Találatok a következő kifejezésre: Muszáj orvoshoz ha (27 db)

Ha meg repedt a fogam és mozog is az egyik fele azzal muszáj orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Nem muszáj, de ha arra vársz, hogy összenõ, akkor csalódni fogsz. Jobban jársz, ha addig mész vele orvoshoz, míg be nem gyullad a pulpa és/vagy a gyökércsúcs környéke.

Nem muszáj, de ha arra vársz, hogy összenõ, akkor csalódni fogsz. Jobban jársz, ha addig mész vele orvoshoz, míg be nem gyullad a pulpa és/vagy a gyökércsúcs környéke.
Minél elõbb. A repedést tisztíni sem tudod és hamarabb lesz ott gyulladás, ahogy az elsõ írta.
Ha hosszában repedt ketté, akkor csak kihúzni tudja, pont a héten voltam ilyen miatt magán fogorvosnál.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm :)

Hogyan müködik? Ha elköltözünk egy másik városba, ami kb 10km-re van muszáj orvost váltani?

Sosem költöztünk,nem tudom hogyan mennek a dolgok.Átjelentkezés,átiratkozás stb..védönö!Esetleg tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Nem kell másik orvost választanod csak ha akarsz.

Nem kell másik orvost választanod csak ha akarsz.
A kérdező hozzászólása: Hogyan kell a cimemet megváltoztatni, hogy az új helyre jöjjenek a levelek?
Mindenhol, ahonnan hivatalos levél érkezik (számlák, szolgáltatók, bank stb) be kell menni, bejelenteni. Vagy valahol lehet, hogy már neten is le lehet ezt rendezni vagy telefonon, mindenképpen hívd fel õket, aztán kérdezz rá.
Ja és persze egy okmányirodát keress fel, hogy új lakcímkártyát kaphass.(elõzõ voltam)
Az új lakóhelyetek okmányirodájába kell bemenni, és némi pénz ellenében (illeték) megcsináltatni az új címre szóló lakcímkártyát. Az egyes leveleket az egyes szolgáltatóknál kell megváltoztatni, van ahol levélben vagy telefonon is megy, van ahol csak személyesen. De minden cégnek (E.ON., stb) van ügyfélszolgálata, hívd fel, és ott megmondják, - ne fuss felesleges köröket! A nõdokiváltás az magánügy, ha privát, akkor maradhatsz nyilván, ha a 10 km távolság belefér, a háziorvos az, akinek szólni kell, az újnak, hogy hozzá szeretnél költözés miatt átiratkozni. Kapsz kartont, és a régi háziorvosod nevét bediktálod, és õk majd megkérik minden eddigi papírjaidat a régitõl, hogy az új helyen meglegynek a leleteid!

Muszáj orvoshoz fordulnom, ha gombás fertőzésem már elmúlt?

Abban sem vagyok biztos, hogy gombás fert?zés. Viszont csak is az lehet, mert nagyon nagyon viszketett. Ez egy-két hétig tartott így, majd elmult. Néha de nagyon ritkán enyhén viszket, de azt szinte meg sem érzem. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Kezelés nélkül a gomba sem múlik el.Mindenképpen menj orvoshoz,mert rosszabb esetben az akármilyen fertõzés felfelé fog húzódni,komolyabb bajokat tud okozni,és sokkal tovább tart a kezelés.

Kezelés nélkül a gomba sem múlik el.Mindenképpen menj orvoshoz, mert rosszabb esetben az akármilyen fertõzés felfelé fog húzódni, komolyabb bajokat tud okozni, és sokkal tovább tart a kezelés.
Szerintem is menj el orvoshoz, nem jó ha az ilyen dolgokat nem kezelik, mert a késõbbiekben még nagyobb bajod lehet belõle.
Lehet hogy épp a felfelé hatolás miatt nem viszkedsz már. Mert már nem a hüvely bemenete gombás. Sajna a kezeletlen fertõzést továbbadod a párodnak is. Meg ha teljesen felkúszik, meddõséget okozhat.

Ha kisfiamnak a törlökendötöl piros pöttyök jöttek ki a popsiján. Szoval alergiás lenne a popsitörlöre. Ha popsi krémmel bekenem elmulik? Vagy muszáj orvoshoz menni?

iztos hogy törlökendö,mert pár napja váltottam,és azota van.pelenka régi,honapok ota.

