Találatok a következő kifejezésre: Néha érzek szúrásokat a bal (6 db)

Néha érzek pici szúrásokat a bal oldalon lenn. Mitol lehet ez? 16hetes múltam, ugye nincs baj? Eddig nem volt ilyen, csak az elmúlt napokban néha

Legjobb válasz: Nincs. Nõdögéltek szépen mindketten ezt jelzi a szervezeted. A baba is és a méhed is "helyezkedik". Ha ilyen érzésed többször elõfordul próbálj meg pihenni, és magnéziumot szedni! De ne aggódj, minden rendben van! Lesz még rosszabb is! :)))

Nincs. Nõdögéltek szépen mindketten ezt jelzi a szervezeted. A baba is és a méhed is "helyezkedik". Ha ilyen érzésed többször elõfordul próbálj meg pihenni, és magnéziumot szedni! De ne aggódj, minden rendben van! Lesz még rosszabb is! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen koszonom a gyors választ:) Megnyugtattál:)
Gyere, kapsz rá egy gyógypuszit
Az, hogy látszanak az erek a melleden az normális, és az is, ha nem egyforma a két melled. De a szúrás miatt én megkérdeznék orvost.
Szerintem ez azért van, mert növésben vagy és a melleid is nõnek de a bõröd ezt nem tudja olyan gyorsan követni ezért reped, sajnos ez normális.. A szúrást nem tudom miért van, lehet, hogy az is a növésnek tudható be.
ne aggódj, a szúrás is normális. Ahogy a szövetek húzódnak a növéstõl, attól szúr.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
nekem is nagyon eres :/ és nekem a ball mellem nagyobb.. de szúrásom még nem volt.
Nem baj, ha eres. A jobb mellem nekem is nagyobb :) Lehet, hogy a szúrást azért érzed, mert még nõ.
nekem a bal oldali mellem nagyobb, és nekem is szúrni szokott.. és az azért van, mert még növésben van :) 14/L

Szúrást érzek pár napja a bal fülemben, nyakamban, most már a vállamban is, nem állandóan, csak néha-néha. Nem fáj nagyon, de azért aggódok. Mitől lehet? (20 éves vagyok)

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy huzatot kapott? Nekem akkor voltak ilyen kellemetlen tüneteim. A füledet érdemes lenne megnézetni a fül-orr-gégészeten, nehogy komolyabb gyulladás alakuljon ki. A nyakadat, válladat tartsd védve, melegen és hamar javulni fog.

Nem lehet, hogy huzatot kapott? Nekem akkor voltak ilyen kellemetlen tüneteim. A füledet érdemes lenne megnézetni a fül-orr-gégészeten, nehogy komolyabb gyulladás alakuljon ki. A nyakadat, válladat tartsd védve, melegen és hamar javulni fog.


Néha szúrást érzek bal oldalt a bordaim alatt! Mi lehet ez?

Ott,ahol az utolso bordam van es evés utan fokozódik a szúras. Milyen szerv talalhato ott?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet megállapítani.Egy belgyógyászati szakvizsgálat majd kideríti.Érdemes kivizsgáltatni.

Ezt így nem lehet megállapítani.Egy belgyógyászati szakvizsgálat majd kideríti.Érdemes kivizsgáltatni.

Néha kilégzés közben szúrást/nyilallást érzek bal oldalt a mellem alatt. Mitől lehet?

Nem s?r?n, de kb. olyan 2-3 hetente el?fordul, hogy kilégzésnél nyilallást érzek a bal mellem alatt. Mintha megakadna valami, nem légzek ki teljesen, hanem gyorsan leveg?t veszek, majd óvatosan légzek csak ki. Eléggé megijedek ilyenkor. Mi lehet ennek az oka? 21

Legjobb válasz: A bordaközi izomra,vagy az idegekre lehet visszavezetni,stresszcsökkentéssel (ha az életviteled olyan)lehet kiküszöbölni,de mivel látom h 21 éves vagy,2-3 nap magne-b6 szedését ajánlanám.

A bordaközi izomra, vagy az idegekre lehet visszavezetni, stresszcsökkentéssel (ha az életviteled olyan)lehet kiküszöbölni, de mivel látom h 21 éves vagy, 2-3 nap magne-b6 szedését ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges hogy tényleg a stressz miatt van, mivel nagyon sokat szoktam idegeskedni mindenen szinte állandóan. Köszönöm a választ. Meg fogom próbálni a magneB6-ot.

Mitől lehet, hogy néha (kb kéthavonta 1x) a nyakam bal oldalán a fülem aljától egész a gyomromig olyan szúrást érzek, mintha egy tű lenne benne?

Pl. Ha sokat futok, utána szokott lenni, mély leveg?vételre, aztán pár napig tompán fáj.5-6 éve van már ez.Elmegyek most már orvoshoz, mert idegesít, csak szeretném tudni másnak is volt-e már ilyen, és mi lehet?

Legjobb válasz: velem is ilyesmi szokott lenni, csak a jobb oldalamon és a felkaromra is rászokott húzódni a fájdalom, már kb. 4 éve vettem észre ilyen félévente van nálam pár óráig vagy napig utána elmúlik, orvoshoz még én se fordultam vele, de ha még elõjön egyszer-kétszer akkor elmegyek orvoshoz. szorongás vagy pánikbetegség válthatja ki. 22/F

velem is ilyesmi szokott lenni, csak a jobb oldalamon és a felkaromra is rászokott húzódni a fájdalom, már kb. 4 éve vettem észre ilyen félévente van nálam pár óráig vagy napig utána elmúlik, orvoshoz még én se fordultam vele, de ha még elõjön egyszer-kétszer akkor elmegyek orvoshoz. szorongás vagy pánikbetegség válthatja ki. 22/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!