Találatok a következő kifejezésre: Néhány napja az (213 db)

Ha teherbeestem néhány nappal az aktuális menstruácíóm előtt, akkor az már nem fog megjönni?

Tegnap együtt voltam a barátommal és mivel hirtelen volt a dolog, maradt a megszakítás.Õ most nagyon ideges, de én megnyugtattam, h pár nap és úgyis kiderül.Vagy tévedtem?

Legjobb válasz: ha pontos a szervezeted és párnap múlva meg kellene jönnie, akkor nem eshettél teherbe, mert a peteérésed már kb másfélhete volt. a petéd kb a ciklusod felénél (a ciklus kezdete az elsö mensis nap) van, a pete egy napig él, de a spermiumok akár 3 napig is. szóval max 5 nap a ciklus közepén amikor teherbe eshetsz. ha ez közvetlen a mensi elött történt akkor nem lehetséges, ha szervezeted pontos. de elöfordulhat hogy egy 2 pete érett és mondjuk épp tegnap volt a második. de igazábol nincs hol megtapadnia. szóval lehetségs is de nem valószínü hogy teherbe estél.

ha pontos a szervezeted és párnap múlva meg kellene jönnie, akkor nem eshettél teherbe, mert a peteérésed már kb másfélhete volt. a petéd kb a ciklusod felénél (a ciklus kezdete az elsö mensis nap) van, a pete egy napig él, de a spermiumok akár 3 napig is. szóval max 5 nap a ciklus közepén amikor teherbe eshetsz. ha ez közvetlen a mensi elött történt akkor nem lehetséges, ha szervezeted pontos. de elöfordulhat hogy egy 2 pete érett és mondjuk épp tegnap volt a második. de igazábol nincs hol megtapadnia. szóval lehetségs is de nem valószínü hogy teherbe estél.
Ha terhes lettél nem fog megjönni, mert elvileg a terméketlen petesejt ürül ki a mensivel, ha pedig meg lett termékenyítve, akkor nem ürül ki. Néha elõfordul, hogy máskorvan egy-egy pé, esetleg egy cikluson belül több is van. Véletlen eltalálhattátok, de azért nyugodjatok meg egyenlõre. Tesztet vegyél , ha nem jönne meg. A párodnak üzenném, hogy ne idegeskedjen, mert az nem old meg semmit, az viszont igen ha legközelebb elõre tesz a füle mögé egy gumit legalább, vagy ha így jártok el kell menni a nõgyógyászati ambulanciára, ahol kaphattok 72 órás tablettát.

4 nap mulva kell, megjonni a menzimnek, 1 hete f8j a mellem, nehany napja az alhasi tajekon is. Feher tejszinu fojasom van, ha szexelunk a ferjemmel faj es utana kapucsino szeru fojas, aztan nem, ez menzesz, vagy babi?

Legjobb válasz: Ezek nem terhességi tünetek. Azt meg nem tudom, hogy a menzesz elõtt milyen tüneteid szoktak lenni. Egyébként sem derül ki a tünetekbõl, meg túl korai is. Pár nap és tesztelhetsz és végre megtudod:)

Ezek nem terhességi tünetek. Azt meg nem tudom, hogy a menzesz elõtt milyen tüneteid szoktak lenni. Egyébként sem derül ki a tünetekbõl, meg túl korai is. Pár nap és tesztelhetsz és végre megtudod:)

Miért indul ilyen nehezen a pisilés? 9 hetes kismama vagyok és néhány napja azt veszem észre, hogy nagyon kell, aztán elég nehezen indul meg.

Sokat járok pisilni is, és úgy érzem nem tudom kipisilni magam, de nem hinném, hogy fel vagyok fázva, mert voltam már sokszor és az nem ilyen érzés.

Legjobb válasz: Valamilyen más jellegû húgyúti fertõzés lesz, szerintem terhességtõl független dolog. Urológussal nézesd meg magad, mert ebbõl 1-2 nap alatt lehet vesegyulladás is akár, amit jelenleg kezelni se nagyon tudnak (vagy kisebbik rossz elvén felvállalva, hogy károsodik az embrió).

