Találatok a következő kifejezésre: Munkanélkülieknek fizetrniük a (1 db)

Munkanélkülieknek fizetrniük kell-e a TB-t?

Legjobb válasz: Amíg munkanélküli segélyben (már nem így hívják) részesülnke, addig nem, de utána igen (legalább is ha biztosítottak akarnak maradni).

Amíg munkanélküli segélyben (már nem így hívják) részesülnke, addig nem, de utána igen (legalább is ha biztosítottak akarnak maradni).
A kérdező hozzászólása: De nem kap az illetõ munkanánélküli segélyt sem, mivel még nem volt állandó munkahelye.
Én úgy tudom, ha regisztrált munkanélküli vagy, nem kell fizetned.
én is befejeztem a sulit. be apech.hoz és fizetnem kell nekem is 4e valamennyit. Elég szemétség...Pályakezdõ vagyok és mi az Istenbõl fizessek nekik 4 ezret amikor állást is nehéz találni.. Szemét egy ország ez...
Ha befejezted a sulit és még nem volt munkaviszonyod, akkor a lakóhelyed szerint illetékes jegyzõtõl kérvényezheted, hogy az önkormányzat fizesse helyetted a TB-járulékot, mivel még nem volt/s jelenleg sincs munkaviszonyod (így kereseted sem). Úgy tudom, hogy legfeljebb egy évig fizetik helyetted, ha megkapod.
Amíg kapod a segélyt, a munkanélküli hivatal fizeti helyetted.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki téríti meg a kárt? Viharban ledőlt a kémény, és összetörte a szomszéd autóját.

Hatalmas vihar volt nálunk.
Egyik rokonomnál led?lt a kémény, és átborult a szomszéd kertjébe, ahol az autó állt.
És nagyon összetört az autó.
A rokonomnak nincs biztosítása a házra, amúgy nyugdíjas.
Kinek kell az autóban keletkezett kárt megtérítenie?
El?re is köszönöm a válaszokat.

5

Meg tudná nekem adni valaki az AEGON biztosító e-mail címét?

6

Aegon biztosító, családi biztosításnál benne foglaltatik a villámkár?

Olyan tételek vannak a kötvényen,hogy alap,betöréses lopás,vízkár,üveg. Vagy az alapbiztosításban már benne van,van olyan rész,hogy ingóságok,alap, betöréses lopás,vízkár.

2

Baleset biztositásrol lenne szó, lent (? )

Lesérültem és már minden papirt beadtam hogy kapjam meg a pénzt a biztositotol de még nem kaptam meg ,kb 1 honapja adhattam le,ha valaki tudná hogy hogy megy ,hogy mi szerint adják a pénzt az irjon utánna leirom hogy milyen problémám volt.

2

Milyen lakásbiztosítást érdemes kötni?

20 éves, nagy családi házban élünk, vidéken. Itt nem fenyeget az árvíz, de szeretnénk kötni mindenképpen, biztos ami biztos! Max. 5-6000 Ft-ot szánunk rá havonta, de jó lenne, ha minél több kárra fizetne. Melyik biztosítót, biztosítást ajánlanátok?

3

Magánnyugdíj pénztárat bármior lehet váltani? És ha újat kötök, a régi alapból megszűnik, vagy mi a teendő? Fizetős?

2

Kisunokám most töltötte be a 3. életévét. Menyem csak gyest kapott, mert nem volt munkahelye. Ezek után kap valamit? Egészségbiztositással mi lesz, eddig a gyermek jogán kapott minden ellátást. Ez is megszünik?

A gyes ellátására a vállalkozó nagypapa jelentette be a menyemet.Apuka van de ö sem dolgozik.Nincsenek összeházasodva,TB- nem fizetnek. Egy rémálom, mi várható?

4

Érdemes váltani? : Felhivtak, h lépjek át a Postás Magánnyugdíjpénztárba ( jelenlegi AB Aegon-nál vagyok), mert az elvileg minden téren sokkal kedvezőbb mint az AB Aegon. Érdemes váltani?

A neten keresgéltem róluk,de nem tudok dönteni..
KÖszönöm a véleményeket!:-)

8

Érdemes lakásbiztositást kötni?

6

AEGON életbiztosítás megszüntetése?

Kérdésem az lenne, hogy ha megszüntetem mivel nem bírjuk már minden hónapban kifizetni, akkor adnak valamit vissza a befizetett összegb?l vagy az elúszik?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!