Találatok a következő kifejezésre: Mult héten el a (258 db)

Szerintem fordulj dokihoz ha még ilyen nem volt.Lehet más oka van. Ki kell vizsgálni.
A férfiak számár második legnehezebb mondata "Bocs lefeküdtem anyáddal" Rögtön a "Bocs lefeküdtem apáddal" után.
az úgy lenne igazságos, ha most apád is megdugná a bnõdet..:D
-szia kicsim -szia drágám -mi volt ma veled? -hát megdugtam az anyád valahogy igy tudom elképzelni
Hogy mit tegyél? Szégyelld magad, mert egy igazi ótvar gyökér vagy! És köpd magad szembe a tükörben! Undorító egy alja féreg vagy. Ennyi.
vond be egy hármasba:)
Ne mondd el neki. Csak baj lehet belöle.
Ne mondd el neku. Csak baj lehet belöle.
A kérdező hozzászólása: Elvált
mekkora kamu gáz h ez megfordul a fejedben
hát koma szívás, de szerintem nem kelett volna, férjnél van vagy elválltak

Nem kezdtem el múlt hét pénteken a fog. Gátló szedését, mert nem volt rá pénzem. Mikor lehet elkezdeni? Úgy hallotam, hogy fél év. Igaz ez?

Legjobb válasz: A következõ menstruációd kezdeténél. azaz nem fél év hanem 1 hónap. De vigyázz még 1 hónap mire hat!

A következõ menstruációd kezdeténél. azaz nem fél év hanem 1 hónap. De vigyázz még 1 hónap mire hat!
A kérdező hozzászólása: nem tudom mennyire egyértelmû, de elõtte szedtem már. 3 éve szedem, csak most ez a hónap kimarad. Igy is el lehet kezdeni a következõ havimnál?
Ne szedjél foggátlót, mert a fogak kellenek a rágáshoz.
A kérdező hozzászólása: nem fogátló, hanem fog.gátló. rövidítés, te idióta... baromi humoros vagy...
nem szabad ilyeneket csinalni, h 1 honapot kihagysz. én is csináltam ilyet, tod h lecseszett az orvos?? csak ugy néztem. te se tedd. vagy ha már szünetet akarsz, akkor minimum, fél évet tarts.
Tilos egy hónapot kihagyni! Ha már kihagytad, akkor min. 6 hónap... a gumi se lesz olcsóbb.
Ha 3 év után marad ki egy hónap, akkor már mindenképp fél év szünetet tarts és csak utána kezdd újra a tablettát. Addig gumi.
1hét csúsztatással is elkezdheted...
menzeszed 5. napján is elkezdhetted volna, ha addigra már megvolt a tabi. sztem kérj az orvosostól olcsóbb foggátlót, mert ilyet nemszabad játszani h most nincspénzem, nemveszemmeg majd párnapmúlva

Múlt héten felmondtam, a főnököm azt mondta elengedi a 30 napos ledolgozási időt. Ma viszont azt hallom mástól, hogy nem engedte el, ki fogja fizettetni velem. Megtörténhet ez?

Ilyet tehet, hogy nem közli vele, hogy le kell dolgoznom, csak utólag szól, hogy fizessek?

Legjobb válasz: Sajnos én nem vagyok ezzel tisztában, nem akarok hülyeséget írni, de én nem hinném, még nem hallottam olyat, hogy valakinek ki kell fizetni? Mit kellene egyáltalán kifizetned? Másrészt ne azzal foglalkozz, hogy más rossz indulatú emberek milyen hülyeségeket mondanak neked a másik háta mögött. Ha õ azt mondta, akkor elengedi. Másrészt a felmondást felmondólevél kíséretével kell megejteni, akkor rá szokták írni, hogy jóváhagyják a kérésedet és azalapján töltik ki neked a munkaviszony megszûntetésérõl szóló papírt. Szerintem nincs is mit kifizettetni veled. Nem is értem ezt hogyan gondolták, vagy mi ebben a ráció. De nem akarok okoskodni, ha esetleg hülyeséget írtam neked.

