Találatok a következő kifejezésre: Mp4-es formátumot programmal tudok (4 db)

Mp4-es formátumot milyen programmal tudok lejátszani számítógépen?

Csak mert a Winamp vmiért nem játsza le, azt amit Bluetoothtal raktam át a gépre. Miért van ez??

Legjobb válasz: Próbáld ki a JetAudiót vagy a Media Player-t, hátha ezekkel mûködik.

Próbáld ki a JetAudiót vagy a Media Player-t, hátha ezekkel mûködik.
A realplayer is lejátsza és van a nokia saját lejátszója, az is tudja.
vlc player (guglizd meg).

Mp4-es film formátumot, milyen programmal tudok át konvertáni, hogy a minősége ne romoljon?

Legjobb válasz: https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie..

Elõször is, mivé akarod konvertálni? Amúgy, ha bármivé is konvertálod (és gyakorlatilag bármelyik programmal), de más a tömörítés, mondjuk erõteljesebb, akkor nyilván a minõség is változni fog.
Konvertálás során mindig romlik a minõség, ha nem is sokat, de minimálisan igen.
Ha újrakódolod akkor romlik a minõsége. Viszont nem árt tudni hogy az MPEG-4 egy általános videótömörítési eljárás. Ezt használja a Quicktime, DivX, Xvid, 3ivX és sok más codec is. Az adott codec által létrehozott videót egy fájlformátumba csomagolva kapja majd a felhasználó, pl.: qt, mp4, divx, avi, stb... (ezek belsõ szerkezete természetesen eltérõ). A VirtualDub nevû program (szabadszoftver) rendelkezik olyan beállítási lehetõséggel, hogy csak másolja, de ne tömörítse újra a videó képkockáit és/vagy hangszeleteit a forrásból a célfájlba. A program alapján több más projekt is létezik: VirtualDub honlap: http://virtualdub.org/ VirtualDub letöltés: https://sourceforge.net/projects/virtualdub/files/virtualdub.. VirtualDubMod honlap: http://virtualdubmod.sourceforge.net/ VirtualDubMod letöltés: https://sourceforge.net/projects/virtualdubmod/files/ AviDeMux honlap: http://avidemux.sourceforge.net/ AviDeMux letöltés: https://sourceforge.net/projects/avidemux/files/avidemux/2.6..
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Még egy dolog, olyan egyszerû program, amivel filmekbõl részleteket lehet kivágni? 1440x1080 felbontású videóból kisebbet csinálok, akkor milyen lesz a minõsége?
a VirtualDub a kivágásra is jó ... a minõség pedig olyan lesz amilyenre beállítod ... javaslom elõször vágj ki egy kisebb darabot az adott filmbõl aztán azzal zsonglõrködjél (minõség, méret) mert a rendereléssel rendesen le bírod terhelni a géped és ha pár óra múlva kész, akkor rájössz, hogy dobhatod ki (persze gép-függõ ... processzor, winyóra írás)
Én a következõ két programot ajánlanám: Xilisoft_movie_maker_6.0.4.1231 Ezzel tetszõlegesen meglehet vágni akár HD videót( én HD .MOV videók vágásához használom, van olyan opció, hogy eredeti formátumban mentsen, a vágások közzé(konvertálás nélkül!!!) még úsztatást is rakhatunk. Majd ezeket a HD videókat bepakolom az XMedia Recode programba és lekonvertálom õket. A saját kísérleteim alapján azt mondhatom, hogy 1280X720 -as videókat 4000Kbps -nál kisebb bitrátával nem érdemes konveretálni, a legjobb minõség eléréséhez pedig 2 menetes konvertálást használok.Egyébként eredetileg ezek a videóim kb. 24000Kbps -el készültek.Csak hát ezeket a videókat tárolni is kellene valahol... Készítettem egy tutorialt errõl az XMedia Recode programról, szerintem az egyik legjobb ingyenes konvertáló program. http://youtu.be/Eik0aozG9uc

Milyen programmal tudok mp4-ből amv formátumba konvertálni? És hogyan?

Legjobb válasz: Kell hozzá egy konvertáló progi pl.: -Quick Media Converter -Format Factory Online konvertálók: -zamzar.com youconvertit.com

Kell hozzá egy konvertáló progi pl.: -Quick Media Converter -Format Factory Online konvertálók: -zamzar.com youconvertit.com
A kérdező hozzászólása: és a format factoryval hogy kell? :O vagyis ott nincs olyan h amv..


Melyik az a program, amelyikkel videofájlokat tudok mp4-ről avi formátumra konvertálni? és hol tudom ingyenesen letölteni? SOS köszi :D

Legjobb válasz: FormatFactory Ingyenes, tud magyarul, rengeteg videó és audioformátumot ismer... http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-2.30_4506901.html http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=formatfactory+let%C3..

FormatFactory Ingyenes, tud magyarul, rengeteg videó és audioformátumot ismer... http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-2.30_4506901.html http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=formatfactory+let%C3..
any video converter is jo
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket és fõleg hogy ilyen gyorsak voltatok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!