Találatok a következő kifejezésre: Mz ha Ha körül vagyok (1 db)

Mz ha körülmetélnek? Ha körül vagyok metélve lehetlesz szexelni?

Fitymasz?kületem van meg azt mondták ha megcsinálják körül metélnek mert vmi hozzá van tapadva vagy ilyesmi :S félek elég gázos lehet:S

Legjobb válasz: Szerintem is jobb úgy:) nekem is olyan barátom van aki körül van metélve. És sokkal egészségesebb, könnyebb tisztán tartani, és kutatások is kimutatták, hogy egyes betegségekhez kisebb az esélye a fiúknak pl aids és rák (ott).

Szerintem is jobb úgy:) nekem is olyan barátom van aki körül van metélve. És sokkal egészségesebb, könnyebb tisztán tartani, és kutatások is kimutatták, hogy egyes betegségekhez kisebb az esélye a fiúknak pl aids és rák (ott).
Szerintem se felj tole. nekem is a pasim korul metelt es semmi gond nincs a sexualis teljesitokepessegevel. talan annyi h hosszabb ideig birja mint az elozo partnereim de ez lehet mastol is. Egyebkent nem csak amerikaban divat hanem angolszasz orszagokban is. Tehat fel a fejjel!
Nem kell félni a körülmetéléstõl, hosszú távon tök egészséges. Sok szülõ (fõleg Amerikában) körülmetélteti a gyerekét, még akkor is, ha nem is zsidók, pusztán egészségügyi okokból. Természetesen lehet így szexelni. Nekem volt pasim, akit pont fitymaszûkület miatt metéltek körül, nincs semmi különbség.
Szia! Ne aggódj!! Érzéstelenítésben csinálják, és nekik ez mindennapos rutin. Neked viszont sokkal jobb lesz. Nem tudom, most nem fáj e amikor áll, de sokaknak igen. Ezért szokták az ilyet kisgyerekkorban (max óvoda utolsó éve) megcsinálni. Lehet kiverni is (bocsi, de szoktak emiatt is aggódni), és a szexben sincs különbség. A mûtét után tényleg kicsit kellemetlen, zavarhatja a boxeralsó, érdemesebb alsógatyát hordani, ami nem dörzsöli annyira, mert tartja, nem úgy, mint a boxer. Sok sikert!!! :o)
A férjem is körül van metélve, szintén fitymaszûkület miatt.Igaz 6 éves volt amikor megcsinálják.Hogy most a körülmetélés mennyire játszik közre a szexuális teljesítõképességébe nem tudom, de nem lehet okom panaszra:) :) :) Neked is könnyebb lesz tisztán tartani.
Biztosan lehet szexelned, ha letelik a lábadozási idõ. Gondolj bele, a zsidó babákat 8 naposan metélték körül. Ha utána nem lehetne szexelni, kipusztult volna a zsidó nép.
Egyáltalán nem kell félni a körülmetéléstõl.Figyeljj én egy hét mulva leszek 15 és 4 vagy 6 éves koromban metéltek körül fitymaszûkület miatt.Hozzáteszem hogy nagyon örülök neki.Nem egy valakit tudok a közvetlen környezetemben aki körül van metélve...sõt!!!Tisztán tartani is könnyebb és a szexuális életbe is aztmondják, hogy könnyebben elmegy a körülmetélt férfi.Eleinte, kb. egy-két hétig kellemetlen lesz mert akármi ha hozzáér a makkhoz érzékeny és fájni fog, de nekem adtak rá kenõcsöt, és megszünt ez a fájdalom.Na szal, szerintem menny bele, és nem kell félni.Sok sikert! :-)