Legjobb válasz: akkor cseréld vissza a törlõkendõt arra amire nem volt allergiás. nekünk csak a Nivea Sensitive vált be emiatt

akkor cseréld vissza a törlõkendõt arra amire nem volt allergiás. nekünk csak a Nivea Sensitive vált be emiatt
A kérdező hozzászólása: visszacserélem, csak igy elmulik, vagy orvoshoz kell menni?
El fog múlni, valószínû csak irritáció. Válts vissza a régire, és minden rendbe jön. Ha esetleg mégsem (bár kétlem), akkor menj el dokihoz. De szerintem 1, de maximum 2 nap, és nyoma sem lesz a pöttyöknek :) Jó babázást :)
nem kell még dokihoz menni, szerintem sem
szia! mi sem bírjuk mindegyiket, de a neogrnormon popsitörlõ csodákra képes.amikor kipöttyösödtünk a másiktól, pár napig neogranormon krémmel is kentem, azonnal olyan popsitörlõre váltottam, és kb2 nap alatt rendbe jött.

Muszáj elmenni orvoshoz ha elvesztettem a szüzességem?

(16 éves vagyok)

Legjobb válasz: Hát én ilyenrõl nemigazán tudok. Mikor elvesztettem nem mentem el, semmi bajom nem lett. Na de ha nem volt védekezés akkor már más az ügy.

Hát én ilyenrõl nemigazán tudok. Mikor elvesztettem nem mentem el, semmi bajom nem lett. Na de ha nem volt védekezés akkor már más az ügy.
Nem kell az ágyból az orvoshoz rohanni ha erre gondolsz :) de célszerû legalább az éves nõgyógyászati vizsgálatra eljárni miután már nem vagy szûz...
Már miért kéne menni??? De remélem a fogamzásgátlót orvossal írattad és nem a barátnõdtõl kaptad! Miután szexuális életet élsz, évente 1x célszerû rákszûrésre menni, ill. minden felmerülõ probléma esetén.
szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!...védekeztünk, fogamzásgátlót szedek!
A kérdező hozzászólása: orvos írta fel...(Mercilon)...köszi a válaszokat!

Candida fertőzéssel muszáj orvoshoz menni, vagy van lehetőség otthoni kezelésre is? Ha igen, mi a teendő?

A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet venni ilyen tablettákat is ellene. Van grapefruit-mag kivonat azt is jó ellene enni ,és hanyagolni a cukrot és a fehér lisztet. És víz igazi citrom levével stb stb. Sok gyümölcs. Lényeg ,hogy lúgosítsd a szervezeted. A lányeg,hogy ez a gomba a cukron és a fehérliszten él. 18F

Lehet venni ilyen tablettákat is ellene. Van grapefruit-mag kivonat azt is jó ellene enni , és hanyagolni a cukrot és a fehér lisztet. És víz igazi citrom levével stb stb. Sok gyümölcs. Lényeg , hogy lúgosítsd a szervezeted. A lányeg, hogy ez a gomba a cukron és a fehérliszten él. 18F
Igen, mert a doki tud rá megfelelõ gyógyszert adni a súlyoságnak megfelelõen.
Kicsit értelmetlenül fogalmaztam , de remélem érted :)
ülhetsz sós-kamillás fürdõben is. egyél meg esténként egy gerezd fokhagymát, gréfrut mag csepp, teafaolaj is jó, meg amit a felettem író mondott.

Muszáj kórházban keresnem orvost, vagy elég ha az sztk-ba járok?

Legjobb válasz: Nem muszáj.Ha nem akarsz orvost fogadni nem kötelezõ.Szülhetsz az ügyeletes orvosnál is.Én 3 gyereket szültem,mindháromszor fogadtam orvost,de többet nem tenném.Felesleges pénzkidobás egy orvost tömni pénzzel.Nem tud neked semmit garantálni elõre pénzért sem.Viszont szerintem érdemes elmenni egy UH-ra maszek dokihoz,mert Õ alaposabban megvizsgál mint a kötelezõ UH-kon.legalábbis nálunk jó ha 2 percet ha szánnak egy kismamára.Te ismered a kórházat ahol szülni fogsz,érdeklõdj az orvosfogadásról.Nálunk nagyon rossz a helyzet nõgyógyászok terén.Undorítóan pénzéhesek és felelõtlenek felületesek.Itt még pénzért sem várhat az ember semmit sajnos.Remélem felétek más a helyzet. Minden jót,üdv

