Találatok a következő kifejezésre: Muszáj fogdosniuk hasamat (1 db)

Muszáj fogdosniuk a hasamat?

Még csak 18 hetes terhes vagyok, de már nagyon sok embernek az a reakciója, hogy nyúl a hasamhoz...eléggé idegesít?. És az a fura, hogy pl. amikor anyósom nyúl hozzá (nem vagyunk túl jóban), önkéntelenül összerándulnak az izmaim. Ezt érzi a baby is, hogy most olyan személy van ott, akit nem csípek? Születése után egyb?l negatívan fog reagálni mondjuk anyósra?

Legjobb válasz: Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen,de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.

Szia, én szeretem anyosom, de igazából én is gyûlölöm h mindenki a hasam fogdossa és mondják: milyen aranyos kicsi hasad van! Mondjuk tényleg kicsi a hasam 18 hetesen, de akkor sem szeretem h mindenkinek ez az elsõ reakciója.
Nekem sem esik jól ha idegen közelít, fõleg ha az anyósom közelít hozzá(vagy após) egyrészt azért mert isznak mint a güzü, másrészt pedig azért mert utálom õket, amióta együtt lakunk a párommal, annyit se kérdeztek meg, hogy szükségünk van-e valamire, csak Anyukám segített.
Nekem semmi bajom azzal, ha megsimogatják a családban a pocakom... Sõt, pár kolléganõm mindig jött amikor még dolgoztam, megkérdezték hogy megsimogathatják-e, és közben kérdezték hogy van Zolika, és fülig ért a szájuk... :) ) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát én is erre gondoltam, hogy majd nem fogja szeretni a nagyanyját, és azt azért nem akarom!!! Bár mióta megtudta, hogy fiú lesz és nem lány (mindenáron lányt akart), azóta még azt se kérdezte, hogy vagyunk... Na mindegy. Majd látjuk mit reagál a baby! Köszi mindenkinek!
Szia! Nos én is meg tudnám azokat ölni, akik különösebb engedély nélkül küzdik magukat a pocimhoz.Ha meg akarom mutatni valakinek, hogy milyen ha rúg egy nagyot, akkor megmutatom hova tegye a kezét. Amúgy szerintem megérzi, hallja a hangokat is.Pl van aolyan professzorom, akinek a hangját imádja, mellesleg nekem is nagyon szimpatikus pali, kedvelem és tisztelem, nomost az õ elõadásain majd kirúgja a hasam oldalát.Ha valakit kedvelsz boldogság hormon termelõdik, és ha majd meghallja a hangját idekint, akkor nála is beindul a boldogság hormon termelõdés.Ha valakit nem kedvelsz, akkor õ is érzi a negatív érzéseidet, és ugyan így fog a hangjára reagálni idekint is.Szóval szerintem az elején lehet lesz benne egy kis rossz érzés, de azért majd próbáld meg nem a nagyanja ellen nevelni, mégha te nem is kedveled.
Az apai érintés az elsõ napoktól meg tudja nyugtatni az újszülöttett.Nem véletlen, hisz pozitív tapasztalatai vannak odabentrõl.Szerintem ugyanez fodítva is igaz.A pici azt érzi amit mi amíg meg nem születik.Szerintem utánna is emlékezni fog arra, hogy anyóspajtit nem szeretjük ha fogdos.Persze errõl olyan tudna mesélni akinek voltak ilyen tapasztalatai és már megszült.Kíváncsi lennék rá, hogy hogy reagál az ilyen emberekre a születése után.
Mekkora baromság! Dehogy fog rá negatívan reagálni!
Szíja!Én sem szeretem anyósom, ha lehet jó messzirõl elkerülöm.Nekem még nem mozog a babóm, mert még csak 14 hetes vagyok.Senkinek nem engedem, hogy simizék hasam egyedül csak a páromnak!Mikor jönn anyósom, vagy hívja párom egybõl ideges leszek, és úgy érzem semmi köze nincs babómhoz.Persze a páromtól meg kérdezi baba, hogy van de én hogy vagyok az nem érdekli.Szerintem nálad azért van ez, mert az anyai õsztõnõk jönnek elõ bellöled!
Érzi a pici és valószínû negatívan fog reagálni.Pont ma gondolkodtam el azon, hogy az egyik barátnõmnek az elejétõl fogva mozog a pici ha a hasamra teszi a kezét, míg másik 3-nak nem.A hangját mindegyiknek megszokhatta már, viszont Õ az egyetlen aki az elejétõl fogva mindig megsimizi picit a hasam és köszön a picinek.Ha vele vagyok sokat rugdos és az õ kezére nem hagyja abba.Két másik csajszi most kezdi el fogdosni a pocim, nekik nem reagál.A harmadik néha megsimizi és picit beszél neki (de nem annyira, mint az elsõ), neki elvétve megmozdul.Viszont ha azt érzi, hogy amikor anyósod hozzád ér, akkor az belõled rossz érzést vált ki, akkor nagyon valószínû ez születése után is így marad.
A kérdező hozzászólása: Van aki még a táskán is átküzdötte magát... ez komoly! :-)))
Ez mindenknél így van. A baba nem fogja megérezni(szerintem). Én azt csináltam, hogyha olyan személy jött akinek nem szivesen engedtem meg a has simit akkor keresztbe tettem a kezem vagy a válltáskámat tettem egy kicsit a hasam elé. Nem mindenkinél jött be.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel nem vagyok egyedül...engem az érdekelne, hogy a baby mit érezhet ilyenkor, és hogy fog-e rá emlékezni, ha kint lesz? :-))
Én szeretem ha megfogják picit.Idegenek ritkán nyúlnak hozzá, de az sem zavar.Csak olyankor picit meglepõdök néha, mert van akinek egy pillanat alatt ott a keze úgy, hogy nem is számítottam rá.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan anyuka a terhessége vége felé toxémiás lett? Bent kellett maradnod a kórházban szülésig, vagy haza engedtek?

