Találatok a következő kifejezésre: Muszáj fogdosniuk hasamat (1 db)

Muszáj fogdosniuk a hasamat?

Még csak 18 hetes terhes vagyok, de már nagyon sok embernek az a reakciója, hogy nyúl a hasamhoz...eléggé idegesít?. És az a fura, hogy pl. amikor anyósom nyúl hozzá (nem vagyunk túl jóban), önkéntelenül összerándulnak az izmaim. Ezt érzi a baby is, hogy most olyan személy van ott, akit nem csípek? Születése után egyb?l negatívan fog reagálni mondjuk anyósra?

Legjobb válasz: Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen,de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.

Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen, de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.
Nekem sem esik jól ha idegen közelít, fõleg ha az anyósom közelít hozzá(vagy após) egyrészt azért mert isznak mint a güzü, másrészt pedig azért mert utálom õket, amióta együtt lakunk a párommal, annyit se kérdeztek meg, hogy szükségünk van-e valamire, csak Anyukám segített.
Nekem semmi bajom azzal, ha megsimogatják a családban a pocakom... Sõt, pár kolléganõm mindig jött amikor még dolgoztam, megkérdezték hogy megsimogathatják-e, és közben kérdezték hogy van Zolika, és fülig ért a szájuk... :) ) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát én is erre gondoltam, hogy majd nem fogja szeretni a nagyanyját, és azt azért nem akarom!!! Bár mióta megtudta, hogy fiú lesz és nem lány (mindenáron lányt akart), azóta még azt se kérdezte, hogy vagyunk... Na mindegy. Majd látjuk mit reagál a baby! Köszi mindenkinek!
Szia! Nos én is meg tudnám azokat ölni, akik különösebb engedély nélkül küzdik magukat a pocimhoz.Ha meg akarom mutatni valakinek, hogy milyen ha rúg egy nagyot, akkor megmutatom hova tegye a kezét. Amúgy szerintem megérzi, hallja a hangokat is.Pl van aolyan professzorom, akinek a hangját imádja, mellesleg nekem is nagyon szimpatikus pali, kedvelem és tisztelem, nomost az õ elõadásain majd kirúgja a hasam oldalát.Ha valakit kedvelsz boldogság hormon termelõdik, és ha majd meghallja a hangját idekint, akkor nála is beindul a boldogság hormon termelõdés.Ha valakit nem kedvelsz, akkor õ is érzi a negatív érzéseidet, és ugyan így fog a hangjára reagálni idekint is.Szóval szerintem az elején lehet lesz benne egy kis rossz érzés, de azért majd próbáld meg nem a nagyanja ellen nevelni, mégha te nem is kedveled.
Az apai érintés az elsõ napoktól meg tudja nyugtatni az újszülöttett.Nem véletlen, hisz pozitív tapasztalatai vannak odabentrõl.Szerintem ugyanez fodítva is igaz.A pici azt érzi amit mi amíg meg nem születik.Szerintem utánna is emlékezni fog arra, hogy anyóspajtit nem szeretjük ha fogdos.Persze errõl olyan tudna mesélni akinek voltak ilyen tapasztalatai és már megszült.Kíváncsi lennék rá, hogy hogy reagál az ilyen emberekre a születése után.
Mekkora baromság! Dehogy fog rá negatívan reagálni!
Szíja!Én sem szeretem anyósom, ha lehet jó messzirõl elkerülöm.Nekem még nem mozog a babóm, mert még csak 14 hetes vagyok.Senkinek nem engedem, hogy simizék hasam egyedül csak a páromnak!Mikor jönn anyósom, vagy hívja párom egybõl ideges leszek, és úgy érzem semmi köze nincs babómhoz.Persze a páromtól meg kérdezi baba, hogy van de én hogy vagyok az nem érdekli.Szerintem nálad azért van ez, mert az anyai õsztõnõk jönnek elõ bellöled!
Érzi a pici és valószínû negatívan fog reagálni.Pont ma gondolkodtam el azon, hogy az egyik barátnõmnek az elejétõl fogva mozog a pici ha a hasamra teszi a kezét, míg másik 3-nak nem.A hangját mindegyiknek megszokhatta már, viszont Õ az egyetlen aki az elejétõl fogva mindig megsimizi picit a hasam és köszön a picinek.Ha vele vagyok sokat rugdos és az õ kezére nem hagyja abba.Két másik csajszi most kezdi el fogdosni a pocim, nekik nem reagál.A harmadik néha megsimizi és picit beszél neki (de nem annyira, mint az elsõ), neki elvétve megmozdul.Viszont ha azt érzi, hogy amikor anyósod hozzád ér, akkor az belõled rossz érzést vált ki, akkor nagyon valószínû ez születése után is így marad.
A kérdező hozzászólása: Van aki még a táskán is átküzdötte magát... ez komoly! :-)))
Ez mindenknél így van. A baba nem fogja megérezni(szerintem). Én azt csináltam, hogyha olyan személy jött akinek nem szivesen engedtem meg a has simit akkor keresztbe tettem a kezem vagy a válltáskámat tettem egy kicsit a hasam elé. Nem mindenkinél jött be.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel nem vagyok egyedül...engem az érdekelne, hogy a baby mit érezhet ilyenkor, és hogy fog-e rá emlékezni, ha kint lesz? :-))
Én szeretem ha megfogják picit.Idegenek ritkán nyúlnak hozzá, de az sem zavar.Csak olyankor picit meglepõdök néha, mert van akinek egy pillanat alatt ott a keze úgy, hogy nem is számítottam rá.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Volt már akit befektetek terhesség alatti epepangással?

Hogy megy a kivizsgálási folyamat?És meddig tart? Be kell feküdni? És ha igen menyi időre? valóban meg indíthatják a szülést a 38 héten? Ilyen esetben hogy zajlik a szülés? Lehet természetesen? Arra a 2 hétre befektetnek? Mire számítsak??

2

Került már más is ilyen helyzetbe párjával? Megoldás?

Igazából nem tudtam melyik témakörbe írjam végül maradtam itt. Bocs ha hosszú leszek..

22

Zalaegerszegen melyik nőgyógyász ultrahangozik magánrendelésen?

Olyan nőgyógyászt keresek, aki magánrendelésen ultrahangot is végez. (nem 4d, hanem sima)

7

Az ultrahang szerint kisebb a babám. Baj lehet?

A menzesz alapján 39 hetes vagyok,1 hete bekerültem a kórházba mert kisebb a babám,a méhlepényem 2. fokban érett.Rendszeresen van NST és flowmetria,azok jók de ma volt uh is és még mindig kicsi a baba.Az orvos azt mondta h 35 hetesnek felel meg,mért súlyt,2660 gramm,illetve a haskörfogata pici,306 mm.2 hete is kb ennyi volt a hasa.A fejkörfogat és a combcsont viszont jó.Én is alacsony vagyok és vékony,2800 grammal születtem.Ez is számít ugye?Félek h vmi baja lehet.

6

Fiú vagy lány baba?

Csütörtökön megyek ultrahangra, akkor leszek 16+4 hetes, szerintetek, ha úgy fordul a babám, akkor már meg tudja mondani az orvos, hogy van e kukac vagy nincs? :-)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!