Találatok a következő kifejezésre: Msn-en vírust egy (7 db)

Msn-en vírust kaptunk: egy angol szöveg, majd egy kép jött, amit megnyitottunk, így sajna sikeresen aktiváltuk is. Hogy lehet kiírtani ezt?

Már végigfuttattuk az avast és a NOD 32 vírusírtót is, de még mindig van. Sajnos az avast nem jelzett be, amikor jött a vírus. A NOD talált eddig 11 db-ot amit kiírtottunk, de másnapra megint ott volt. Nem okozott eddig gondot a gépen, de küldi tovább folyamatosan a vírust, ha az msn be van kapcsolva. Hogy lehet ezt kiírtani? Bocsi a tudatlanságomért, ha valami butaságot írtam, de nagyon nem értek ehhez.

Legjobb válasz: Próbáld meg az msn-t letörölni és újra rakni. Ha nem sikerült megoldani a problémát akkor nem marad más mint a rendszer telepítése.

Próbáld meg az msn-t letörölni és újra rakni. Ha nem sikerült megoldani a problémát akkor nem marad más mint a rendszer telepítése.
Hagyjuk már ezt a "nem marad más", mint a rendszer újratelepítése. MEG KELL TANULNI A SZÁMÍTÓGÉPET KEZELNI, mert sok dologra NEM az újratelepítés a megoldás. Arról nem is beszélve, hogy igencsak nagy pofont ad a sz.rnak, ha csak a rendszerpartíciót rakja újra, a vírus meg valahol ott lapul egy másik meghajtón... Amit tenni kell: 1. Ha be van kapcsolva a rendszervisszaállítás, akkor ki kell kapcsolni. 2. Ellenõrizni a futó processzeket és eltávolítani a nem odavalót. Lehetõség szerint magát a fájlt is. 3. Ellenõrizni az automatikusan induló alkalmazásokat és eltávolítani a nem oda valót. Lehetõség szerint magát a fájlt is. 4. Újraindítani a számítógépet CSÖKKENTETT MÓDBAN, és elindítani a víruskeresést mélyreható vizsgálattal. 5. Törölni a fertõzött fájlokat. 6. Újraindítani a rendszert normál módban. 7. Ha szükséges, bekapcsolni a rendszervisszaállítást. Az MSN újratelepítése SEMMIT nem old meg, lévén a vírus egy egész más program, független az msn-tõl.
Én is kaptam már ilyet, és sajnos semmivel nem sikerült. Egy informatikus ismerõsöm, aki TUDJA hogy mit kell csinálni, PRÓBÁLTA ezt amit ez az okostojás leírt elõttem (legalábbis valami ilyesmit), de nem volt semmi értelme. Az msn-t vagy 8x újratelepítettük, ezzel sem mentünk semmire, az összes letezõ vírusírtót letöltöttük, azok sem voltak jó... A végén kénytelenek voltunk újratelepíteni a windowst.
nekem is csak az operációs rendszer újratelepítése oldotta meg a problémát.nekem az üzletben csinálták meg ahol a gépet vettem.pedig a garancia erre nem is vonatkozik.de rendes a srác és nagyon ért hozzá.mindent kipróbált õ is de csak ez segített.azóta jó.

Mostanában megint küldözgetik a vírusokat MSN-en. Tegnap véletlenül az egyikre rákattintottam:S Mit csináljak? Hogyan törölhetném vagy mit töltsek le hogy eltűnjön? :/

Legjobb válasz: nekem nod32-es vírusirtóm van, az elég jól tud használni, de kérdés mióta terjeng a vírus a gépeden, mert akkor az op rendszered instabillá teszi és össze omlik, szóval ilyenkor a legbiztosab a formázás, bár én nem vagyok informatikus, hátha valaki tud jobbat mondani...... UI: egy nap elég ahhoz, hogy elterjedjen annyira, ha kiírsz vmit azon is rajta legyen, szóval óvatosan!

nekem nod32-es vírusirtóm van, az elég jól tud használni, de kérdés mióta terjeng a vírus a gépeden, mert akkor az op rendszered instabillá teszi és össze omlik, szóval ilyenkor a legbiztosab a formázás, bár én nem vagyok informatikus, hátha valaki tud jobbat mondani...... UI: egy nap elég ahhoz, hogy elterjedjen annyira, ha kiírsz vmit azon is rajta legyen, szóval óvatosan!
Hát istenem! Ez nálam is úgy van h az egyik partner percenként küldözgeti. gondolom ez az a "nézd meg a képem:D +link" -es dolog. Ha a linkre kattintasz csak akkor no panic! Nem probléma. De ha le is töltöd ami egy DOS alapú fájl...akkor van a gáz. Ha letöltötted akkor keresd meg a gépen hova mentette és töröld! lomtárból is! Ha nem mentél a letöltésre/megnyitásra/mentésre akkor nincs gáz. ;) Amúgy NOD32, és Avast a legjobb szerintem....