Nem muszáj.Ha nem akarsz orvost fogadni nem kötelezõ.Szülhetsz az ügyeletes orvosnál is.Én 3 gyereket szültem, mindháromszor fogadtam orvost, de többet nem tenném.Felesleges pénzkidobás egy orvost tömni pénzzel.Nem tud neked semmit garantálni elõre pénzért sem.Viszont szerintem érdemes elmenni egy UH-ra maszek dokihoz, mert Õ alaposabban megvizsgál mint a kötelezõ UH-kon.legalábbis nálunk jó ha 2 percet ha szánnak egy kismamára.Te ismered a kórházat ahol szülni fogsz, érdeklõdj az orvosfogadásról.Nálunk nagyon rossz a helyzet nõgyógyászok terén.Undorítóan pénzéhesek és felelõtlenek felületesek.Itt még pénzért sem várhat az ember semmit sajnos.Remélem felétek más a helyzet. Minden jót, üdv
Én is sztk-ba jártam és ügyeletesnél szültem, semmi gond nem volt. Ugyanolyan lelkiismeretes volt velem mint akinek a fogadott orvosa volt. 8, 5 hós baba anyukája

Nyitott méhszájnál muszáj feküdni? és ha muszáj néha gyalogolnom, orvoshoz v. akárhova, az baj?

ugyanis,üzletbe is le kell mennem,kaját néha kell csinálni,stb.egész nap nem tudok feküdni,mert nincs segitségem,és egyedül vagyok.

Legjobb válasz: Azt kell csinálni amit az orvos mondott, ha õ fekvésre ítélt, akkor feküdni, ha csak pihenésre, akkor néha egy könnyû séta megengedett. Attól is függ hogy hány hetes vagy és mennyire vagy nyitva. Bocs, de a méhszáj és a muszáj is pontos j-vel írandó.... rossz nézni a kérdésed:)

Azt kell csinálni amit az orvos mondott, ha õ fekvésre ítélt, akkor feküdni, ha csak pihenésre, akkor néha egy könnyû séta megengedett. Attól is függ hogy hány hetes vagy és mennyire vagy nyitva. Bocs, de a méhszáj és a muszáj is pontos j-vel írandó.... rossz nézni a kérdésed:)
Gondolom, az orvosod fekvést parancsolt. Ha nem szeretnél idõ elõtt megszülni, akkor jobb betartani. Orvoshoz vitesd el magad, vagy menj taxival, a boltba inkább a párod menjen - a cipekedés miatt is, fõzni lehet ülve is, úgy nem annyira megterhelõ.
Nyitott méhszáJnál nem muszáJ feküdni, csak akkor, ha a dokid azt mondta. Ilyet azonban csak akkor mond, ha a tennivalóid tényleg veszélyeztetik a terhesség kihordását. Nekem is hamar kezdett nyílni, pihennem kellett, de feküdni nem. A kolléganõmnek mindkét terhességénél össze is varrták a méhszáját és még ezen felül is csak feküdnie lehetett. Szóval ez attól függ, mennyire veszélyes a helyzet.
A kérdező hozzászólása: állitolag a külsö méhszáj nyitott, 29.-ik hétben vagyok.
Szia! Elsõ babámnál a 29. héten már 2110 volt a cgm. Másodiknál a 8. héttõl 1110... Ezek miatt feküdnöm kellett (volna). Nem tettem... Az elsõt túlhordtam. Most a másodikkal a 36. hétbe léptem. Van, akinél alkati dolog a korai nyílás. Ha nem görcsölsz, nem keményedsz, akkor nyugodtan sétálj, fõzz. De amint fáradtnak érzed magad, vagy nem jól vagy, feküdj le!
Szia! Én a 3. babámmal már a 7. hónap végén 2 ujjnyira nyitott voltam. Picit feszített, de más jele nem volt! Doki se zavartatta magát, így én sem. Nem kellett feküdnöm. 42. hétben indított szülés lett belõle, mert túlhordtem. Nekem sem volt semmi segítségem, a kisebbik fiam 2 éves volt, még bõven emelgettem. Karácsonyi nagybevásárlást intéztem, babakocsi vásárlást egyedül, sõt! A buszon még a helyet sem adták át, 20km-en keresztül Azóval ne aggódj, ha a doki nem rendeli el külön, nem kell feküdni, csak ne erõltesd túl magad. Üdv.

