Találatok a következő kifejezésre: Motorra hány kortól lehet (29 db)

Motorra jogosítványt hány éves kortól lehet szerezni? És a vizsga milyen nehézségű? Mik lesznek benne?

Legjobb válasz: Milyen motorra? :) Segédmotornál lehet kezdeni. 13 és fél éves kortól max 50ccm-ig. utánna kismotor 15 és fél éves kortól lehet elkezdeni max 125ccm-ig korlátolt 17 és fél éves kortól lehet elkezdeni és max 25 KW-ig korlátlan 20 és fél éves kortól lehet elkezdeni és akármekkora motort vezethetsz vele :P A vizsga pedig egyiknél se nehéz :D

Milyen motorra? :) Segédmotornál lehet kezdeni. 13 és fél éves kortól max 50ccm-ig. utánna kismotor 15 és fél éves kortól lehet elkezdeni max 125ccm-ig korlátolt 17 és fél éves kortól lehet elkezdeni és max 25 KW-ig korlátlan 20 és fél éves kortól lehet elkezdeni és akármekkora motort vezethetsz vele :P A vizsga pedig egyiknél se nehéz :D
A kérdező hozzászólása: KEzdésnek a 125cm3-mas vizsgát tegyem le , vagy még az elötte lévõt ajánlod ?

A robogóra és a krossz motorra hány éves kórtól lehet letenni a vizsgát? (Én azt hallottam hogy a robogóra 14 v.16 éves kórtól a krossz motorra nem tudom)

Legjobb válasz: asztmondja a cross motorra xDD a cross motor a verseny pályán megy qrva hangos 35-40 lovas a 125ös a 250es meg 60 lovas ha egy kis 50 es yamaha dt-t veszel,az NEM cross motor!! MAX enduró a robogó megint tág fogalom mert az 50estõl elkezdve a 650es ig van minden!! mit szeretnél hajtani? 50es kis endurónak nem nevezhetõ motrot,babettát? simsont vagy robogót,ami szintén lehet 50es!

asztmondja a cross motorra xDD a cross motor a verseny pályán megy qrva hangos 35-40 lovas a 125ös a 250es meg 60 lovas ha egy kis 50 es yamaha dt-t veszel, az NEM cross motor!! MAX enduró a robogó megint tág fogalom mert az 50estõl elkezdve a 650es ig van minden!! mit szeretnél hajtani? 50es kis endurónak nem nevezhetõ motrot, babettát? simsont vagy robogót, ami szintén lehet 50es!
Hengerûrtartalomtól függ. 50ccm és max 4kw-ig az AM-et 14 évesen, 50-125ccm és max 11kw-ig az A1-et 16 éves kortól, 125ccm felett max 35kw-ig az A2-t 18 éves kortól lehet letenni.
1:+1 Cross motor helyett legyen inkább supermoto vagy enduro. 14 évesen az AM jogsit azaz segédmotorra teheted le.16 évesen pedig az A1-et ami 50-125ccm-ig és 11kw-ig szól.

Motorra (rendes igaz, nem robogó stb) hány éves kortól lehet jogositványt le tenni?

Legjobb válasz: Az kemény. "Motorra, rendes igaz, nem robogó stb). "hány éves kortól lehet jogositványt le tenni?" Szorozd be a saját életkorodat kettõvel. A három talán sok lenne már. Egy 125-ös géphez "más" jogosítvány kell, mint egy 1500-as csillagrombolóhoz.

Az kemény. "Motorra, rendes igaz, nem robogó stb). "hány éves kortól lehet jogositványt le tenni?" Szorozd be a saját életkorodat kettõvel. A három talán sok lenne már. Egy 125-ös géphez "más" jogosítvány kell, mint egy 1500-as csillagrombolóhoz.


Hány éves kortol lehet 40ccm gyerek motort vezetni?