Nagyon megalázó, h letiltott egy fiú msn-n és én meg egy másik msn címmel újra felvettem egy vírusra hivatkozva?

mmint, h a vírus miatt csináltam új msn címet...de nem írtam rá, csak kiírtam személyes üzenetben, h a vírus miatt új msn címet csináltam és ezért importáltam a partnerlistámat....de így visszagondolva nem túl megalázó és szánalmas, amit tettem? hiszen ? már letiltott(viszont tényleg volt egy vírus, amit mindenkinek elküldött és lehet, h emiatt tiltott le...bár nem hiszem) köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Sosem tartottam sokra az olyan nõket, akikben semmi tartás nincs.

Sosem tartottam sokra az olyan nõket, akikben semmi tartás nincs.
jah ez jólenne. írhatod ezt neki sztem nyugodtan
gáz amúgy...én is csináltam ilyet h egy kitalált nõ nevében írtam valakinek cseten, msnre is felkerült meg minden...egész addig amíg a volt pasim ki nem békült velem:d mert az idegen nõs msn-el rá nem vettem...mir eképes az internet:D de ennek már 6éve..22L.
Jézusom...Ne legyél már te is egy hülye pi-csa....jajjezekanõk...
A kérdező hozzászólása: szóval így is nagyon gáz?h nem is írok rá meg semmit csak az elöbb említett dolgot kiírtam személyes üzenetbe...
A kérdező hozzászólása: nem adom a tudtára, h letiltott...nem is írok rá csak kiírtam személyes üzenetbe, h nem néztem meg egyenként, h kit vettem fel, h ha vki olyat vettem fel, akit nem kellett volna, akkor bocsi, de muszáj voltam importálni a partnerlistámat.... és ez igaz is...
szánalmas vagy.fõleg h még a tudtára is adod h tudod h letiltott, legalább tettél volna úgy mintha nem is tudnád h letiltott.
A kérdező hozzászólása: nem írtam rá meg semmit, csak kiírtam személyes üzenetbe, h nem néztem meg egyenként, h kit vettem fel és h ha vki olyat vettem fel, akit nem kellett volna, akkor bocsi
Szerintem elég gáz, amit csináltál. Ha letiltott, akkor okkal tette. Ezt el kell fogadnod és túllépni rajta.
Velem játszott már el csaj ilyesmit( azt mondta hogy a barátnõje), természetesen tiltottam újra f18
ez szerintem szánalmas fõleg így h tudod h letiltott téged
A kérdező hozzászólása: és h ha pl rámírna, h ki vagyok és én meg mondanám neki, h én vagyok xy itt is letilhatsz...csak muszáj voltam importálni a partnerlistámat és bocsi, de nem néztem végig, h kit veszek fel......az jó lenne, h ha ezt írnám? de am tényleg így volt:D
õt kikellett vna hagynod... én letiltanálak mégegyszer, bocsi :S én is unom az ilyen lányokat.. de lehet hogy a csávó hülye, nem ismerlek egyikõtöketsem :) csak az én eseteimbõl indultam ki :S
igen, elég megalázó... de ezt mindenki eljátssza néha...
Ez elég gáz, ha nem kellesz a fiúnak akkor tudomásul kell venni, különben csak röhög rajtad


Terjed mostanában olyan vírus, ami msn-en felvesz, mint vmi ember, és az egy vírus?

Nem tudom jobban megfogalmazni, bocsánat, csak valaki fel akar venni msnre, és nem tudom, ki az, ráadásul 2010 van az msn címében, ami kicsit gyanús.

Legjobb válasz: És azzal mi kár keletkezik a gépedben, hogyha felveszed az illetõt? Mert attól még nem válsz fertõzötté. Max. ne fogadj el tõle semmilyen fájlt és ne kattints a linkjeire amit küld, amíg "nem bizonyosodtál meg humanoid jellegérõl és szándékáról." Attól semmi bajod nem lesz, hogy felveszed.

És azzal mi kár keletkezik a gépedben, hogyha felveszed az illetõt? Mert attól még nem válsz fertõzötté. Max. ne fogadj el tõle semmilyen fájlt és ne kattints a linkjeire amit küld, amíg "nem bizonyosodtál meg humanoid jellegérõl és szándékáról." Attól semmi bajod nem lesz, hogy felveszed.
Nem tudom, így van e, de mi lenne, ha csak azokat vennéd fel, akiket ismersz, vagy akivel elõzõleg megbeszélted?
A kérdező hozzászólása: igen, ezt szoktam csinálni, ezért nem is vettem fel, csak gondoltam, azért megkérdezem.
A kérdező hozzászólása: hallottam régebben vmit, hogy akkor is baj lesz, ha fölveszem (bár nem értek hozzá, szóval nem tudom). biztos, hogy nem lesz semmi?
Nem lesz semmi, vedd, fel és kérdezd meg honnan ismerjük egymást ?! Ha linkel valamit azt ne fogadd el, ha ir azt megnézheted nyugodtan.

