Találatok a következő kifejezésre: Néha félre a szemem balra egy (2 db)

Néha félre rángatózik a szemem balra egy pillanatra. Mintha egy ideg húzódna meg ilyenkor aztán utána mintha semmi nem tortént volna. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Lehet betegség is, valamilyen idegi probléma (ha elhatalmasodik ill. állandósult, tudtommal mûthetõ, átvágják az idegszálat. De a legvalószínûbb az esetedben az, hogy kimerült, fársdt vagy, akkor jelentkezhetnek ilyen tünetek. Nekem a szemhéjem ill. a számnál a felsõajkam szokott rángatódzni, ha hosszabb távon nagyon stresszes az élet.

Lehet betegség is, valamilyen idegi probléma (ha elhatalmasodik ill. állandósult, tudtommal mûthetõ, átvágják az idegszálat. De a legvalószínûbb az esetedben az, hogy kimerült, fársdt vagy, akkor jelentkezhetnek ilyen tünetek. Nekem a szemhéjem ill. a számnál a felsõajkam szokott rángatódzni, ha hosszabb távon nagyon stresszes az élet.
Biztosan csak arról van szó, hogy megerõltetted a szemed.
Anyukámnak is rángatózotta szemhéja, utána olvastam és azt írták magnizéium hiány álla dolgoban. persze biztos nem utolsó dolog az, h fáradt a szemed :)
Lehet hogy emelni kéne az adagodat.Beszélj a dokival
A kérdező hozzászólása: Hétfõn vltam nála, akkor mondta, hogy felet szedjek. A vérnyomásom és a pulzusom is kellõképpen leviszi, csak úgynézki nem tünetmentesen, vagy nem tudom... Nem lehet, hogy csak azért jelentkezenek mert pár napja szedem csak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!