Mennyit kell "számolni" egy szülésre? Érdemes/kell szülésznőt is fogadni? Muszáj hogy legyen 'orvosom', vagy ha bemegyek mikor kell, akkor az ügyeletessel szülök?

még csak gondolkodunk a babán, de nem tudom, hogy mégis körülbelül mennyibe kerülne egy szülés...van különbség a császár és a rendes közt? A vizsgálatoknak meg van szabva az ára, vagy csak úgy adtok? Azt is lehet, hogy vizsgálatokon meg semmikor nem adok, csak szülés után egy nagyobb összeget (ha ugyan az lesz az orvos végig) A szülésznőnek mi a feladata? Mire jó? Érdemes fogadni? MIt csinál tulajdonképpen? Neki mennyi pénzt kell adni?? H pl. eljárok vizsgálatra egy dokihoz, de szülni csak bemegyek egy kórházba, akkor mondhatom, hogy nincs orvosom, és akkor jön az ügyeletes? Érdemes orvost fogadni?

Legjobb válasz: Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm

Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm
Az én dokim 7 ezret kért alkalmanként, szülésért 80-at kapott!
Ez nagyban szül attól, hogy hol szülsz. Pesten sokkal drágább minden. Én fõorvosnál szülök, aki alkalmanként 6000-et kér (ha kenetet, rákszûrést vesz, akkor 7000-et), nem mondja meg mennyit kér a szülésért, annyit adsz amennyit bírsz. Fogadtam szülésznõt, ami nagyon hasznos, hiszen a 36. héttõl minden intéz. Sehol nem kell várakoznom, NST, vérvétel , UH-k gyorsan mennek. Neki 20000-et adunk, mert annyit szokás. Az biztos, hogy szülésznõ segít a legtöbbet a szülésnél. 38hkm
Ja, azt nem írtam, hogy vidéki kórházban szülök.
Szia! Az teljesen egyénfüggõ dolog. Én csak a magam "helyzetét+ írom le. Én direkt nem akartam magándokit, sztk-bamnetem. Úgy voltam vele, a vizsgálatokat neki is kötelezõ elvégeznie. jó, volt hogy 1, 5 órát is ott vártam, meg elküldött máshova uh-ra, de kibírható. Ez a doki (mint egyébként sokan) máshol is "rendel" (kórház), hát oda mentem szülni. Ügyeletesnél mindkétszer. Hozzáteszem -szerintem- nagyon nagy szerencsém volt, mert az elsõ babával jó dokit fogtam ki, a 2-nál meg szuper szülésznõt. Sokan nagyon "megbíznak" az orvosukban, és magánrendelésre járnak, ezzel sincsen semmi gond, de én szerintem szülésznõt még mindig érdemesebb fogadni (ha lehet), mert a "munka" nagy része a kismamán kívül az övé.Akinek meg elég pénze van, fogadhat dokit is meg szülésznõt is. Árakról nem tudok írni, mert nem értek egyet azzal, hogy a dokik -bár jobb körülmények vannak egy magánrendelésen, az tény- de havonta 6-10.000 forintot kérnek el a kismamáktól. (De hangsúlyozom mégegyszer, semmi bajom azokkal, akik magánrendelésre járnak!!)
Az orvosom alkalmanként a vizsgálatoknál 5000Ft-ot kért, a szülésért azt mondta, amennyit gondolunk. Végül csak akkorra ért be, amikor már a gyerkõc kibújt. A kedvességéért a 6 hetes kontrollon kapott 15 ezret. A szülésznõ nagyon kedves volt, a doki ajánlotta, hogy õt válasszuk, 32 hetesen "fogadtuk" fel. Õ is azt mondta, annyit adjunk, amennyit gondolunk. Nem tudom, mi lett volna velem a segítsége nélkül. A kórházban, ahol szültünk, hallottuk, hogy 20-30 ezret szoktak adni a szülésznõknek, õ 40-et kapott.
Én vidéken szültem, a dokinál egy magánrendelés 10.000.- Ft a szülésre 80.000.-et adtunk neki. Volt szülésznõm is, akit már régóta ismerek, neki 20e ft-ot adtunk. Nekem elég komplikált volt a terhességem és a szülésnél is voltak komoly komplikációk, de hála a dokinak végül minden ok lett. Így nekem megérte bõven azt a 80e-et. Nem vagyok benne biztos, hogy ha ügyeletes orvosnál kell sürgõsen császározni, akkor megmaradt volna a méhem.

