Találatok a következő kifejezésre: Mutathat peteérést ovulációs (3 db)

Az ovulációs törpemikroszkóp (PG/53) tájékoztatóján azt olvastam, h más hormonkészítményekkel nem alkalmazható. Mutathat peteérést úgy, hogy melette hormon gyógyszereket szedek?

Csak azért kérdezem,mert én Duphastont és Clostit is szedek és most vagyok a ciklusom 15. napján,de a mikroszkópom nem páfrányos:(

Legjobb válasz: Amiket szedsz - én úgy tudom - az agyadra hatnak és nem tartalmaznak hormont. Úgyhogy valószínûleg jót mutat a mikroszkóp. De ettõl függetlenül mostanság kéne, hogy pé-ed legyen. Az is lehet, hogy nem kaptad el azt az idõpontot, amikor páfrányos, - nekem pl. csak reggel felkelés után páfrányos, de aznap este már nem, pedig betartom az evés-ivás szabályait! Ami biztosabb, figyelj a hasszurkára, de leginkább a nyálkára! Az egy biztos jel!!! Mindenesetre akciózzatok, mert ha holnap lesz peteérés, arra a mai szex már "érvényes"! Sok sikert!

Amiket szedsz - én úgy tudom - az agyadra hatnak és nem tartalmaznak hormont. Úgyhogy valószínûleg jót mutat a mikroszkóp. De ettõl függetlenül mostanság kéne, hogy pé-ed legyen. Az is lehet, hogy nem kaptad el azt az idõpontot, amikor páfrányos, - nekem pl. csak reggel felkelés után páfrányos, de aznap este már nem, pedig betartom az evés-ivás szabályait! Ami biztosabb, figyelj a hasszurkára, de leginkább a nyálkára! Az egy biztos jel!!! Mindenesetre akciózzatok, mert ha holnap lesz peteérés, arra a mai szex már "érvényes"! Sok sikert!
Dobd ki azt a vackot! Nekem össze-vissza páfrányozik. Mensi elõtt 3 nappal is pl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.:)

Mutathat peteérést az ovulációs mikroszkóp?

Legjobb válasz: Vagy egyáltalán valaki lát benne valamit?

A kérdező hozzászólása: Vagy egyáltalán valaki lát benne valamit?
Nekem mutatott, de csak nyalbol. Tapasztalat: min. 2 oraval elobb ne egyel vagy igyal. Sot, ha edzeni megyek, es sokat iszom, akkor annyira felhigul a nyal, hogy erdemesebb meg tobbet is varni. Nekem legalabbis igy mukodott.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és peteérést már mutatott?
Szia! Peteérésem még nem volt azóta, hogy megvettem, de olyan amorf valamiket láttam már nyálból és méhnyaknyákból is. Elég macerás a jó fókusztávolság beállítása, de ha egyszer ráérzel az ízére...
A kérdező hozzászólása: köszönöm mégegyszer
A kérdező hozzászólása: :-)
1 valaszolo vagyok: nekem mutatott ovulaciot.
Mutat. Kb. fél méterre kell tenni a lámpától és nyomd jól össze. Végig kell nézni rendesen, mert lehet, hogy csak az egyik része páfrányos a másik oldala meg nem. Pereérés környékén általában 5-8 napig vannak a nyálban a páfrányok, ez fokozatosan múlik el, de ha megmaradnak (kis területetn) terhességet jelez. Nekem bevált! :)

Mutathat pozitívat az ovulációs teszt, ha nincs is peteérésem?

Mindenképpen van peteérésem,ha rendesen menstruálok? Vagy lehetséges,hogy nincs is peteérésem egyáltalán? Csak mert 1,5 éve szeretnénk babát,de még sajnos nem jött össze. Ma vettem egy ovulációs tesztet,és egyből pozitív... Pedig nem is vagyok 2 menzesz között félidőben...

Legjobb válasz: Igen akkor is lehet pozitív. Azt ugye tudod, hogy a teszt csíknak erõsebbnek kell lennie?

Igen akkor is lehet pozitív. Azt ugye tudod, hogy a teszt csíknak erõsebbnek kell lennie?
akkor nagy az esély PCOS-ra. Gyakori hogy az egyik tünete az emelkedett LH szint. Nekem is mindig pozitív volt emaitt az ovutezst igy én nem is hazsnálom. Mivel magasabb az LH szint mint kéne igy pozitív a teszt bármikor csinálod.
Igen, lehet. PCO is lehet.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, 3 nappal késõbb is megcsináltam, és az is pozitív lett szerintem. Mind2 csík ugyanolyan halvány volt. Megnéztem mi is ez a PCOS. Hát a tünetek mind stimmelnek, csak azt nem értem, ha tényleg ez a bajom, miért nem vette észre a nõgyógyász, mikor fél évig nem menstruáltam, és minden hónapba odajártam?
igen én is igy voltam mivel a PCOS miatt emelkedett volt az LH szintem. Nekem mindig pozitív volt a teszt.
ha nincsenek policisztáid akkor nem olyan könnyû észre venni és sokaknak nincsen csak az inzulin rezisztencia. keress egy jó endokrinológust és ö elküld terheléses inzulin vérvételre, csak azzal lehet diagnosztizálni a PCOS-t.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!