Sajnos én nem vagyok ezzel tisztában, nem akarok hülyeséget írni, de én nem hinném, még nem hallottam olyat, hogy valakinek ki kell fizetni? Mit kellene egyáltalán kifizetned? Másrészt ne azzal foglalkozz, hogy más rossz indulatú emberek milyen hülyeségeket mondanak neked a másik háta mögött. Ha õ azt mondta, akkor elengedi. Másrészt a felmondást felmondólevél kíséretével kell megejteni, akkor rá szokták írni, hogy jóváhagyják a kérésedet és azalapján töltik ki neked a munkaviszony megszûntetésérõl szóló papírt. Szerintem nincs is mit kifizettetni veled. Nem is értem ezt hogyan gondolták, vagy mi ebben a ráció. De nem akarok okoskodni, ha esetleg hülyeséget írtam neked.
Ez hülyeség.Nem kell kifizetned semmit.
Hogy mit kéne kifizetnie? Hát a fõnöke meggondolásából következõ, általa le nem dolgozott munkaidõ alatt elvégezhetõ munka ellenértékét... Mondjuk utólag ilyent visszamenõleg kitalálni szerintem genyaság...
Lassan de majd elmúlik
Bõrgyógyást fel tud írni kenõcsöt, ha elmész

Kismamik! Nektek fokozatosan múlt el a kezdeti hányinger, vagy egyik pillanatról a másikra? Melyik héten?

És ha elmúlt, volt, hogy "visszajött"? Mennyivel kés?bb?

Legjobb válasz: Nekem akkor múlt el a rosszullét mikor megmozdult a babám.(kb17-18 héten).A vége felé még néha volt rosszullétem.hány hetes vagy?

Nekem akkor múlt el a rosszullét mikor megmozdult a babám.(kb17-18 héten).A vége felé még néha volt rosszullétem.hány hetes vagy?
csatlakoznék a kérdezõhöz. nekem 6.héttõl kezdõdött, és sajnos napról napra egyre rosszabb. most 10 hetes vagyok. sokan mondják, hogy 12 héttõl elmúlik, én is ebben reménykedem. de ha 16-18 hétig is eltart ez az állapot, én belepusztulok :(
A kérdező hozzászólása: 13-on. De már 3 hete érzem a mozgását. (3. baba) Csak most nagyon rosszul tûröm... :o( És ma úgy éreztem, kicsit jobb, ezért vagyok kíváncsi, hogy ez már a végét jelenti-e, vagy még ne örüljek. Persze tudom, úgyis kiderül, csak kíváncsi vagyok, másnál ez hogy van.
Nekem a betöltött 12 után kezdett múlni a hányinger, de pár nap múlva újra volt, aztán megint nem, 1-2 nap múlva megint, aztán most már nincs. Most a 15 hét elején vagyok. Én épp 2 napja éreztem elõször a mozgást, 2.baba lesz.
Nálunk a 7-8. héten kezdõdött és kb. a 14-15. hétig tartott. Fokozatosan jött és fokozatosan ment el. Amit észrevettem, hogy ha fáradtabb voltam, akkor több volt a hányás, hányinger is, hétvégéken pl. alig volt, csütörtök-péntekre meg napi 3-4 is... Szerencsére nem jött vissza, csak néha 1-1 émelygés, de már korántsem volt olyan rossz, mint az elsõ hetekben. Most a 31. héten járunk és fiú lesz, ha ennek van jelentõsége:) Kitartást mindenkinek!
Az elsõnél elég hamar kezdõdött a 24 órás émelygés, és majdnem félidõs voltam, amikor egyik napról a másikra elmúlt. Utána csak a szülõszobán jött elõújra, a terhességem egyetlen hányását is ott produkáltam... Most a másodikkal vagyok 17 hetes, és az ég világon semmi baja nincs a gyomromnak, hála Istennek!
11.héten bekerültem a kórházba, kiszáradtam. 12+1 hetesen jöttem ki, azóta teljesen elmúlott.. Lekopogom:) 28hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Egy hete megtörtént a "csoda". Beléptem a 18. hétbe, és elmúlta rosszullét, de szép fokozatosan, olyan 4 nap alatt. Azt vettem észre, hogy kicsit jobb, majd még egy picit...

Múlt héten múlt el a menzeszem, és most megint megjött miért?

Egy ideig szedtem fogamzásgátló de ez a 2 honapja hogy nem szedem mert nincs párom :( és eddig mindig jól megjött 25-26 napota jött meg, most meg arra ébredek hogy megint megvan. És még hányingerem is van, fáj a derekam a hasam :( Miért?

Legjobb válasz: nem kellene egy ideig szedni.. azt akkor mind be kell venni, nem lehet hogy akkor most már nem. amúgy lehet hogy orgazmus hatására is lehet. menj el nõgyógyászhoz ennyi

nem kellene egy ideig szedni.. azt akkor mind be kell venni, nem lehet hogy akkor most már nem. amúgy lehet hogy orgazmus hatására is lehet. menj el nõgyógyászhoz ennyi

Múlt héten a menstruációm első napján elkezdtem szedni a Yadine fogamzásgátlót, tegnapelőtt múlt el, ma már szeretkezhetek kiegészítő védekezés nélkül?

