Találatok a következő kifejezésre: Mult hónapban el (139 db)

Ma vagyok a 36. napon a múlt hónapban 34-re jött meg nagyon erős, darabos menstruációm. Most picit fájdogál a hasam alja, pár napja múlt el krémes folyásom. Most kicsit barnás. Lehet a mensi előjele?

Legjobb válasz: Nem szoktam. Most is úgy vettem észre, hogy beljebb töröltem a papírral.Inkább száraz vagyok, minthogy folyásom lenne.Valóban tesztelnem kellene, de a múlt hónapban az elmaradt menstruáció napján teszteltem halványat, majd 3 nap múlva negatívat és délután meg is jött. Félek most is az lesz. Inkább várok még legalább majd az vigasztal, h megspóroltam a tesztet :))

A kérdező hozzászólása: Nem szoktam. Most is úgy vettem észre, hogy beljebb töröltem a papírral.Inkább száraz vagyok, minthogy folyásom lenne.Valóban tesztelnem kellene, de a múlt hónapban az elmaradt menstruáció napján teszteltem halványat, majd 3 nap múlva negatívat és délután meg is jött. Félek most is az lesz. Inkább várok még legalább majd az vigasztal, h megspóroltam a tesztet :) )
okés várjuk!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok! Mivel nincs itthon tesztem csak holnap jutok hozzá így, ha addig semmi rossz nem történik akkor kedden reggel! Mindenképp írok.
Szia sajna az is lehet...mensi elõtt szoktál barnázni ?vagy soha nem baráztál még?Mért nem csinálsz holnap tesztet?Tuti kimutatná már.
Mikor fogsz tesztelni? irj majd jó drukkolok!
Azt nem tudod mitõl volt a darabos erõs vérzésed múlt hónapban? Nem vetélés volt véletlenül? Voltál vele orvosnál? Az is lehet hogy az borította föl a hormonodat.De nagyon szurkolok hogy baba legyen!
Ha szúrkál a petefészked és barna folyásod van az beágyazódást jelent az esetek 99%-ban. Szerintem terhes vagy. De azért jobb lesz ha tesztelsz. Majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Most én is nagyon érzem, hogy Kisbabám lesz, de nem sok tünetem van max, hogy szúrkál a jobb petefészkem. A mellem abszolút nem fáj, kicsit sem. Menstruációkor szokott pedig.Mindenképp írok, h mi lett a vége.Köszönöm a biztatást!
Akkor lehet beágyazodott a baba...:-)) De én is tök száraz voltam az tünt fel...meg a cicik fájtak más nem is volt...de ez a + teszt elõtt volt meg valahol tudtam hogy baba lesz.Te nem érzel valami? Kivánom hogy ne csalódj és baba legyen nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! tegnap teszteltem és - ! Sajna! Ma már mintha megjönne kicsit rózsaszínes folyásom volt. Késett 1 hetet. hurrá holnap megyünk nyaralni !

Első hónap vége felé járok - Lindynette20 - feszül a mellem, barnás, rózsaszínes folyás, minden nap pityergek, mindenen felkapom a vizet... Mikor múlnak már el a mellékhatások?

Második hónapban már nem lesznek ezek a mellékhatások?

Legjobb válasz: Ugyanmár... Ne is kérdezz sehol se ilyet, mert mindenki mást mond, és majd beképzeled. Nekem a harmadik hónapban már semmi bajom nem volt tõle. Sõt, a másodikban is csak nagyo enyhén. Ha a harmadik után sem múlik el, akkor irass fel másikat. De el fog, nyugi. :)

Ugyanmár... Ne is kérdezz sehol se ilyet, mert mindenki mást mond, és majd beképzeled. Nekem a harmadik hónapban már semmi bajom nem volt tõle. Sõt, a másodikban is csak nagyo enyhén. Ha a harmadik után sem múlik el, akkor irass fel másikat. De el fog, nyugi. :)
3. hónapban lesznek mellékhatások. Bnõmnek aki lindynette 20-at szed fél évig hányingere volt.

