Találatok a következő kifejezésre: Mult héten el (290 db)

A férfiak számár második legnehezebb mondata "Bocs lefeküdtem anyáddal" Rögtön a "Bocs lefeküdtem apáddal" után.
az úgy lenne igazságos, ha most apád is megdugná a bnõdet..:D
-szia kicsim -szia drágám -mi volt ma veled? -hát megdugtam az anyád valahogy igy tudom elképzelni
Hogy mit tegyél? Szégyelld magad, mert egy igazi ótvar gyökér vagy! És köpd magad szembe a tükörben! Undorító egy alja féreg vagy. Ennyi.
vond be egy hármasba:)
Ne mondd el neki. Csak baj lehet belöle.
Ne mondd el neku. Csak baj lehet belöle.
A kérdező hozzászólása: Elvált
mekkora kamu gáz h ez megfordul a fejedben
hát koma szívás, de szerintem nem kelett volna, férjnél van vagy elválltak

2 hónapja ismerem, és 1 hónapja vagyunk együtt barátnõmmel, azonban én múlt héten elõször elégítettem ki ujjal, és ma (tegnap voltunk 1 hónaposak) kiverte nekem, illetve kielégített orálisan. Nem kapkodtunk?

Szexet még nem szeretnénk (vagyis szeretnénk) de még várunk vele pár hónapot.

Legjobb válasz: hogy elégítetted ki ujjal?:DD fogadjunk megujjaztad és azt hiszed ezzel kielégítetted :D

hogy elégítetted ki ujjal?:DD fogadjunk megujjaztad és azt hiszed ezzel kielégítetted :D
A kérdező hozzászólása: hát volt benne azis , de csak minimálisan, és észrevettem hogy jobban nyöszörög ha csiklót izgatok, úgyhogy arra mentem inkább :) köszi a választ!
bele fog jönni, de szûz lánynál elsõre nem kicsi (majdnemorgazmus) hanem nagy orgazmus az ritka. jól kezdted ez a lényeg! :) az lett volna rossz ha ujjazol mint sokan
A kérdező hozzászólása: jó én hiszek neked. De akkor ezzel nincs probléma, hogy õ nem ment el? élvezte meg minden, aztmondta. Egyébként 16.
ha még nem csinálta magának akkor orgazmusa sdem volt sükebóka.. kicsit jó és azt hiszi az már az. ne légy majom, hány éves vagy, 15?
A kérdező hozzászólása: nemtudna nekem hazudni :S még mondta is hogy furcsán érzi a hasát, bizsereg meg ilyesmik. többször is megkérdeztem hogy nem e csak úgy mondja, és mondta hogy nem.
nem akart megbántani, ne vedd a szívedre.
ha magának sem csinálta akkor biztosan hazudott :D amelyik nõ magát sem ismeri az még orgazmusra sem képes..
A kérdező hozzászólása: még nem csinálta neki senki, meg még magának se csinálta, új volt neki, gondolom azért:D de lehet erre születtem, azért sikerült... :)
ha elsõre ment akkor mester vagy. ;) szerintem csak átvert.
A kérdező hozzászólása: õõ, nem csak megujjaztam, nem a durvaságon volt a hangsúly, hanem csiklóizgatáson, simogatás, puszilgatás meg ilyesmi, meg õ mondta hogy elment. 20-25 perc lehetett az akció. Én még nem nyaltam ki, de majd következõre megpróbálkozom vele.
nem de te i nyald ki õt
azt is csak óvatosan, ne durván.. körözz körülötte, rá is fújhatsz :)
Lassan de majd elmúlik
Bõrgyógyást fel tud írni kenõcsöt, ha elmész

Múlt héten a menstruációm első napján elkezdtem szedni a Yadine fogamzásgátlót, tegnapelőtt múlt el, ma már szeretkezhetek kiegészítő védekezés nélkül?

Legjobb válasz: Nem. az elsõ két hétben kiegészítõ védekezés kell. (Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor az elsõ hónapban.)

