Találatok a következő kifejezésre: Mult honapban fájdalom (3 db)

Szia! Lehetséges, hogy még a múlt hónapban teherbe estél.Tesztelj és megtudod az eredményt!
A kérdező hozzászólása: hát jo lenne de kétlem.Lehet hogy csak tavaszi fáradtság bár minden vagyok csak fáradt nem.érdekes mert ovum van és semmit nem érzek.Hány napig van ovu?
Probálj meg csinálni egy tesztet. Én is igy voltam a mult honapban más volt a mensim, de a tunetek csak gyarapodtak. Tegnap teszteltem és pozitiv lett. Ha esetleg negativ lesz nyugi, lehet nincs eleg HCG a szervezetedben. Ebben az esetben 2-3nap mulva ismételd meg. Sok sikert!! 5 hetes Kismami
ha ma van az ovus napod, nem hinném, hogy terhes vagy és azért hánysz, de ha esetleg nem jönne meg, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi.nem tudom én sem de furcsa azota is rosszullét van rajtam.

A talpamon csomók jelentkeztek kb.2 hónapja. Kemény csomók melyek belül érezhetőek, de a sok talpalástól kidudorodnak. Egy idő után borzasztó fájdalommal jár a járkálás. Hiába teszek bármit vele, nem múlik el. Mi lehet? (nem tyúkszem)

Legjobb válasz: Pedig ez igen csak tyúkszemnek hangzik. :( Olyan mértékben bõrkeményedésed lett a sok talpalástól, hogy már befelé nõ, és tyúkszem lesz belõle. Vagy pedig szemölcs. Menj el bõrgyógyászhoz, õ biztosra megmondja.

Pedig ez igen csak tyúkszemnek hangzik. :( Olyan mértékben bõrkeményedésed lett a sok talpalástól, hogy már befelé nõ, és tyúkszem lesz belõle. Vagy pedig szemölcs. Menj el bõrgyógyászhoz, õ biztosra megmondja.
Hústövis. Bõrgyógyász kivágja; kicsit kellemetlen, de utána rendben leszel.
szemölcs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!