Találatok a következő kifejezésre: Mult hét voltam (169 db)

Vannak itt olyan kismamák, akik a múlt hétre voltak kiírva és még egyben vannak? Hogy bírjátok? Mit mond a doki?

Legjobb válasz: Szia. Mondjuk én nem a múlt hétre voltam kiírva, hanem pont mára. Fél órája jöttem haza Nst-rõl mert még semmi elõjele annak, hogy ki akarna bújni. Nekem szerdán vissza kell mennem, meg ha péntek reggel se semmi akkor pénteken cuccostól kell mennem, mert be kell feküdnöm.

Szia. Mondjuk én nem a múlt hétre voltam kiírva, hanem pont mára. Fél órája jöttem haza Nst-rõl mert még semmi elõjele annak, hogy ki akarna bújni. Nekem szerdán vissza kell mennem, meg ha péntek reggel se semmi akkor pénteken cuccostól kell mennem, mert be kell feküdnöm.
Igen én is úgy hallottam hogy fájdalmasabb, habár nekem nincs mihez viszonyítani, mert elsõ szülésem volt.Nekem is zselét helyeztek fel és egybõl elég nagy fájások jöttek.(Én amúgy kerek 2 hét túlhordással szültem, pontosabban császároztak)
A kérdező hozzászólása: Nálam is ez a helyzet. Múlt hét péntekre voltam kiírva, de még semmi. Jövõhét hétfõn kell befeküdnöm, ha addig nem indul meg magától.
Mennyivel jobb ha magától beindul a szülés, mintha indítanának?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy jobb-e vagy számít-e valamit. Csak soha nem gondoltam azt, hogy majd indítani kell, valahogy arra számítottam, hogy még korábban is fog jönni, mint a kiírt dátum.
Szia! Én augusztus 8-ra voltam kiírva, Baba 16-án született meg. Szerencsére spontán indult a szülés, nem kellett indítani. (Aznap indították volna, de Hanga Baba úgy döntött, hogy Õ inkább jön magától.) Az indított (zselés indítás + oxitocin infúzió) állítólag fájdalmasabb. Mivel nem tudom milyen az indított szülés, ehhez nem tudok hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem akkor magától jön ki és nem kell indítani. Fájásaim egyre gyakrabban vannak, de még rendszertelenül. Nagyon kíváncsi vagyok már. :)

10+1 hkm vagyok, múlt héten voltam orvosnál, mindent rendben talált, azóta készen lettek a vér eredményeim is és az ált. Belgyógyászati vizsgálat is! Jövõ hét kedden kell visszamennem, ugye addig sem lesz semmi gond?

Volt egy vetélésem 6hetesen,de hála az égnek õ már túllépte a 10.hetet is és minden oké,csak félek,hogy ha megyek jövõ héten,nehogy vmi baja legyen...