Ha az orvos missed után hat hónapot mondott az újabb babára akkor azt minden képen meg kell várni? Vagy nem muszáj ha teljesen rendben vagyok?

5 hete volt a m?tét ma jött meg, az orvos fél évet mondott hogy várjunk a terhességgel, de ellen?rzésen minden rendben volt. Én úgy hallottam 3 hónapot szoktak mondani.

Legjobb válasz: Az én orvosom azt mondta, hogy két rendes ciklust várjak ki, és utána lehet próbálkozni. Szerintem amúgy is kicsi az esélye, hogy rögtön utána sikerül, és lehet, hogy mire újból megfogansz, el is telik a 6 hónap. Mondhatnám azt, hogy ha az orvos azt mondta, akkor higyj neki, de tapasztalatom szerint ugyanarra az esetre minden orvos mást mond; ha nem mutattak ki semmi problémát, szerintem nem kell annyit várni.

Az én orvosom azt mondta, hogy két rendes ciklust várjak ki, és utána lehet próbálkozni. Szerintem amúgy is kicsi az esélye, hogy rögtön utána sikerül, és lehet, hogy mire újból megfogansz, el is telik a 6 hónap. Mondhatnám azt, hogy ha az orvos azt mondta, akkor higyj neki, de tapasztalatom szerint ugyanarra az esetre minden orvos mást mond; ha nem mutattak ki semmi problémát, szerintem nem kell annyit várni.
Nekem pénteken volt megszakításom a 17. héten, a doki 3 hónapot mondott, de szerintem nem siettetjük a dolgot. Kell a lelki felépülés is... Ez zsinórban a 2. baba, akit elveszítünk.. :( Még jó, hogy a kisfiam vígasztal a férjem is nagyon nagy támasz. Most kicsit élünk, mint hal a vízben, kirándulunk, elmegyünk táncolni, megiszunk egy pohár bort, amiket terhesen nem szokás. Aztán ha elég erõnk lesz, megint belevágunk. Eddig is könnyen összejöttek a babák, most is ebben bízunk. Remélem Karácsonykor már terhes leszek :) Neked is mihamarabbi babásodást kívánok és problémamentes terhességet! :)
A kérdező hozzászólása: Oké próbálom megfogadni a tanácsot. Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: szept 11-én megyünk nászútra szerintettek ott már össze hozhassuk babát? Vagy az még korai lenne?
az Én orvosom azt mondta, hogy mûtét után elég ha megvárom míg elmúlik a vérzés, hogy ne kapjak semmi féle fertõzést.Utána mindent bele!
Szia! Attól függ hány hetes voltál!Korai terhességnél 6.hét-8.hét egy teljes menzit, ajánlatos kivárni.Késõinél, ami 8.hét utáni 3 hónapot szoktak mondani, hogy felkészüljön a méh egy újabb terhesség kihordására és a méhszáj eredeti állapotának visszaigazodására.Ha 12.hétnél késõbbi, akkor tényleg a fél évet ajánlatos kivárni! Mielõbbi babásodást!
Én áprilisban vetéltem el, és májusban volt utoljára mensim és már 3hónapos terhes vagyok!!!!nekünk egybõl sikerült pedig nekünk is azt mondták várjunk 3 hónapot de így jött össze és minden rendben van!!!Szóval szerintem próbálkozzatok nyugodtan:) )!!!Sok szerencsét!!!!!!
Nekem május elején volt missedem.Az én dokim is fél évet mondott a mûtét után.Amikor mentem a szövettani eredményért a kórházba egy másik doki meg 3 hónapot mondott.Na már most, amikor kontrollra mentem és minden rendben talált a dokim rákérdeztem, hogy akkor most mi is van?! A lényeg, hogy 3 ciklust mindenképp meg kell várni! Nekem is 5 hétre jött meg, mire elmentem a dokihoz már el telt 7 hét.Tehát majdnem 2 hónap! Azóta túl vagyok 2 cikluson, várom a 3.-at és mindent bele! Te is várj meg 3-at és próbálkozhattok! Egyébként még annyit, hogy a 6 hónap protokoll szerint értendõ! Minden esélyed megvan!Én is ezzel vígasztalom magam!És a villám sem csap be 2x ugyan oda! Minden jót!