én már láttam olyat, lány vagyok, szexeltünk, is, de gy ideig nem lehet, a mûtét után kb egy hónapig, és fáj ha feláll. állítólag jobb tõle a csajoknak(de lehet h csak az övõ volt különlegesen jó, de ezt õ mondta h állítólag, és ezért csináltatta meg:) ), meg a férfinak is, meg régen is csinálták ezt eü okokból....ezeket biztos tudod. láttamn már oylat is, akinek csak a fitymafék volt elvágva, az is hasonló volt, nagyon fel se tûnik, de az is jó. viszont, egyzsre egy furát láttam, annak is oylan volt mint Neked, csak nem tudom õ melyik stádiumban volt(orvosilag mûtétileg), de biztos hogy enm a végzõben, azaz nem volt még kész, és elég fura volt, mert félig rajta volt a fitymán, és nem lehettt lehúzni végig a makkon a bõrt, és azért tudta élveznia sezxet, de annak amugy is kicsit volt, meg nem is tudom, szerintem az nem túl jó. majd kérdezd meg az orvost miylen lesz utána, de szerintem jó, nõi szemmel is!
16 éves voltam, mikor körbemetéltek. A mûtét nem volt olyan kellemetlen, mint az utána következõ 1 hónap. Mindég fájt, ha hozzáért valamihez, egy darabig gézben tartottam. Aztán semmi gond sincs máig is vele, a páromnak még tetszik is. 41 vagyok...
Ez aztan az eredmeny, kedves utolso. Nagy makk, pfffff, hat ne haragudj.... LOL
Engem 3 évesen metéltek körül (teljesen), de én is örülök neki. Kicsit nagyobb a makkom mint a többieknek. Van aki irigyli :-)
Azért nem minden pozitív a körülmetélésnél se. Engem pl körülmetéltek és rengeteg problémával küzdök, amikkel nem is lehet mit csinálni. Pl kiszárad a makk, egészen száraz, kérges, hámlik, csúnya foltos, mintha nemibeteg lennék. Az orvosok nem tudnak mit csinálni. Ezért, ha lehet, akkor krémeket kell használni, esetleg kis bemetszést ejteni, talán részleges metélést, mert nem érdemes kockáztatni, nem véletlenül adta ezt a szervünket (se) a természet. Ráadásul hiába készült el gyerekkorban, sajnos 20 évvel késõbb is foglalkozni kellett vele: egyszer csak kiesett a varrat (értitek, 20 év után), majd a lyuk utána ottmaradt, most is van, megköszönhetem a dokinak. Az, hogy a makk a kiszáradásra hogy reagál, azt nem lehet elõre tudni. Irigylem azokat, akiknek nem fáj a péniszük, nem hiányzik a fityma, sõt, még jobban is érzik magukat, de sajnos én nem vagyok ezzel így és találkoztam már többekkel, akik szintén nem áradoznak a csodálatos körülmetélésrõl. Egy statisztika szerint az amerikai körülmetélések 29, 9%-ánál lépnek föl utóbb komplikációk. Sajnos ezek nem, vagy csak nehezen, részlegesen orvosolhatók :(
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok és így most egyátalán nem tudom tisztán tartani mert nem bujik ki a makk:( ezért örülök neki h jól lehetlesz tisztám tartani majd bepótolom az addigi mosásokat:D
Kedves utolsó, akkor te egy szerencsés fickó vagy, nekem gusztustalanul néz ki és sok a gond vele... :(

