Találatok a következő kifejezésre: Muszáj mindig egyek (34 db)

Muszáj mindig ugyanazt egyek este is mint reggel, miért?

Legjobb válasz: Nem muszáj, mindig ugyanazt enni, de hatásosabb, ha azt eszed vacsira is mint ebédre. De ha nem akkor maximum lassabban fogsz fogyni.

Nem muszáj, mindig ugyanazt enni, de hatásosabb, ha azt eszed vacsira is mint ebédre. De ha nem akkor maximum lassabban fogsz fogyni.
szerintem ez is fontos nagyon, h ne keverd az eteleket, jobb h ha be tartod.
A lényeg a mennyiségen van, nem azon, hogy ugyanazt edd.
de a lerasban az szerepel h a szenhidrat napon este mast kell enni mint ebedre. tehat szerintem akkor nincs akkora fontosaga ennek szerintem . ha vlki maskent gondolja irjon nyugodtan

Öltönyhöz muszáj mindig nyakkendő? Csajoknak mennyire tetszik, ha öltönyben van egy fiú?

Legjobb válasz: Semmi sem muszáj de nyakkendõvel nyilván elegánsabb, az öltönyt is tudni kell viselni, nem mindenkinek áll jól.

Semmi sem muszáj de nyakkendõvel nyilván elegánsabb, az öltönyt is tudni kell viselni, nem mindenkinek áll jól.
Én is utálom a nyakkendõt, de azért attól függ, hova veszed fel. Úgy általában nem fog senki fennakadni azon, ha nem veszel fel hozzá nyakkendõt, de igenis van pár alkalom/hely ahova kötelezõ az öltöny+nyakkendõ kombó.
Inkább a karcsúsított kosztümök jönnek be, mint az öltönyök. 19/L
Nekem nagyon tetszenek az inges-öltönyös férfiak.
Nem muszáj, attól függ hova mész benne... Nekem tetszik ha egy pasi öltönyben van, de a mindennapokra a sportzakó-ing-farmer párosítást is szeretem. :)

Egy kecskének muszáj minden évben ellenie ahhoz, hogy folyamatosan adjon tejet?

A kecském tavasszal ellett, az elválasztás óta fejem. Ha a tejtermel?déshez nem feltétlen szükséges, akkor az idei pároztatást és a jöv? tavaszi ellést szívesen kihagynám.

Legjobb válasz: Nem muszáj eladni/elajándékozni a kis kecskét, le is vághatod ha akarod. Tudom ez manapság sok embernek okoz lelki problémákat, de hát ilyen az állattartás és a laktációs idõszak nem tart a végtelenségig. A tipikus "idd ki vagy vidd ki" effektus, nem tudsz vele mit csinálni.

Nem muszáj eladni/elajándékozni a kis kecskét, le is vághatod ha akarod. Tudom ez manapság sok embernek okoz lelki problémákat, de hát ilyen az állattartás és a laktációs idõszak nem tart a végtelenségig. A tipikus "idd ki vagy vidd ki" effektus, nem tudsz vele mit csinálni.
"A kecske 1-9 hónapos korában már üzekedik, és ha korához képest elég fejlett, célszerû beûzetni.A legtöbb õsszel üzekedik és átlagosan 152 napi vemhesség után, tehát tavasszal ellik. Ezért a tejelés idõszaka a legtöbb fejõskecskénél a tavasz és a nyár. Kivételesen azonban némely kecske tavaszi üzekedés alkalmával fogamzott és õsszel hozta a világra ivadékait. Ha a kecskéket jó kondícióban tartják, tejelés alatt is ûzethetõk, tehát az elletés sûríthetõ." Bocsi lusta voltam írni. :) Szóval igen.


Mit csináljak a bokámmal? Ha bokakörzést csinálok, annyira recseg ropog mind a kettő, mint egy rossz parketta. Egyszerüen muszáj köröznöm vele, mert jólesik, egy idő után tiszta merev a bokám és érzem a késztetést, hogy körözzek vele.

De félek hogy bajom lesz egy id? után. Leakarok szokni róla, de nem könny?, mert nagyon jólesik, amolyan megkönyebbülés. Mit?l recseg ennyire? Mit csináljak vele? Menjek el orvoshoz hogy megvizsgálja?

Legjobb válasz: Szerintem menj orvoshoz! Megállapítja hogy milyen mértékû a porckopásod, mert valószínû azért recseg. A körözés csak tovább ront a helyzeten - tovább kophat az "üveg"porc. Szedhetsz Proenzi3-at, az segít az újraporcosodásban.

