Találatok a következő kifejezésre: Nálam minden utal (4 db)

Javasolt tesztet csinálni és a nõgyógyászt is felkeresni.
Attól, hogy valakinek megjött a mensese, attól ugyanúgy lehet terhes. Én is pont ugyanúgy voltam. Már rég terhes voltam, mikor menseseltem. Egy tesztet mindenképp javasolnék, és ha pozitív a válasz, akkor szakember.
A menstruáció nem zárja ki, hogy valaki ne legyen terhes. A nagymamamám az elsõ négy hónapban rendszeresen menstruált.

Mit tegyek? Nem, szimpatizal a tanarno es direkt mindig engem szivat, pedig vannak sokkal rosszabbak nalam utalom elso felevben utalom azokat akik kulonbseget tesznek.

Legjobb válasz: Sajnos nála a "hatalom", úgyhogy ilyenkor simulékonynak kell lenni. Tanároknál jellemzõen beválik, ha az ember odamegy és segítséget, tanácsot kér, miközben érezteti a tanárral, hogy õ az atyaúristen és nélküle semmire se menne. Nekem ez eddig minden utálkozó tanárnál bejött.

Sajnos nála a "hatalom", úgyhogy ilyenkor simulékonynak kell lenni. Tanároknál jellemzõen beválik, ha az ember odamegy és segítséget, tanácsot kér, miközben érezteti a tanárral, hogy õ az atyaúristen és nélküle semmire se menne. Nekem ez eddig minden utálkozó tanárnál bejött.
A kérdező hozzászólása: raadasul meg igyekszem is nala es ezt o is eszre vette es megis

Mit tegyek? Már 2éve szeretem meg minden és ő utál van akinek azt mondta hogy azért mert túl rámenős voltam mások szerint pedig csúnya lány nem nagyon járna vele senki ő azt mondta hogy csak 2 év múlva akar pasizni lenne nála eséllyem akkor?

Legjobb válasz: na ez kicsit vicces bocsi az a helyzet, hogy en is igy voltam meg elso evben tul ramnos voltam egy lannyanal es o meg visszavonulot fujt es asztan probalkoztam tobszor is ess mindig azt ondta hogy nem akar baratot csak akkor mikor vege az egyetemmel..... most negyed evesek vagyunk nem sokara vegszunk de ram sem baxik :( 23f egyebkent kulsoeleg fogalmam sincs mit eszek rajta inkabb csak a szemelyisegert szeretem es emiatt nm erdekel hogy hogy nez ni

na ez kicsit vicces bocsi az a helyzet, hogy en is igy voltam meg elso evben tul ramnos voltam egy lannyanal es o meg visszavonulot fujt es asztan probalkoztam tobszor is ess mindig azt ondta hogy nem akar baratot csak akkor mikor vege az egyetemmel..... most negyed evesek vagyunk nem sokara vegszunk de ram sem baxik :( 23f egyebkent kulsoeleg fogalmam sincs mit eszek rajta inkabb csak a szemelyisegert szeretem es emiatt nm erdekel hogy hogy nez ni
A kérdező hozzászólása: Pedig próbáltam nem rá gondolni de csak õ jár az eszemben más is akar velem járni de egyszerûen nem tudok mással járni mert õt szeretem akiket kérdeztem szerintük csúnya lány mondjuk ha nem jár vele senki akkor lesz eséllyem nála?
Amit én megtanultam sose kezd egybõl szerelemmel egy ideig legyetek csak barátok még ha nehéz is kibírni. Viszont utánna már egy kicsit necces lessz a barátságot átvinni szerelembe de ha télleg õt szereted akk meglessz az oldva szerintem. Am sok sikert! :)
Ezt igy nem értem....
Vagy azt akarja, hogy sajnálatból lefeküdj vele.
vagy még lehet olyan hogy lefekszetek egymással barátként :D
Barát-zóna : az olyan amikor egy pasi tényleg csak barátként tekint a csajra ! Ilyen szokott lenni olyan esetben ha nem szép a csaj , vagy ha olyan régóta ismerik egymást hogy olyanok mintha testvérek lennének
A kérdező hozzászólása: Barát-zónás? Az mit jelent? :)
Nem feltétlen. Viszont az látszik, hogy még foglalkoztatja. Majd te Elfelejteted:) Nem vagy egyébként véletlen barát-zónás?
Nem feltétlenül jelenti azt. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét jelenti. Mivel nem ismerünk se téged se a srácot, azért ennél konkrétabbat nehéz mondani.
#1 Szar dolog, hogy egy összetett mondat kifogott rajtad.
Nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Hú. Akkor lehet, hogy Barát-zónában vagyok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!