Találatok a következő kifejezésre: Néha úgy mintha (166 db)

Ezosok, erzitek-e neha ugy mintha egy-ket "valaki" szandekosan komoly kerdeseket nevetsegesse akarnanak tenni. Mi ezzel a celjuk? Es ha semmi celjuk nincs ezzel csak unatkoznak akkor miert nem huznak a pitsaba?

Legjobb válasz: Én azt érzem, hogy valakik nyilvánvalóan saját fantazmagóriát közismert tényként vezetnek elõ, mintha valóban létezne, közben olyan bõdületes, hogy hihetetlen. Pl. Mit tudsz a kutyaemberrõl?-típusra gondolok, vagy lehet harcsaember, ilyen ember, olyan ember... Unatkoznak.

Én azt érzem, hogy valakik nyilvánvalóan saját fantazmagóriát közismert tényként vezetnek elõ, mintha valóban létezne, közben olyan bõdületes, hogy hihetetlen. Pl. Mit tudsz a kutyaemberrõl?-típusra gondolok, vagy lehet harcsaember, ilyen ember, olyan ember... Unatkoznak.
Én jól szórakozok 1-2 olyan komoly témán, mint pl: "A szüleimet hogy vehetném rá agykontrollal, hogy elengedjenek a Balatonra?" LOL FAG!
És mik azok a "komoly kérdések"? Mit jelent az az álom amiben Angelina Jolie autogramot adott? Vagy hogy lehet-e komoly kapcsolatom egy ikrek fiúval? Akkora ökörségeket tudnak néhányan kérdezni, hogy hihetetlen, ne csodálkozzanak a válaszokon se..
igen, megfigyeltem én is.nem kell velük foglalkozni, vagy beírsz vmi.hasonlóan értelmes választ.
Ooo..o istenem, itt vannak értelmes emberek is? Végre! Sajnos azért nem mennek el és teszik máshol az agyukat, mert maga az internet egy anonim dühöngõ, ah-hol felelõsség nélkül azt irkálhatnak ami jól esik. Most a legrosszabb esetbe OFFol, majd az illetõ kap egy banánt, utána újra regisztrál egy másik email-címmel. Pedig kezd tele lenni az én burám is a reptoidokkal. Ki hisz el ilyen baromságokat? Ez egy sci-fi, nem ér meg egy bejegyzésnél többet. A gyökér meg azt taglalja, hogy róluk álmodott. És mit jelenthet ez. (bakker) Nõj már fel és kezdj el élni.
Már tiltólistára kéne tenni a reptoidokat meg a világvégét...
baba nem lehet??
A kérdező hozzászólása: mindkét teszt negatív. egy hónapos terhességet sztem kimutatna már a teszt (Lily teszt volt amugy)
akkor sztem hamarosan meg fog jönni!! 3 hét késés belefér..lehet stressztõl v felfázás..bármi..ha nincs más panasz akkor nyugi:)
A kérdező hozzászólása: nincs más terhességre utalo panaszom, egyedül ez a premenstruális-szerû alhasfájás, ami néha megijeszt, mert azt olvastam h összetéveszthetõ a terhesség alatti érzéssel, amely a méh növekedése miatt van. Egyébként pajzsmirigy-túlmûködésem is van, meg most érettségiztem, és több helyen is vállaltam nyári munkát, próbálom ezekre fogni, na meg a hülye idöjárásra...
nem híztál vmennyit?
A kérdező hozzászólása: nem, nem hiztam. körülbelül két éve tartom az 52-55 kg közti súlyomat. Most számoltam ki a peteéréskalkulátorral, 6hetes terhes lennék. Gondolom nem létezik teszt, ami ezt már nem mutatná ki...

Miért viselkednek a fiúk néha úgy mintha nem is érdekelné őket a csaj (aki tetszik nekik)?

Legjobb válasz: Egyértelmû :D Mert õk szégyenlõsek :D Azt hiszik,hogy a többi fiú elõtt gáz..

