Találatok a következő kifejezésre: Mz ha Ha (36 db)

Mz ha körülmetélnek? Ha körül vagyok metélve lehetlesz szexelni?

Fitymasz?kületem van meg azt mondták ha megcsinálják körül metélnek mert vmi hozzá van tapadva vagy ilyesmi :S félek elég gázos lehet:S

Legjobb válasz: Szerintem is jobb úgy:) nekem is olyan barátom van aki körül van metélve. És sokkal egészségesebb, könnyebb tisztán tartani, és kutatások is kimutatták, hogy egyes betegségekhez kisebb az esélye a fiúknak pl aids és rák (ott).

Szerintem is jobb úgy:) nekem is olyan barátom van aki körül van metélve. És sokkal egészségesebb, könnyebb tisztán tartani, és kutatások is kimutatták, hogy egyes betegségekhez kisebb az esélye a fiúknak pl aids és rák (ott).
Szerintem se felj tole. nekem is a pasim korul metelt es semmi gond nincs a sexualis teljesitokepessegevel. talan annyi h hosszabb ideig birja mint az elozo partnereim de ez lehet mastol is. Egyebkent nem csak amerikaban divat hanem angolszasz orszagokban is. Tehat fel a fejjel!
Nem kell félni a körülmetéléstõl, hosszú távon tök egészséges. Sok szülõ (fõleg Amerikában) körülmetélteti a gyerekét, még akkor is, ha nem is zsidók, pusztán egészségügyi okokból. Természetesen lehet így szexelni. Nekem volt pasim, akit pont fitymaszûkület miatt metéltek körül, nincs semmi különbség.
Szia! Ne aggódj!! Érzéstelenítésben csinálják, és nekik ez mindennapos rutin. Neked viszont sokkal jobb lesz. Nem tudom, most nem fáj e amikor áll, de sokaknak igen. Ezért szokták az ilyet kisgyerekkorban (max óvoda utolsó éve) megcsinálni. Lehet kiverni is (bocsi, de szoktak emiatt is aggódni), és a szexben sincs különbség. A mûtét után tényleg kicsit kellemetlen, zavarhatja a boxeralsó, érdemesebb alsógatyát hordani, ami nem dörzsöli annyira, mert tartja, nem úgy, mint a boxer. Sok sikert!!! :o)
A férjem is körül van metélve, szintén fitymaszûkület miatt.Igaz 6 éves volt amikor megcsinálják.Hogy most a körülmetélés mennyire játszik közre a szexuális teljesítõképességébe nem tudom, de nem lehet okom panaszra:) :) :) Neked is könnyebb lesz tisztán tartani.
Biztosan lehet szexelned, ha letelik a lábadozási idõ. Gondolj bele, a zsidó babákat 8 naposan metélték körül. Ha utána nem lehetne szexelni, kipusztult volna a zsidó nép.
Egyáltalán nem kell félni a körülmetéléstõl.Figyeljj én egy hét mulva leszek 15 és 4 vagy 6 éves koromban metéltek körül fitymaszûkület miatt.Hozzáteszem hogy nagyon örülök neki.Nem egy valakit tudok a közvetlen környezetemben aki körül van metélve...sõt!!!Tisztán tartani is könnyebb és a szexuális életbe is aztmondják, hogy könnyebben elmegy a körülmetélt férfi.Eleinte, kb. egy-két hétig kellemetlen lesz mert akármi ha hozzáér a makkhoz érzékeny és fájni fog, de nekem adtak rá kenõcsöt, és megszünt ez a fájdalom.Na szal, szerintem menny bele, és nem kell félni.Sok sikert! :-)
én már láttam olyat, lány vagyok, szexeltünk, is, de gy ideig nem lehet, a mûtét után kb egy hónapig, és fáj ha feláll. állítólag jobb tõle a csajoknak(de lehet h csak az övõ volt különlegesen jó, de ezt õ mondta h állítólag, és ezért csináltatta meg:) ), meg a férfinak is, meg régen is csinálták ezt eü okokból....ezeket biztos tudod. láttamn már oylat is, akinek csak a fitymafék volt elvágva, az is hasonló volt, nagyon fel se tûnik, de az is jó. viszont, egyzsre egy furát láttam, annak is oylan volt mint Neked, csak nem tudom õ melyik stádiumban volt(orvosilag mûtétileg), de biztos hogy enm a végzõben, azaz nem volt még kész, és elég fura volt, mert félig rajta volt a fitymán, és nem lehettt lehúzni végig a makkon a bõrt, és azért tudta élveznia sezxet, de annak amugy is kicsit volt, meg nem is tudom, szerintem az nem túl jó. majd kérdezd meg az orvost miylen lesz utána, de szerintem jó, nõi szemmel is!
16 éves voltam, mikor körbemetéltek. A mûtét nem volt olyan kellemetlen, mint az utána következõ 1 hónap. Mindég fájt, ha hozzáért valamihez, egy darabig gézben tartottam. Aztán semmi gond sincs máig is vele, a páromnak még tetszik is. 41 vagyok...
Ez aztan az eredmeny, kedves utolso. Nagy makk, pfffff, hat ne haragudj.... LOL
Engem 3 évesen metéltek körül (teljesen), de én is örülök neki. Kicsit nagyobb a makkom mint a többieknek. Van aki irigyli :-)
Azért nem minden pozitív a körülmetélésnél se. Engem pl körülmetéltek és rengeteg problémával küzdök, amikkel nem is lehet mit csinálni. Pl kiszárad a makk, egészen száraz, kérges, hámlik, csúnya foltos, mintha nemibeteg lennék. Az orvosok nem tudnak mit csinálni. Ezért, ha lehet, akkor krémeket kell használni, esetleg kis bemetszést ejteni, talán részleges metélést, mert nem érdemes kockáztatni, nem véletlenül adta ezt a szervünket (se) a természet. Ráadásul hiába készült el gyerekkorban, sajnos 20 évvel késõbb is foglalkozni kellett vele: egyszer csak kiesett a varrat (értitek, 20 év után), majd a lyuk utána ottmaradt, most is van, megköszönhetem a dokinak. Az, hogy a makk a kiszáradásra hogy reagál, azt nem lehet elõre tudni. Irigylem azokat, akiknek nem fáj a péniszük, nem hiányzik a fityma, sõt, még jobban is érzik magukat, de sajnos én nem vagyok ezzel így és találkoztam már többekkel, akik szintén nem áradoznak a csodálatos körülmetélésrõl. Egy statisztika szerint az amerikai körülmetélések 29, 9%-ánál lépnek föl utóbb komplikációk. Sajnos ezek nem, vagy csak nehezen, részlegesen orvosolhatók :(
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok és így most egyátalán nem tudom tisztán tartani mert nem bujik ki a makk:( ezért örülök neki h jól lehetlesz tisztám tartani majd bepótolom az addigi mosásokat:D
Kedves utolsó, akkor te egy szerencsés fickó vagy, nekem gusztustalanul néz ki és sok a gond vele... :(

