Találatok a következő kifejezésre: Néhány hónapja orvosnál, (3 db)

Néhány hónapja voltam orvosnál, a ciklus 13. vagy 14. napján. Látta az érett tüszőt azt mondta, hogy most próbálkozhatunk, mert szép érett. Hát azóta senics semmi. Nem vett észre az orvos valamit?

Már több mint fél éve szeretnénk babát. Néhány hónapja voltam orvosnál,a ciklus 13v 14. napján. Látta az érett tüsz?t azt mondta, hogy most próbálkozhatunk, mert szép érett. Hát azóta senics semmi.A mensim átlagos viszont az ovu teszt soha nem mutat peteérést, a második csík mindig halványabb egy kicsit a kontrollnál.Ezt mondtam neki, azt mondta, hogy nem annyira megbízható a teszt.

Legjobb válasz: Ha van második csík akkor az pedig babát jelent!!! Azt írod mindig???? Hányszor volt a teszt pozitív? Hány hónapon át??? Minden hónapban "elvetélnél"??? Figyi feltétlen válts orvost!!!!! Ha teheted! Próbálj ki más fajta teszteket is! Tünetek??? Remélem nincs baj! Kitartás és sok sikert! :) 22 hetes kismami

Ha van második csík akkor az pedig babát jelent!!! Azt írod mindig???? Hányszor volt a teszt pozitív? Hány hónapon át??? Minden hónapban "elvetélnél"??? Figyi feltétlen válts orvost!!!!! Ha teheted! Próbálj ki más fajta teszteket is! Tünetek??? Remélem nincs baj! Kitartás és sok sikert! :) 22 hetes kismami
Azt hiszem az elsõ válaszadó elnézte, Te az ovu tesztrõl irtál. Az, hogy az uh látott érett tüszöt még sajnos nem jelenti azt, hogy abban a hónapban teherbe esel. Lehet ugyan, hogy a petesejt megtermékenyült, és a beágyazodásnál történt valami. Tegnap olvastam én is utána az ovu teszteknek és ott olvastam, hogy vannak hónapok amikor nincs tüszörepedés. Ha ez 1-2 alkalom az még nem baj. Viszont ha 4-5 hónapon keresztül sincs tüszörepedés akkor orvoshoz kell fordulni. Abban nem tudok segiteni, hogy maradj e a dokinál. Hallgass a szivedre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igen ovulációs tesztet írtam. Én is úgy tudom ha 3 hónapig nem mutatja, az baj. Ilyenkor írja az orvos a gyógyszereket. Pl amit olvastam a clostibegy-t(ha így kell írni)?
Sajnos az érett tüszõ nem jelenti a teherbeesését. Én 1 év próbálkozás után mentem dokihoz. Gyógyszert is kaptam, és az elsõ hónapban 2 pete, a másodikban 1 pete, és csak a harmadik gyógyszeres ciklusban sikerült teherbe esnem. Azóta egy locsi-fecsi ovis csajszink van :)

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémá

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémát nem lát , amennyiben újra jelentkezik a vérzés, hagyjam abba a tabletta szedését. Azt szeretném tudni, hogy mit javasol Ön ebben az esetben, lehet-e más oka is ennek a vérzésnek? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsuzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémá

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémát nem lát , amennyiben újra jelentkezik a vérzés, hagyjam abba a tabletta szedését. Azt szeretném tudni, hogy mit javasol Ön ebben az esetben, lehet-e más oka is ennek a vérzésnek? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsuzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
