Találatok a következő kifejezésre: Néha érzek szúrásokat a (25 db)

Gyere, kapsz rá egy gyógypuszit
Az, hogy látszanak az erek a melleden az normális, és az is, ha nem egyforma a két melled. De a szúrás miatt én megkérdeznék orvost.
Szerintem ez azért van, mert növésben vagy és a melleid is nõnek de a bõröd ezt nem tudja olyan gyorsan követni ezért reped, sajnos ez normális.. A szúrást nem tudom miért van, lehet, hogy az is a növésnek tudható be.
ne aggódj, a szúrás is normális. Ahogy a szövetek húzódnak a növéstõl, attól szúr.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
nekem is nagyon eres :/ és nekem a ball mellem nagyobb.. de szúrásom még nem volt.
Nem baj, ha eres. A jobb mellem nekem is nagyobb :) Lehet, hogy a szúrást azért érzed, mert még nõ.
nekem a bal oldali mellem nagyobb, és nekem is szúrni szokott.. és az azért van, mert még növésben van :) 14/L

Mitől fájhat a derekam? Néha pici szúrást érzek a vesém körül.31/L

Legjobb válasz: énis ezt érzem néhány napja és nekem a hátam is picit, ugyanazon az oldalon úgy érzem, nem tudom mitõl lehet..18f

énis ezt érzem néhány napja és nekem a hátam is picit, ugyanazon az oldalon úgy érzem, nem tudom mitõl lehet..18f
Idegpecsípõdés, vesegyulladás, vesekõ. Egy manuális vizsgálat s egy labor kideríti. Meg lehet kell egy ultrahang.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Néha érzek pici szúrásokat a bal oldalon lenn. Mitol lehet ez? 16hetes múltam, ugye nincs baj? Eddig nem volt ilyen, csak az elmúlt napokban néha

Legjobb válasz: Nincs. Nõdögéltek szépen mindketten ezt jelzi a szervezeted. A baba is és a méhed is "helyezkedik". Ha ilyen érzésed többször elõfordul próbálj meg pihenni, és magnéziumot szedni! De ne aggódj, minden rendben van! Lesz még rosszabb is! :)))

Nincs. Nõdögéltek szépen mindketten ezt jelzi a szervezeted. A baba is és a méhed is "helyezkedik". Ha ilyen érzésed többször elõfordul próbálj meg pihenni, és magnéziumot szedni! De ne aggódj, minden rendben van! Lesz még rosszabb is! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen koszonom a gyors választ:) Megnyugtattál:)


Neha kis szurast erzek a vegbelbe kicsit viszket tolle ez mar biztosan belgiliszta vagy fereg?

Legjobb válasz: Szia! Nem biztos. Ez lehet aranyér is, errõl bõvebb tájékoztatást kérj az urológusodtól!

Szia! Nem biztos. Ez lehet aranyér is, errõl bõvebb tájékoztatást kérj az urológusodtól!
A kérdező hozzászólása: Egyébként azóta nem volt hasonló , de nagyon ritka tényleg olyan szinte mint amikor néha ok nélkül viszket valamink vagy nyilal
A kérdező hozzászólása: Aranyér kilõve!
Az aranyér sokkal valószínûbb.
A bélféreg könnyen elûzhetõ fokhagymával, de ha nem szereted az ízét, van fokhagymatabletta is. Persze nem biztos, hogy bélféreg. Nincs olyan, hogy eszel, de mégis fogysz?
Vannak rémálmaid mostanában gyakrabban? Viszket az orrlyukad? Viszket a végbeled? Fel vagy puffadva folyamatosan? Ha ezek megvannak, akkor menj el orvoshoz, kérd ki a véleményét, és féregtelenísd ki magad! A gyógyszertárban lehet venni humán féreghajtót. Édesapám állatorvos, nekünk 7 macskánk van, mi évente kétszer féregtelenítjük magunkat, és egészségesek vagyunk.
Csinálj hagyma salátát ha van féreg az ki hajtja!Ennyi!
Urológusnak semmi köze a végbeledhez. Nem biztos, hogy bélféreg!
A kérdező hozzászólása: arany erem azert nincs nem kell.nagy nyilalasra gondolni
nem
menj el orvoshoz!
Mikor van a mensid ideje? Már meg kellett volna jönnie?