Szerintem menj orvoshoz! Megállapítja hogy milyen mértékû a porckopásod, mert valószínû azért recseg. A körözés csak tovább ront a helyzeten - tovább kophat az "üveg"porc. Szedhetsz Proenzi3-at, az segít az újraporcosodásban.
Ez kényszermozgás. Pszichiáterhez kell vele menni.
Epsonba asszemm kell mind a 4 szin akkor is ha csak feketén akarsz nyomtatni akkor is
Te meg gondolj bele, hogy itt ülök az iorodában ahol 3 epson nyomtató van, és ha kifogy egy szín akkor még feketében sem nyomtat.Tudom hogy logikátlan de nem én gyártom ezeket a szarokat.
Igen, az üreseket meg benthagyod, nem fog vele semmit sem csinálni (max pacát, ha színesen akarsz nyomtatni vele :D)
#2 Ez hülyeség.Most gondolj bele ha az egyik patron kifogy akkor vennie kell bele egy másikat ahhoz hogy használhassa?Tehát hiába van benne 3 teli patron, nem tudja használni mert a negyedik üres?Teljesen logikátlannak hangzik
A kérdező hozzászólása: Mert én föleg szöveget nyomtatnák!Most akkor ha pl kifogy a kék tintapatron már nem is lehet vele tovább nyomtatni még nem veszek bele újat?
Így van. Ha valamelyik színt üresnek látja nem fog engedni nyomtatni semmit. Megvan az oka, hogy miért, fõleg az hogy vegyél patront akkor is ha csak a feketére lenne szükséged.

Ha a lelki világom emós muszáj lenne úgy kinéznem mint egy emós? 11/L

A lelki világom emós de ha valaki rámnéz valószínû hogy azt mondja hogy hippi vagyok mert anya nem képes normális,nekem tetszõ pl. fekete vagy pink cuccokat venni. Ettõl még én is normál emós vagyok?

Legjobb válasz: Dráááága kicsiszivem, az emo egy zenemúfaj,és nem úgy kell ám öltözni, ahogy látod neten, hanem ahogy jól érzed magad. És mit értesz az alatt hogy emo a lelked?

Dráááága kicsiszivem, az emo egy zenemúfaj, és nem úgy kell ám öltözni, ahogy látod neten, hanem ahogy jól érzed magad. És mit értesz az alatt hogy emo a lelked?
Gyugj fel magadnak egy ketelu kest!!!
nem akarok kötözködni, de ha tényleg ''emós'' a lelkivilágot, akkor te csak divatból vagy emós. és nem emós, hanem EMO.
Nem minden emo néz ki emonak.Pl.: vannak feeling emok akik emok, csk nem úgy néznek ki. Én is az vok. 12/L
11 éves vagy, gondolom 5.-es. Tök jó, hogy nem mész a mostani sminkes, barbis, hisztis hercegnõk után, de 11 évesen szerintem még ne akarj "kialakítani" magadnak stílust. Olyan ruhát vegyél fel, ami neked valójában tetszik. Ne azzal foglalkozz, hogy ez most emo-s vagy nem emo-s, mert még - 11 évesen - teljesen felesleges. :) Ráér ez majd akkor, ha bekerülsz gimibe/szakközépbe. :D 14/L
nyugi kis lány majd kinövöd.
A kérdező hozzászólása: Miért baj ha így érzek?
Nekem nincs bajom az emo val. én is az vagyok. és ma már nem zenei irányzat hanem életérzés\divat. 11 évesen elég nagy baj az ha így érzel! am. te döntesz róla h hogy öltözködsz. bár ilyen korban még nehéz dönteni magadtól. 17\emoboy
Az emo az felnõtteknek szól.
Nem kötelezõ kinézned sehogy, de erre úgyis csak évek múlva fogsz rájönni.
ohhhh bocsánat, pedig de az eredetileg zenei stílus amihez az évek során ragadt egy divat, mint ahogy a legtöbb zenei irányzathoz, és mivel rock zene, mondanvalója is van, egy bizonyos üzenet amit gondolom érzel a lelkecskédben, vagy ilyesmit próbáltál kifejezni megkérdzem megint, hogan is emo a te lelkivilágod?
A kérdező hozzászólása: Szerintem te nem pontosan tudod hogy mi az az emo úgyhogy ajánlom hogy nézz utána a neten mert nem csak egy zenestílus.
TANULJAD MEG ELÕSZÖR LEÍRNI! NEM "EMÓS" HANEM EMO TE BALF#SZ! NE KÉPEZZ MELLÉKNÉVBÕL MELLÉKNEVET! MÁSODSZOR: HA NEM ISMÉTLEM NEM HARDCORE-T METALCORE-T VAGY BÁRMILYEN ROCKOT HALLGATSZ MÁR ELBASZTAD DRÁGA SZIVEM! NEM EMO A LELKED ATTÓL HA AZTMONDOD HOGY SZAR A VILÁG EZ A BAJOM AZ A BAJOM MEG SAJNÁLTATOD MEG (nem feltételezem de-->) VÁGOD MAGAD! Nem! Nem ez teszi az embert emová!

