Találatok a következő kifejezésre: Mukorom epitéshez kell (3 db)

Melyek azok az alap tartozékok amelyek porcelán műköröm építéshez kellenek?

itthon hobbiból szoktam körmözni, késöbb szeretném kitanulni...most 18éves vagyok szépségiparban tanulok tovább, mostanában sokat gyakorlok elég szépen megy. ez van nekem: -porcelán m?köröm épít? ecset -tanuló liquid -clear porcipor -körömágyhosszabbítü porcipor -durva, enyhe és apró szemcsés reszel? valamint gumi polirozó -körömsablon -csillámporok legalább 10féle szín? -elk?séízt? folyadékok (zsírtalanító, gombaöl? és vízelvonó) -tipleoldó ami jó porci leoldáshoz is -ehhez való kaparó -körömlakkok -akrilfesték -maszk -körömcsipesz, körömolló -pontozó (díszítéshez) -átlátszó körömlakk -strasszkövek ezt akarok még venni: -ecsettisztító folyadék -akvarell -lapos díszít? ecset -még néhány csillámpor vagy színes porcipor Miket szerezzek még be szerintetek?

Legjobb válasz: ja az elõkészítõ folyadék többfunkciós tapadáselõsegítõs is meg van fehér porciporom is még. BOCS AZ ELIRÁSOKÉRT

A kérdező hozzászólása: ja az elõkészítõ folyadék többfunkciós tapadáselõsegítõs is meg van fehér porciporom is még. BOCS AZ ELIRÁSOKÉRT
A kérdező hozzászólása: ja elfelejtettem, hogy még van körömépítés után használatos körömágybõr ápoló olajom kék és kókusz illatú:)
fertõtlenítõk...bõrre és eszközre. az ecsettisztító fölösleges.

Mukorom epitéshez miket kell beszerezzem hogy be tudjam inditani és mennyi pénz?

Legjobb válasz: SZIA HA BE MÉSZ EGY OLYAN ÜZLETBE AHOL ILYEN TERMÉKEKET ÁRULNAK OTT MINDENBE TUDNAK SEGITENI DE ELÉG SOK MINDEN KELL HOZZÁ.UV LÁMPA,TIPP,ZSELÉ AMI 5000-TÖL INDUL 1DB EBBÖL KELLLENE TÖBB,A LAKKOK, A DISZITÖ ANYAG AZ ECSETEK OLLOK ,RESZEKÖK,POLIROZO,SABLON A MÜKÖRÕM ÉPITÉSHEZ,TIPP RAGASZTO SZOVAL 2-300-EZER FORINT BIZTOS KELL ÉS EZT AZ ÖSSZEGET ÉSZRE SEM VESZED KELL MANIKÜR ASZTAL HA VÁLLALKOZO LESZEL AZ MÉG PLUSZ KÖLTSÉG.REMÉLEM TUDTAM SEGITENI

SZIA HA BE MÉSZ EGY OLYAN ÜZLETBE AHOL ILYEN TERMÉKEKET ÁRULNAK OTT MINDENBE TUDNAK SEGITENI DE ELÉG SOK MINDEN KELL HOZZÁ.UV LÁMPA, TIPP, ZSELÉ AMI 5000-TÖL INDUL 1DB EBBÖL KELLLENE TÖBB, A LAKKOK, A DISZITÖ ANYAG AZ ECSETEK OLLOK , RESZEKÖK, POLIROZO, SABLON A MÜKÖRÕM ÉPITÉSHEZ, TIPP RAGASZTO SZOVAL 2-300-EZER FORINT BIZTOS KELL ÉS EZT AZ ÖSSZEGET ÉSZRE SEM VESZED KELL MANIKÜR ASZTAL HA VÁLLALKOZO LESZEL AZ MÉG PLUSZ KÖLTSÉG.REMÉLEM TUDTAM SEGITENI

Mien eszközök kellenek a müköröm épitéshez?

Szeretném megtudni ,hogy ahoz hogy mükörmöt épitsek mien hozzávalokat kell vennem?Valaki tudna nekem ebben segiteni?

Legjobb válasz: Ha már ennyire nem tudod, a körömépítés pláne nem fog menni.

Ha már ennyire nem tudod, a körömépítés pláne nem fog menni.
Reszelõ, bõrfeltoló, narancsfapálca, uv-lámpa, építõ zselék, ecsetek, színes zselék... egyéb díszítõk... Elõkészítõ folyadékok: primer, nail prep, (bonder) zselé fixáló, portalanító, sablon vagy tip, fényzselé. Attól függ milyen körmöt szeretnél.
Beírod a Google-be, hogy Daimond Nails...és van olyan, hogy induló készlet porcelánhoz és zseléshez is.Ezek szettek igy jobb megvenni mint külön külön mindent!!!
Ha már szettet veszel akkor classic nails-t. Nagyon jók, és olcsóbbak is :)
Ne mondjátok neki a kezdõ készletet, mert általában hiányosak, és használati utasítás sincs bennük... Kedves kérdezõ, miért nem mész körmöshöz ahelyett, hogy tönkretennéd a saját körmödet?
tanfolyam, majd eszközök, és anyagok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!