Lehetséges az hogy 13 hetes kismama vagyok és most kezdek el rosszul lenni? Hányás, szédülés, fejfájás, alacsony vérnyomás, fáradákony vagyok nagyon, van folyásom is ami zavar, és néha apró szúrásokat érzek a köldököm alatt. Mitől lehet ez?

aggódom nagyon. a véd?n?m pihenést javasolt, mert ezek mind jelek, hogy jobban oda kell figyelnem magamra, és a kicsire. még dolgozom egyébként, de ma már nem mentem, mert nem éreztem jól magam. a babának ugye nem lehet baja?

Legjobb válasz: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.

A kérdező hozzászólása: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.
nõ a baba, nyúlnak a méhszalagok, ne aggódj! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s majdnem a 18. hétig tartottak... de elmúlt, s jött más.. :-) pihenj sokat, s aludj amennyit csak tudsz!! Rendben lesz minden!! Boldog babavárást!! 29 hetes kismmama

A höm:37.1 Baba lesz? Menszi elött 10 nappal vagyok, néha enyhe feszítést és szúrást érzek alul a hasamban, a melleim fájnak, fehér folyásom van.

Legjobb válasz: Remélem nem úgy jársz mint én. Nekem is ugyan ez volt, sõt! Folyton azt éreztem 2 hétig hogy meg fog jönni, végül 3-4 nap pecsételgetés után meg is jött. Remélem az ezen való rágódás hozta magával a pecsételgetést, nem pedig valami difi volt. A hõm nekem is magasabb volt egészen 3-4 nappal a mensiig. De sokan azt írják, hogy alacsony hõvel is jöhet a baba, nem mindenki egyrforma. Szorítok!

Remélem nem úgy jársz mint én. Nekem is ugyan ez volt, sõt! Folyton azt éreztem 2 hétig hogy meg fog jönni, végül 3-4 nap pecsételgetés után meg is jött. Remélem az ezen való rágódás hozta magával a pecsételgetést, nem pedig valami difi volt. A hõm nekem is magasabb volt egészen 3-4 nappal a mensiig. De sokan azt írják, hogy alacsony hõvel is jöhet a baba, nem mindenki egyrforma. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia!Miért neked mitöl volt ugyan ez?
nemtudom. egyszerûen annyira bíztam benne hogy megfogant a baba... itt olvastam, hogy milyen tünetek lehetnek.. persze nekem azonnal volt minden. Sosem volt még ilyen hogy 2 héttel elõtte érezzem, hogy meg fog jönni. Ebben a hónapban ki se számoltam mikor kéne megjönnie, nem foglalkozom a dologgal. :-)
ja és yígy utólag kiszámoltuk, totál nem akkor voltunk együtt amikor létrejöhetett volna a babóca. :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!Most akkor neked már összejött a baba??Mert azt irod, hogy annyira biztál benne hogy megfogant...De?Mikor kezdtél érezni v.mit?
A kérdező hozzászólása: Szia!Ja most már értem:) Gratula!Nekem az elözö menszim(14-én)leginkább csak barnázásbol állt!Azota nem jött meg de nem is teszteltem:) Megprobálok én is (nem nagyon)oda figyelni:) De most nem vettem észre peteérést!Szerinted?
Nem jött még össze, most van a 2. hónap próba. Vagyis kb mostanság van peteérés. De nem foglalkozom ezzel, annál nehezebben fog összejönni.
De miért nem teszteltél? Lehet hogy van ott valaki már. :-) A hõd folyton ilyen magas? És reggel ennyire magas?
A kérdező hozzászólása: Akkor bocsika!De lehet 1 megérzésem volt:) ))Reggeli hö átlagom:36.8 körül van.Azért nem tesztelek, mert múlt hónapban sem jött meg, csak 5 napig barnáztam.Voltam dokinál Uh-n még nem látott semmit, és 1 hét múlva a menoteszt is negativ lett:(Pedig volt 1halvány második csíkom!!!Azt mondta lehet, hogy nem ágyazodott be rendesen!Sajna!

Lehetek várandós? Ma kéne megjönnie, ezért még nem csináltam tesztet. Hányingerem van, szédülök, melleim láthatóan nőttek, de egyáltalán nem fájnak. Alhasamba és a derekamba néha kisebb szúrást érzek. Vajon ezek jó jelek?

Úgy hallottam, hogy minden kismamának már az elejét?l fáj a melle.