Mi lehet a baj mz gyujtsanak ha jo a gyertya es aramot is kap megse szikrazik?

Legjobb válasz: Sokminden pl: megszakító, gyújtótrafó, kondenzátor, gyertyapipa nincs e kiszakadva......

Sokminden pl: megszakító, gyújtótrafó, kondenzátor, gyertyapipa nincs e kiszakadva......
egy kicsit több infót!!!

Mennyibe kerülne egy 250-es MZ ETZ, ha jó állapotú, megkímélt típusút akarnék venni?

árakat kérek kb-ra

Legjobb válasz: már 90tõl lehet kifogni jobbakat de inkább 110.000ft-tól

már 90tõl lehet kifogni jobbakat de inkább 110.000ft-tól
Nekem van egy eladó.igaz 125-ös, de jó gép!Ja és 10000-on alul papirosat nem kapsz, ha meg mûszaki is van rajta, akkor meg 120-140közt is lehet, ha jó állapotú!
Jav.:nem 10000, hanem 100000!
százezer faktoriális???? De hogy érdemben is hozzászoljak, tényleg 100felett vanna papírral.

A kérdésem az ha egy simsonból kihoznak olyan 80-120 as tempót ugye tuningolva akkor egy MZ ETZ 250 - es motorból mennyit lehetne kihozni?

egy gyári MZ ETZ 250-nek a vége kb olyan ~120-130 ezt lehetne ûberelni? :D

Legjobb válasz: pénz, élettartam, és fogyasztás kérdése az egész, de sokkal nem többet, mivel a teljesítmény nem egyenesen arányos a végsebességgel, mert ilyen alapon ha a 20 lóerõs mz 120-al megy, akkor egy 200 lovas kawa 1200-al menne... egy tzr 250-es 50 lóerõ körül van gyárilag, ennyit biztos ki lehet hozni az mz-bõl is, csak kis fordulaton használhatatlan lesz, mivel nincs benne powerszelep és ki kell hegyezni a hengert, és át kell alakítani vízhûtésesre, egy rezó, meg valami nagyobb karbi, és olyan gyújtás ami bírja a 10-12 ezres fordulatot, de nagyon hamar szét fog menni, és ne csodálkozz ha bekajál 7-8-9 litert

