Találatok a következő kifejezésre: Néhány napja vagyok (140 db)

Nem fába vésett idõpont alapján jön meg. Az ilyen eltéréssel nincs semmi baj.
hormonális változás én a helyedben azért elmennék egy kontrollra
Semmi gond ezzel, nem gépek vagyunk.
Nincs ezzel baj, jól van ez így, nyugi.

Párom külföldön dolgozik, egy hónapban csak néhány napot vagyunk együtt, mi lenne a legpraktikusabb védekezési megoldás?

Amiatt a 3-4 nap miatt nem szeretnék tablettát szedni, az óvszert nem preferáljuk. A helyi spermicidek (spermaölők) nagyon megbízhatatlanok? Hüvelygyűrű?

Legjobb válasz: Óvszer vagy az análszex.

Óvszer vagy az análszex.
Mi gyógyszerszünetben Pharmatexet használtunk (kúpot) és megszakítással együtt nem volt gond. Kicsit körülményes, de ha nem akartok gumit és gyógyszert, kibírod (ugyanis valakit csíp) és odafigyeltek, mûködik.
A kérdező hozzászólása: Hú, tényleg, elfelejtettem említeni: tradícionális pár vagyunk, tehát egy nõ és egy férfi, így az análszexet meghagyjuk a melegebb éghajlatiaknak :-) Olvastam hüvelygyûrûrõl, kúpokról, habokról, tamponokról, pesszáriumról, és bizonyára vannak olyan termékek is, amelyekrõl még nem is hallottam. Ha valakinek értelmes hozzászólása van, azt köszönöm!
Ennyi idõsen illene ezekkel tisztában lenned. Ott van a google, hajrá. Óvszert nem preferáljuk?? Tehát a pasid nem akar gumit húzni..ez kb ezt jelenti:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, ennyi idõsen? Évekig fogamzásgátló tablettával terheltem a szervezetemet, nem volt aktuális a téma, nem foglalkoztam vele. Amikor legutoljára utánanéztem, akkor pl. hüvelygyûrûnek, hüvelykúpnak se híre-se hamva nem volt. Másrészt pedig tapasztalatokat kérdeztem, az pedig a googlenak nincs. Harmadrészt pedig arról szól az oldal, hogy kérdezzünk, még ha neked nem is tetszik a kérdés. Továbbra is várom a hasznos válaszokat, de a többi is megkapja a megfelelõ értékelést :-)

Lehetek terhes, ha az utolsó együttlét óta megjött a menstruációm, most viszont késik néhány napja? Vagy okozhatja a túlzott idegeskedés is?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, a nõvéremnek is megjött kétszer a teherbeesés után. És igen, párnapos csúszást okozhat az idegeskedés is. A legjobb, ha veszel egy tesztet.

Igen lehetsz terhes, a nõvéremnek is megjött kétszer a teherbeesés után. És igen, párnapos csúszást okozhat az idegeskedés is. A legjobb, ha veszel egy tesztet.
okozhatja, amugy igen, lehetsz terhes, vkinek akkor is megjön az elsõ hónapokban.vegyél tesztet...
A kérdező hozzászólása: Édesanyádat csókoltatom.....
A kérdező hozzászólása: Miért kell tiszttani, piszkos ?
Én úgy tudom, ha egy napig nem eszel viszont sokat iszol az kitisztítja a szervezetet.
A kérdező hozzászólása: 15, 44-nél a pont Vajon ez mit jelenthet?
15, 44-nél a pont
Az emberi szervezet kész túlélni egy több napos koplalást. Utána viszont raktározni fog ezerrel, mert lehet, hogy újra megismétlõdik, így nem éred el a célod.
Fel van készülve nyilván, de ez nem azt jelenti, hogy ennek nincs meg az ára.
nincs felkészülve arra az emberi szervezet hogy napokig éhezzen és egy baromság is
A kérdező hozzászólása: Vajon az emberi szervezet nincsen e felkészüve erre ? Hogy a legisebb károsodás nélkül elviselje ?
átadom. ;)
Igen, minden ellenkezõ híreszteléssel szemben a koplalás nem egészséges.
Ha koplalsz akkor a szervezeted átáll raktározásra, mint ahogy valaki elõttem is írta. Tehát miután koplaltál, és nekiállsz (akár keveset is) enni, a szervezeted elraktározza azt a keveset is, zsír formájában. Így a végén dupla annyit is visszahízhatsz, mint amennyit leadtál. És a koplalás miatt amúgy mindenféle ásványi anyagból, tápanyagból hiányod lesz, ami nem éppen egészséges.