Egyértelmû :D Mert õk szégyenlõsek :D Azt hiszik, hogy a többi fiú elõtt gáz..
Félünk az elutasítástól és ennek néha az a következménye, hogy nem merünk a felé a lány felé közeledni aki esetleg tetszik nekünk, persze ezt embere válogatja, pl én sem vagyok az a félénk típus, ha tetszik egy lány nyiltan a szemébe mondom, buszon, metrón, villamoson :D
Azért mert mostmár a legtöbb lánynak az jön be ha a fiú után lehet futni...ezvan sajnos:( tapasztalatból. Mert amikor a fiú kiönti a lelkét a lánynak akkor a lány vissza élhet vele.

Van egy srác. Néha tök úgy viselkedik mintha akarna tőlem valamit, néha pedig mintha semmi sem kéne. Miért játszik velem?

Úgy érzem belezúgtam a srácba. A bibi csak az hogy van barátom. (akit szeretek). A srácnak nem mondtam még el, hogy mit érzek. (Lehet hogy csak egy fellángolás, és semmi több? Ezt hogyan tudnám magamban eldönteni?) A barátom nem tudja h vmi van a sráccal kapcsolatosan Segítsetek!

Legjobb válasz: Fiú vagyok... Nekemis van barátnõm,és néha kacsintgatok másfelé. szerintem ezt csupán kalandvágyból csináljuk mindketten,ugyanis ha a találkozáshoz érnénk a lelkiismeretem mindig megszólal...Akarom de nem avgyok rá képes.bár ha összekapok valamin néha bnõmmel ezt nagyon megbánom,de ez sztem természetes!Addig kell élvezni az ilyen dolgokat amíg nem kötjük le magunkat egy életre és nincs családunk! Pux

Fiú vagyok... Nekemis van barátnõm, és néha kacsintgatok másfelé. szerintem ezt csupán kalandvágyból csináljuk mindketten, ugyanis ha a találkozáshoz érnénk a lelkiismeretem mindig megszólal...Akarom de nem avgyok rá képes.bár ha összekapok valamin néha bnõmmel ezt nagyon megbánom, de ez sztem természetes!Addig kell élvezni az ilyen dolgokat amíg nem kötjük le magunkat egy életre és nincs családunk! Pux
szerintem csak jól esik az egódnak, h van valaki más is akinek tettszel a barátodon kivül, és ez lelkesit...szerintem...nem tudom milyen rég vagytok együtt de ha már van pár hónapja, éve akkor lehet h megszoktad a barátod biztonságát, s valami újat keresel...ez persze nem jelenti azt h nem Õt szereted. Szerintem beszéljetek, tisztázzd magadban a dolgokat és mond el neki, szerintem értékelni fogja. A másik sráccal pedig beszélgessel el, lássuk hogy mi a helyzet...sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor erõt veszek magamon, és elbeszélegetk mind2-vel. A barátommal egészen nagyon sok hónapja együtt vagyunk. Tavaly tavasszal jöttünk össze. Köszi a segítséget!
szia, én is ebben a cipõben járok.Csak én 16 éve vagyok együtt a férjemmel. 4 éve tetszik egy srác, és a szemezésen kívül nem történik semmi. Lehet, hogy csak szórakoznak. Mondjuk én nem is tudnám elképzelni más férfival, de ez annyira jó. A férjemen kívül még nem volt más pasim. Ha bátor vagy próbálj meg vele beszélgetni, és kideríteni a szándékait. Utána pedig beszélj a barátoddal. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ebben a kalandvágyban viszont van valami igazságféle! :)

Normális, ha gyakran érzem úgy, mintha álmodnék? Néha nem tudom, valóság vagy álom? !