pénz, élettartam, és fogyasztás kérdése az egész, de sokkal nem többet, mivel a teljesítmény nem egyenesen arányos a végsebességgel, mert ilyen alapon ha a 20 lóerõs mz 120-al megy, akkor egy 200 lovas kawa 1200-al menne... egy tzr 250-es 50 lóerõ körül van gyárilag, ennyit biztos ki lehet hozni az mz-bõl is, csak kis fordulaton használhatatlan lesz, mivel nincs benne powerszelep és ki kell hegyezni a hengert, és át kell alakítani vízhûtésesre, egy rezó, meg valami nagyobb karbi, és olyan gyújtás ami bírja a 10-12 ezres fordulatot, de nagyon hamar szét fog menni, és ne csodálkozz ha bekajál 7-8-9 litert

Egy 2009-es, 250 cm3-s, 18 LE-s, 4 ütemű, 2 hengeres motor vajon erősebb, jobban megy, mint egy 250-es MZ vagy 350-es Jawa? Ha nem is gyorsabb, de pl emelkedőn két személlyel jobban megy?

Legjobb válasz: a 250ccm 4T 2 személlyel emelkedõn jobban felmegy mint a 2T 250ccm mert az MZ "sokat" pörög miközben a 4T meg kis fordulaton is erõs nyomatékos fõleg a V2 az Mz-nek sokat kell pörögnie ahhoz hogy ugyanolyan erõt fejtsen ki mint egy 4T remélem tudtam segíteni

a 250ccm 4T 2 személlyel emelkedõn jobban felmegy mint a 2T 250ccm mert az MZ "sokat" pörög miközben a 4T meg kis fordulaton is erõs nyomatékos fõleg a V2 az Mz-nek sokat kell pörögnie ahhoz hogy ugyanolyan erõt fejtsen ki mint egy 4T remélem tudtam segíteni
Szerintem ezt biztosan csak egy bróbakörrel tudod meg, mert nagyon sokféle motor van aminek különbözõ a karaktere. Nekem pl egy jól rendbetett Simson is erõsebbnek tûnik néha mint egy döglött 125-ös. Legalábbis gyorsulni jobban gyorsult a 125-ösnél..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, segített! :)

Hülyeség lenne Mz-t venni ha nem vagyok ilyen "bütykölgetős" fajta?

Kb 18 évesen le szeretném tenni az a korlátozottat, aztán venni egy 125 esetleg 250ccm mz-t. Volt két évig simsonom és most egy újabb fajta derbi sendám van. Tetszene a motor, de az a helyzet, hogy nem igazán tudnám itthon magamnak szerelgetni, szerintetek?

Legjobb válasz: Ha normálisan használod, rendszeresen karban tartatod, akkor nem kell állandóan szerelgetni egy MZ-t sem! Javaslat: Ne A korlátozottra menj, hanem A2-t csinálj ha 21 évesen az A korlátlant is meg szeretnéd csinálni!

Ha normálisan használod, rendszeresen karban tartatod, akkor nem kell állandóan szerelgetni egy MZ-t sem! Javaslat: Ne A korlátozottra menj, hanem A2-t csinálj ha 21 évesen az A korlátlant is meg szeretnéd csinálni!
Nem igazán van velük baj ha karban tartod, de ugyebár ehhez is kell bütykölgetni.Adj hálát az istennek és az mzklubhungarynak meg a szocimotorosnak hogy segédkönyvekkel látnak el minket amibõl egy amatõr is megtanulhat szerelni kellõ utánajárással.

Van egy s50-es blokkom milyen spirállal működne a kmóra ha az Mz Etz óra?

Legjobb válasz: Ha nem kompatibilis a kettõ spirálja akkor csináltatni tudsz egyet de annyi pénzbõl már veszel egy bontott órát. Mellesleg számolni kell azzal is hogy az Mz-nek más az áttétele mint a simsonnak így nem fog való mértéket mutatni.

Ha nem kompatibilis a kettõ spirálja akkor csináltatni tudsz egyet de annyi pénzbõl már veszel egy bontott órát. Mellesleg számolni kell azzal is hogy az Mz-nek más az áttétele mint a simsonnak így nem fog való mértéket mutatni.

Schwalbe vázba bele lehet-e (gyakorlatilag, nem hatóságilag! ) építeni egy MZ TS 150-es blokkot? Ha igen milyen átalakítások szükségesek?

Legjobb válasz: Belefér az MZ blokkja. Eddig képen többször, élõben egyszer láttam ilyen alakítást, azt hiszem, a hátsó blokkfelfogató füleknél kellett variálni, az elsõt pedig (ami a hengerfejnél fogná a gyári blokkot) le kellett vágni. De ha rám hallgatsz, a kerekeket is átépíted a TS-bõl, hogy erõsebb legyen a fék (nehogy meglepetést okozzon az erõsebb blokk).