Legjobb válasz:
Hát, jobb ha felhagysz ezzel a parázással még az elején. Ter4mészetes, hogy aggódsz, de ne húzd fel magad! Ne kezdj el nagatívan gondolkodni, mert csak felidegesíted magad. Persze, hogy minden rednben lesz, erre gondolj! Nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen. Most minden rendben van, pedig nálunk – nem MO. – sokkal lazább is terhesgondozás. Elsõ UH-n 6 hetesen voltam, utámna 12. héten, után a következõ a 22. heti vizsgálat (ez nálunk a genetikai UH). Most vagyok 26 hetes és 4 hete orvos se látott. Itt nincs védõnõi látogatás (õk csak a megszületett babákhoz jönnek ki), nincs háziorvos, nincs belgyógyász, nincs fogorvosi ellenõrzés, nincs cukorterheléses vizsgálat sem, sõt méhnyakvizsgálat sem mindig (barátnõmnek pl. egyszer sem nézték). Nekem eddig egy vérvizsgálatot és egy vizeletvizsgálatot csináltak 24!!! hetesen, elõtte semmi ilyesmit. Szóval, ezzel szeretnélek egy kicsit megnyugtatni. Magyarországon havonta vagy még sûrûbben ugrasztják a kismamákat valamilyen vizsgálatért. Én sem bánnám, ha ilyen terhesgondozási rendszer lenne felénk is. Te jó terhesgondozási rendszerben vagy, nyugi!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát, jobb ha felhagysz ezzel a parázással még az elején. Ter4mészetes, hogy aggódsz, de ne húzd fel magad! Ne kezdj el nagatívan gondolkodni, mert csak felidegesíted magad. Persze, hogy minden rednben lesz, erre gondolj! Nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen. Most minden rendben van, pedig nálunk – nem MO. – sokkal lazább is terhesgondozás. Elsõ UH-n 6 hetesen voltam, utámna 12. héten, után a következõ a 22. heti vizsgálat (ez nálunk a genetikai UH). Most vagyok 26 hetes és 4 hete orvos se látott. Itt nincs védõnõi látogatás (õk csak a megszületett babákhoz jönnek ki), nincs háziorvos, nincs belgyógyász, nincs fogorvosi ellenõrzés, nincs cukorterheléses vizsgálat sem, sõt méhnyakvizsgálat sem mindig (barátnõmnek pl. egyszer sem nézték). Nekem eddig egy vérvizsgálatot és egy vizeletvizsgálatot csináltak 24!!! hetesen, elõtte semmi ilyesmit. Szóval, ezzel szeretnélek egy kicsit megnyugtatni. Magyarországon havonta vagy még sûrûbben ugrasztják a kismamákat valamilyen vizsgálatért. Én sem bánnám, ha ilyen terhesgondozási rendszer lenne felénk is. Te jó terhesgondozási rendszerben vagy, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nekem is volt egy vetelesem 9 hetesen, de most megint itt a baba a pocakban es minden rendben, most kezdjuk a 14. Hetet. En allandoan azt mondogattam magamban h minden ok lesz, es igy is van! El sem hinned, h mennyit szamit az h miket gondolsz! En az elozo terhesseget vegigaggodtam...meg is lett az eredmenye...szoval nyugi, hanar itt lesz az a 12 het! :-)
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm szépen, igyekszem mondani mindig, amikor csak eszembe jut!

10 hónapos babám nagyon náthás, múlt héten voltunk már orvosnál, de nem gyógyul. Szerintetek visszavigyem az orvoshoz?

A náthán kívül nincs más tünete.

Legjobb válasz: Szia az enyém 1,5 éves. A mult hét hétfõn elvittem én is a dokihoz mert nagyon folyt az orra. Nem kapott antibiotikumot, mert a dokinõ szerint nincs rá szükség. Én meg kedden csak vissza vittem és mondtam, hogy írjon inkább rendes gyógyszert mert tiszta sürü, zöld jött az orrábol. Így már meggyógyult de egy hétig szívtuk az orrát egy nap rengetegszer. Inkább vidd el te is szerintem!

Szia az enyém 1, 5 éves. A mult hét hétfõn elvittem én is a dokihoz mert nagyon folyt az orra. Nem kapott antibiotikumot, mert a dokinõ szerint nincs rá szükség. Én meg kedden csak vissza vittem és mondtam, hogy írjon inkább rendes gyógyszert mert tiszta sürü, zöld jött az orrábol. Így már meggyógyult de egy hétig szívtuk az orrát egy nap rengetegszer. Inkább vidd el te is szerintem!
Szerintem mindenkeppen. a natha sok mindennek lehet a bevezetoje: tudogyulladas arcureg gyulladas kozepful gyulladas mindegyik nagyon kellemetlen, es korulmenyesebben kezelheto. azt nem tudom, hogy a natha jelen esetben lehet-e esetleg valami allergia tunete, de azt sem artrana a gyerekorvostol megkerdezni. illetve ha a natha csak orrfolyast takar, akkor valami idegen targy kerulhetett esetleg az orrjaratokba is.
nekunk masfel hetig folyt az orra, azon kivul semmi mas tunet.Szerintem nalunk a fogatol volt mert epp jott neki egy ujabb.azert ha nem mulik vidd vissza.
épp 3. napja folyik az orra, ma hívtam a védõnõt elvigyem-e a dokihoz, láza nincs, párszor köhécsel egy nap. azt mondta nem kell. én is így gondoltam, így nem is megyünk. adok neki cebion cseppet, fújom az orrát sterymarral és porszívózom a váladékot többször egy nap.
Nekem mindig azt mondja a dokink, hogy egy "tisztességes" nátha a gyerekeknél általában egy hétig tart. A fiam most elég beteg, tegnap antibiotikumot is kellett felírni, és még így is elsejére rendelt vissza a doki. De ha te megnyugszol, akkor vidd vissza!