Vírust küldtek MSN-en keresztül ami úgy kezdődik hogy "Nézd meg a képet (és egy link) " Hogyan állítsam le? (Többet olvashatsz lentebb. )

Mikor belépek az MSN-be hirtelen lefagy az egerem és megnyit minden párbeszédablakot a bejelentkezettekkel aztán elküldi nekik és be is zárja az ablakokat. Mit tegyek ellene? 14/L

Legjobb válasz: én amikor rá kattintottam a linkre akkor le töltött valamit és ugyan ezt csinálta, amit le irtál és én ezt ugy oldottam megy, hogy meg kerestem azt a fáljt amit le töltött és ki töröltem, aztán nyomtam egy ctrl+alt+delet-et és meg kerestem a letöltött fálj nevét és le álítottam azt a folyamatot, utánna minden a régi lett :) remélem tuttam segíteni.

én amikor rá kattintottam a linkre akkor le töltött valamit és ugyan ezt csinálta, amit le irtál és én ezt ugy oldottam megy, hogy meg kerestem azt a fáljt amit le töltött és ki töröltem, aztán nyomtam egy ctrl+alt+delet-et és meg kerestem a letöltött fálj nevét és le álítottam azt a folyamatot, utánna minden a régi lett :) remélem tuttam segíteni.
Én is ugyanígy jártam, az egész gépet tönkre vágta, újra kellett telepíteni stb...
Az ilyeneknél az a szomorú, hogy sokan be is nyelik hogy amit linkelnek az egy kép, annak ellenére, hogy a .JPG után ott a .EXE kiterjesztés. Nálam be van kapcsolva az ismert kiterjesztések megjelenítése, de akinél nincs, annál meg az a feltûnõ, hogy mivel duplakiterjesztéses a fájl, látszik a .JPG (mert ugye az .EXE-t elrejti a végérõl), holott ha csak simán egy kép lenne, nem mutatná a kiterjesztést. Ezen érdemes elgondolkodni, mielõtt bárki megnyit bármilyen msn-en linkelt fost.
azonnal újra kell rakni a gépet.vírus írtó nem bír vele.pár nap alatt megöli az egész gépet.én így jártam.ráadásul aki fent van msn partnereid közt azoknak is küldi rendszeresen, független az állapotodtól.ha nem jelentkezel be, akkor is.
Most kaptam én is egy adagot.A [email protected] anyját annak akinek ez élvezet VÁÁÁÁÁÁ Szé[email protected] az ideg!!!
Szokj le az msn-rõl, használj linuxot, vagy vegyél egy MAC-et....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a baj hogy nemrég volt újratelepítve, és pont most töröltem ki azt a fájlt de így se javult meg -.-"
Bekapcsolás után ne indítsd az msn-t, hanem vezérlõpult, Programok törlése menüpont. Töröld az msn-edet. Egyébként semmit sem fertõz meg. Utána tölts le egy uj msn-t. Mindened vissza fog állni az internetrõl. Akitõl a férget kaptad, tiltsd le, és figyelmeztesd, hogy vírusos a gépe. A beállításokban van olyan lehetõség, hogy letöltheted az msn vírusirtóját. Ha ez megvan, akkor telepítsd.
Telepítsd újra az msn-edet és egy új jelszót is adjál meg, mert több mint valószínû h. feltörték az msn fiókodat. Én ezeket csináltam és megjavult, nekem is ugyanez a gondom volt.
Én is rákattintottam egy olyanra h hahaha foto image4world.....aztán ott egy ismerõsöm msn címe. Nekem is mindig lefagy az egerem, meg össze-vissza nyitogatja a párbeszédablakokat, és elküldi nekik a linket, aztán nálam is bezárja. Most meg van vmi olyan is h damn, so naked pics of yours or maybe the one in pic is similar to you :) ... crazy lol forbidden-....stb.. De nekem nem tette tönkre a gépem, mint egyik hozzászólónak, és remélem nem is fogja :)
én is igy jártam mivan vele azóta?
A kérdező hozzászólása: elvittük virustalanítani :)
Skypen is ez van én siman kitörültem skypet azt szevasz hasznalj facebookot xD

MSN-en egy ilyen nevű valaki akart felvenni, szerintetek vírus? Bővebben lent

[email protected] Horwood Rayna egy csaj van a képen melltartóba telóval a kezében

Legjobb válasz: Hát nemtom. Sanszos. Mondjuk én ismeretleneket soha nem igazolnék vissza alapból, nem értem, minek gondolkodni egyáltalán rajta.

Hát nemtom. Sanszos. Mondjuk én ismeretleneket soha nem igazolnék vissza alapból, nem értem, minek gondolkodni egyáltalán rajta.
A kérdező hozzászólása: elég érdekes címevan
Igen, meg a kép is csaligyanús. Nem mondom, hogy nincs ilyen képpel felhasználó, de ez azért tényleg gyanús. Inkább hagyd ki, ha imserkedni akarsz, halászhatsz cseten másokat, rendes címmel. Ne kockáztass, a géped bánhatja. Annyit nem ér.

Kaptam egy vírust msn-en, lelehet valahogy törölni?

Kaptam egy linket amit megnyitottam és kb. öt percenként minden embernek aki fent van elküldi ugyanazt a linket,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!