Találatok a következő kifejezésre: Muszáj fogdosniuk hasamat (1 db)

Muszáj fogdosniuk a hasamat?

Még csak 18 hetes terhes vagyok, de már nagyon sok embernek az a reakciója, hogy nyúl a hasamhoz...eléggé idegesít?. És az a fura, hogy pl. amikor anyósom nyúl hozzá (nem vagyunk túl jóban), önkéntelenül összerándulnak az izmaim. Ezt érzi a baby is, hogy most olyan személy van ott, akit nem csípek? Születése után egyb?l negatívan fog reagálni mondjuk anyósra?

Legjobb válasz: Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen,de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.

Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen, de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.
Nekem sem esik jól ha idegen közelít, fõleg ha az anyósom közelít hozzá(vagy após) egyrészt azért mert isznak mint a güzü, másrészt pedig azért mert utálom õket, amióta együtt lakunk a párommal, annyit se kérdeztek meg, hogy szükségünk van-e valamire, csak Anyukám segített.
Nekem semmi bajom azzal, ha megsimogatják a családban a pocakom... Sõt, pár kolléganõm mindig jött amikor még dolgoztam, megkérdezték hogy megsimogathatják-e, és közben kérdezték hogy van Zolika, és fülig ért a szájuk... :) ) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát én is erre gondoltam, hogy majd nem fogja szeretni a nagyanyját, és azt azért nem akarom!!! Bár mióta megtudta, hogy fiú lesz és nem lány (mindenáron lányt akart), azóta még azt se kérdezte, hogy vagyunk... Na mindegy. Majd látjuk mit reagál a baby! Köszi mindenkinek!
Szia! Nos én is meg tudnám azokat ölni, akik különösebb engedély nélkül küzdik magukat a pocimhoz.Ha meg akarom mutatni valakinek, hogy milyen ha rúg egy nagyot, akkor megmutatom hova tegye a kezét. Amúgy szerintem megérzi, hallja a hangokat is.Pl van aolyan professzorom, akinek a hangját imádja, mellesleg nekem is nagyon szimpatikus pali, kedvelem és tisztelem, nomost az õ elõadásain majd kirúgja a hasam oldalát.Ha valakit kedvelsz boldogság hormon termelõdik, és ha majd meghallja a hangját idekint, akkor nála is beindul a boldogság hormon termelõdés.Ha valakit nem kedvelsz, akkor õ is érzi a negatív érzéseidet, és ugyan így fog a hangjára reagálni idekint is.Szóval szerintem az elején lehet lesz benne egy kis rossz érzés, de azért majd próbáld meg nem a nagyanja ellen nevelni, mégha te nem is kedveled.
Az apai érintés az elsõ napoktól meg tudja nyugtatni az újszülöttett.Nem véletlen, hisz pozitív tapasztalatai vannak odabentrõl.Szerintem ugyanez fodítva is igaz.A pici azt érzi amit mi amíg meg nem születik.Szerintem utánna is emlékezni fog arra, hogy anyóspajtit nem szeretjük ha fogdos.Persze errõl olyan tudna mesélni akinek voltak ilyen tapasztalatai és már megszült.Kíváncsi lennék rá, hogy hogy reagál az ilyen emberekre a születése után.
Mekkora baromság! Dehogy fog rá negatívan reagálni!
Szíja!Én sem szeretem anyósom, ha lehet jó messzirõl elkerülöm.Nekem még nem mozog a babóm, mert még csak 14 hetes vagyok.Senkinek nem engedem, hogy simizék hasam egyedül csak a páromnak!Mikor jönn anyósom, vagy hívja párom egybõl ideges leszek, és úgy érzem semmi köze nincs babómhoz.Persze a páromtól meg kérdezi baba, hogy van de én hogy vagyok az nem érdekli.Szerintem nálad azért van ez, mert az anyai õsztõnõk jönnek elõ bellöled!
Érzi a pici és valószínû negatívan fog reagálni.Pont ma gondolkodtam el azon, hogy az egyik barátnõmnek az elejétõl fogva mozog a pici ha a hasamra teszi a kezét, míg másik 3-nak nem.A hangját mindegyiknek megszokhatta már, viszont Õ az egyetlen aki az elejétõl fogva mindig megsimizi picit a hasam és köszön a picinek.Ha vele vagyok sokat rugdos és az õ kezére nem hagyja abba.Két másik csajszi most kezdi el fogdosni a pocim, nekik nem reagál.A harmadik néha megsimizi és picit beszél neki (de nem annyira, mint az elsõ), neki elvétve megmozdul.Viszont ha azt érzi, hogy amikor anyósod hozzád ér, akkor az belõled rossz érzést vált ki, akkor nagyon valószínû ez születése után is így marad.
A kérdező hozzászólása: Van aki még a táskán is átküzdötte magát... ez komoly! :-)))
Ez mindenknél így van. A baba nem fogja megérezni(szerintem). Én azt csináltam, hogyha olyan személy jött akinek nem szivesen engedtem meg a has simit akkor keresztbe tettem a kezem vagy a válltáskámat tettem egy kicsit a hasam elé. Nem mindenkinél jött be.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel nem vagyok egyedül...engem az érdekelne, hogy a baby mit érezhet ilyenkor, és hogy fog-e rá emlékezni, ha kint lesz? :-))
Én szeretem ha megfogják picit.Idegenek ritkán nyúlnak hozzá, de az sem zavar.Csak olyankor picit meglepõdök néha, mert van akinek egy pillanat alatt ott a keze úgy, hogy nem is számítottam rá.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Teljesen problémamentes terhességnél miért állhat le a baba szíve 3. trimeszterben? Nem volt a köldökzsinór sem a nyakán.

16

A beékelődés ennyire fájna?

38+5 kismama vagyok. A babám sokat forgolodott. Épp a kiirt császár előtt megfordult. Így nem lesz császár szerencsére. 2napja mióta vissza jött a jó irányba nagyon erős éles nyilalo fájdalom hullámokat érzek. Ez lenne az hogy próbálja beékelni a fejét ?????? Több a magzatviz az átlagnál így biztos nincs egyszerű dolga. De ez tényleg piszkosul fáj !!!!! Nem méh összehúzódás hanem éles beszúrö fájdalom. De olyan erős, hogy fel is ordítok! !!

4

Szerintetek ilyen feltételek mellett lehet gyereket vállalni? Ti hogy döntenétek?

18 évesen mentem férjhez, most 19 éves vagyok. A férjem 25. Jelenleg abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy úgy tűnik, minden feltétel adott:
- a férjemnek van egy biztos, jól fizető munkája, egyetemi végzettsége.
- én távmunkát végzek, nem kell feladnom a terhesség végéig, utána hamar visszamehetek
- van saját háromszobás lakásunk
- mindketten szeretnénk babát
- mindketten érettnek is gondoljuk magunkat a feladathoz

Tudom, hogy a gyerekvállalás nagy felelősség, mivel volt már tapasztalatom kisgyerekekkel. Ennek ellenére már nagyon szeretném. Én se így terveztem, de annyira összejött minden, hogy úgy érzem, itt nincs mire várni. Nem azt kérem, hogy döntsétek el helyettem, vagy hogy megerősítsetek, csak hogy ti hogyan döntenétek ilyen helyzetben?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!