Találatok a következő kifejezésre: Néha fáj beszur a szivem (2 db)

Az miért lehet, hogy néha beszúr a szívem és nem tudok mozdulni? :S Tegnap is volt ilyen, és most is érzem egy kicsit, hogy fáj. Ebből lehet baj? 13/L

Legjobb válasz: velem is volt ilyen sokszor :/ voltunk is vele orvosnál de szerencsére semmi bajom :) szerintem menj el te is orvoshoz

velem is volt ilyen sokszor :/ voltunk is vele orvosnál de szerencsére semmi bajom :) szerintem menj el te is orvoshoz
Én elmennék 1 Kardiológushoz. Lehet hogy szívbeteg vagy. De, nyugi. ne ess pánikba. Ez csak egy tipp, és ha még be is válik: akkor sincs miért parázni, felírnak rá egy kis gyógyszert és már jól is leszel! :)
Nekem is volt ilyesmi.Megkérdeztük az egyik orvosismerõsünket és õ azt mondta, hogy ez elvileg sok mindenkivel megesik.Szerintem menj el orvoshoz nem árt.
nekem is régen volt ritkán... azóta sincs :) ) menny el dokihoz, de nemhiszem hogy nagy a baj ;)
3-4 osztályosként nekem rengeteg ilyenem volt, akkor felkerestünk 1 kardiológust, õ semmi rendellenességet nem látott nálam, akkoriban arra tippeltek hogy túl stresszes vagyok. Azóta többet alszom és csak az igazán fontos dolgokra figyelek oda, és minden oké, bár az utóbbi pár hétben kezd visszajönni... Mindenesetre, menj el vele orvoshoz, az a tuti!

Néha fáj és beszur a szivem lehet, hogy császáros leszek?

Legjobb válasz: Ááá,csak a megnövekedett testsúly miatt rendetlenkedik a ketyegõ.Azt nem mondom,hogy menj vele a védõnõhöz,mert számomra nyilvánvalóvávált,hogy az enyém is tök hülye,de a gondozó dokidat felhívhatod,mondjuk majd hét közben.Ha más nem csinálnak egy újabb EKGt.

Ááá, csak a megnövekedett testsúly miatt rendetlenkedik a ketyegõ.Azt nem mondom, hogy menj vele a védõnõhöz, mert számomra nyilvánvalóvávált, hogy az enyém is tök hülye, de a gondozó dokidat felhívhatod, mondjuk majd hét közben.Ha más nem csinálnak egy újabb EKGt.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
komolyan kell venni ez nem vicc, nekem is ez volt a problémám kardiológus megvizsgált kaptam gyógyszert a panaszok megszûntek és simán ment a szülés, utána 1hétig még szedtem és normalizálódott a vérkeringésem, ugyanis a fokozott megterhelés miatt volt az egész


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!