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nektek mi a tapaszalatotok, hány éves korotoktól nem volt magasságnövekedés?

Ahogy a kategorizálás is mutatja, férfiaknak szól a kérdés.

2

Mitől fáj?

Focizok és minden edzés után fáj a jobb herém(3 edzés óta)

4

! Beszámoló + kérdés! 5 napja műtöttek! (Fitymafék átvágása, körülmetélés) Normális ez? Leírás+kérdés lent.

Kicsit hosszú történet, de részletesen leírok mindent. 17 éves fiú vagyok, nem félős, nem aggódós típus. Ezért elmentem egy urológus magánrendelésére. (Fehér pöttyök voltak a makk alatti bőr részen, amik ritkán váladékoztak, emiatt kerestem fel.) Elmentem, megmutattam, de jóformán csak legyintett erre, ugyanis ezek természetes mirigyek voltak, amik nedvet termelnek, ezt tisztán kell tartani. Köznyelven ha ezt nem tisztítja az ember akkor "túrósodik" a nemi szerve. Ez után, megemlítettem neki, hogy merevedéskor teljesen hátra tudom húzni a bőrt, de a fitymafék feszül, (körülötte 2 oldalt a hártya be is van gyulladva) illetve a makk átmérője nagyobb mint a hátrahúzott bőr, így nem megy vissza a helyére. Nem akartam krémekkel szórakozni, bejegyeztek műtétre. Ez a műtét szeptembre 3.-án meg is történt. A műtét előtt beszéltük meg, hogy ebből nem csak fitymafék átvágás lesz, hanem a makk felénél körbevágja a szűkült bőrt, illetve a gyulladt hártyákat is eltávolítják. Nem izgultam, helyi érzéstelenítés, 5 inyekció és 40 kellemetlen perc. A körbevágott bőrön illetve a fitymaféken összesen 8 varrat van. Ha jól értettem a doktor urat, a a fitymafékre rakott egy "csomót" és azt varrta össze. Másnap (4.-én) a kötéseket levettem. Minimálisan volt csak beleragadva a gézlap, így a felszakadást, vérzést megúsztam, viszont a látványtól rosszul lettem. A péniszen egy jókora (mint kiderült) vérömleny keletkezett, ami miatt egy kicsit aszimetrikus. Minden pisilés és fürdés után kamillázom, és ahol érzem, hogy tapadna le, kenőccsel bekenem. A doki semmit nem mondott a kötés cseréről, hátrahúzásról, kenegetésről. Az interneten olvasgattam, ezért a 4. napon (tegnap) szépen lassan, óvatosan hátrahúztam a fitymáról a bőrt. Körülbelül a fityma felénél vágta körbe a bőrt, így 4 napig a makk alja nem nagyon szellőzött. Hátrahúztam, kicsit kamilláztam, de szépen gyógyult az a rész, semmi fertőzés, elváltozás. A VARRATOK viszont azon a bőrrészen vannak, amit kívülről nem látni, csak ha hátrahúzom a bőrt. Ezek 5 nap után meg sem mozdultak még. A fék így 5 nap után is nagyon csúnya és érzékeny. Piros, barna és fekete színű a felülete. hallottam olyat, hogy azért csomózták meg, mert az le fog száradni? (Érdekes is lenne, ha egy közel fél centis kis bőr csomó ott maradna.) A doktor keddre azaz 10.-ére hívott vissza kontrollra, de addig is ha kapnél használható válaszokat azt nagyon megköszönném, illetve akinek volt vagy lesz ilyen műtéte őnekik is segítsünk.

Kérdések:

1. Úgy tudom, átlagos a vérömleny kialakulása, az átvágott erek miatt. Ennek az ömlenynek a csillapodására (mert egyelőre elég csúnyán nyomja a bőrt a fitymához) mikorra számíthatok?

2. A varratok állítólag felszívódóak, ez pontosan mit jelent? Ki fognak potyogni (de mondom, alapjáraton takarásban van, a fityma és a duzzadt rész között) vagy beépülnek a bőrbe?

3. Kamilla és Fenilbutazon kenőcsöt használok. Ez a kenőcs nem szívódik fel 100%-osan, mert a 3 napi kenésből, van hogy a bőr alatt még mindig van. Ez okozhat problémát, vagy a felesleget távolítsam el gézlappal?

4. A kötést a 2. napon vettem le, utána még 1 napig kötöztem, de minden kötéscserénél felszakadt a féknél a gyógyuló bőr, így inkább egész nap meztelenül vagyok itthon, de rendszeresen fertőtlenítek. A kötés akkor ezek szerint már elhanyagolható?

