Találatok a következő kifejezésre: Muszáj az reggeli vizeletből tesztelni (2 db)

Muszáj az első reggeli vizeletből tesztelni?

Még mindig várom hogy megjön-e félek hogy mit mutat a teszt de már rossz ez a bizonytalanság is. Arra gondoltam holnap veszek egy tesztet. Ezért kérdezem hogy már napközben is megnézhetem vagy várjam meg a másnap reggelt.

Legjobb válasz: Ez attól függ hogy mikorra nem várod a mensit, mert ha túl korán tesztelsz lehet csalódott leszel, ha negatív lesz, de ez még nem jelenti azt hogy nem vagy terhes csak lehet nincs elég HCG a szervezetedben. A reggeli elsõ vizelet azért biztosabb.

Ez attól függ hogy mikorra nem várod a mensit, mert ha túl korán tesztelsz lehet csalódott leszel, ha negatív lesz, de ez még nem jelenti azt hogy nem vagy terhes csak lehet nincs elég HCG a szervezetedben. A reggeli elsõ vizelet azért biztosabb.
Csinálhatod napközben is, de azt szokták mondani, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl a legbiztosabb. Ha esetleg negatívat mutatna, akkor másnap reggel is tesztelj.
Mert nem hígul fel a vizeleted és kis idõs terhességnél jobb a reggeli vizelet, mind a du. vagy az esti.
Igen, mert reggel van a legnagyobb a koncentrációban a hcg!Én úgy csináltam, hogy egy forró vízzel kiöblített joghurtos pohárba belepisiltem és félretettem. Elbicikliztem a gyógyszertárba tesztért. Hazaértem és már teszteltem is pozitívat!Kívánom neked is!Írj, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: 5 napja késik és nekem rendesen szokott megjönni. A melleim feszülnek fájnak egyéb tünetet nem érzek. Köszönöm a segítségeteket. Nagyon jó érzés! Mindenféleképp írok az eredményrõl. Ti lesztek az elsõk! :-) Családnak egyenlõre nem fogunk szólni ezt megbeszéltük a párommal.
Nagyon remelem h babas vagy!ird meg mindenfelekeppen!
Ha 5 napja késik, nyugodtan tesztelhetsz más napszakban is...tuti kimutatja
Igen, érdemes. Igen, bármikor lehet, de reggel biztosabb az eredmény.
Nekem a nem várt napján délután mutatta ki. Írd majd mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: Kettõt csináltam, mindkettõ negatív.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!