Találatok a következő kifejezésre: Néha apró érzek az (4 db)

Mióta az eszemet tudom, a jobb herém lejjebb helyezkedett el, mint a bal. A nagy melegben néha fájt. Jelenleg azt érzem, hogy a jobb herém alsó tájékán ( tail of epidydimis ) néha-néha fájdalom nyilall, mintha apró tűvel szurkálnák. Vélemény?

Urológus látta már, és azt mondta, a here rendben van. De sajnos ultrahangra nem küldött el. Lehet valamilyen mikroszkópikus sebesülésem van a here és a mellékhere határán, ami állandó fájdalmat okoz, és amely a heresüllyedés hatása? Kétségbe vagyok esve...

Legjobb válasz: Az, hogy az egyik heréd lejjebb van, az teljesen természetes. Minden férfinél így van. A kérdésedre viszont lehetetlen válaszolni. Ha nem fogadod el az egyik urológus diagnózisát, akkor keress fel egy másikat. Így legalább megnyugszol, ha egy másik orvos is megvizsgál. Addig is kár ezen stresszelni...

Az, hogy az egyik heréd lejjebb van, az teljesen természetes. Minden férfinél így van. A kérdésedre viszont lehetetlen válaszolni. Ha nem fogadod el az egyik urológus diagnózisát, akkor keress fel egy másikat. Így legalább megnyugszol, ha egy másik orvos is megvizsgál. Addig is kár ezen stresszelni...
Errõl mondjanak az orvosok véleményt .A kórt már te is igyekeztél meghatározni , megnevezni .Nem tudom ez mennyre volt hasznos számodra.Csak a kételyket fokoztad magadban .

Lehetséges az hogy 13 hetes kismama vagyok és most kezdek el rosszul lenni? Hányás, szédülés, fejfájás, alacsony vérnyomás, fáradákony vagyok nagyon, van folyásom is ami zavar, és néha apró szúrásokat érzek a köldököm alatt. Mitől lehet ez?

aggódom nagyon. a véd?n?m pihenést javasolt, mert ezek mind jelek, hogy jobban oda kell figyelnem magamra, és a kicsire. még dolgozom egyébként, de ma már nem mentem, mert nem éreztem jól magam. a babának ugye nem lehet baja?

Legjobb válasz: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.

A kérdező hozzászólása: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.
nõ a baba, nyúlnak a méhszalagok, ne aggódj! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s majdnem a 18. hétig tartottak... de elmúlt, s jött más.. :-) pihenj sokat, s aludj amennyit csak tudsz!! Rendben lesz minden!! Boldog babavárást!! 29 hetes kismmama

Néha apró szúrásokat érzek az alhasamban. Ez is lehet terhességi tünet?

5 nap múlva kell megjönnie, akkor tesztelek, csak kiváncsi vagyok,hogy ez is lehet e az.

Legjobb válasz: igen lehet,de az is lehet hogy megfog jonni.legyèl mèg turelmes,ha kèsik csinàlj tesztet.drukkolok...

igen lehet, de az is lehet hogy megfog jonni.legyèl mèg turelmes, ha kèsik csinàlj tesztet.drukkolok...
Minden lehet, várj türelmesen és ha már késik a mensid csinálj tesztet. Szurkolok.
Lehet ez is, már aznap csinálj tesztet amikor meg kell jönnie.Én akkor teszteltem és + lett.Pedig nem volt sok tünetem, csak mell feszülés, és görcsölt a hasam.Sok sikert!
Szia!A közvetlen elõttem szólónak az ellentettje vagyok pont.Én is éreztem ilyet, késett is 5 napot, mellem is feszült, stbb...A 2 teszt nega lett, és 5 nap késés után megjött.Sztem legalább egy hetet várj mensikimaradás után, mert sajna erõsen benne van a pakliban, hogy csalódni fogsz.Ha egy nõ gyermeket akar, képes befolyásolni a szervezetet....de persze az is lehet hogy babó van a dologban, én 2t már vetéltem, az egyiknél volt ilyen tünetem.Egyébként nem a legtipikusabb tünetek egyike ez.De szorítok!!Egy öreg róka


Mi történik velem? Néha nagyon furcsán érzem magam. Apró dolgok miatt rámjön a szorongás, elkezd reszketni a lábam, és görcsöl a gyomrom, fázok, szinte az egész testemben remegek.

Olyan érzés mintha valamit tennem kéne, de nem tudok. Nem tudom mit?l lehet... ma történt velem sokminden (jó és kevésbé jó, nem mindennapi dolog)... A családban és suliban minden rendben, a magánéletben is. Mi lehet ez? (16 éves lány)

Legjobb válasz: Sajnos én sem tudom a választ a kérdésre, de nagyon érdekelne! Velem is szokott ilyen történni, pl.: minden elõzetes nélkül el kezdek félni valamitõl, de annyira, hogy fáj tõle a hasam, és hiába gondolom át 100szor, hogy semmi nem történt velem, és nem is fog a közeljövõben, egyszerûen le kell ülnöm (már ha állok.)

Sajnos én sem tudom a választ a kérdésre, de nagyon érdekelne! Velem is szokott ilyen történni, pl.: minden elõzetes nélkül el kezdek félni valamitõl, de annyira, hogy fáj tõle a hasam, és hiába gondolom át 100szor, hogy semmi nem történt velem, és nem is fog a közeljövõben, egyszerûen le kell ülnöm (már ha állok.)
Belsõ nyugtatanság, szorongás okozza. Valószínûleg labilis a lelkiállapotod, ami késõbb esetleg pánikbetegséghez is vezethet. Próbálj meg ilyenkor nem a rossz dolgokra gondolni, hanem valami kellemes, megnyugtatóra, és hasznos lenne relaxálni. Ezek a tünetek remélhetõleg elmúlnak, ha nem történnek kellemetlen, frusztráló dolgok veled. Ha rendszeresen jelentkezik, akkor azért érdemes lenne orvossal megbeszélni, hogy mi a teendõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!