Találatok a következő kifejezésre: Néha elő fordulni (3 db)

Néha elő szokott fordulni hogy aranyerem van nem veszélyes de mit lehet tenni hogy szűlésnél ne erősődjőn meg jobban?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez a helyzet, idõnként elõjön. Én is tartottam, hogy a szülésnél "eldurvul" a helyzet, és tényleg jobban kijött, mint szokott, de a gátkezelés során minden nap felajánlották (én meg persze elfogadtam) a kezelését, így pár hét alatt teljesen rendbejött és azóta sem romlott a helyzet a szülés elõttihez képest. Egyébként a kórházban is Reparon kenõcsöt használtak, recept nélkül kapható úgy tudom, és nagyon hatékony.

Nálam is ugyanez a helyzet, idõnként elõjön. Én is tartottam, hogy a szülésnél "eldurvul" a helyzet, és tényleg jobban kijött, mint szokott, de a gátkezelés során minden nap felajánlották (én meg persze elfogadtam) a kezelését, így pár hét alatt teljesen rendbejött és azóta sem romlott a helyzet a szülés elõttihez képest. Egyébként a kórházban is Reparon kenõcsöt használtak, recept nélkül kapható úgy tudom, és nagyon hatékony.

Mitõl lehet az, ha néha (kb. hetente egy-két napra) bepirosodok "ott lent", viszket is, ráadásul mintha kirepedne a bõröm, és néha fehér színû, darabos folyás is elõ szokott fordulni?

Ha elmennék nõgyógyászhoz,akkor mit csinálna velem,hogy vizsgálna meg?(Még sosem voltam nõgyógyásznál,anyukámat pedig nem szeretném belevonni a dologba)

Legjobb válasz: Ne szégyelld ezt Anyukád elõtt. Errõl nem tehetsz.

Ne szégyelld ezt Anyukád elõtt. Errõl nem tehetsz.
Mindenképpen keressetek nõi orvost elsõre, és azért én anyukámat is bevonnám. Gyerek, vagy tini nõgyógyászat lenne jó.
Valószínûleg migrén. Ha rendszeresen elõfordul, orvos írhat fel rá gyógyszert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!