Találatok a következő kifejezésre: Náthás babám annyit (2 db)

Náthás babám negyed annyit eszik mint szokott? Nem lesz tul kevés ez neki?

6 hos babám 200ml tápszert szokott enni, fözelékb?l 200-230grot.Pár napja kevesebbet,de ma már 200ml helyett 80-nal be akarta fejezni.Eröltessem neki az evést, vagy hadjam annyit enni.Nem szeretném ha még le is gyengülne

Legjobb válasz: Szia! Szeretnélek megnyugtatni, tapasztalatból. A baba valóban tudja, mikor mire és mennyire van szüksége. Ne aggódj, bízd rá a dolgot, tudja a kis teste hogy mit miért csinál!

Szia! Szeretnélek megnyugtatni, tapasztalatból. A baba valóban tudja, mikor mire és mennyire van szüksége. Ne aggódj, bízd rá a dolgot, tudja a kis teste hogy mit miért csinál!
Ne erõltesd! Azt nem szabad. Szerintem a legtöbb ember ha beteg, akkor nem kívánja az annyira az ennivalót. Ez gyerekekre is igaz. Õ tudja mennyire van szüksége. Majd visszajön az étvágy.
Ne aggódj, majd visszaáll az étvágya! Õk is mindig változnak, inkább igyon sokat!

Náthás a babám, tele van az orra, ma reggel, amikor orrszívó-porszívóval kiszívtam neki, a bal orrlyukából élénkpiros vér jött. Mitől lehetett? Nagy bajt csináltam? Annyira megijedtem!

felsértettem neki? túl er?sen szívtam? majdnem a minimumon volt a porszívó szívóereje beállítva, kicsit er?sebben volt. vagy lehet, hogy üres volt az orra, és én er?ltettem.

Legjobb válasz: Talán egy kis ér megpattant,elõfordul,ne ijedj meg.A porszívó szívóereje nem befolyásolja az erõsséget,ez rá is van írva a dobozra("A készülék a porszívó segítségével,de nem a porszívó erejével szív")Tehát tedd a maximumra nyugodtan.Illetve az is rajta van,h a készülék(az orrszívó)a szíváserõsséget önmaga szabályozza!!!!De nézz utána,ha az megnyugtat:www.orrszivoporszivo.hu 2 gyerekes anyuka

Talán egy kis ér megpattant, elõfordul, ne ijedj meg.A porszívó szívóereje nem befolyásolja az erõsséget, ez rá is van írva a dobozra("A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív")Tehát tedd a maximumra nyugodtan.Illetve az is rajta van, h a készülék(az orrszívó)a szíváserõsséget önmaga szabályozza!!!!De nézz utána, ha az megnyugtat:www.orrszivoporszivo.hu 2 gyerekes anyuka
Az általam használt orrszívó dobozán van olyan felirat, hogy max milyen teljesítményre szabad állítani a porszívót. Szerintem nézzétek meg a csomagolást ti is
ha nagyon vérzik eleredt neki akkor elpattant egy hajszálér és függölegesen tartva eláll egy idõ után a vérzés, legközelebb ovatosabban. ha kicsit vérzik akkor vagy felsértetedd neki picit és attol vérzik ugyanugy ovatosabban szivd legközelebb vagy a cucc kimarta az orrnyálkáját és attol vérezhet arrol nem etehetsz ennyi jah és ennek ellenére szivd sokszor merta pango váladék az orrüregbe középfülgyulladáshoz vezet (családomba fül-orr-gégész van:) onnan tudom ezeket) ne aggodj másaal is történik ilyen!
biztos csak valami erecske megpattant neki.nekunk is volt.megilyedtem, de nem volt semmi baja utana.nekik meg olyan gyengek az orrocskajuk, barmikor megpattanhat vala erecske.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!