Legjobb válasz: Ha az a szegény gyerekmotor megfelel a segédmotoros kerékpár mûszaki elõírásainak (van rajta lámpa, valamilyen hangjelzõ berendezés, nem ordít nagyon, van rajta fék, visszapillantó tükör meg ilyenek), akkor leghamarabb 14 éves kortól, M kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni motorkerékpáros bukósisakban, érvényes kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítás mellett. Ha kis, röpsúlyos kuplunggal szerelt, lámpa nélküli, berántós berregõrõl van szó, ami csak menni és megállni tud, akkor közúton nem használható. Ha 300 W alatti a motor teljesítménye és kerékpárra van szerelve (nem hiszem, hogy errõl lenne szó), akkor a kerékpárra vonatkozó szabályok érvényesek rá: külön jogosítvány nélkül vezethetõ közúton. Magánterületen pedig erre az egészre semmi szükség, szabadon lehet vezetni, ahogy tetszik.

Ha az a szegény gyerekmotor megfelel a segédmotoros kerékpár mûszaki elõírásainak (van rajta lámpa, valamilyen hangjelzõ berendezés, nem ordít nagyon, van rajta fék, visszapillantó tükör meg ilyenek), akkor leghamarabb 14 éves kortól, M kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni motorkerékpáros bukósisakban, érvényes kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítás mellett. Ha kis, röpsúlyos kuplunggal szerelt, lámpa nélküli, berántós berregõrõl van szó, ami csak menni és megállni tud, akkor közúton nem használható. Ha 300 W alatti a motor teljesítménye és kerékpárra van szerelve (nem hiszem, hogy errõl lenne szó), akkor a kerékpárra vonatkozó szabályok érvényesek rá: külön jogosítvány nélkül vezethetõ közúton. Magánterületen pedig erre az egészre semmi szükség, szabadon lehet vezetni, ahogy tetszik.
nincs rá korhatár, mivel ezekkel kisméretû izékkel utcára nemis mehetsz, otthon az udvarban a 3 éves gyereked is körözhet vele ha megengeded neki. A legkorábban megszerezhetõ jogsi, amivel forgalomba közlekedhetsz, az az M segédmotorkerékpár kategósia 14 éves kortól

Motorra hány éves kortól lehet jogsit szerezni?

Legjobb válasz: Motoros jogosítvány kategóriák: A kategória:motorkerékpár korlátozások nélkül (21 éves kortól vagy 2 éves A1 vagy A korlátozott jogosítvánnyal) A korl.:legfeljebb 25 kW teljesítményu és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár (18 éves kortól) A1: a 125 cm3 hengerurtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár (16 éves kortól) M :segédmotoros kerékpár (50 cm3 meg nem haladó), állati erõvel vont jármû hajtására és kerti traktor (14 éves kortól)

Motoros jogosítvány kategóriák: A kategória:motorkerékpár korlátozások nélkül (21 éves kortól vagy 2 éves A1 vagy A korlátozott jogosítvánnyal) A korl.:legfeljebb 25 kW teljesítményu és 0, 16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár (18 éves kortól) A1: a 125 cm3 hengerurtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár (16 éves kortól) M :segédmotoros kerékpár (50 cm3 meg nem haladó), állati erõvel vont jármû hajtására és kerti traktor (14 éves kortól)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: a lényege lemaradt :DD a jogsit :D
14 éves kortól AM kategóriára (50ccm) 16 éves kortól A1 kategóriára (125ccm) gondolom erre a kettõre voltál kiváncsi egyébként a legnagyobb kategóriát 24 éves kortól.
14 M 50ccm 16 A1 125ccm 11kw 18 A2 35kw 24 A 21 évesen leteheted A-t ha van A2 jogsid már 2 éve (2 év nem biztos)
14 évesen 50ccm és 4kw 16 évesen 125ccm és 11kw 18 évesen 35kw 24 évesen A korlátlan Minden jogsit fél évvel hamarabb kezdhetsz. De csak az elméleti részét.
ezt miért írtad ki?igaz már megkaptad rá a választ de egyszerûbb lett volna egy autósiskola honlapjára felmenni ott mindent leírnak

Hány éves kortól lehet valakinek robogója vagy motorja?

el?re köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: nem értem a kérdést.. 2évesen is lehet motorod!! Max nem tudod vezetni. Haverom falun lakik és õ 12-évesen robogózik. 14-tõl lehet lerakni a jogsit rá.