5. Utolsó kérdés. A fitymafék (akinek így oldották meg, hogy csomót kötöttek rá.) hogyan nézett ki a dolog pl 2 hónap múlva? Tényleg le fog esni az a bőrrész? Vagy simán begyógyul és ott lesz egy ilyen kis húsgombóc? A körbevágott bőr szépen gyógyul, bár kellemetlen amikor hozzáragad a fitymához, de a féknek körülbelül mennyi teljes rehab ideje? Varratszedés fáj? :/

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, a sok kellemetlenség ellenére sem bántam meg a műtétet, mindenkinek ajánlom, hogy csináltassa meg mert sok előnyét olvastam. Azért kérdezlek Titeket, mert a doki semmiféle felvilágosítást nem adott, csak annyit hogy 1 hét múlva kontroll... Kedden kontroll után leírom a fejleményeket, de addig ha tudtok, kérlek segítsetek.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

13

Mennyi idő után van értelme vizsgálatra menni?

Életemben először jártam prostinál és elkövettem azt a felelőtlenséget, hogy a franciát óvszer nélkül kértem. Most szeretnék meggyőződni róla, hogy nem szedtem össze semmilyen fertőzést. Mennyi idő után van értelme elmenni vizsgálatra, amikor az esetleges fertőzések már kimutathatóak lennének?

Megijeszt, hogy az eset után néhány órával hőemelkedésem lett, ami úgy két napig tartott - sikeresen bemagyaráztam magamnak, hogy biztosan éppen valamelyik frissen beszerzett fertőzés ellen küzd a szervezetem. Ez lehetséges?

2

Hogy beszéljek erről a fiammal? Még ma szeretnék!

A fiam 13 éves és múltkor takarítás közben egy kinyomtatott lapot találtam az ágya alatt, ami fiú kamasztémákról szólt pl.:maszturbálás,szőrösödés,erekció stb. Múltkor pedig menten volna be a szobájába,de láttam, hogy a szőrösödő nemi szervét nézegeti, ezért inkább csendben távoztam, mert ha szólok neki akkor az nagy megaláztatás lett volna. Tudom h érdekli a téma és kéne ezekről beszélnem vele. A férjem jelenleg Németországban van, ezért rám maradt a feladat. Telefonról írok és ez nem nyitja meg a privátot,ezért üzit NE írjatok!

23

Alkoholista-impotens?

A volt páromról van szó. 40 éves és alkoholista. Minden nap iszik, hol többet, hol kevesebbet. Amikor többet iszik, esélytelen, hogy bármire is reagáljon a @. /Nemcsak részegen-ugyanígy másnap meg harmadnap is./
Namármost, úgy néz ki, megcsalt. /Mikor még együtt voltunk- friss a szakítás/ A kérdés: elképzelhető, h egy új nő varázsa csodákra képes? Nem szép a csaj, az ex szerint sem, de hátha az újdonság varázsa..
Bántana a dolog, ha egy ilyen nővel menne, ami velem nem, ez a kérdés lényege. Mostanában megint mélyrepülése van-velem nem ment neki...

8

Mikor lehet bármilyen szexuális folyamatot végrehajtani herevisszért-tágulat műtét után?

Hány nap, hétig kell kibírni, és mitől függ? Pl. Azért nem lehet szexelni, mert vigyázni kell, hogy ne terheljük meg, ne üssük meg, de maszturbálni óvatosan lehet? Hogy van ez?

Köszönöm

4

Tnap voltam sportorvosnál először és megvizsgálta a heréimet és a péniszemet is. Ezt máshol is szokták?

Privibe lécci ne írjatok.

6

Van itt valaki akinek eres a heréje?

Normális ez? ha a a heéken erek vannak? Van valaki itt,akinek eres lenne?

5

Mért van az h ti férfiak nem mertek elmenni urológushoz évente 1x? Privátba ne írjatok, mert valamiért nem nyitja meg a gép az üzeneteket!

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!