Ha valakinek 28 napos, valakinek meg 34 naposak a cilusai, mindkét esetben belefér néhány nap késés, vagy a 34 naposnál néhány plusz nap már kórosnak mondható?

Elvégre ha a 20. napon van a peteérés, ahhoz számítva a 14. nap körül jön meg, ugyanakkor azt mondják, hogy 35 nap után már kóros. Továbbá. Akiknek késett több napot a vérzése, azoknak volt mensis érzésük mint máskor is, vagy az is kés?bb jelentkezett arányban ahogyan a vérzés is? 1 hete fáj a hasam, hol er?sen, hol gyengébben, a folyás maradt száraz, vagyis nem lett vizes ahogy szokott, de a 34. napi délutáni teszt negatív. A 33. napi reggeli is. :(

Legjobb válasz: Szia! Az én ciklusaim eléggé össze-visszák (25 és 35 között váltakozik), szerintem egyáltalán nem kóros, viszont lehet, hogy terhes vagy. Én a 34. napomon csináltam tesztet, ami negativ lett és végül a 39. napomon jött meg. Akkor veszitettem el a babát, ugyanis biztos hogy volt... Több jel is utalt rá, csak szerintem késõbb történt a beágyazódás, ezért még a teszt nem mutatta ki, korán csináltam. Ettõl te még nem fogod elveszteni, csak én beteg voltam és talán emiatt... Sok sikert neked!

Szia! Az én ciklusaim eléggé össze-visszák (25 és 35 között váltakozik), szerintem egyáltalán nem kóros, viszont lehet, hogy terhes vagy. Én a 34. napomon csináltam tesztet, ami negativ lett és végül a 39. napomon jött meg. Akkor veszitettem el a babát, ugyanis biztos hogy volt... Több jel is utalt rá, csak szerintem késõbb történt a beágyazódás, ezért még a teszt nem mutatta ki, korán csináltam. Ettõl te még nem fogod elveszteni, csak én beteg voltam és talán emiatt... Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nem tudom mit gondoljak és izgulok emiatt nagyon. Ha megjönne mennék uh-ra, mert kezdõdik az inszem.
Sztem az a biztos, ha vársz még pár napot, hogy mi lesz, majd megismételed a tesztet. Tudom, hogy türelmesnek lenni a legnehezebb, én sem fértem a bõrömbe..:)

Ha pl. uszodában elkapom a lábgombát, az abban a pillanatban elkezd viszketni, vagy csak néhány nap/óra múlva?

Legjobb válasz: néhány nap múlva,én már kaptam el uszodában lábgombát,hónapokig tartott,mire végleg megszabadultam tõle,azóta csak olyan uszodába járok,ahol kötelezõ mindenütt a papucs,és gyakran fertõtlenítik a talajt

néhány nap múlva, én már kaptam el uszodában lábgombát, hónapokig tartott, mire végleg megszabadultam tõle, azóta csak olyan uszodába járok, ahol kötelezõ mindenütt a papucs, és gyakran fertõtlenítik a talajt
Nekem az ecetes hideg víz hozta helyre 1:50 arányú keverék s ha szükséges a cipõket is befújni ha szaga van erõsebb keverékkel.

Néha borzasztóan belenyilall cicimbe az éles fájdalom és nem tudom, hogy mitől. Nem a bimbóba, hanem a cicibe. Szoptatok egy 9 hetes kislány anyukája vagyok Ezek a gondok néhány napja kezdődtek. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Mikor szoktál nyilallást érezni? Nem lehet, hogy esetleg a tejbelövellést érzed? Nekem is volt, hogy olyan furcsán nyilallott, mintha lezsibbadt volna az egész mellem, még össze is görnyedtem egy pillanatra, de én megfigyeltem, hogy etetési idõ környékén volt. Akkor mintha be is keményedett volna a mellem, majd néhány pillanat alatt elmúlt. Néhány hónapig gyakran éreztem ilyet, majd szépen lassan elmúlt.

