Találatok a következő kifejezésre: Muszáj fogdosniuk hasamat (1 db)

Muszáj fogdosniuk a hasamat?

Még csak 18 hetes terhes vagyok, de már nagyon sok embernek az a reakciója, hogy nyúl a hasamhoz...eléggé idegesít?. És az a fura, hogy pl. amikor anyósom nyúl hozzá (nem vagyunk túl jóban), önkéntelenül összerándulnak az izmaim. Ezt érzi a baby is, hogy most olyan személy van ott, akit nem csípek? Születése után egyb?l negatívan fog reagálni mondjuk anyósra?

Legjobb válasz: Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen,de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.

Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen, de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.
Nekem sem esik jól ha idegen közelít, fõleg ha az anyósom közelít hozzá(vagy após) egyrészt azért mert isznak mint a güzü, másrészt pedig azért mert utálom õket, amióta együtt lakunk a párommal, annyit se kérdeztek meg, hogy szükségünk van-e valamire, csak Anyukám segített.
Nekem semmi bajom azzal, ha megsimogatják a családban a pocakom... Sõt, pár kolléganõm mindig jött amikor még dolgoztam, megkérdezték hogy megsimogathatják-e, és közben kérdezték hogy van Zolika, és fülig ért a szájuk... :) ) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát én is erre gondoltam, hogy majd nem fogja szeretni a nagyanyját, és azt azért nem akarom!!! Bár mióta megtudta, hogy fiú lesz és nem lány (mindenáron lányt akart), azóta még azt se kérdezte, hogy vagyunk... Na mindegy. Majd látjuk mit reagál a baby! Köszi mindenkinek!
Szia! Nos én is meg tudnám azokat ölni, akik különösebb engedély nélkül küzdik magukat a pocimhoz.Ha meg akarom mutatni valakinek, hogy milyen ha rúg egy nagyot, akkor megmutatom hova tegye a kezét. Amúgy szerintem megérzi, hallja a hangokat is.Pl van aolyan professzorom, akinek a hangját imádja, mellesleg nekem is nagyon szimpatikus pali, kedvelem és tisztelem, nomost az õ elõadásain majd kirúgja a hasam oldalát.Ha valakit kedvelsz boldogság hormon termelõdik, és ha majd meghallja a hangját idekint, akkor nála is beindul a boldogság hormon termelõdés.Ha valakit nem kedvelsz, akkor õ is érzi a negatív érzéseidet, és ugyan így fog a hangjára reagálni idekint is.Szóval szerintem az elején lehet lesz benne egy kis rossz érzés, de azért majd próbáld meg nem a nagyanja ellen nevelni, mégha te nem is kedveled.
Az apai érintés az elsõ napoktól meg tudja nyugtatni az újszülöttett.Nem véletlen, hisz pozitív tapasztalatai vannak odabentrõl.Szerintem ugyanez fodítva is igaz.A pici azt érzi amit mi amíg meg nem születik.Szerintem utánna is emlékezni fog arra, hogy anyóspajtit nem szeretjük ha fogdos.Persze errõl olyan tudna mesélni akinek voltak ilyen tapasztalatai és már megszült.Kíváncsi lennék rá, hogy hogy reagál az ilyen emberekre a születése után.
Mekkora baromság! Dehogy fog rá negatívan reagálni!
Szíja!Én sem szeretem anyósom, ha lehet jó messzirõl elkerülöm.Nekem még nem mozog a babóm, mert még csak 14 hetes vagyok.Senkinek nem engedem, hogy simizék hasam egyedül csak a páromnak!Mikor jönn anyósom, vagy hívja párom egybõl ideges leszek, és úgy érzem semmi köze nincs babómhoz.Persze a páromtól meg kérdezi baba, hogy van de én hogy vagyok az nem érdekli.Szerintem nálad azért van ez, mert az anyai õsztõnõk jönnek elõ bellöled!
Érzi a pici és valószínû negatívan fog reagálni.Pont ma gondolkodtam el azon, hogy az egyik barátnõmnek az elejétõl fogva mozog a pici ha a hasamra teszi a kezét, míg másik 3-nak nem.A hangját mindegyiknek megszokhatta már, viszont Õ az egyetlen aki az elejétõl fogva mindig megsimizi picit a hasam és köszön a picinek.Ha vele vagyok sokat rugdos és az õ kezére nem hagyja abba.Két másik csajszi most kezdi el fogdosni a pocim, nekik nem reagál.A harmadik néha megsimizi és picit beszél neki (de nem annyira, mint az elsõ), neki elvétve megmozdul.Viszont ha azt érzi, hogy amikor anyósod hozzád ér, akkor az belõled rossz érzést vált ki, akkor nagyon valószínû ez születése után is így marad.
A kérdező hozzászólása: Van aki még a táskán is átküzdötte magát... ez komoly! :-)))
Ez mindenknél így van. A baba nem fogja megérezni(szerintem). Én azt csináltam, hogyha olyan személy jött akinek nem szivesen engedtem meg a has simit akkor keresztbe tettem a kezem vagy a válltáskámat tettem egy kicsit a hasam elé. Nem mindenkinél jött be.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel nem vagyok egyedül...engem az érdekelne, hogy a baby mit érezhet ilyenkor, és hogy fog-e rá emlékezni, ha kint lesz? :-))
Én szeretem ha megfogják picit.Idegenek ritkán nyúlnak hozzá, de az sem zavar.Csak olyankor picit meglepõdök néha, mert van akinek egy pillanat alatt ott a keze úgy, hogy nem is számítottam rá.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy egy nő menstruálhat a terhesség 3. hónapjáig?