Mult héten voltak joslofájásaim, mostanra szinte teljesen elmult, ez normális? A 39 hetet betöltöttem és már várom a babát és kicsit tartok töle hogy meg kell majd inditani a szülést, az hogy zajlik, elötte befektetnek, mennyivel hagyják tulhordani?

Más is volt igy hogy megszüntek szintze teljesen a joslofájások?Ez mit jelenthet mennyi idö lehet még,nagyon biztam ebben a frontban de sajnos semmi mit tehetnék hogy ne keljen meginditani?Ha mégis arra kerül a sor mennyivel elötte kell befeküdni,összesen mennyi korházi tartozkodásra számithatok?Pécsen az édesanyák utján fogok szülni,ha van valakinek tapasztalata hogy ott mi a rendszer kérem irja meg de mindenki irjon aki hasonlo helyzetben volt(van).Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia!Teljesen megértelek, ugyanilyen helyzetben vagyok: 2-3 hete nagyon erõs jóslófájásaim voltak, aztán 1 hete semmi, és nagyon türelmetlen vagyok már.Mi úgy beszéltük meg az orvosommal, hogy a kiírt napon bemegyek, és meglátjuk mit mutatnak a leletek, amúgy õ 5 napot szokott várni a szülés megindítása elõtt. Amúgy amivel próbálkozhatsz: szex, csípõs étel, na meg ez a fránya front, ami ránk se hat :) Kitartás nekünk :) 40 hetes kismami

Szia!Teljesen megértelek, ugyanilyen helyzetben vagyok: 2-3 hete nagyon erõs jóslófájásaim voltak, aztán 1 hete semmi, és nagyon türelmetlen vagyok már.Mi úgy beszéltük meg az orvosommal, hogy a kiírt napon bemegyek, és meglátjuk mit mutatnak a leletek, amúgy õ 5 napot szokott várni a szülés megindítása elõtt. Amúgy amivel próbálkozhatsz: szex, csípõs étel, na meg ez a fránya front, ami ránk se hat :) Kitartás nekünk :) 40 hetes kismami
Én is így vagyok! Sõt még én rosszabb helyzetben, mert még jóslófájást se éreztem semmikor. Csak annyi, hogy erõsen nyilal a hüvelyem egészen a combomig érzem. 39 hetes 2 napos vagyok. Jövõ hét hétfõre vagyok kiírva. Ha addig nem szülök én is vizsgálatra megyek, ott dõl el gondolom mi lesz. A front úgy látszik rám se hatott. Én bizakodok nagyon ebben a hétben. A babával beszélek, hogy jöjjön ki:-)! Kitartást nektek is, két héten belül biztos meglesz mindnyájunknak! Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Hát tényleg elég nehézkesen megy ez nálunk, én is csak reménykedni tudok ahogy elöttem irtad.Én jövö keddre vagyok kiirva, (te hol fogsz szülni, én pécsi vagyok?), csak reménykedni tudunk.Ha valaki van pécsröl aki hasonlo helyzetben van irjon!!Sok szerencsét és könnyü szülést mindenkinek!
Szia! Én is 39 hetes vagyok, és nekem is volt egy este, 5 perces joslófájásaim majdnem 3 órán keresztül, aztán semmi, azóta sincs. A front rám sem hatott. Nekem a dokim azt mondta, hogy ha nem indul be, akkor a kiirt nap elõtt 5 nappal befektet.
Úgy látom, ez a front sokunknak nem jött be. Kitartás!!! 39. hetes kismami

