Találatok a következő kifejezésre: Multhonapba nemjott a menzeszem csak halvany (2 db)

Multhonapba nemjott meg a menzeszem csak halvany rozsaszin folyas volt eggy napig utanna negy napig vilagos barna folyas, azota sem volt rendes menzeszem, multhonapban a tesztek negativak voltak! Ehonapba mar nemcsinaltam! Most mivan velem?

Ket honapja hagytam abba a tabblatta szedeset!

Legjobb válasz: Szerintem a gyógyszer utáni nyavajád van, amikor még nem jön meg rendesen a mensi. Elõfordul, hogy csak 2-3 hónap múlva áll helyre. Ha negatívak a tesztek, akkor szerintem ez lehet.

Szerintem a gyógyszer utáni nyavajád van, amikor még nem jön meg rendesen a mensi. Elõfordul, hogy csak 2-3 hónap múlva áll helyre. Ha negatívak a tesztek, akkor szerintem ez lehet.
Szia! Igaza van az elõttem szólónak. Sajna a hormonok kavarodtak meg! Én is így voltam a tabletta abbahagyása után, két hónapig vacakolt a mensim, aztán a harmadik alkalommra már a baba jött! :) Kitartás! 5 hetes kismama
szia.én meg pont ugy vagyok vele mert a dokim mondta hogy a mai bogyok nem tudnak nagyon bezavarni.hamar be kell állnia.én az elsö babommal 3 honapig menzisztem és bár terhesnek éreztem magam nem mutatott semmit..pedig az voltam, és a mostani teszt sem mutatta ki 6 hetesen ma meg már 10 hetes vagyok:) a remény hal meg utoljára..ha nem most majd jövö honapban sikerül

Ha fogamzasgatlo abbahagyasa utan elsohonapba nemjott meg a menzeszem, csak halvany rozsaszin folyas volt eggy napig, es negy napig vilagosbarna! Ez volt multhonapba! Normalis?

Most ehonap 25-diken megjott a menzeszem rendesen!Meg mais betegvagyok!25-diketol szamolva a 14-napon mennyi az eselyem hogy teherbeesek?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ hónapban a gyógyszer abbahagyása miatt volt ilyen a mensid. Szokták mondani, hogy 3 hónapot kell várni a gyógyszer abbahagyása után, de sokan már ilyenkor is teherbe esnek. Szerintem próbálkozzatok nyugodtan!

Szerintem az elsõ hónapban a gyógyszer abbahagyása miatt volt ilyen a mensid. Szokták mondani, hogy 3 hónapot kell várni a gyógyszer abbahagyása után, de sokan már ilyenkor is teherbe esnek. Szerintem próbálkozzatok nyugodtan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!