Legjobb válasz: Nem. az elsõ két hétben kiegészítõ védekezés kell. (Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor az elsõ hónapban.)

Nem. az elsõ két hétben kiegészítõ védekezés kell. (Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor az elsõ hónapban.)
Ha biztos nem akarsz babát, akkor 1 hónapot várj és csak a 2. levéltõl...Ha mersz kockáztatni, hát kockáztass...Nekem nem dõlt össze a világ, hogy a biztonságot szem elõtt tartva 1 hónapot vártam. jobb, mintha utána paráznék, hogy jaj most vajon terhes lettem.e...
"A Yadine szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben." (www. pharmindex.hu) Igen, már védett vagy, nyugodtan mehet a dolog! Ne az itt szedett-vedett emberekben bízz, hanem abban, ami le van írva a tájékoztatójában!

1, 5 hete kezdtem el tablettát szedni (Dienille) és már megint nem múlik el a vérzésem, ez normális?

A Cerazette-el ugyanígy jártam, azt 6 hét után abba is hagytam, mert addig folyamatosan tartott. A n?gyógyászom szerint azért, mert nem vált be. Hát arra én is rájöttem :)

Legjobb válasz: Az elsõ hónapban sajnos ez gyakori, a 2. levelet el kell kezdeni és ha akkor se múlik el, akkor gond van. Én is véreztem végig, de a 2. levél óta semmi gond. Úgyhogy sajnos várnod kell még, elõre nem lehet tudni, hogy hát rád ez a gyógyszer.

Az elsõ hónapban sajnos ez gyakori, a 2. levelet el kell kezdeni és ha akkor se múlik el, akkor gond van. Én is véreztem végig, de a 2. levél óta semmi gond. Úgyhogy sajnos várnod kell még, elõre nem lehet tudni, hogy hát rád ez a gyógyszer.
Azért ha erõs vérzése van egy hónapig, akkor már a második hétnél kórházba kerülne... Szóval nem mindegy a mértéke. Pecsételõs vérzés akár az elsõ 3 hónapban is fennállhat idõszakosan. (Igen, egyik ismerõsöm került már kórházba, mert nagyon megvolt neki és nem múlt el 2 hét után sem, de neki gyógyszertõl független volt ez a gond.)
Én is Dienillét szedek! Az elsõ levélnél én két hétig véreztem, utána folyamatosan barnáztam az elsõ megvonásos vérzésig. Az elsõ három levélnél tapasztaltam köztivérzés és nagyon fájtak a cicijeim a szedés egy szakaszában. Biztos voltam benne, hogy váltanom kell majd, de a 4. levélnél már SEMMILYEN KELLEMETLEN mellékhatást nem tapasztaltam (kopp-kopp). Legyél türelmes néhány hónapig. 26/N
Hát kérdés, hogy mennyire vérzel tõle. Ha csak pecsételõ vérzés, akkor várj még a kidobással. Ha rendesen megvan és pár nap múlva is fennáll, akkor irány a nõgyógyász, ismét =S De elvileg azért kell vér és vizelet vizsgálat, no meg recept a gyógyszerre, hogy az orvos meggyõzõdjön róla, hogy szedhetsz-e gyógyszert, és hogy az alkatodhoz milyen kell. Furcsa, hogy már a második típusú gyógyszer sem hat rendesen =S Bár még az is lehet, hogy valamiért nehezebb nálad belõni a megfelelõ gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Pecsételõ vérzésem van csak, "szerencsére" :) Régen Triodena-t szedtem évekig, majd szültem 2 gyereket és teljesen felborult minden. Eszméletlen erõs lett a vérzésem (super tampon max. 2 órát bír...), ja és szülés után 8 héttel már megjött és egybõl visszaállt a ciklusom, hiába szoptattam napi 6-8x :( Na mind1, akkor türelmes leszek és végigszedem a 3 havi adagot, hátha beválik :) Persze azért majd rákérdezek a nõdokinál is!
Nekem az elsõ levélnél ugyanez volt, végig pecsételõ vérzésem volt. A második levélnél viszont már semmi ilyesmi mellékhatás nem jelentkezett. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, de szerencsére pár hét után rendezõdött a helyzet! Már 6. hónapja szedem és szerencsére minden ok, semmi mellékhatás és a vérzésem is elhanyagolható. Úgyhogy nekem bevált ez a tabletta :)
menj el orvoshoz szerintem :/
a pasi lehet tünetmentes. de neked nem fog elmúlni, sõt a pasi is csak tünetmentes tehát hordozó úgyhogy nem csak neked kell elmenni dokihoz hanem neki is, ha nem akarjátok ideoda adogatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!