Tisztelt Doktor Úr! Én tizenhat hetes terhes vagyok, és van egy visszatérő folyásom. A múlt héten voltam az orvosnál, írt fel nekem kúpot és el is múlt, és utána a párommal együtt voltunk és két napja megint előjött a folyásom! Lehet, hogy a páromtól kaph

Tisztelt Doktor Úr! Én tizenhat hetes terhes vagyok, és van egy visszatérő folyásom. A múlt héten voltam az orvosnál, írt fel nekem kúpot és el is múlt, és utána a párommal együtt voltunk és két napja megint előjött a folyásom! Lehet, hogy a páromtól kaphatom el a folyást? Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos a várandósság alatt gyakori panasz a hüvelyi folyás. Mivel azonban fertőzés is állhat a háttérben, amely kezelést igényelhet, csak nőgyógyászati vizsgálattal lehet tájékozódni a pontos háttérről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos a várandósság alatt gyakori panasz a hüvelyi folyás. Mivel azonban fertőzés is állhat a háttérben, amely kezelést igényelhet, csak nőgyógyászati vizsgálattal lehet tájékozódni a pontos háttérről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Én tizenhat hetes terhes vagyok, és van egy visszatérő folyásom. A múlt héten voltam az orvosnál, írt fel nekem kúpot és el is múlt, és utána a párommal együtt voltunk és két napja megint előjött a folyásom! Lehet, hogy a páromtól kaph

Tisztelt Doktor Úr! Én tizenhat hetes terhes vagyok, és van egy visszatérő folyásom. A múlt héten voltam az orvosnál, írt fel nekem kúpot és el is múlt, és utána a párommal együtt voltunk és két napja megint előjött a folyásom! Lehet, hogy a páromtól kaphatom el a folyást? Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos a várandósság alatt gyakori panasz a hüvelyi folyás. Mivel azonban fertőzés is állhat a háttérben, amely kezelést igényelhet, csak nőgyógyászati vizsgálattal lehet tájékozódni a pontos háttérről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos a várandósság alatt gyakori panasz a hüvelyi folyás. Mivel azonban fertőzés is állhat a háttérben, amely kezelést igényelhet, csak nőgyógyászati vizsgálattal lehet tájékozódni a pontos háttérről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mult héten voltam 12 hetes UH-n. A doki szerint a baba nem 12 hetes hanem 12+4 volt mult csütörtökön. Annak megfelenel ezek az adatok? CRL:61mm, BPD:20mm, NT:1, 3mm.

A Down kór sz?rés eredménye mikor lessz kb kész?

Legjobb válasz: Szia !Az NT eredményébõl lehet utalni down kórra . A te értéked jó . A 16. héten lesz vérvétel az AFP és ennek az eredménye ad majd még eredményt , hogy van e Down kór vagy nincs. Van esély vagy nincs . A baba méretei tökéletesek. Ne aggódj egyenlõre minden rendben van.Boldog babavárást

Szia !Az NT eredményébõl lehet utalni down kórra . A te értéked jó . A 16. héten lesz vérvétel az AFP és ennek az eredménye ad majd még eredményt , hogy van e Down kór vagy nincs. Van esély vagy nincs . A baba méretei tökéletesek. Ne aggódj egyenlõre minden rendben van.Boldog babavárást
Pár nap ide vagy oda ilyen kis terhességi korban nem számít!Az adatok teljesen jók, a nyaki redõ érték (ami a down korra utalahat)is a normál tartományban van!
Szerintem teljesen megfelelnek a méretek ekkora babónak. Az én picurkám crl 58 mm bdp 22 mm és nucha 2 mm volt és erre 12+2 -t írtak. de ez uh géptõl is függ meg várostól is. Barátnõmnek hajszálra ezek az értékei lettek mint nekem (teljesen más városban élnek) és neki erre 12+6 hetet írt a gép. A down szûrés lényegében ez hogy megnézik az nt-t amineked teljesen jó, és vesznek vért kombinált tesztre majd sms ben értesítenek hogy hol tudod megnézni. Nekem 2 hét múlva jött az eredménye smsben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenki válaszát
Szia! Nekem 12+6 hetesen volt CRL:64 mm, NT:0, 97. Az adataid tökéletesek! Boldog babavárást!
Nekem a 12 hetes már egy héttel "öregebbnek" hozta ki a babát, mint a 6 hetes. 18 hetesen már arról akartak meggyõzni, hogy 21 hetes vagyok :) A neten is azt olvastam valahol, hogy igazából 5-6 hetes UH megbízható, mert elég korán elkezdenek differenciálódni. Ha volt korábbi UH, akkor annak hihetsz inkább.