Nekem is 2 menstruációt javasolt, hogy várjunk. Lelkileg ezt a 2 ciklust is nagyon nehéz volt kivárni, annyira szeretnénk mi is babát.
Nem tudom, én hittem az orvosomnak, kivártuk a fél évet. Úgy gondolom, 3-4 hónapot mondott volna, ha elégnek tartaná. Inkább hívd fel, kérj tõle tanácsot szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Még nem tudom mikor vágunk bele. Még bennem van a félelem hogy megismétlõdik. De bízom benne hogy nem!
Szia! Én úgy tudom, hogy azért mondják a fél évet, mert mindenkinek másképp regenerálódik a szervezete. A fél év a tuti! Sok sikert!
Szia! Kezdj el szedni valamilyen vitamint, azt akkor mindent bele, ha te felkészültél rá!Ha csak egy üres petezsák volt, akkor nem kell megvárni a fél évet, már bocsi, nem akarlak megbántani, de azt se értem, hogy elõbb nem vették észre?Egyszer én is voltam igy terhes, de nekem a doki a 8.héten mondta, hogy abortusz, mert baba a petezsákban nincs!Tudod én cukros vagyok és ilyenkor elõfordul az ilyen, de utána nem sok idõvel terhes lettem és itt szaladgál a kicsikém!Kitartás, fel a fejjel!Sok sikert a köv.babához, minden rendben lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Az a fura az egészbe hogy nem is a saját orvosomnál voltam hanem egy másiknál mert õ rendelt. Egyébként még egyszer elfogok menni orvoshoz mielõtt próbálkozunk hogy nézze meg minden rendben van e.
Remélem, köszike.Bocsi, hogy elragadtattam magam, de tudom sajnos, hogy milyen érzés.És öszintén nem kivánnám senkinek. Már attól meg fog nyugodni kicsit a lelked ha együtt lehttek "ugy":-))), szinte az ember tök izgatott lesz és várja, hogy "na most akkor össze jött-e, csak nem szabad átesni a ló másik oldalára, szóval próbálj ne stresszelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó nagyon jól estek a szavaid. Mielõbbi babásodást neked. Szorítok hogy ne jöjjön meg a menszid.
Szia!Nekem tavaly aug-ban volt egy megszakitásom 16 hetesen, a dokim azt mondta, hogy szeretne kivizsgáltatni minket, persze minden ok volt, ajánlásával 3 hónapig szedtem vitamint.Ugy is volt, hogy utánna próbálkozunk, de a férjem azt mondta, hogy várjunk, teltek multak a hónapok és majdnem eltelt egy év(jelzem lelkileg nem volt könnyü) és ebben a hónapban kezdtünk el ténylegesen belehúzni, egy hónapja ujra szedek vitamint, ma nem kéne, hogy megjöjjön, de lehet, hogy mégis meg fog, de viszonylag hamar lettem elõször is terhes ugyhogy nem adom fel egy könnyen. Én azt mondom ha minden rendben van veletek akkor a nászút már ideális alkalom.A legfontosabb az, hogy ne add fel, össze fog jönni és nem lesz semmi baj.Szeretkezzetek önfeledten és ne csak azért, és hidd el meg lesz a gyümölcse.Ami történt nem felejted el de ha ujra terhes leszel és a karodban tartod a babád minden megszünik. Én nagyon sok sikert kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: 11 hetes voltam. Mikor üres petezsákot találtak. Június 19.-én mûtöttek. Záró jelentésemben az van hogy minden rendben.
Szia! Ne félj, ez természetes érzés ilyenkor és benned is marad, a siker viszont közel és akkor nagyon boldog leszel! Fel a fejjel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!