Találatok a következő kifejezésre: Muszáj, hogy legyen (101 db)

Az xbox360-hoz muszáj hogy legyen wifi?

Nekünk nincs wifink.Most fogok venni egy xbox360 slimet de nem tudom hogy az baj e ha nincs wifi.

Legjobb válasz: Nem muszáj. Rá lehet kötni netre kábellel is, sõt, a régebbi típusokban nincs is wifi.

Nem muszáj. Rá lehet kötni netre kábellel is, sõt, a régebbi típusokban nincs is wifi.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán kell muszáj hozzá net.És ha igen az nem gáz hogyha nálunk routerrel van meg kötve.
A kérdező hozzászólása: Ja és még egy kérdés.Ha net kell hozzá vagy wifi akkor minek kell xbox live elõfizetést csinálni?Azt hittem ez úgy van hogy megveszem veszek egy xbox live kódot és játszhatok online.Nem netezni akarok rajta mert azt tudok a gépemen is csak online akarok játszani.
Nem kötelezõ a net se, de akkor (értelemszerûen) nem fogsz tudni online játszani. Routeren keresztül is megy. Az XBL az csak egy szolgáltatás, ami elõfizetõs (nyilvánvalóan azért, mert ebbõl jön a sok pénz), és nem internet, ha arra gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Úgy van nálunk a router hogy a szüleim szobájából egy kábelen meg van kötve és így én is használom.Usb kábellel van megkötve csak azt nem tudom hogy az xbox fel fogj e ismerni.
Saint Seiya (van belõle egy pár, sorozat, OVA, elõbbi régi, utóbbi modern)
Fairy Tail-hoz bármelyik tömeg shounen. Ha valami jobbat akarsz az átlagnál akkor: One Piece; Claymore; Hunter x Hutner (2011)
Darker than Black, Attack on Titan, Bleach, Soul Eater, Deadman Wonderland,
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi :)
A kérdező hozzászólása: Ja és am a Soul Eatert már láttam csak elfelejtettem leírni ez a én hibám bocsi :)

Debrecenben szeretnék szülni, ahhoz hogy Debrecenben szülhessek muszáj hogy legyen fogadott orvosom vagy elég egy szülésznõ is?

Legjobb válasz: Attól függ hol laksz? De amúgy ott szülhetsz, ahol az orvosod van! Nem a szülésznõ számít, hanem az, hogy legyen fogadott orvosod.

Attól függ hol laksz? De amúgy ott szülhetsz, ahol az orvosod van! Nem a szülésznõ számít, hanem az, hogy legyen fogadott orvosod.
Hová jársz vizsgálatokra? Valami kapcsolatod kell, hogy legyen azzal a kórházzal, ahol szülni fogsz. Ha beesel az ügyeletre és már félig kint van a baba, akkor bárhol megszülesztenek, de ha elõre tervezed, akkor meg kell beszélni valakivel.


Ahhoz hogy valaki számlájára pénzt utaljak muszáj hogy legyen nekem is bankszámlám?

Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz még. A helyzet az hogy, vásárolni szeretnék(meg fogok is) netről. Ugye akkor küldik nekem ha én megküldtem az árat. Ilyenkor azt meg lehet úgy oldani hogy ő ad egy számlaszámot és én arra csekkel befizetem a pénzt vagy ilyenkor kell hogy számlám legyen és arról utalok a másikra?

Legjobb válasz: Vagy bankba vazy csekken be is fizetheted a lényeg h ott legyen neki. De figyelj mert van aki kiköti h csak utalás, de azt odairják.

Vagy bankba vazy csekken be is fizetheted a lényeg h ott legyen neki. De figyelj mert van aki kiköti h csak utalás, de azt odairják.
1. szabály : Soha-Soha nem utalunk elõre.! Ha átver lesheted a pénzed
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tudom, hogy veszélyes az elõre utalás...és lehet hogy az utánvételbe is belemegy. Megbízható a csajszi, csak pozitív visszajelzéseket hallottam felõle, szóval nem tartok tõle hogy õ átver, csak nem biztos hogy belemegy az utánvételes fizetésbe mert gondolom nem akarja hogy ha esetleg mégse veszik meg akkor bukja a pk-árát.
Az utànvét 3x annyi és ha nem veszed åt akkor neki 2x kell fizetni... Måsodik.....ez igy megy a neten az eladok 99szàzaléka elõre kéri. Te még nem våsåroltål neten?? Ha kell a termék ennyi kockàzatot kelk bevàllalni amugy vateràn ezèrt van értékelés...
Nem kellene, hogy legyen kockázat, ezért nem az elavult vaterán kell vásárolni..

Aki biszexuális, esetleg annak érzi magát, annak feltétlen muszáj, hogy legyen valami kapcsolata, jelen esetben egy lánynak, egy másik lánnyal?

