Találatok a következő kifejezésre: Mult héten el a menszim (2 db)

Mult héten mult el a menszim. azota viszkedek és ég ott alul. mi lehet? menyek orvoshoz? csak ő szabin van vagy van valami kenőcs rá? segitsetek ott hátul is viszked

Legjobb válasz: feltétlen keress fel egy másik orvost!szerintem fertõzés:hüvelyi gombásodás amire adnak kenõcsöt és tablettát.ha nem akarsz orvoshoz menni akkor canesten kenõcs!!!!!!

feltétlen keress fel egy másik orvost!szerintem fertõzés:hüvelyi gombásodás amire adnak kenõcsöt és tablettát.ha nem akarsz orvoshoz menni akkor canesten kenõcs!!!!!!
most olvasom hogy mit írtál.a hüvelyi fertõzést nem csak akkor kapod el ha valaki mással is együtt van a másik fél.több savat tartalmazhat a férfi vagy a nõi szerv és még több dolog is okozhatja, ez normális dolog!(nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni)kenyd be magad és pár nap múlva elfelejted ezt a gombát!
Szia! Persze, hogy lehet ettõl baba. Én évekig küszködtem gombával kollégista koromban, most boldog kismsmi vagyok. Viszont azt tanácsolom, hogy ha a dokid sokáig van szabin, ne várj rá, hanem menj el a sima rendelésre. A gomba gyorsan szaporodik, és minél tovább vársz, annál nehezebb a gyógyulás. Jó egészséget!
Sajnos a nõknél gyakori a gomba.Nekem is volt nem egyszer.Nyugi, ettõl még lehet babád.
A kérdező hozzászólása: azért még lehet babánk?ez miatt?
A kérdező hozzászólása: kõszi de mitõl kaphatam el?páromal vagyok nem csaltuk meg egymást és vigyáztam mindig
persze hogy segít!ha nem kened csak vakargatod felsértheted a bõrt és még más is lehet belõle!higgy nekünk!kend canesten kenõcsel.pár nap és rendbe tesz!(elsõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: kõszi és az segit?
Amíg nem tudod elérni az orvosod, addig használj canestent. Valószínû hüvelygombád van.
persze hogy lehet baba etõl . Menzi után nem ritka a gomba .canesten combit ajánlom.kenöcs is meg hüvely kup is .A hüvelykupot mindenképp mert az aztán kitisztit.Ja és vényre kaphato.Én még a dokihoz sem szoktam elmenni vele.
A kérdező hozzászólása: ezt kihagytam: * de csak 2 napig tartott
Csinálj most egy tesztet, ha az vagy, már kimutatja!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!