Találatok a következő kifejezésre: Munkanélkülieknek fizetrniük a TB-t (1 db)

Munkanélkülieknek fizetrniük kell-e a TB-t?

Legjobb válasz: Amíg munkanélküli segélyben (már nem így hívják) részesülnke, addig nem, de utána igen (legalább is ha biztosítottak akarnak maradni).

Amíg munkanélküli segélyben (már nem így hívják) részesülnke, addig nem, de utána igen (legalább is ha biztosítottak akarnak maradni).
A kérdező hozzászólása: De nem kap az illetõ munkanánélküli segélyt sem, mivel még nem volt állandó munkahelye.
Én úgy tudom, ha regisztrált munkanélküli vagy, nem kell fizetned.
én is befejeztem a sulit. be apech.hoz és fizetnem kell nekem is 4e valamennyit. Elég szemétség...Pályakezdõ vagyok és mi az Istenbõl fizessek nekik 4 ezret amikor állást is nehéz találni.. Szemét egy ország ez...
Ha befejezted a sulit és még nem volt munkaviszonyod, akkor a lakóhelyed szerint illetékes jegyzõtõl kérvényezheted, hogy az önkormányzat fizesse helyetted a TB-járulékot, mivel még nem volt/s jelenleg sincs munkaviszonyod (így kereseted sem). Úgy tudom, hogy legfeljebb egy évig fizetik helyetted, ha megkapod.
Amíg kapod a segélyt, a munkanélküli hivatal fizeti helyetted.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik magánnyugdíjpénztárat érdemesebb választani egy pályakezdőnek: OTP vagy Aranykor?

Pályakezd?ként kötelez? belépnem, kerestem összehasonlító táblázatokat, hogy melyiknek magasabb a hozama, de egyrészt nem túl frissek, másrészt annyi adat van, hogy nem tudtam eligazodni rajtuk.

6

Árvízkárosultak, valakinek fizetett már a groupama garancia biztosító?

Mi még egy forintot sem láttunk !

1

Hány napon belül kell küldeni a z allianz biztosítónak a kárszakértő által megállapított összeget?

2

Ha a biztosító felmondta a szerződést ki kell fizetni a tartozást?

12

Ha online jelentek be kárt a generalinál, kb mikor láthatok belőle pénzt?

képekkel egészítettem ki a bejelentést,így aztmondták gyorsabb lesz ,és kényelmesebb a kár bejelentés.

1

Melyik önkéntes nyugdíjpénztárat válasszam? A cégem adna hozzá 3 % ot így be kéne lassan lépni valamelyikbe, próbáltam összehasonlító táblázatot keresni de eléggé elavultakat találtam csak. Így vélemények/ tapasztalatok érdekelnének.

3

Ha villámkáros lett a gépem és vettem egy másikat de a számlát a testvérem nevére kértem aki máshová van bejelentve az baj?

faxolhatom nyugodtan azt a számlát a biztsoítónak?

6

A magánynyugdíjpénztárba alkalmi munkával is kötelező belépnem? Hogy megy ez?

Pályakezd? vagyok és a múlt héten felhívott egy hölgy, hogy lépjek be a magánynyugdíjpénztárba. Mondtam, hogy alkalmi munkám van csak, nem bejelentett, szerz?déses munkám. Kiküldte a regisztrációs csomagot és van egy olyan rész, amit a munkaadó tölt ki. Elmentem a munkaügyibe és azt mondták ott, hogy alkalmi munkával nem kötelez? belépnem, és mivel nincs meg a 200 munkanapom, így munkanélküli segélyt sem kapok és azt a részt a munkaügyiben sem tölthetik ki.

3

Ha valaki nincs bejelentve a munkahelyén saját maga után hol fizessen az sztk-ban, vagy az apeh-nál, hogy jogosult legyen az orvosi ellátásra? Havonta kell befizetni x összeget? Mi XVIII. ker-i lakosok vagyunk, hová forduljunk ezügyben?

2

A biztosító egyszerre háromszor vont le tőlem 7 ezret, ez hogy lehet?

tudtommal minden hónapban vont le, jött az sms, nem volt elmaradásom sem

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!