Tehát hogy akkor tudja csak biztosra, hogyha pl. csokolozott már, vagy járt egy lánnyal. Nem elég érezni? Esetleg ha van olyan aki félénk és nem mer kezdeni a lányok felé. Egy barátom szerint kell, hogy legyen valami, ami aapján tudom, h igen az vagyok, de nem elég az ha csak érzem? Nem merek nyitni más lányok felé. Ti mit szoltok ehhez? Normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: szerintem nem, ezt érzi belülrõl az ember ,hogy kihez vonzódik még ha nem is próbált ki semmit

szerintem nem, ezt érzi belülrõl az ember , hogy kihez vonzódik még ha nem is próbált ki semmit
Ha tényleg biszexuális vagy, akkor nem csak pár csóknak kell lenni, hanem el kell tudj képzelni egy komoly párkapcsolatot és annak velejáróit minkét nemmel. Az a te döntésed, hogy legvégül fiúnál vagy lánynál kötsz ki.
A kérdező hozzászólása: én ugy kérdezem, hogy feltétlenul azután kell éreznie-e valakinek, hogy biszexuális-e vagy sem, hogy esetleg csokolozott valakivel vagy sem..mertén beleszerettem egyszer egy barátnombe és megnézek lányokat ugyanugy ahogy fiukat..flortolok veluk megminden..
A kérdező hozzászólása: erre szerettem volna választ kapni, koszonom:) mert jelenleg egy fiuval vagyok egyutt, aki tud errol, huséges vagyok hozzá meg minden, de nem mondom, hogy a csajokat nem lesem meg..:)
Teljesen lehetséges. Én beleszerettem egy lányba úgy, hogy semmilyen szexuális tapasztalatom nincsen (egyik nemmel sem). És fiúk is tetszettek már, azok csak fellángolások voltak, de azért, mert nem ismertem õket.
Én is bi vagyok és még nem volt kapcsolatom lánnyal de tudom hogy nyitott lennék rá.

Muszáj hogy legyen 3G modem a tabletemhez, ahhoz hogy az otthoni wifire tudjak csatlakozni?

Egy csomó tablethez van, de amit én kinéztem ahhoz nincs. TP-Link router van otthon és Navon Platinum 10 tabletet szeretnék, de ha nem lehet akkor valószínüleg gyüjtök még olyanra amivel lehet :)

Legjobb válasz: A géppel rá tudsz csatlakozni a routeredre.

A géppel rá tudsz csatlakozni a routeredre.
Ha van benne Wi-Fi adapter akkor csatlakozni is tudsz. Az integrált 3G modem az csak egy hasznos kis plusz, segítségével akkor nem kell USB átalakítókkal szívnod és nem lóg ki semmi a készülékbõl.

Mennyit kell "számolni" egy szülésre? Érdemes/kell szülésznőt is fogadni? Muszáj hogy legyen 'orvosom', vagy ha bemegyek mikor kell, akkor az ügyeletessel szülök?

még csak gondolkodunk a babán, de nem tudom, hogy mégis körülbelül mennyibe kerülne egy szülés...van különbség a császár és a rendes közt? A vizsgálatoknak meg van szabva az ára, vagy csak úgy adtok? Azt is lehet, hogy vizsgálatokon meg semmikor nem adok, csak szülés után egy nagyobb összeget (ha ugyan az lesz az orvos végig) A szülésznőnek mi a feladata? Mire jó? Érdemes fogadni? MIt csinál tulajdonképpen? Neki mennyi pénzt kell adni?? H pl. eljárok vizsgálatra egy dokihoz, de szülni csak bemegyek egy kórházba, akkor mondhatom, hogy nincs orvosom, és akkor jön az ügyeletes? Érdemes orvost fogadni?