3

18 héten csak genetikai uh van? Képet ott is lehet kérni?

Nyíregyházán a kórházba járok nem magánorvoshoz. Mindenhol 1000Ft-ot kérnek el egy képért?

1

Candida gombám van 8 hetes terhesen?

Nagyon félek, 8 hetes terhes vagyok és candida gombát mutatott ki a tenyésztésem. Egyébként semmi tünetem nincs, nem fáj, nem viszket, nincs folyásom sem. Nem fáj ha pisilek stb.

Félek, hogy mi lehet ez? Dokim azt mondta ha nincs tünetem, akkor nem kell izgulnom, állítólag a babára nem hat.

6

17. hétben lévő kismamák, jól vagytok? "Nagyobbak" is írhatnának tapasztalatokat, köszi!

Első terhességem, most vagyok a 17. hétben, és engem eléggé aggódóssá tesz ez a " már nem hányok még nem mozog" állapot... Nézegetem a hasam, hogy tényleg ott van-e, jó volna már, ha érezném a mozgást. Mellső fali lepénynél, és első babánál ez tényleg kitolódhat a 20. hét környékére is?
És most egy hülye kérdés, de bevállalom: sokat görcsölök, szedek rá magnéziumot. Legutóbb zárt volt a méhszáj. Nyithatja a méhszájat az, ha mindig törökülésben ülök, amikor ülök?

5

Tippelős? Hétre-nemre lennék kíváncsi!

http://kepfeltoltes.hu/view/131029/20131029_090846_www.kepfe..

Köszi :)

10

Ti is kihasználjátok néha a "terhes vagyok" kártyát?

Tegnap voltam fogorvosnál és tényleg a több napos fájdalom után teljesen szétestem, kivoltam, csak végezni akartam minél hamarabb, de előttem 25 ember volt. Amikor kijött a nővérke, hogy új embert hívjon be, odamentem hozzá, hogy kismama vagyok, veszélyeztetett és rosszul érzem magam, be szeretnék menni az orvoshoz minél hamarabb. Azonnal be is vitt, 20 percen belül végeztem. Persze kinn nem néztek rám jó szemmel, de nem érdekelt, mert arra gondoltam csak, hogy végre ledőlhessek az ágyamba és tudjak aludni úgy, hogy a kisfiam is a pocakomban végre nyugodt lehessen. Öt is megviselték ezek a napok, mert sokkal többet mocorgott. Önző voltam szerintetek?

37

Most néztem a leletet meg alaposabban és rá van írva, hogy Grav. S.38. St. Post sect. Caes. Akkor ezt azt jelenti hogy császár lesz?

A lányom 26 hónapja császárral született!

4

Van itt olyan kismama, aki tudja, hogy a kisbabája egy héttel később fogant, tehát az utolsó ciklusnaptól számítva három hétre?

Hogyan számoltátok a heteket? Én elméletileg ma vagyok 5 hetes, gyakorlatilag 4. Igazából kettõ. :)

Nem akarom, hogy rám hozzák a frászt, ha azt latják; nem 'elég' fejlett a korához képest.

9

Kismamák! Minden válaszra egy zöld kéz, mit szóltok? Többi lent.

Ki hányadik hétben van? Mikorra vagytok kiírva? Mi a terhességetek sztorija? (Mikor tudtátok meg, hogy pocaklakótok van, hogy jött össze, stb. :) )
Nagyon érdekel!
9 hkm

9

Volt valaki hasonló helyzetben? Menstruáció esedékességekor barnás folyás 2-3 napig vérzés nélkül és a tesztek negatívak mégis terhes tünetek?

Nem figyeltem oda a részletekre, meg mivel úgy gondoltam kizárva a terhesség, nem is gondoltam rá az eset után. De 3 nap múlva elkezdtek fájni a melleim, érzékenyek lettek, sűrűn pisilok, és nyilalásokat érzek a hüvelyemben, hasam aljában. 4 napja hányingerem van, fáradékony vagyok. Mai napig 36,5-7 között van a hőmérsékletem. Múlt héten, illetve ma is csináltam tesztet, de mind negatív. Létezhet ennek ellenére hogy baba van? 8 napja lett volna esedékes a menstruációm. Volt valakinek hasonló esete? Mennyi idő múlva kellene kimutatnia tesztnek a terhességet?
Köszönöm a válaszokat!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!