minden délután iskola után lefekszem aludni pár órára, este így nehézkesen alszom el, van hogy nem is alszom többet mint 6 óra, hétvégén meg szintén buli miatt hajnalban fekvés, és későn kelés. gyakran jutnak eszembe dolgok, és néha mintha nem tudnám, hogy ez álom volt vagy valóság, pár perc múlva persze már rájövök, ha nagyobb dologról van szó, de például egy rövid beszélgetésnél, telefonálásnál vagy sms-nél más a helyzet, ott vissza kell néznem. de a legfurább, hogy sétálok az utcán, picit mintha szédülnék, és tudom hogy valóság, de nem érzem annak, a részegséghez tudnám hasonlítani.. kicsit ijesztő, sehol nem találok ésszerű magyarázatot rá, de szinte összemosódik a valóság és az álom. 18/l

Legjobb válasz: Hát ennyibõl nehéz megmondani mi lehet. Gondolom drogozni nem drogozol. Nekem is voltak hasonló érzéseim. Néha nekem is voltak olyan pillanatok, amikor olyan volt mintha álmodnék. Sõt késõbb egyre rosszabb lett, és ijesztõ is volt, a végén már pánikrohamok jöttek rám. Enyhe nyugtatót kellett szednem. Szóval sok minden lehet. Szerintem, ha nem múlik el mindenképp kérdezz meg egy orvost.

Hát ennyibõl nehéz megmondani mi lehet. Gondolom drogozni nem drogozol. Nekem is voltak hasonló érzéseim. Néha nekem is voltak olyan pillanatok, amikor olyan volt mintha álmodnék. Sõt késõbb egyre rosszabb lett, és ijesztõ is volt, a végén már pánikrohamok jöttek rám. Enyhe nyugtatót kellett szednem. Szóval sok minden lehet. Szerintem, ha nem múlik el mindenképp kérdezz meg egy orvost.
ezt az Eredetbõl vetted? szerintem neked megártott az a film!:D
A kérdező hozzászólása: Nem, sose drogoztam, megvetem.. hat mindenesetre koszonom., "jo" tudni, hogy nem vagyok egyedul.. :s :) a 2.nak pedig azt kell mondjam, te hulye vagy :DD amugy jo film, ujra akarom mar nezni egy ideje, mert reg nem lattam, lehet ezek el vonasi tunetek a filmre nezve :D

3 hónapja szültem. Néha úgy érzem mintha mocorogna bennem a baba. A belek mennek vissza a helyükre még mindig? Nem tudtak vissza menni 3 hónap alatt? Vagy mitől van ez?

Ha oda teszem a kezem érezni is lehet. Van más is akinek jelentkezett ilyen? Császárral szültem, ez közre játszhat?

Legjobb válasz: Én természetes módon szültem és nekem is volt ilyen. Néha olyat is éreztem mint akkor amikor mocorgott a baba. Mintha idegek rángnának ott, nem tudom mitõl lehet ez, de fura az tuti :)

Én természetes módon szültem és nekem is volt ilyen. Néha olyat is éreztem mint akkor amikor mocorgott a baba. Mintha idegek rángnának ott, nem tudom mitõl lehet ez, de fura az tuti :)
Én is császáros voltam, én is éreztem!Most 5 hónapos, és már nem érzem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. Nekem is elég furcsa. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy simogatom a pocim...

Van egy lány, akit bírok, mint barátot, de semmi többet nem akarok tőle. Viszont szoktunk találkozni és sok közös érdeklődési körünk van és néha úgy érzem, talán túlságosan is úgy tűnik, mintha "adnám alá a lovat". Mit csináljak, hogy ne így legyen?

Úgy értem, kicsit az az érzésem, hogy bejövök neki vagy esetleg érez is valamit irántam, de nem akarom, hogy neki kés?bb rossz legyen. Viszont szívesen találkozom vele. Hogy oldjam ezt meg?

