Találatok a következő kifejezésre: Náthásan lehet menni (4 db)

Lehet menni náthásan szoliba?

Legjobb válasz: Én szoktam, különben már 2 hónapja folyamatosan meg vagyok fázva, hát ha lázas lennék nem mennék!

Én szoktam, különben már 2 hónapja folyamatosan meg vagyok fázva, hát ha lázas lennék nem mennék!
A kérdező hozzászólása: Nincsen lázam , :) Köszi a választ.
Persze, miért ne lehetne? :)
A kérdező hozzászólása: Hát, hogy nem fázok-e meg jobban vagy valami?
Öltözz jól fel, és töröld magad szárazra, akkor nem fogsz jobban megfázni!

8 hónapos, náthás babával el lehet menni sétál ebben a kellemes tavaszi időben?

Gondoltam "sétálunk" egyet a dokihoz :) Kis nyári kalap, pulcsi, jót tesz a friss leveg? a náthának, nem ?

Legjobb válasz: Én vinném. Szerintem is jót tesz. :)

Én vinném. Szerintem is jót tesz. :)
Szép az idõ, úgyhogy miért ne? Ha nem lázas, nyugodtan mehettek.
A kérdező hozzászólása: Nem szerencsére nem lázas. Bár ha az lenne is mennem kéne, mert valahogy el kell jutnom vele a dokihoz :(
Na, ez az! szerintem egy kis séta még enyhén lázas babának nem árt... sokaknak nincs állandóan kocsijuk, hogy ha beteg a gyerek azzal vigyék... ha kint nincs hideg, nem túl magas a láz, akkor nem árt a levegõ. a dokit meg nem mindenki hívja szívesen házhoz... nálunk pl. 3000Ft a kiszállás, ha nem csak 1 gyerekhez jön , akkor mindegyikért megkéri ugyanezt... az meg már 12 ezer!!!!

Náthásan el lehet menni vérvételre? Hormonokat nézzik meg? Nem folyásolja be az eredményt?

Tegnap megbetegedtem.Meg vagyok fázva,fáj a torkom,szédülök és a fejem is fáj,meg köhögök.Doki múlt héten mondta ha megjön a menszesz menjek el a vérvételre de hétvégén jött meg és ma akartam menni de nagyon rosszul voltam.Most jobban vagyok.Holnap még eltudnák menni.Szerintetek menjek el nyugodtan vagy ilyenkor nem jó?Befolyásolhatja az eredményt?

Legjobb válasz: Hasonló cipõben jártam 1 hónapja én is, igaz akkor én már kifelé mentem a náthából. Nekem azt tanácsolták, nyugodtan elmehetek, a hormonokra nincs befolyással a nátha. Csak a TSH értékem lett magas, de nem hinném, hogy a nátha miatt.

Hasonló cipõben jártam 1 hónapja én is, igaz akkor én már kifelé mentem a náthából. Nekem azt tanácsolták, nyugodtan elmehetek, a hormonokra nincs befolyással a nátha. Csak a TSH értékem lett magas, de nem hinném, hogy a nátha miatt.
Hormonvizsgálatra elmehetsz náthával.


Náthásan lehet szaunába menni?

Ha maró torokfájásom van de a doktor nem írt ki, és náthás vagyok , attól még mehetek szaunába?

Legjobb válasz: ha az arc és homloküregedben van váladék, akkor ne menj, mert beleéghet(a forróságtól besûrûsödik. persze minden orvos mást mond....). A fiamnak emiatt 2 naponta kellett arcüregmosásra járni...Beégett a cucc

ha az arc és homloküregedben van váladék, akkor ne menj, mert beleéghet(a forróságtól besûrûsödik. persze minden orvos mást mond....). A fiamnak emiatt 2 naponta kellett arcüregmosásra járni...Beégett a cucc
:) "forrosagtol beleeghet, besürüsödik" hat ez nem logikus, mert a meleg göz segit feloldani az üregekben levö valadekot, segiti a tisztulast. En ugy tudom a szaunanak egy akadalya van, ha tul alacsony vagy tul magas a vernyomas, ritmuszavar eseten nem ajanlott.
Igazából van aki azt mondja, hogy betegen nem szabad szaunázni, mert ugye a betegség már alapból meggyengíti az immunrendszered, és a szauna az esetleg "árthat" is. Van aki azt mondja, hogy a nátha ellen a szauna nagyon jó. Én azt mondom, hogy ha LÁZAS vagy, akkor ne, ha nem vagy lázas, akkor ha igényled, szaunázz.
Náthára nagyon jó az infralámba.Meg az ha fûrdesz kádban meleg vízben és könyvet olvasól.Mivel könyv van elötted így izzadsz is.Én így gyógyúltam meg, mert olvastam és közben egy csomót izzadtam.Próbáld meg 1nap alatt észreveszed, hogy jobb.
Ha csak náthás vagy, arra szerintem nagyon jó a szauna, de a torokgyulladásnak nem tesz jót!
Szerintem nemhogy lehet, hanem kifejezetten hasznos, mert hamarabb elmúlik a náthás. Nagyon jó kúra a nátha ellen.
Az infralámpa is beégeti a váladékot...Ez tuti. Bármilyen gyulladásnál csak fokozza a gyulladást a melegítés. Pl nem véletlen, ha kihúzzák a fogad és feldagad, jegelni, hûteni kell. ( a férjem fogorvos)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!