Legjobb válasz: Szia! Nagyon babagyanús a dolog! :-))) Szinte biztos, hogy várandós vagy. Nem szükségszerû, hogy fájjanak a melleid, sõt, sok kismamának egyáltalán nincs semmilyen tünete sokáig, vagy késõbb se! A biztonság kedvéért várj egy hetet a tesztel, hogy tuti kimutassa, ha tényleg terhes vagy! A Clearblue-t ajánlom , a legmebízhatóbb teszt, de feltétlen csak reggeli vizeletbõl végezd el! Sok sikert! És sok örömet a babához!!

Szia! Nagyon babagyanús a dolog! :-))) Szinte biztos, hogy várandós vagy. Nem szükségszerû, hogy fájjanak a melleid, sõt, sok kismamának egyáltalán nincs semmilyen tünete sokáig, vagy késõbb se! A biztonság kedvéért várj egy hetet a tesztel, hogy tuti kimutassa, ha tényleg terhes vagy! A Clearblue-t ajánlom , a legmebízhatóbb teszt, de feltétlen csak reggeli vizeletbõl végezd el! Sok sikert! És sok örömet a babához!!
Igen ezek egyértelmûen a terhesség jelei! A tesztel még várj 1-2 napot, de szerintem már örülhetsz!:D
mivel minalunk "veletlenul" jott ossze a baba nekem nagy meglepetes volt amikor mar 4 napja nem jott meg a menszeszem. 4 nap keses utan csinaltam 1 tesztet es kimutatta. Utana kezdtem el visszagondolni a "tunetekre" es nekem is megnottek a melleim es faradekony voltam.A melleim csak kb az 5. hettol kezdtek fajni de akkor nagyon. szerintem 2 nap mulva reggel csinald meg a tesztet es biztoss kimutassa. Egy 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A szúrást nem jól határoltam be, a bordáim alatt.
Szerintem menj orvoshoz, mert biztosat csak õ tud mondani.
Miért nem mész el fogorvoshoz?
Fejtsd ki kicsit bõvebben a kérdésedet. Melyik fogad fáj, mikor, ingerre vagy csak magában stb.?
A kérdező hozzászólása: Bal oldalon fent az utolso elötti faj. Inger nelkül is de szerencsere meg csak enyhen, megis zavar. Azert nem megyek fogorvoshoz, mert most külföldön vagyok es csak egy honap mulva megyek haza. Gondoltam addig kezelem ha kapok valami jo modszert.
Második vagyok. Ennek több oka is lehet: 1. Ha még nem nõtt ki a bölcsességfogad, valószínûleg az nyomja elõre, ha pedig kinõtt és rosszul áll, akkor azért. Ezt tartom a legvalószínûbbnek. Ez a fájdalom általában elviselhetõ szokott lenni, ha mégis jobban fájna vegyél be fájdalomcsillapítót, s ha hazaértél, rögtön keress fel egy fogorvost. 2. Ha lyukas a fogad, vagy nagy tömés van benne, vagy esetleg beütötted valahova, lehet, hogy ez egy hyperaemia pulpae. Egy kezdõdõ gyulladása a pulpának. Evvel is mindenképp menj el orvoshoz. Ha elõrehalad az állapot, pulpitisrõl beszélünk. Ez olyan kegyetlen fájdalommal jár, hogy semmilyen fájdalomcsillapító sem hat. Remélem tudtam segíteni! Egy fogászati asszisztens
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a hozzaertö valaszt. esetleg tudnal ajanlani valamit, hogy itthon csillapithatom-e gyogyszeren kivül valamivel?
1. esetben szerintem vegyél be valami enyhe fájdalomcsillapítót. Mást nem igazán tudok javasolni. Ha a 2. eset áll fenn, akkor lehet, hogy a hideg vizes öblögetés vagy borogatás segíthet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkepp megprobalom a borogatast is.
én nem tudom mi lehet a probléma, de házi gyógymódként tudok olyanról, hogy egy fülpiszkáló pamacsát bevizezed és meghempergeted egy kis õrölt szegfûszegben, és a fájdalmas területet óvatosan bekened vele. Elvileg elzsibbasztja.
A kérdező hozzászólása: borogattam, szerencsere tegnaptol nem faj, de ha megint fajna kiprobalom ezt is, köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!