Belefér az MZ blokkja. Eddig képen többször, élõben egyszer láttam ilyen alakítást, azt hiszem, a hátsó blokkfelfogató füleknél kellett variálni, az elsõt pedig (ami a hengerfejnél fogná a gyári blokkot) le kellett vágni. De ha rám hallgatsz, a kerekeket is átépíted a TS-bõl, hogy erõsebb legyen a fék (nehogy meglepetést okozzon az erõsebb blokk).
amúgyis fog meglepetést okozni mert csavarja a vázat:)
http://kepfeltoltes.hu/100222/K_p103_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100222/K_p105_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hátsó blokktartót megerõsíteni, fékdobokat felszabályozni, hengert , hengerfejet kireszelni, vázat bandázzsal védeni melegedéstõl, gumicsõ végére pannonia légszûrõ, egybeheggesztett könyök+dob, dobrrövidítés 25cm-el, jawa babetta gyujtás. Kb ezekre kell készülni :)
és az mz-nek sokkal nagyobb a hengere, így több anyag is megy bele, és azt már nem bírja begyújtani
A kérdező hozzászólása: csak azt nem értem hogy ha nincs benn a gyertya hanem csak a hengerhez odarakom akkor ad szikrát de ha 1 kicsit bebenzinezem a gyertyát akko meg nem ad a (hengernél)??
mert a babszi gyújtás egy nagy [email protected] nekem a 90/6, és az 50/2-es simsonom sem indul be vele, ad valami baleknak és vegyél rá egy hall jeladós gyújtást
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :D
A kérdező hozzászólása: és nem tudod hogy hol tudok venni ilyet??
így néz ki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/e/e8/Mz_elektroniku.. azt meg h hol veszel azt nem tudom, néz körül a vaterán v valahol, és a gyújtáselektronikát (tranzisztoros) meg ne felejtsd el hozzá http://autoalkatresz.medija.hu/124750/588597_1_n.jpg
A kérdező hozzászólása: nagyon kösz :)

Simson mz ts 125. Eldöntöttem, hogy belerakom a schwalbiba az mz 125 blokkot, minden burkolattal eggyütt. Mint gyárilag. Hogyan oldjam ezt meg, mivel számoljak? Esetleg képekkel, videokkal segítene valaki, ha láttatok már ilyet?

Legjobb válasz: arra az átalakításra magadnak kell rájönnöd kiveszed a blokkot leveszed a burkolatot és ledarabolod flexel a tartó bakokat és leméretezed úgy ahogy kitaláltad de mindez elõtt nézd meg hogy belefér-e

arra az átalakításra magadnak kell rájönnöd kiveszed a blokkot leveszed a burkolatot és ledarabolod flexel a tartó bakokat és leméretezed úgy ahogy kitaláltad de mindez elõtt nézd meg hogy belefér-e
A kérdező hozzászólása: Hát, ettõl azért kicsit komolyabb válaszra vártam, tisztába vagyok vele, hogy belefér a blokk, mert láttam már ilyen motort.
Láttam már ilyesmit építve. A hangja viszont erõsebb lesz mint a simsoné. Szóval arra neked kell kitalálnod a megoldást. De szerintem egyszerûbb egy 125 mzt venni és letenni a különbözeti vizsgát tavasszal.
A kérdező hozzászólása: Ígyvan, hangját még megkell oldanom, de ha kell tolom, rendõrt látok:) , , milyen különbözeti vizsga?? :O :OO
A kérdező hozzászólása: Valaki tudna benne segíteni?
Egyébként én úgy hallottam hogy meg kell erõsíteni a vázat mert elcsavarodna az MZ motor súlyától és erejétõl. A hangra én azt találnám ki hogy ha a rendõr kérdezi miért ilyen hangos hogy ki van furkálva a hangtompító. Szerintem ezt beveszi /vagy nem/. Ja és magasabbra állítanám az alapjáratot, olyanra mint a schwalbe-nak, így talán nem lenne annyira feltûnõ.
hát én még ekkora baromságot még nem hallottam normális vagy te ember vegyél egy mz-t de ezért nem kell elbaszni egy schwalbe-t
nekem s51 es van megcsinálva kivan crossositva :D elösszõr tervezd meg hogy szeretnéd de a vázat meg kell erõiteni blokk tartó bölcsõt is kell csinálni külömben megcsavarja a vázat aztán mehet bele a blokk plusz egy mz lánc :D és mehet is rendõröknek meg nem kell megállni :D menni fog már az a bicikli hogy eltudj menekülni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!