A múlt hónapban a menstruációm utolsó napján voltam együtt a barátommal "megszakítással". Ebben a hónapban, igaz, 3 nappal előbb, de megjött a menstruációm rendesen. Pénteken múlt el? !

Sajnos túlparázom a dolgokat, ezért ma vettem egy Lily terhességi tesztet. A kontroll csík azonnal megjelent, másodiknak nyoma sem volt kb. 5 percig. Majd mikor újra megnéztem, mintha láttam volna egy halvány 2. csíkot. Lehet, csak bemeséltem magamnak? Ha véletlenül terhes lennék, akkor a 2. csíknak azonnal, egyértelm?en meg kellett volna jelennie, nem? Az aktus amúgy 1 hónapja történt.

Legjobb válasz: Idõn túli pozitív nem számít. És már meg is jött egyszer. Nem vagy terhes. De ha nem is szeretnél az lenni, védekezzetek rendesen!

Idõn túli pozitív nem számít. És már meg is jött egyszer. Nem vagy terhes. De ha nem is szeretnél az lenni, védekezzetek rendesen!
A kérdező hozzászólása: Azt írja a teszt, hogy 10 percen túl ne olvassa le az eredményt, de ez benne volt a 10 percben, ezért is aggódom. 28 éves vagyok, 10 éve élek nemi életet, mindig védekeztem, ez volt az elsõ és utolsó eset, mikor nem :( De ha bármi gáz lenne, a 2. csík ennyi idõ elteltével azonnal kijött volna, nem?
Biztos, hogy csak bemeséled magadnak azt a pozi vonalat!! Ha már egyszer megjött rendesen, akkor nem vagy terhes!! Ha esetleg van róla képed, akkor feltölthetnéd, hogy mi is meg tudjuk nézni és megerõsíteni abban, hogy nem vagy terhes!! És ha esetleg még ha volt is a mensid utolsó napján spontán peteérésed, akkor még nem mutatná ki a teszt, tehát így is úgy is negának kell lennie.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sajnos feltölteni a tesztet, azonnal összegyûrtem és kidobtam. Holnap reggel megcsinálom a másikat, biztos, ami biztos.
Szerintem csak bemeséled magadnak a halvány vonalat, vagy szellemcsík. Ilyen sok idõ után egybõl és erõsen jelent volna meg a csík.
Kedves Kérdezõ! Én nem tartom valószínûtlennek a terhességet. Simán beleférhet. Nem egy embert tudok a baráti/családi körömbõl hogy, így illetve hasonló szinte képtelen módon esett teherbe.Sõt hogy, a terhesség elején illetve egészén meg volt a menstruációja. Interneten is sok-sok oldalon olvastam hasonló esetrõl. Én azt tenném a helyedben hogy, vennék egy Gabriel vagy egy Clear Blue tesztet a patikában és holnap reggeli pisibõl készíteném el. Jelen pillanatban a doki azt mondaná vagy pl egy védõnõ hogy, 10nap múlva menj ultrahangra mert kb ekkor látná már világosan a masina. Nagyjából 5mm-t. Azt persze nem tudom hogy, a fogi tabletta bezavarhatja e a tesztet de talán nem mivel a teszt csak a szervezetben lévõ hcg szintre reagál. Nem tudom tudtam e segíteni de légy szíves írd meg mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon köszönöm válaszod! A héten lehet, hogy veszek egy másik tesztet, de nem Clear Blue-t, mert azzal már befürödtem sajnos. Megjelent a függõleges csík, teljesen kétségbeestem, utána vettem x-epilt, stb, ami teljes mértékben negatív volt. Utána olvastam, hogy ez sajnos a clear blue "hibája", számtalanszor elõfordul, hogy megjelenik a 2. csík, mégsem terhes az illetõ. Miután kiírtam ezt a kérdést, a következõ nap megcsináltam a másik Lily tesztet reggeli vizeletbõl, ami egyértelmûen negatív lett. Szóval szerintem nincs "félnivalóm", de 2 hét múlva úgyis szeretnék menni orvoshoz.
te fel voltál már valaha világosítva?? mert ugy látom nem -, -'
Attól függ hány napos szokott lenni.Amugy az elõzõ menstruáció elsõ napjától kell számolni. Általában 28-35 napos egy ciklus.
27-töl számítva...akkor valoszínüleg a hónap vége fele..de ha még az elején vagy a menstruácionak akkor nem fog pont akkor megjönni..az mondják h legalább 1 év mire beáll normálisan :D
Kérdezd meg az anyukád, olvass utánna a neten, csak ne itt mert nagyon égõ!
27-tõl számolj 28 napot. Jelöld meg a naptárban. Nem tudom mennyire rendszeres neked... de kb akörül fog megjönni. Számolj úgy, hogy már azért egy héttel a kijelölt dátum elõtt legyen nálad tisztasági betét, ha még a mensid kezdetén vagy. Érdemes minden hónapban bejelölnöd hogy melyik nap jött meg. Kiszámolod, hogy hány nap van a két idõpont között (a elõzõ mensi elsõ napját is bele számolva). Pár hónap után ki fog szépen rajzolódni, hogy milyen hosszúak a ciklusaid.
Gyáááááá ilyen kérdést bakker...:) Ez szégyen, hogy nem tudod.
mindig megnézed hogy hányadikán jött meg (mondjuk pl 15-én) és abból visszaveszel kettõt... (tehát akkor következõ hónapban 13-án várható)

