Találatok a következő kifejezésre: Muszáj mindig egyek este (2 db)

Muszáj mindig ugyanazt egyek este is mint reggel, miért?

Legjobb válasz: Nem muszáj, mindig ugyanazt enni, de hatásosabb, ha azt eszed vacsira is mint ebédre. De ha nem akkor maximum lassabban fogsz fogyni.

Nem muszáj, mindig ugyanazt enni, de hatásosabb, ha azt eszed vacsira is mint ebédre. De ha nem akkor maximum lassabban fogsz fogyni.
szerintem ez is fontos nagyon, h ne keverd az eteleket, jobb h ha be tartod.
A lényeg a mennyiségen van, nem azon, hogy ugyanazt edd.
de a lerasban az szerepel h a szenhidrat napon este mast kell enni mint ebedre. tehat szerintem akkor nincs akkora fontosaga ennek szerintem . ha vlki maskent gondolja irjon nyugodtan

Miért van minden nap folyásom és méghozzá nagyon erős. Minden nap be kell tennem egy tisztaságit és estére is muszáj vagyok berakni egyet. Miért van ez?

Legjobb válasz: Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)

Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)
Hallgass az elsõ válaszolóra!
Mennyi idõs vagy? Menstruálsz már? mióta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!