Legjobb válasz: ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni

ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni
Kb. ahogy elõttem is írta valaki. S egyszerûen csak viselkedj vele is úgy, mint egy haveroddal, akivel ugyanúgy sok közös érdeklõdési körötök van. Ha ezek után is kiderül õ tényleg többet érez, rossz dolog lesz neki, az ellen te nem tudsz mit tenni. De beszéljétek meg, hogyan tovább (jobb-e ha találkoztok egyáltalán vagy sem). Rajta áll, hogy a jó barátság meg marad-e.
Szerintem beszéld meg vele.. sokkal egyszerûbb az úgy.. és lehet hogy õ nem is érez irántad semmit..csak szintén abban a helyzetben van mint te, hogy nagyon bír.. és kicsit "adja alád a lovat"..ahogy te is mondtad! Beszéljétek meg! Kár egy nagyon jó barátságot erre beáldozni! :D 16/ L Somogy megye :) )
A kérdező hozzászólása: Amúgy az a baj, hogy mindig azt mondják, hogy ha csajt akarok, elõbb barátok legyünk és utána lehet továbbmenni, viszont az olyan csajok, akik tetszenek, azokkal vagy barátkozni nem tudok, vagy õk nem akarnak tõlem semmit; az olyan csajok pedig, akikkel tényleg tök jól elvagyok barátilag, azok nekem sosem tetszenek, és ráadásul néha õk akarnak tõlem valamit.
Hasonló helyzetben vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy régen (=5 éve) nagyon bele voltam esve és szerintem nem hiszi el, hogy már ilyen szempontból közömbös :D Én azt javaslom, hogy kettesben kevesebbet találkozzatok, inkább legyen más is ott és akkor nincs annyira esély félreérthetõnek lenni, nálam egyelõre mûködik.
A kérdező hozzászólása: Kezd súlyos lenni a helyzet, most már világosan érzem, hogy hajt rám. De tényleg nem akarok vele járni...
Pattintsd le a csajt.Nem véletlenül tapad mint a ragasztó.
A kérdező hozzászólása: az tuti...
Hány éves vagy?

5 hetes 3 napos terhes vagyok! Duphastont szedek tegnap este óta óta nincsenek tüneteim csak nagy néha mellszurka de a hasam az már nem fáj úgy mintha megakarna jönni! Ez baj!?

Ha isten ments a baba meghalt volna vagy valami annak lenne valami jele vagy a duphaston nem engedi?Holnap megyek dokihoz 1-t?l rendel de addig megbolondulok!Meg az is fura hogy terhesség elején 2 napos késés után néztem a nemiszervem és sötét piros volt ma meg normális!Nyugtassatok meg légyszi hogy ezek a tünet elmaradások nem rosszat jelentenek!Köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem úgy mondta a dokim, hogy ezek a terhességmegtartó gyógyszerek a hasfájást is csillapítják kicsit. Nem kell megijedni, nekem is volt, hogy elmúlt minden tünetem, pánikba is estem... Most már 13+3 hetes vagyok és minden rendben velünk! Ja, és nem hánytam, nem volt hányingerem, nem feszült elviselhetetlenül a mellem és csak néha jött elõ a hasfájásom.

Nekem úgy mondta a dokim, hogy ezek a terhességmegtartó gyógyszerek a hasfájást is csillapítják kicsit. Nem kell megijedni, nekem is volt, hogy elmúlt minden tünetem, pánikba is estem... Most már 13+3 hetes vagyok és minden rendben velünk! Ja, és nem hánytam, nem volt hányingerem, nem feszült elviselhetetlenül a mellem és csak néha jött elõ a hasfájásom.
Szia!Nekem sem fájt különösebben a hasam, én a duphastont szedtem a 12.hétig.Majd jönnek a tünetek, ne aggódjál, nekem 7.héttõl van erõs mellfájásom, bár most kezd picit enyhülni már.A hasszurka, meg feszülés meglesz, fõleg majd hirtelen mozudlatoknál.A gyógyszer segit megtartani a babát.13+6 hetes kismami.