Egy rappernek muszáj úgy öltözködnie, mint egy tipikus amcsi rappernek a klipekből?

Ha mondjuk tetszik a zene és írok szövegeket, meg rappelek, akkor nekem feltétlenül fel kell vennem ezt az öltözködést vagy lehet más öltözködésem? az ember szereti önmagát adni és nem beolvadni egy csoportba csak azért, mert mások is azt teszik. meg a csajoknak sem jön be annyira ez a bőgatyó meg térdig érő póló stílus.

Legjobb válasz: nem ,ha költõ akarsz lenni, nem kell :D De ha rapper vagy nem árt, ha látják ezt rajtad egybõl. De ez csak tipp, lehet, hogy nem fontos mindez csak akkor kinek írsz és minek? Tudod azt már Petõfi is megmondta, hogy ha csak a saját golyóidat akarod nyalogatni mások elõtt, akkor ne írj inkább :) Õ nem pont ezekkel a szavakkal szólt, de ez volt a lényege :))

nem , ha költõ akarsz lenni, nem kell :D De ha rapper vagy nem árt, ha látják ezt rajtad egybõl. De ez csak tipp, lehet, hogy nem fontos mindez csak akkor kinek írsz és minek? Tudod azt már Petõfi is megmondta, hogy ha csak a saját golyóidat akarod nyalogatni mások elõtt, akkor ne írj inkább :) Õ nem pont ezekkel a szavakkal szólt, de ez volt a lényege :) )
A kérdező hozzászólása: háát pedig ismerek ismertebb úgynevezett rappereket, akik nem néznek ki annak. velük mi a helyzet?
Úgy öltözködsz, ahogy akarsz.
Ez hülyeség; én is szeretem a rockot meg a metált, és nem öltözök olyan cuccokban, meg rocker sem vagyok :D Csak szeretem a zenei stílust, attól még imádok színes cuccokban járni, sosem cserélném le feketére.
nem, kérlek ne. rapper gatyát soha...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! mindenkit felpontoztam!

Milyen program kell ahhoz, hogy a zenére az én felvett hangomat rátudjam rakni úgy, hogy olyan legyen mint egy rendes zenén? (nem muszáj nagyon jó minőségű de el lehessen készíteni)

érthet??

Legjobb válasz: Egy audió szerkesztõ és vágó programmal meg lehet csinálni. Itt keresgélhetsz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/hangszer.. Mondjuk és a Sony Soundforge vagy az Adobe Audirion progit használom. De a fenti helyen találsz olyat ami free és maygarított. Elsõre talán az ilyennel jobban boldogulsz.

Egy audió szerkesztõ és vágó programmal meg lehet csinálni. Itt keresgélhetsz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/hangszer.. Mondjuk és a Sony Soundforge vagy az Adobe Audirion progit használom. De a fenti helyen találsz olyat ami free és maygarított. Elsõre talán az ilyennel jobban boldogulsz.
Megpróbálhatod az Audacity-vel. A második sávot "Project/Audió Importálása"-val tudod rákeverni. Ha csak rá akarsz beszélni, "Felvétel" gomb... Ha kész Exportálás wav parancs, vagy mp3, de akkor kell egy LameEnc...

Egy friss párkapcsolatban muszáj minden nap beszélnünk? És milyen arányban keressük egymást?

Dolgozunk mind a ketten, fõleg hétvégenként találkozgatunk, de hét közben is párszor egy kis idõre. Az eddigi kapcsolataimban minden nap találkoztam az adott párommal, minden szabadidõnket együtt töltöttük kb, de akkoriban még nem dolgoztunk és barátaim sem nagyon voltak, ahogy a hobbijaim sem kötöttek le nagyon... most meg azért teljesen más a helyzet. A mostani párom elég elfoglalt, fõleg miatta nem tudunk találkozni gyakrabban, de nem is az, hogy nem tudunk, hanem elvan így is, hogy csak ritkábban találkozunk. Ettõl még szerelmesek vagyunk... mégis nekem ez kicsit furcsa így az eddigieket tekintve. Ettõl nem lesz kevesebb, vagy több egy kapcsolat, ugye? És 50-50 %-ban illene keresni egymást, vagy várjam inkább, hogy a pasi keressen?

Legjobb válasz: nincs rá recept

nincs rá recept
Amelyik jobban ráér, az keresse a másikat. Szerintem a kapcsolat elején sokkal jobban összekovácsolja a párokat, ha ritkábban találkoznak.
nincsenek erre szabályok. nem ettõl fog eldõlni a kapcsolat tartóssága, hogy ki keresi a másikat hány százalékban... ha van kommunikáció és összeilletek akkor el lesztek jó ideig. ha fos az alap akkor tök mindegy mit játszol a százalékokkal meg a heti talik számával vagy a szexel, hobbikkal, bármivel.. a tartós párkapcsolat nem játszmákon alapul


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!