanság nemi életet, az mindegy, hogy védekeztél-e)
Teszt???
utolso vagyok hat sajnalom de ne keseredj el! szerintem felesleges igy a teszt!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat! Hát, az éjjel megjött... De iszonyúan fájt a hasam, azt hittem, meghalok, komolyan. Anyukám szerint a felfázástól van, mert neki is volt ilyen lánykorában. Tehát, ha megjött, akkor van értelme a tesztnek?
Nekem minden ismerõsöm azt mondta hogy nekik leszakadt a cicijük mikor terhesek lettek! Nekem 3 hónapja felelt meg a közérzetem egy terhességnek, de a cicim nem fájt.2 hetet késett majd végül megjött!:( Vegyél egy tesztet, 9 nap után biztos kimutatja! Írd meg az eredményt! Szép napot!:)
nekem a dokim egyszer azt mondta hogy 3 esetben késhet: terhesség, hormonális probléma, ciszta. A felfázás nem volt köztük! nem akarok vészmadár lenni, de szerintem terhes vagy, holnap vegyél tesztet
Utolsó vàlaszoló vagyok, ràadàsul a tea mèg a felfàzàsra is jó. Egyébkènt sztem a felfàzàstól nem kèsne 9 napot, ennyi ideig a betegsèg sem tart.
Ha elõfordul, hogy nem vèdekeztek, akkor az is elõfordulhat, hogy terhes vagy. De lehet egy kis hormon zavar is. Èn a helyedben csinàlnèk egy tesztet, ès ha negatív, akkor innèk palàstfû teàt. Nekem eddig bevàlt ez a módszer, 3-4 nap utàn mindig megjött.
20.50 vagyok Nekem se késett még felfázás miatt, de nem mondom hogy nem lehet tõle.De azért szerintem egy teszt nem árthat, ha nem vagy terhes és továbbra se jön meg akkor menj dokihoz.
Hát nekem a felfázás miatt soha nem késett, de ettõl független lehet elõfordulhat.... Azért holnap tesztelj egyet!!
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem, mert nem hiszem, hogy terhes lennék, bár elõfordult, hogy nem védekeztünk az utóbbi idõben. De menstruáció utolsó napjaiban volt ez, amikor már alig volt valami. Lehet felfázástól?
És még nem teszteltél?Ha terhes vagy 9 nap késés után már simán kimutassa.
Nem így már nem kell teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!