Legjobb válasz: Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm

Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm
Az én dokim 7 ezret kért alkalmanként, szülésért 80-at kapott!
Ez nagyban szül attól, hogy hol szülsz. Pesten sokkal drágább minden. Én fõorvosnál szülök, aki alkalmanként 6000-et kér (ha kenetet, rákszûrést vesz, akkor 7000-et), nem mondja meg mennyit kér a szülésért, annyit adsz amennyit bírsz. Fogadtam szülésznõt, ami nagyon hasznos, hiszen a 36. héttõl minden intéz. Sehol nem kell várakoznom, NST, vérvétel , UH-k gyorsan mennek. Neki 20000-et adunk, mert annyit szokás. Az biztos, hogy szülésznõ segít a legtöbbet a szülésnél. 38hkm
Ja, azt nem írtam, hogy vidéki kórházban szülök.
Szia! Az teljesen egyénfüggõ dolog. Én csak a magam "helyzetét+ írom le. Én direkt nem akartam magándokit, sztk-bamnetem. Úgy voltam vele, a vizsgálatokat neki is kötelezõ elvégeznie. jó, volt hogy 1, 5 órát is ott vártam, meg elküldött máshova uh-ra, de kibírható. Ez a doki (mint egyébként sokan) máshol is "rendel" (kórház), hát oda mentem szülni. Ügyeletesnél mindkétszer. Hozzáteszem -szerintem- nagyon nagy szerencsém volt, mert az elsõ babával jó dokit fogtam ki, a 2-nál meg szuper szülésznõt. Sokan nagyon "megbíznak" az orvosukban, és magánrendelésre járnak, ezzel sincsen semmi gond, de én szerintem szülésznõt még mindig érdemesebb fogadni (ha lehet), mert a "munka" nagy része a kismamán kívül az övé.Akinek meg elég pénze van, fogadhat dokit is meg szülésznõt is. Árakról nem tudok írni, mert nem értek egyet azzal, hogy a dokik -bár jobb körülmények vannak egy magánrendelésen, az tény- de havonta 6-10.000 forintot kérnek el a kismamáktól. (De hangsúlyozom mégegyszer, semmi bajom azokkal, akik magánrendelésre járnak!!)
Az orvosom alkalmanként a vizsgálatoknál 5000Ft-ot kért, a szülésért azt mondta, amennyit gondolunk. Végül csak akkorra ért be, amikor már a gyerkõc kibújt. A kedvességéért a 6 hetes kontrollon kapott 15 ezret. A szülésznõ nagyon kedves volt, a doki ajánlotta, hogy õt válasszuk, 32 hetesen "fogadtuk" fel. Õ is azt mondta, annyit adjunk, amennyit gondolunk. Nem tudom, mi lett volna velem a segítsége nélkül. A kórházban, ahol szültünk, hallottuk, hogy 20-30 ezret szoktak adni a szülésznõknek, õ 40-et kapott.
Én vidéken szültem, a dokinál egy magánrendelés 10.000.- Ft a szülésre 80.000.-et adtunk neki. Volt szülésznõm is, akit már régóta ismerek, neki 20e ft-ot adtunk. Nekem elég komplikált volt a terhességem és a szülésnél is voltak komoly komplikációk, de hála a dokinak végül minden ok lett. Így nekem megérte bõven azt a 80e-et. Nem vagyok benne biztos, hogy ha ügyeletes orvosnál kell sürgõsen császározni, akkor megmaradt volna a méhem.

7+2 hetesen muszaj hogy legyenek tünetek?

Nekem eddig mellfeszülés volt, hányinger, émelygés, de 2-3 napja jóformán ezek is elt?ntek! Habár ha mellemhez érek, érzem hogy enyhén feszül, na és nagyon álmos vagyok, gyakori pisilés és ennyi! Különben közeledne a nem várt menzi, lehetséges hogy ezért mult el mindez, amit hiányolok?

Legjobb válasz: Én két gyereket szültem, annyit vettem észre, hogy a hasam nagyobb, talán a mellem valamivel, semmi mást.

Én két gyereket szültem, annyit vettem észre, hogy a hasam nagyobb, talán a mellem valamivel, semmi mást.
Semmilyen tunetem nem volt az elso trimeszterben. Ha nem maradt volna el a verzesem eszre sem veszem, hogy babat varok. A masodik trimeszzter elejen jott az osszes tunet, hanyinger, szedules, ajulas es hanyas. Minden terhesseg mas, ezert ne ijedj meg, ha nem minden ugy tortenik, mint ahogyan a konyvek irjak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Boldog babavárást!
6+5 hetes vagyok a 3-ik babámmal:) Szerintem anyira ne fgyeld magad, mert ha valami fájdalom csökken, akkor rosszra gondolsz.Semmi baj nincsen, egészséges vagy te is és a picibabád is:) Gratulálok tiszta szívembõl, és fel a fejjel!MINDEN RENDBEN VAN!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! :D

Milyenek kell lennie a méhnek 4-5 hét körül, könnyen vagy nehezen elérhetőnek? Barnázás muszáj, hogy legyen?

Legjobb válasz: Szia. A barna folyás sem mindenkinél jelentkezik.Pl.nekem 2xfordult elö,de szinte észrevétlenül.(de beszéltem a dokival)Azt,hogy a méhnek milyenek kell lennie megtudod nézni a keresöben. 40hetes kismama.

Szia. A barna folyás sem mindenkinél jelentkezik.Pl.nekem 2xfordult elö, de szinte észrevétlenül.(de beszéltem a dokival)Azt, hogy a méhnek milyenek kell lennie megtudod nézni a keresöben. 40hetes kismama.
A méh az elsõ idõkben még nem emelkedik fel.A barnázás sem kötelezõ, sõt az a szerencsés akinek nincs, mert legalább ezen sem aggódik.
Nem muszáj, nekem sem volt!

Az injustice gods among us PC-s verzióhoz muszáj hogy legyen Xbox joystick?

Nekem csak az az egyszerû van (4 irányító gomb, 4 akció gomb, meg 2-2 hátul). Nem merem addig beszerezni a játékot, amíg nem vagyok benne biztos, hogy sima joy-jal is el lehetne irányítani.

Legjobb válasz: nem muzály. Én billentyûvel használtam mindig :)

nem muzály. Én billentyûvel használtam mindig :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!