Valamilyen más jellegû húgyúti fertõzés lesz, szerintem terhességtõl független dolog. Urológussal nézesd meg magad, mert ebbõl 1-2 nap alatt lehet vesegyulladás is akár, amit jelenleg kezelni se nagyon tudnak (vagy kisebbik rossz elvén felvállalva, hogy károsodik az embrió).
szia! Én 6 hetes vagyok, és idõnként nekem is van ilyen érzésem. Pedig sem felfázva nem vagyok, sem más húgyuti baj nincs. szerintem ha egyéb panaszod, mint vesetáji fájdalom, csípõ érzés vizelésnél, vagy hõemelkedés , láz nem jelentkezik akkor nincs semmi baj.
Szerintem csak azt érzed, hogy a megduzzadt méh nyomja a hólyagod, és ezért érzed a sûrû vizelési ingert, meg az ilyenkor szokásos vérbõség is közrejátszik, próbálj meg elõredõlve pisilni, így biztosan kiürülsz.
A kérdező hozzászólása: az biztos, hogy most napokban nagy változás van odabent, mert a méhemnél kigömbölyödött a hasam, tudjátok a bugyi vonalában. és amit észrevettem, hogy minta befeszülnék, amikor wc-re megyek, és amikor észreveszem és elengedem magam, akkor már sikerül a pisilés.
ilyen nekem is volt. mármint ilyen befeszülés. tudom, butaság, de mintha attól féltem volna, hogy kicsúszik a baba és elveszítem. amikor mondtam a dokinak, akkor mondta, hogy ez természetes aggodalom a kismamáknál, elõfordul. vegyél nagy levegõt és miközben fújod ki, ki tudod pisilni magad - közben el is tudod engedni magad - nekem ez használt.
Szia ilyen nekem is volt 10.héttöl kb a 16.ig Az orvos aztmondta valoszinü a megnövekedett méh miatt érzem igy. sokat igyál minimum2, 5litert mert ha nem tudod kipisilni magad akkor könnyebben elszaporodnak a bacik. én sajnos igy jartam és genny volt a vizeletemben 14hetesen de semmi gond a babával csak kellemetlen. A megváltást az hozta mikor már elkezdett nõni a pocakom mikor már nem a szeméremcsont mögött volt a baba hanem már kinötte azt a hejlyet és (lehet hülyén fogalmazok) kiemelkedik a medencébõl. Mikor már a bugyovonal felett van. ja ésnagyon vigyazz nehogy felfazz.mert ogy könnyebb ha nem tudod kipisilni magad. nekem olyan volt mintha elakadna valahol és bár nagyon kell alig csordogál mikor sikerül. 20hkm
Mi az a szûzkapszula?
------beveszi és újra szûz lesz...
A kérdező hozzászólása: az egy hashajtó.

Néhány napja az itthoni gépemen nem tudok megnyitni egy oldalt. Először azt hittem az oldallal van probléma, de a benti gépemen gond nélkül elérhető. Nem találtam semmit arról, h valamilyen módon le lenne tiltva vagy blokkolva. Mi történhetett?

Elképzelhető, h a gyerekeim kattintgattak valamit félre, de nem tudom létezik olyan módszer, amivel pár kattintással blokkolni lehet egy oldalt. (Tárolt módban elérem, de akkor csak olyan képek, meg formázás nélküli módon jelenik meg. )

41 eves no vagyok a menzeszem elotti nehany napban az izadsagszagom megvaltozik eleg kelemetlen szaga van normalis ez? Kb 2 eve van ez igy!

Legjobb válasz: Mindenkinek más a szervezete. Lehet hogy sokaknak van ez így, csak nem érzik. Használj teafa olajos deót, az magoldja. DM-ben kapni.

Mindenkinek más a szervezete. Lehet hogy sokaknak van ez így, csak nem érzik. Használj teafa olajos deót, az magoldja. DM-ben kapni.

Digitális műholdvevő készülékem van (digital Sattellite Receiver 4100 C) és néhány napja az RTL KLUB, a Film+ és a COOL TV adásainál azt irja, hogy KÓDOLT. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az nem lehet! A UPC nem kódolt le semmit a korábbiakhoz képest. Ja, ha illegális volt eddig, és Di.i Tv-nek hívják, nem sok idõ múlva elsötétül az összes csatorna.. Váltanak N2 kódolásról /amit feltörtek/ N3 kódolásra /amire nincs publikus törés/... Mit tegyél? Elõfizetés..

Az nem lehet! A UPC nem kódolt le semmit a korábbiakhoz képest. Ja, ha illegális volt eddig, és Di.i Tv-nek hívják, nem sok idõ múlva elsötétül az összes csatorna.. Váltanak N2 kódolásról /amit feltörtek/ N3 kódolásra /amire nincs publikus törés/... Mit tegyél? Elõfizetés..