nem értem a kérdést.. 2évesen is lehet motorod!! Max nem tudod vezetni. Haverom falun lakik és õ 12-évesen robogózik. 14-tõl lehet lerakni a jogsit rá.
robogó 14 éves kortól a nagymotor rendszámmal meg 18.
Én az A1-est 16 évesen csináltam.
Motorod bármikor lehet.Smkp-ra hivatalosan 14 éves kortól kapsz vezetõi engedélyt.
14 éves kortól lehet jogsid segédmotorkerékpárra.
A kérdező hozzászólása: És kell vmi vizsga vagy ilyesmi ? L/13
13/L vagyok énis és a pasim most tette le a vizsgát-igen kell. am az 1. vok
Igen kell vizsga!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :D

Hány éves kortól lehet letenni 50ccm-es motorra a vizsgát?

Nemrég hallottam h 14 éves kortól felvitték 16-ra. Ez igaz?:O

Legjobb válasz: Már hiányzott, hogy valaki megkérdezze. Komolyan nem dobta ki hasonló kérdésként ugyanezt, amikor kiírtad a saját kérdésedet? Mert mostanában minden hétre jut legalább 10 ilyen kérdés. Vagy rákeresésre se dobta ki? Ne már.... Amúgy meg nem, továbbra is 14 éves kortól lehet letenni a jogsit AM kategóriában.

Már hiányzott, hogy valaki megkérdezze. Komolyan nem dobta ki hasonló kérdésként ugyanezt, amikor kiírtad a saját kérdésedet? Mert mostanában minden hétre jut legalább 10 ilyen kérdés. Vagy rákeresésre se dobta ki? Ne már.... Amúgy meg nem, továbbra is 14 éves kortól lehet letenni a jogsit AM kategóriában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Hány éves kortól lehet 125ccm-es motorra letenni a jogsit?

Ha igen, akkor tavasszal az 50es helyett érdemesebb arra letenni? Yamaha YZF R125 jó választás lenne?

Legjobb válasz: http://www.motoros-jogositvany.hu/kismotor-jogositvany.php 16, de mi az, hogy "ha igen"? :D A motorról meg: http://www.motorrevu.hu/motorteszt/menetproba_yamaha_yzfr125 Én személy szerint ezekkel szemezgettem inkább, mivel B-s jogsim van és felvetõdött bennem is az A1 lehetõsége: http://www.motorrevu.hu/motorteszt/Honda_CBR_125_R http://www.origo.hu/motor/teszt/20090603-honda-cbf-125-teszt.. (Bár már úgy vagyok vele, ha már, akkor sima A-t teszek, a 21-et hamarosan úgyis betöltöm, tavaszig meg nincs vizsga.)

