Találatok a következő kifejezésre: Mutathat téves a teszt, (4 db)

Hazudhat a teszt pozitívat vagy csak negatívat mutathat tévesen?

Lily tesztet csináltam. Mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Igen,sajnos hazudhat.Pl ciszta esetében.

Igen, sajnos hazudhat.Pl ciszta esetében.
Nálam is poz. volt ez a teszt és cisztám van.
Nekem hazudott, pedig nincs cysta :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap csinálok egy másikat is. Sajnos én nem örülök most a pozitívnak mert van már 2 gyerekem, és nagyon nehéz volt mindkét szülésem. Ezért nem szeretnék harmadikat. Elnézést kérek mindenkitõl, tudom, hogy sokan vannak itt akik évek óta próbálkoznak. És mi mindíg védekezünk!
Nekem is hazudott, mert olyan gyógyszert szedtem amitõl 2 csik lett! Paracetamol tartalmú, és nagyon is befolyásolja!!!
mi tortent?

Ha fogamzásgátlót szedek (yadine), mutathat téves eredményt a terhességi teszt?

Legjobb válasz: nagyon kicsi az esélye, amúgy ezt a fog.gátl. nem befolyásolja,

nagyon kicsi az esélye, amúgy ezt a fog.gátl. nem befolyásolja,
Szerintem sem befolyasolja, hisz terhessegi hormont nem termel a szervezet, csak ha termes vagy. Lehet a teszt volt rossz. Ismeteld meg, ha megint (gondolom pozitiv) ugyanaz jon ki, akkor terhes vagy.
NEM, a fogamzásgátló NINCS hatással a terhességi teszt eredményére. A teszt csak akkor pozitív, ha a beágyazódott embrió megtermeli a hCG-t, tehát nem az anya szervezete termeli! Téves negatív lehet, ha túl hamar/nem reggeli vizeletbõl lett tesztelve, de téves pozitív nincs (illetve van, ha ritka betegségben szenved az illetõ, de ennek az esélyét ki lehet zárni).
A kérdező hozzászólása: A tesztet még nem végeztem el, holnap reggel akartam. Végül estére megjött az, aminek reggel/elõzõ este kellett volna. Féltem attól, ha megcsinálom a tesztet nem mutat valós eredményt. De így már nem kell miatta aggódnom. Köszönöm a válaszokat.

Mutathat tévesen pozitívat a terhességi teszt?

Van már egy 4,5 hónapos babám. Mivel gyanakodtam egy kicsit, reggel megcsináltam egy terhességi tesztet, 5 perc múlva negatívat mutatott, kidobtam. 1 óra múlva megnéztem és akkor már kirajzolódott egy másik csík is. Jelenthet ez terhességet? Befolyásolhatja a teszt eredményét a kizárólagos szoptatás (még nem menstruálok)? A teszt One Step volt.

Legjobb válasz: Szerintem mág nem ürült kia hcg a szervezetedbõl teljesen. ne izgulj. szerintem nem lesz ilyen hamar tesó :)

Szerintem mág nem ürült kia hcg a szervezetedbõl teljesen. ne izgulj. szerintem nem lesz ilyen hamar tesó :)
Szia! Nem valószínû, hogy szoptatás mellett teherbe esel, de elõfordulhat, hogy épp pont most volt az elsõ peteérésed... A tesztek használati utasításában általában (nem tudom, hogy ez a One Step-nél is így van-e) benne van, hogy csak a várakozási idõ lejártakor és csak akkor ad korrekt eredményt, órákkal a tesztelés után fals eredményt ad. Ha továbbra is gyanakodsz, tesztelj újat, vagy menj el dokihoz.
a tesztek egy vagy két óra mulva mindig pozitivat mutatnak.de van egy ismerõsöm, aki csinált egy tesztet, ami negativ lett.nem dobta ki, hanem lerakta a szekrényre.kb két és fél óra múlva megnézte, és pozitiv volt, és kiderült hogy terhes. ilyen is van:)
Hogy biztos legyél, menj dokihoz! Emlékeim szerint ez az a teszt, aminél a használati utasításon 2 helyen is feltüntetik, hogy NE értékeld az eredményt 10 perc után. Nos nekem mind a 2 terhességemet jóval a 10. perc után mutatta ki, úgyhogy a második alkalommal rájöttem, hogy nem ez a legjobb teszt.:)

Mutathat téves eredményt a teszt, ha előző nap este ittam pár pohár pezsgőt?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, nem befolyásolja, itt a Hcg-nek van szerepe,vagy van, vagy nincs a vizeletben.

Én úgy tudom, nem befolyásolja, itt a Hcg-nek van szerepe, vagy van, vagy nincs a vizeletben.
En is igy tudom, h nem befolyasolja.
Szerintem sem befolyásoljha, mert hormonszintet néz, nem más összetevõt.
Az alkohol nem befolyásolja az eredményt, de szerintem le is van írva a használati utasításban!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!