A mult honapban a menzeszem utan 1 nappal kesobb kezdtem el szedni a tabit es 1 nappal hamarabb fejeztem be, es ebben a honapban pentektol szedem es tegnap szeretkeztunk a baratommal gumi nelkul. Remelem ezert nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetsz terhes, de a tabit rendesen kell szedni, ahogy elõ van írva 21-et egyfolytában, nem szabad kihagyni belõle, mert akkor gyengül a hatása és a szervezetedet is összezavarod. Ha baj lenne, akkor az az elõzõ hónapban már kiderült volna, de ha volt vérzésed, akkor nincs baj.

Szerintem nem lehetsz terhes, de a tabit rendesen kell szedni, ahogy elõ van írva 21-et egyfolytában, nem szabad kihagyni belõle, mert akkor gyengül a hatása és a szervezetedet is összezavarod. Ha baj lenne, akkor az az elõzõ hónapban már kiderült volna, de ha volt vérzésed, akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: bocsanat a helyes irasi hibaert elore is
Amikor megjött akkor rendessen megvolt? Élénk piros vagy barnás volt.
Ami biztosan mutatja, az egy teszt.Már 400Ft-ért vehetsz.Nekem amúgy menzesz jellegû fájdalmaim voltak, de nem volt menzeszem és a cicim is sokkal érzékenyebb lett, ráadásul rengeteget jártam pisilni.De a teszt a biztos!Vegyél kettõt és a 2.at pár nappal késõbb teszteld.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat elenk piros volt a vegere barnas de ra 12napra enyhebb barnas folyas amikor igazabol kellet volna meg jonnie az olyan 5-6oran at volt csak
Csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: penteken csinalok ha addig nem jon meg kosy a valaszokat

Egy hónapja szedek fogamzásgátlót és a menstruációm első napján kezdtem el. A múlt hónapban 1-2 napig jött pár csepp menstruáció, de ebben a hónapban még semmmi. Elvileg a fogamzásgátlószerint tegnap vagy ma kéne megjönnie. Normális az 1-2 csepp?

És mit csináljak ha nem jön meg? ÖA Velgyn nevezetűt szedem. )

Legjobb válasz: ha pecsételõ vérzést észlel forduljon orvoshoz és hagyja abba a tabletta szedését minden útmutatón rajta van talán ha elolvastad volna nem tennéd fel ezt a kérdést..

ha pecsételõ vérzést észlel forduljon orvoshoz és hagyja abba a tabletta szedését minden útmutatón rajta van talán ha elolvastad volna nem tennéd fel ezt a kérdést..
A kérdező hozzászólása: Többször is elolvastam, de nem találtam rajta ilyet
Talán nem hat rád a vérzést elõidézõ komponense. Szerintem érdemes lenne a nõgyógyászodat felkeresned.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat!