Múlt héten voltam először NST-n 34 hetesen, de nem akart mocorogni a pocaklakó. Azt mondták, semmi gond. Legközelebb holnap megyek NST-re. MIt tehetek, hogy felébresszem a kis álomszuszékot?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülésznõm javasolta a light colát, de azt mondta semmi képp ne menjek üres gyomorral! A múlt héten az én lányomat a csokis croassian ébresztette fel! A doki azt mondta lehet közben csokit enni! De figyeld a babát, mikor eszel, hogy mi az amire általában megmozdul! Mi édesszájúak vagyunk! :)) Sok sikert! 38 hetes kismama

Szia! Nekem a szülésznõm javasolta a light colát, de azt mondta semmi képp ne menjek üres gyomorral! A múlt héten az én lányomat a csokis croassian ébresztette fel! A doki azt mondta lehet közben csokit enni! De figyeld a babát, mikor eszel, hogy mi az amire általában megmozdul! Mi édesszájúak vagyunk! :) ) Sok sikert! 38 hetes kismama
Szia. Az én kis lakóm felélénkül a csokitól, kólától, vagy a tejes kávétól is.
szõlõcukor is hatásos lehet.

Doktor úr! Kérem, segítsen! Március 10-én szültem, 3 hétig volt mensesem, azóta 2 hete 1 napig volt meg. A múlt héten voltam huon 7cs-esuterus afv-ben endometrium 4mm-es korai grav 1 hét múlva kell visszamennem. Maga mit gondol lehetek-e terhes és kb hány

Doktor úr! Kérem, segítsen! Március 10-én szültem, 3 hétig volt mensesem, azóta 2 hete 1 napig volt meg. A múlt héten voltam huon 7cs-esuterus afv-ben endometrium 4mm-es korai grav 1 hét múlva kell visszamennem. Maga mit gondol lehetek-e terhes és kb hány hetes, ha nem, miért nem jön meg. Ha nem jönne meg és terhes leszek, mit szoktak ilyenkor tenni? Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által írott, meglehetősen kusza információk alapján nem értem, hogy miben lehetnék segítségére. Erről mindenképpen azzal a szakorvossal konzultáljon mielőbb, aki a vizsgálatot is végezte! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által írott, meglehetősen kusza információk alapján nem értem, hogy miben lehetnék segítségére. Erről mindenképpen azzal a szakorvossal konzultáljon mielőbb, aki a vizsgálatot is végezte! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Doktor úr! Kérem, segítsen! Március 10-én szültem, 3 hétig volt mensesem, azóta 2 hete 1 napig volt meg. A múlt héten voltam huon 7cs-esuterus afv-ben endometrium 4mm-es korai grav 1 hét múlva kell visszamennem. Maga mit gondol lehetek-e terhes és kb hány

Doktor úr! Kérem, segítsen! Március 10-én szültem, 3 hétig volt mensesem, azóta 2 hete 1 napig volt meg. A múlt héten voltam huon 7cs-esuterus afv-ben endometrium 4mm-es korai grav 1 hét múlva kell visszamennem. Maga mit gondol lehetek-e terhes és kb hány hetes, ha nem, miért nem jön meg. Ha nem jönne meg és terhes leszek, mit szoktak ilyenkor tenni? Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által írott, meglehetősen kusza információk alapján nem értem, hogy miben lehetnék segítségére. Erről mindenképpen azzal a szakorvossal konzultáljon mielőbb, aki a vizsgálatot is végezte! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által írott, meglehetősen kusza információk alapján nem értem, hogy miben lehetnék segítségére. Erről mindenképpen azzal a szakorvossal konzultáljon mielőbb, aki a vizsgálatot is végezte! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!