Találatok a következő kifejezésre: Néhány napja a gyomrom, (3 db)

Igen már látszódhat a baba!Gratulálok!
Szia! Nekem is látszódott már 12 hetesen. Szerintem neked is biztos a babától van fõleg ha sovány vagy.
én nem bagyok sovány, inkább picit vaskos, és mindig is volt, hasam, de most, igencsak növöget. egy 13 hetes mami

Néhány napja ha fokhagymát, tejszínes ételeket, szőlőt eszem, görcsöl a bordám alatt a gyomrom, de a bal oldalon. Mitől lehet ez?

Azt mondják, hogy az epe a jobb oldalon fáj. Pedig azt hiszem, ez is epegörcs szerű fájdalom. Viszont a hátamba nem sugároz.

Legjobb válasz: nem is epe. Bal oldalon a hasnyálmirigy,illetve a gyomor jó része található(arra hajlik). Amiket összeettél valószínûleg azt terhelte meg. Ha a hasnyálmirigyeddel lenne baj,nem tudnál itt irkálni,az pokoli kisugárzó fájdalommal és erõs hányással társul. Pihentesd egy kicsit a gyomrodat!

nem is epe. Bal oldalon a hasnyálmirigy, illetve a gyomor jó része található(arra hajlik). Amiket összeettél valószínûleg azt terhelte meg. Ha a hasnyálmirigyeddel lenne baj, nem tudnál itt irkálni, az pokoli kisugárzó fájdalommal és erõs hányással társul. Pihentesd egy kicsit a gyomrodat!
Nekem epegorcsnel mindig a gyomromnal ereztem. Nem jobb oldalt. Ha hatadba is sugarzik kicsit, tuti epegorcs.

Néhány napja fáj a gyomrom, kicsit megy a hasam is. Borsosmentalevél teát egy bögrével szabad innom rá, vagy valakinek milyen más ötlete van erre a problémára?

Legjobb válasz: Nekem erõs hasmenésem volt, arra a háziorvosom smecta nevû port ajánlott, egy pohár vízben kellett feloldani, és megszûnt már a második tasaknál.

Nekem erõs hasmenésem volt, arra a háziorvosom smecta nevû port ajánlott, egy pohár vízben kellett feloldani, és megszûnt már a második tasaknál.
Én tuti a kamilla teát próbálnám elõször.Sokat nem szabad abból sem, de egy napig nem csinál semmit bajt.Az gyulladás csökkentõ is.Nekem sokmindenre segít.Én elõször ezt próbálnám aztán a gyógyszertári szereket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!