Találatok a következő kifejezésre: Nálam minden utal a (3 db)

Javasolt tesztet csinálni és a nõgyógyászt is felkeresni.
Attól, hogy valakinek megjött a mensese, attól ugyanúgy lehet terhes. Én is pont ugyanúgy voltam. Már rég terhes voltam, mikor menseseltem. Egy tesztet mindenképp javasolnék, és ha pozitív a válasz, akkor szakember.
A menstruáció nem zárja ki, hogy valaki ne legyen terhes. A nagymamamám az elsõ négy hónapban rendszeresen menstruált.

Mit tegyek? Nem, szimpatizal a tanarno es direkt mindig engem szivat, pedig vannak sokkal rosszabbak nalam utalom elso felevben utalom azokat akik kulonbseget tesznek.

Legjobb válasz: Sajnos nála a "hatalom", úgyhogy ilyenkor simulékonynak kell lenni. Tanároknál jellemzõen beválik, ha az ember odamegy és segítséget, tanácsot kér, miközben érezteti a tanárral, hogy õ az atyaúristen és nélküle semmire se menne. Nekem ez eddig minden utálkozó tanárnál bejött.

Sajnos nála a "hatalom", úgyhogy ilyenkor simulékonynak kell lenni. Tanároknál jellemzõen beválik, ha az ember odamegy és segítséget, tanácsot kér, miközben érezteti a tanárral, hogy õ az atyaúristen és nélküle semmire se menne. Nekem ez eddig minden utálkozó tanárnál bejött.
A kérdező hozzászólása: raadasul meg igyekszem is nala es ezt o is eszre vette es megis
Ezt igy nem értem....
Vagy azt akarja, hogy sajnálatból lefeküdj vele.
vagy még lehet olyan hogy lefekszetek egymással barátként :D
Barát-zóna : az olyan amikor egy pasi tényleg csak barátként tekint a csajra ! Ilyen szokott lenni olyan esetben ha nem szép a csaj , vagy ha olyan régóta ismerik egymást hogy olyanok mintha testvérek lennének
A kérdező hozzászólása: Barát-zónás? Az mit jelent? :)
Nem feltétlen. Viszont az látszik, hogy még foglalkoztatja. Majd te Elfelejteted:) Nem vagy egyébként véletlen barát-zónás?
Nem feltétlenül jelenti azt. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét jelenti. Mivel nem ismerünk se téged se a srácot, azért ennél konkrétabbat nehéz mondani.
#1 Szar dolog, hogy egy összetett mondat kifogott rajtad.
Nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Hú. Akkor lehet, hogy Barát-zónában vagyok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!