Mikor szoktál nyilallást érezni? Nem lehet, hogy esetleg a tejbelövellést érzed? Nekem is volt, hogy olyan furcsán nyilallott, mintha lezsibbadt volna az egész mellem, még össze is görnyedtem egy pillanatra, de én megfigyeltem, hogy etetési idõ környékén volt. Akkor mintha be is keményedett volna a mellem, majd néhány pillanat alatt elmúlt. Néhány hónapig gyakran éreztem ilyet, majd szépen lassan elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Etetés után szoktam érezni.Ez lenne a tejbelövés?Ha igen akkor nagyon rossz.
Nekem 7 hetes a kisfiam és én is éreztem már ezt pár napja, mindig etetési idõben...
Nekem is volt már ilyen, de sajnos nem tudom az okát! És nem etetés elõtt vagy az elején, hanem késõbb.
Nekem is volt ilyen..sajnos érdemi választ nem tudok adni, tehát az okát én sem tudom, én nem foglalkoztam vele...Nekem is az elsõ pár hónapban fordult elõ etetés után..fõleg ha feküdtem...de a jó hír..elmúlt... :D
Én etetési idõben és etetés/fejés után is is érzem, mióta van tejcsi. 1 hónapos kislány anyukája

Ha valaki allergiás egy új gyógyszerre, akkor az arra adott immunválasz azonnal, vagy néhány nap múlva jelentkezik?

Legjobb válasz: Általában azonnal, illetve pár óra múlva. De van olyan változata is, ami néhány napon belül, de az úgy alakul ki menet közben, tehát inkább pár óra múlva szokott jelentkezni.

Általában azonnal, illetve pár óra múlva. De van olyan változata is, ami néhány napon belül, de az úgy alakul ki menet közben, tehát inkább pár óra múlva szokott jelentkezni.
Még olyan is van, ami évek alatt alakul ki. Maga az allergiás reakció persze gyorsan jelentkezik.

Szeretkezés után a spermiumok mennyi idő alatt jutnak fel a petevezetékbe? Néhány óra, vagy éppen néhány nap?

Sajnos nem olvastam eddig konkrét választ, és fogalmam sincs, pedig jó lenne pontosan tudni.

Legjobb válasz: Inkább néhány óra.

Inkább néhány óra.
sztem is néhány óra, de azthiszem, h 48 óráig maradnak ott bent életképesek!
Szia!Nem pont a kérdésedre válaszolok, de általában elég, ha félórát nyugton maradsz, vagy mégjobb ha gyertyába állsz(fél óra igen fárasztó ebben a pózban), de a kispárna a popsi alá is megteszi.Sok sikert.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Valóban a néhány óra a logikusabb... :)

31 hetes terhes vagyok, néhány napja enyhe mensiszerű görcseim vannak. Ezek már a jóslófájások lehetnek, vagy a méhszájam nyiladozik? Vsgy ne is tulajdonítsak neki nagy jelentőséget?

Leghamarabb csütörtökön tudok orvossal konzultálni (aki a méhszájamat még sose nézte meg). Azért izgulok, mert addig is szeretnék menni úszni, vagy addig inkább hanyagoljam? Szexelni vajon lehet?

Legjobb válasz: a 7. 8. hónapban nõ legnagyobbat a baba és a méh, lehet hogy a méhnövekedést érzed. Ha nyílna a méhszájad az erõs görcsökkel, haskeményedéssel járna, szerintem ne aggódj ezen! Jósló egy kicsit még korai, de lehetséges, bár az is haskeményedéssel járna, nem csak enyhe mensi szerû görcsökkel. Nekem is vannak néhány naponta ilyen kis görcseim, én nem aggódom....

a 7. 8. hónapban nõ legnagyobbat a baba és a méh, lehet hogy a méhnövekedést érzed. Ha nyílna a méhszájad az erõs görcsökkel, haskeményedéssel járna, szerintem ne aggódj ezen! Jósló egy kicsit még korai, de lehetséges, bár az is haskeményedéssel járna, nem csak enyhe mensi szerû görcsökkel. Nekem is vannak néhány naponta ilyen kis görcseim, én nem aggódom....
A menzis érzés a méh növekedése miatt van. Ha haskeményedéssel jár akkor jósló. Na nekem ilyen jóslóm ill. csak keméynedésem van már a 27. hét óta, és a méhszáj azóta is zárt. Amióta szimpla menzis érzést mikor éreztem/érzem azóta nõtt vagy 3cm-t a hasam, kb az elmúlt 1-2 hétben! Azért a dokidnak említsd meg, így majd megvizsgál a biztonság kedvéért! Boldog babavárást! 34 hetes pocis

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!