Van e olyan terhességi teszt amely az aktust követően néhány nappal már kimutatja a terhességet? Nem 2 héttel később, hanem néhány nappal.

Legjobb válasz: Nincs. Az aktust követõen 7-12 nap, mire beágyazódik, utána 2-3 nap, mire elég HCG termelõdik, amit már kimutat egy teszt, vagy a vérvétel. Ezért a két hét. Akinél 7 nap alatt beágyazódik, annál 9-10 nappal késõbb egy érzékenyebb teszt már mutatja, de nem lehet tudni, kinél mikor van, ezért ilyenkor lehet még negatív terhesség mellett is. Néhány nappal aktus után gyakorlatilag még nem vagy terhes.

Nincs. Az aktust követõen 7-12 nap, mire beágyazódik, utána 2-3 nap, mire elég HCG termelõdik, amit már kimutat egy teszt, vagy a vérvétel. Ezért a két hét. Akinél 7 nap alatt beágyazódik, annál 9-10 nappal késõbb egy érzékenyebb teszt már mutatja, de nem lehet tudni, kinél mikor van, ezért ilyenkor lehet még negatív terhesség mellett is. Néhány nappal aktus után gyakorlatilag még nem vagy terhes.
Mivel aktus után minimum 2 hét kell, hogy beágyazódjon a megtermékenyített petesejt, így a válasz nem! (és akkor még csak tételezzük föl, hogy pont félidõben volt peteérés, de lehet elõbb és késõbb is)
A Predictor 4 nappal a nem várt elõtt kimutatja.
Nincs. A legtöbb még aktus után 2 héttel sem biztos, hogy kimutatja.
Nincs, mert minden teszt csak akkor tudja kimutatni, ha már beágyazódott, és az pedig kb. 7-10 nappal a fogantatás után történik. Úgyhogy legkorábban a 10. nap körül lehetséges, annál korábban nem.
Ha ennyire parázol, a fenének nem mentél a terhes ambulanciára vagy ügyeletre és írattál fel esemény utáni tablettát? Vagy nem hallottál még róla? Inkább, mint 2 hét gyomorgörcs, ne adj Isten egy abortusz.... Komolyan, ha már így jártál, erre miért nem gondoltál? 36 hetes kismama

Néhány napja folyik az orrom. Mi az ami ilyenkor virágzik? Mire lehetek allergiás?

Legjobb válasz: Pollentérkép: http://www.idokep.hu/?oldal=pollen Pollenjelentés itt, lejjebb: http://www.idokep.hu/?oldal=elore Szerintem kattintgasd végig a pollentípusokat, nézd meg, melyikbõl van sok felétek, aztán vesd össze a pollenjelentéssel - így azt is kikövetkeztetheted, hogy melyik pollen ugrott meg néhány napja. Arra is gondolj, hogy merre mozogtál, mennyit takarítottál az elmúlt napokban - nem a port keverted-e fel, vagy a tavalyi szezonban kültéren szárított ruhát vettél elõ.

Pollentérkép: http://www.idokep.hu/?oldal=pollen Pollenjelentés itt, lejjebb: http://www.idokep.hu/?oldal=elore Szerintem kattintgasd végig a pollentípusokat, nézd meg, melyikbõl van sok felétek, aztán vesd össze a pollenjelentéssel - így azt is kikövetkeztetheted, hogy melyik pollen ugrott meg néhány napja. Arra is gondolj, hogy merre mozogtál, mennyit takarítottál az elmúlt napokban - nem a port keverted-e fel, vagy a tavalyi szezonban kültéren szárított ruhát vettél elõ.

Ha valaki allergiás egy új gyógyszerre, akkor az arra adott immunválasz azonnal, vagy néhány nap múlva jelentkezik?

Legjobb válasz: Általában azonnal, illetve pár óra múlva. De van olyan változata is, ami néhány napon belül, de az úgy alakul ki menet közben, tehát inkább pár óra múlva szokott jelentkezni.

Általában azonnal, illetve pár óra múlva. De van olyan változata is, ami néhány napon belül, de az úgy alakul ki menet közben, tehát inkább pár óra múlva szokott jelentkezni.
Még olyan is van, ami évek alatt alakul ki. Maga az allergiás reakció persze gyorsan jelentkezik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!