Találatok a következő kifejezésre: Néha elő fordulni hogy (2 db)

Néha elő szokott fordulni hogy aranyerem van nem veszélyes de mit lehet tenni hogy szűlésnél ne erősődjőn meg jobban?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez a helyzet, idõnként elõjön. Én is tartottam, hogy a szülésnél "eldurvul" a helyzet, és tényleg jobban kijött, mint szokott, de a gátkezelés során minden nap felajánlották (én meg persze elfogadtam) a kezelését, így pár hét alatt teljesen rendbejött és azóta sem romlott a helyzet a szülés elõttihez képest. Egyébként a kórházban is Reparon kenõcsöt használtak, recept nélkül kapható úgy tudom, és nagyon hatékony.

Nálam is ugyanez a helyzet, idõnként elõjön. Én is tartottam, hogy a szülésnél "eldurvul" a helyzet, és tényleg jobban kijött, mint szokott, de a gátkezelés során minden nap felajánlották (én meg persze elfogadtam) a kezelését, így pár hét alatt teljesen rendbejött és azóta sem romlott a helyzet a szülés elõttihez képest. Egyébként a kórházban is Reparon kenõcsöt használtak, recept nélkül kapható úgy tudom, és nagyon hatékony.
Valószínûleg migrén. Ha rendszeresen elõfordul, orvos írhat fel rá gyógyszert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!