Találatok a következő kifejezésre: Muszáj ugyanazt este (2 db)

Muszáj ugyanazt enni este amit délben ettem?

Legjobb válasz: Nem muszáj. A lényeg az, h az adott napon beleférjen az étrendbe. Pl. ha mondjuk fehérje napon ebédre husit eszel, attól vacsorára még nyugodtan ehetsz tojást+sajtot, mert ugye ezek is fehérjék. Bár azt olvastam, jobb, ha vmi hasonlót eszik az ember vacsira, mint ebédre. De én pl. nem tudok mindig ugyanazt enni, mégis fogyok! :)

Nem muszáj. A lényeg az, h az adott napon beleférjen az étrendbe. Pl. ha mondjuk fehérje napon ebédre husit eszel, attól vacsorára még nyugodtan ehetsz tojást+sajtot, mert ugye ezek is fehérjék. Bár azt olvastam, jobb, ha vmi hasonlót eszik az ember vacsira, mint ebédre. De én pl. nem tudok mindig ugyanazt enni, mégis fogyok! :)

Muszáj mindig ugyanazt egyek este is mint reggel, miért?

Legjobb válasz: Nem muszáj, mindig ugyanazt enni, de hatásosabb, ha azt eszed vacsira is mint ebédre. De ha nem akkor maximum lassabban fogsz fogyni.

Nem muszáj, mindig ugyanazt enni, de hatásosabb, ha azt eszed vacsira is mint ebédre. De ha nem akkor maximum lassabban fogsz fogyni.
szerintem ez is fontos nagyon, h ne keverd az eteleket, jobb h ha be tartod.
A lényeg a mennyiségen van, nem azon, hogy ugyanazt edd.
de a lerasban az szerepel h a szenhidrat napon este mast kell enni mint ebedre. tehat szerintem akkor nincs akkora fontosaga ennek szerintem . ha vlki maskent gondolja irjon nyugodtan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!