Másnak is mozog néha úgy a pocilakója, mintha "ringatná" magát? ( nem csuklás)

Legjobb válasz: Nekem szokott,bar en inkabb rangatozasnak hivnam,meg szoktam ijedni tole mert olyan mintha vergodne.Nyaka korul van a zsinor ezert felek ha ugy csinal,de a doki megnyugtatott hogy az nem attol van.Na es persze a csuklas abszolut mas..

Nekem szokott, bar en inkabb rangatozasnak hivnam, meg szoktam ijedni tole mert olyan mintha vergodne.Nyaka korul van a zsinor ezert felek ha ugy csinal, de a doki megnyugtatott hogy az nem attol van.Na es persze a csuklas abszolut mas..
Szia. Olvastam már a kérdésedet, de nem tudtam rá válaszolni, mert nem éreztem még. De ma igen. Tényleg olyan, mintha ringatozna lassan. Nagyon érdekes, eddig ilyent nem csinált. Minden jót! 37 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Szia! Rángatózni, vagy remegni nekem is szokott, de ez annál lassab. Tényleg mintha ringatná magát.
A kérdező hozzászólása: :)
Jó régi kérdés már...mi van Veletek azóta:-)? Olyan jó néha hallani valakirõl, aki visszanéz (jelen esetben) évekkel késõbb is és mesélget egy kicsit:-)))! Vagy azért emelted ki, mert a következõ baba is úton van és õ is ringatózik:-)?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, 33 hetes vagyok ismét, és 2 napja szintén ringatózik. :) Egyébként egészséges kisfiam született, aki már 27 hónapos. :) Most úgy néz ki, kislányt várunk. :) És Ti hogy vagytok?
En az elso valaszolo vagyok :-) Lanyom most 2 eves 4 honapos es most en is varom a kovetkezo babat. En 31 hetes vagyok, fiut varok ot meg nem ereztem rangatozni erdekes, csuklani szokott. Ma valahogy rosszul vagyok, hasmenesem volt es hanyingerem van nagyon, napok ota faj a hasam de remelem semmi baj nincs.. Tenyleg jo hallani rolatok..
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány.
3 év után ez normális. Ezen ne aggódj, nekem is vannak ilyenek mi 3 és fél éve vagyunk együtt. Vannak nekünk is hullám völgyek de én sem tudom elképzelni nélküle az életem:)
A szerelem mindig át fog alakulni. Ha vele, ha mással leszel sok évig.... Miért ne maradnál vele?
Nagy szerencse, hogy 3 év után is úgy érzed, szerelmes vagy. Ez kutatások szerint inkább már csak ragaszkodás ennyi idõ után, bár van kivétel. De nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi idõsen Õ lenne életed párja. Túl fiatal vagy még, túl tapasztalatlan, és ha felmerült Benned, hogy nem vagy szerelmes, akkor a kutatás látszik beigazolódni. Szeresd, de járj nyitott szemmel.
hát ez alapján azt mondanám, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Az ember elveszíti az érdeklõdését, mert megismeri a másikat, már nem olyan izgalmas, eltûnik a rózsaszín felhõ, észrevesszük a hibákat is stb. Ez az a pont, ahol az emberek egy része lelép és keres új izgalmakat, amik szintén egy idõ után ebbe az állapotba fordulnak. A másik csoport viszont próbál új színt vinni a kapcsolatba mikor ellaposodik, ez nem mindig sikerül. Te döntesz melyiket választod. Viszont még nagyon fiatalok vagytok, szóval sanszos, hogy nem életre szól. Amúgy mitõl/mikor érzed, hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem is azt érzem, hanem furcsa nekem h már nem olyan mint rég ( rózsaszin köd, stb. )és ezért elbizonytalanodok. Meg mintha úgy érezném hogy nem szerelemmel, hanem szeretettel szeretem õt.
Tök mind1 am. Elõbb utóbb szakítani fogtok, mert kíváncsi leszel még egy vagy több szerelemre. Ha így érzel, akkor valld be õszintén, addig meg legyetek boldogok.
ez egy amolyan se veled se nélküled kapcsolat.Pezsdítsd fel a kapcsolatodat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!