Elõfordulhat, hogy nem minden hónapban van az embernek peteérése? Most 7, 1 volt, a múlt hónapban 10, 9.

A stressz közrejátszhat?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat. Mik ezek az adatok?

Igen, elõfordulhat. Mik ezek az adatok?
A kérdező hozzászólása: Progeszteron szint
Ha ez a ciklus második felében volt, akkor nagy valószínûséggel nem volt peteérés, ahhoz min. 20 ng/ml kell, hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt tudom, amúgy 10 fölött nem stimuláltaknál már jó a szint.
Én csak azt tudom amit a dokim mondott. Nekem 16, 8 volt a 21. napon és azt mondta h kevés, nincs peteérésem. Soha nem szedtem semmilyen progeszteron készítményt.
A kérdező hozzászólása: Mindenki mást mond sajnos.
szerintem is 21-25a jo ennel magasabb csak jobb.a progit lehet potolni....kremmel is...a peteeres elosegiteserol nincs infom.javaslok hormontanacsadoval konzultalj.neten is van csomo.

2 hónapja minden reggel hányingerem van. Volt olyan mikor napközben is. A menstruációm mult hónapba 2 napig volt és a szokotnál kevesebb, most is kevés. Csináltam tesztet de negatív lett. Menjek el nőgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Szia. Igen megválaszoltad a kérdésed menj el dokihoz mert a kevés mensi lehet ciszta , pco , endometrozis tünete , ami meddõvé tehet , és gondolom nem szeretnéd a hányingered meg nem terhesség az tuti mert a teszt már kimutatná.....

Szia. Igen megválaszoltad a kérdésed menj el dokihoz mert a kevés mensi lehet ciszta , pco , endometrozis tünete , ami meddõvé tehet , és gondolom nem szeretnéd a hányingered meg nem terhesség az tuti mert a teszt már kimutatná.....
Nekem van 2 olyan ismerõsöm is, akinek csak 2 haónposan mutattat ki a teszt a másiknak 2 és fél hónaposan!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! cisztám nem hiszem h lehet januárban voltam dokinál mert decemberbe sajnos elvetéltem 1-szer volt cisztám de akkor görcsöltem nagyon és véreztem is.Szerinted próbálkozzak még 1 tesztel?hallottam olyat akinek 2-3 hónapos koráig nem mutatott semmit ki a teszt. Köszönöm a válaszokat
Szia! Én is ugyanebben a cipõben járok. Neked mi lett végül az eredmény? Babás lettél?

Barátnőmmel óvszerrel védekezünk szex közben nehogy "baj" legyen, ráadásul még el sem megyek benne hanem előtte kiveszem, azonban múlt hónapban 6napot is késett neki, aztán megjött, most pedig már két hete késik és még semmi. Mire lehet gondolni?

Kell izgulnom??

Legjobb válasz: Szerintem csak nagyon rendszertelen a menszije... barátnõmnek is volt olyan hogy 1-2 hónap kimaradt XD ha többször is elõfordul akkor lehet hogy érdemes lenne nõgyógyászhoz fordulni

Szerintem csak nagyon rendszertelen a menszije... barátnõmnek is volt olyan hogy 1-2 hónap kimaradt XD ha többször is elõfordul akkor lehet hogy érdemes lenne nõgyógyászhoz fordulni
Szerintem nem kell izgulnod, bármitõl késhet neki(stressz, betegség)
A kérdező hozzászólása: oké..bakker most szólt ..hogy megjött neki..végülis azért izgultam mert..néha fájt a hasa..pl ma is..és ugye akkor szokott neki fájni mielõtt megjön..de nem jött meg csak fájt...na de most végre.. Igen egyébként megy dokihoz mert ez nem oké így...köszi nektek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!