A sógornőm kórházban van kedd óta,tegnap este azt mondták neki,hogy valószínű,hogy toxémiája van.Egyik orvos azt mondja 29 hetes,másik hogy 31 hetes.Amióta terhes folyamatosan össze-vissza mondják neki a terhességi heteket,na de nem ez most a lényeg,hanem,hogy ha adnak rá neki gyógyszert,hogy még legalább 5-6 hétig bent tudjon maradni a baba,akkor hazaengedik,vagy már bent kell hogy maradjon szülésig?

7

Lehetséges ez? 19Hetes vagyok. A többi lent

A védönő szerint 23hetesen már életképes babát fogok tudni világra hozni. Én agodok mert veszélyeztettet terhes vagyok,és nem biztos hogy végig bent marad a pici

7

Terhesség jele ez már?

Párommal ebben a hónapban 11-én 12-én és15-én voltunk együtt, hogy baba legyen. Két napja feszül a hasam alja és egyhe hányingerem van. Lehet, hogy sikerült vagy amolyan bebeszélem magamnak érzések lehetnek? Érdemes tesztet csinálnom vagy várjak még?

Előre is köszönöm!
28/N

7

Halvány pozitív vagy szellemcsík?

Keddre nem vártam,akkor teljesen negatív volt,ma újra teszteltem és ez lett az eredmény:
Egyébként azt hiszem később volt peteérésem!

14

5+3 hetesen mennyire normális a szúró, nyilaló érzés?

Körülbelül naponta 3-4szer érzem, és mindig ugyanazon a helyen. Ha tüsszentek akkor élesen belenyilal. Szedek napi 2 megnerotot, és sokat pihenek.
Lehet hogy valami gond van?

5

Tudnátok segíteni hogy mit jelentenek ezek az ultrahangos rövidítések?

ma voltunk 19. heti genetikai ultrahangon és az alábbi rövidítéseket sehol nem találom hogy mit jelentenek:

CBC, CM, CSP

5

Kismamák! Mik azok az ételek, amiket a várandósságotok alatt a legszívesebben esztek? Van olyan étel, amit eset korábban sosem, most viszont annál jobban szerettek?

20

Létezik olyan h. joslo fájások 2-3 percesek legyenek?

És egy- egy ilyen fájás pár mp tart . 39hetes kismama vagyok méhszaj jóindulatú 2 ujjnyi. Ma voltam dokinál

21

Az utóbbi időben, minden nap, estére nagyon megfájdul a derekam. Van hogy alig bírok leülni. Normális?

27+2 hetes vagyok.

3

Ha a menzesz szerint ma vagyok 10+5 hetes terhes, akkor az ultrahang szerint az orvos miért mondhatja hogy pont 11 hetes vagyok?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!