Nem. az elsõ két hétben kiegészítõ védekezés kell. (Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor az elsõ hónapban.)
Ha biztos nem akarsz babát, akkor 1 hónapot várj és csak a 2. levéltõl...Ha mersz kockáztatni, hát kockáztass...Nekem nem dõlt össze a világ, hogy a biztonságot szem elõtt tartva 1 hónapot vártam. jobb, mintha utána paráznék, hogy jaj most vajon terhes lettem.e...
"A Yadine szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben." (www. pharmindex.hu) Igen, már védett vagy, nyugodtan mehet a dolog! Ne az itt szedett-vedett emberekben bízz, hanem abban, ami le van írva a tájékoztatójában!
menj el orvoshoz szerintem :/
a pasi lehet tünetmentes. de neked nem fog elmúlni, sõt a pasi is csak tünetmentes tehát hordozó úgyhogy nem csak neked kell elmenni dokihoz hanem neki is, ha nem akarjátok ideoda adogatni.

Múlt héten múlt el a menzeszem, és most megint megjött miért?

Egy ideig szedtem fogamzásgátló de ez a 2 honapja hogy nem szedem mert nincs párom :( és eddig mindig jól megjött 25-26 napota jött meg, most meg arra ébredek hogy megint megvan. És még hányingerem is van, fáj a derekam a hasam :( Miért?

Legjobb válasz: nem kellene egy ideig szedni.. azt akkor mind be kell venni, nem lehet hogy akkor most már nem. amúgy lehet hogy orgazmus hatására is lehet. menj el nõgyógyászhoz ennyi

nem kellene egy ideig szedni.. azt akkor mind be kell venni, nem lehet hogy akkor most már nem. amúgy lehet hogy orgazmus hatására is lehet. menj el nõgyógyászhoz ennyi

Múlt héten még volt árpám, nagyon viszketett. El is múlt. De ma megint elkezdett viszketni ugyanaz a szemem. Mi lehet az? Mi a baja? Megint árpa? Muszáj megműteni?

Legjobb válasz: Apámnak van négy hektár tritikáléja, de nem viszket neki. Próbáld ki te is! Komolyra véve: Nem beszarni az orvostól! A legrosszabb amit tehetsz, hogy hülye emberektõl kérsz tanácsot a neten. Menj el szemészhez. Lehet más is: kötõhártya gyulladás, allergia, kismalac. Ad krémet, cseppet, kiveszi a szemed, tisztítás után jobb lesz, mint volt...

Apámnak van négy hektár tritikáléja, de nem viszket neki. Próbáld ki te is! Komolyra véve: Nem beszarni az orvostól! A legrosszabb amit tehetsz, hogy hülye emberektõl kérsz tanácsot a neten. Menj el szemészhez. Lehet más is: kötõhártya gyulladás, allergia, kismalac. Ad krémet, cseppet, kiveszi a szemed, tisztítás után jobb lesz, mint volt...

Lassan három hete hogy volt abortuszom . Az elsõ hétben nagyon véreztem, és a második héten el is múlt. Rá két napra pedig görcsölt a hasam és olyan érzés volt mintha jönne meg . Véreztem is . Most ez menstruáció? Vagy még tisztulás?

Legjobb válasz: Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23,25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie,akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés,láz?

Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23, 25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie, akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés, láz?
menj inkább orvoshoz :((( majd õ megmondja, hogy normális-e

A barátommal 2 hete szombaton gumi nélkül csináltuk de nem élvezett el. A múlt héten viszon gumival és utánna 2 napig barnáztam. Most csütörötkön kellet volna megjönnie de kimaradt. Terhes lehetek?

Vettünk tesztet és negatív. Esetleg rossz vt a teszt? Vagy mit?l maradhat ki? help!

Legjobb válasz: a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..

a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..
10 napnál régebben volt az aktus, elvileg a teszt már kimutatná, de ugye biztosabb 14-15 nap után, plusz a teherbeesés az aktus utáni két napban lehetséges asszem... A helyedben elmennék orvoshoz de minimum vennék még egy tesztet és megcsinálnám hét közepén..
A kérdező hozzászólása: Igen ezen gondolkozom, bár a barátom azt mondta h a gumi nem volt kilyukadva semmi baja nem volt.épp ezért nem értem :S:S
Én nem hiszem, hogy teherbe eshettél, de vegyél mégegy tesztet, ha addig nem jön meg.

Csajok duphastot szedek mert nem rendszeres a ciklusom, de most eldöntöttük a párommal hogy babát szeretnénk. Meg múlt hét szerdán megjött, de azóta nem múlik el?

Minden reggel hányingerrel kelek, a melleim fájnak sőt már volt hogy reggel egy pohár tea után a semmiből elkezdtem hányni?szertintetek ezek lehetnek terhességi tünetek attól függetlenül hogy menstruálok? Igy is lehetséges hogy netán teherbe estem, és csak a tabi hatására jött meg a menzim?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!