http://www.motoros-jogositvany.hu/kismotor-jogositvany.php 16, de mi az, hogy "ha igen"? :D A motorról meg: http://www.motorrevu.hu/motorteszt/menetproba_yamaha_yzfr125 Én személy szerint ezekkel szemezgettem inkább, mivel B-s jogsim van és felvetõdött bennem is az A1 lehetõsége: http://www.motorrevu.hu/motorteszt/Honda_CBR_125_R http://www.origo.hu/motor/teszt/20090603-honda-cbf-125-teszt.. (Bár már úgy vagyok vele, ha már, akkor sima A-t teszek, a 21-et hamarosan úgyis betöltöm, tavaszig meg nincs vizsga.)
A kérdező hozzászólása: szívesen mennék hozzá tanulni, csak a gond hogy nem pesti vagyok :/ de remélem hogy találok a környéken hasonlót :D
Elméletbõl van egy 55 kérdéses vizsgafeladat az a kresz vizsga van benne 10 képes az összes 1 pontos kérdés a képes kérdések 3 pontot ér! És 10 et hibázhatsz.. A rutin meg a forgalmi vizsga nudli szerintem hamar meg van nekem sikerült elsõre minden motornál pedig életembe nem motoroztam szinta csak a vizsgán bicikliztem sokat . :) Ha Budapesten csinálod akkor javaslok neked egy jó oktatót az a neve hogy Korsós Mihály Korsos Autós Motoros iskola legjobb oktató Budapesten! :) A motoros kategóriákat és a B jogsit nála csináltam a legjobb oktató! :) Nem húz le lovéval, lelki ismereset stb.. imádni való ember! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy nehéz ezeken a vizsgákon átmenni?
Én annó azért csináltam meg 16 évesen az A1 et hogy 18 évesen meg tudjam csinálni a C+E kategóriát! Sokan nem tudták ezt.. ugyan is az A1 amikor letelt a 2 év nem volt kezdõ jogsi mehettem gyorsan C+E re persze van korlátlan A kategórián is .. De sosem motoroztam, buszvezetés érdekelt mindig meg a troli! :) ) Ugyhogy csak az évek miatt csináltam meg.. Annó 2005 ben a korlátlan A t is csak azért raktam le mert 5 óra alatt meg volt elméleti vizsga nélkül 18 évesen azt is megkaptam. :D
Jah, ezt is találtam, mint "összefoglaló": "A hagyományos különbözeti tanfolyam, amikor bármilyen kisebb katagóriájú jogsival két év után korlátlanra lehetett váltani, megszûnik ! Ez sokaknak fájdalmas lesz! Lesz különbözeti, de csak egy éven belül szerzett jogosítvánnyal ! Egy év után, kategória emeléshez (ezer éves motorosjogsival is) teljes tanfolyam szükséges!" Innen: http://www.motorosoktato.hu/motorosoktato.hu.html
A kérdező hozzászólása: amúgy köszi a válaszokat, akkor még várhatok vele. amúgy olscóbb lenne ha leteszem az 50es motorokra, és utána átképzéssel a 125-öt?
A kérdező hozzászólása: a ha igen, véletlenül maradt ott. este 11 fele írtam ki a kérdést, de a magyarázaton javítottam éss véletlenül ottfelejtettem
Ja és 1. válaszoló! Szívhatod, mert jövõre 2 éves A1 ill. Akorl. jogsi nélkül nem lehet elekzdeni a nagymotort! :)
16. De hülyeség! 16, 5 évesen kezdheted a B125-öt ami autó és 125 egyben!! (januártól)
@00:10 Jobban jársz, ha most megcsinálod átképzéssel az A1-et, aztán 2 év múlva újra átképzéssel a korlátlant. Kb 100 ezret megspórolhatsz így. (Még kérdés, hogy így is elfogadják-e, ez majd csak tavasszal derül ki.) 125-ösbõl én YBR-t vennék, bár inkább nem vennék 125-öst, nagyon drágák. Hasonló áron azonos korú 250-400-as motorokat kaphatsz. De 16 évesen az úgyse jön szóba.
Elõbb érd el az ülést. A jogsit le tudja tenni egy 125-ös motorra, egy 3 éves kiskölök is, ha a kezébe nyomják.
kitartást nem lesz nehéz ne aggódj! :)

Romaniaban hany eves kortol lehet olyan vizsgat letenni amelyikkel mehet nek 125 kobcentis motorral is?

Legjobb válasz: 16 ha jol tudom A1 es B1 az 16 eves kortol lehet csinalni

16 ha jol tudom A1 es B1 az 16 eves kortol lehet csinalni
A kérdező hozzászólása: De itt romaniaban is?
az elozo valaszolo vagyok; igen itt Erdelyben mert erdelyi vagyok s nem roman
A kérdező hozzászólása: Jo rendben en is erdelyben lakok pontosabban kovaszna megyeben.
en Hargita megyei es Gyergyoszentmiklosrol :D
18 eves kortol, 16evesen csk 49 kobcentisre kapsz "jogsit"
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso mar most tudom 16 evesen 125re is megkapod!
hat en nem tudtam letenni 49kobcenti folottire 18 ev elott, lehet h a te varosodban masok a szabalyok mint csikszeredaban :)
A kérdező hozzászólása: Hat en kezdivasarhelyen voltam..es mikor tettem letudtam volna teni 125re is csak tobbe kerult volna es nem nagyon volt penzem!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!