Találatok a következő kifejezésre: Motorra hány kortól (35 db)

A robogóra és a krossz motorra hány éves kórtól lehet letenni a vizsgát? (Én azt hallottam hogy a robogóra 14 v.16 éves kórtól a krossz motorra nem tudom)

Legjobb válasz: asztmondja a cross motorra xDD a cross motor a verseny pályán megy qrva hangos 35-40 lovas a 125ös a 250es meg 60 lovas ha egy kis 50 es yamaha dt-t veszel,az NEM cross motor!! MAX enduró a robogó megint tág fogalom mert az 50estõl elkezdve a 650es ig van minden!! mit szeretnél hajtani? 50es kis endurónak nem nevezhetõ motrot,babettát? simsont vagy robogót,ami szintén lehet 50es!

asztmondja a cross motorra xDD a cross motor a verseny pályán megy qrva hangos 35-40 lovas a 125ös a 250es meg 60 lovas ha egy kis 50 es yamaha dt-t veszel, az NEM cross motor!! MAX enduró a robogó megint tág fogalom mert az 50estõl elkezdve a 650es ig van minden!! mit szeretnél hajtani? 50es kis endurónak nem nevezhetõ motrot, babettát? simsont vagy robogót, ami szintén lehet 50es!
Hengerûrtartalomtól függ. 50ccm és max 4kw-ig az AM-et 14 évesen, 50-125ccm és max 11kw-ig az A1-et 16 éves kortól, 125ccm felett max 35kw-ig az A2-t 18 éves kortól lehet letenni.
1:+1 Cross motor helyett legyen inkább supermoto vagy enduro. 14 évesen az AM jogsit azaz segédmotorra teheted le.16 évesen pedig az A1-et ami 50-125ccm-ig és 11kw-ig szól.

Motorra hány éves kortól lehet jogsit szerezni?

Legjobb válasz: Motoros jogosítvány kategóriák: A kategória:motorkerékpár korlátozások nélkül (21 éves kortól vagy 2 éves A1 vagy A korlátozott jogosítvánnyal) A korl.:legfeljebb 25 kW teljesítményu és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár (18 éves kortól) A1: a 125 cm3 hengerurtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár (16 éves kortól) M :segédmotoros kerékpár (50 cm3 meg nem haladó), állati erõvel vont jármû hajtására és kerti traktor (14 éves kortól)

Motoros jogosítvány kategóriák: A kategória:motorkerékpár korlátozások nélkül (21 éves kortól vagy 2 éves A1 vagy A korlátozott jogosítvánnyal) A korl.:legfeljebb 25 kW teljesítményu és 0, 16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár (18 éves kortól) A1: a 125 cm3 hengerurtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár (16 éves kortól) M :segédmotoros kerékpár (50 cm3 meg nem haladó), állati erõvel vont jármû hajtására és kerti traktor (14 éves kortól)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

125cm3 motorra hány éves kortól lehet menni? És körülbelül mennyibe kerül?

Legjobb válasz: KB 16 éves kortól és kb. 100.000 - 2.000.000 közötti összegbe fáj...

KB 16 éves kortól és kb. 100.000 - 2.000.000 közötti összegbe fáj...
Ha balfas.z vagy, akkor sokba fájhat a beavatkozás.
A kérdező hozzászólása: Hát [email protected] az nem vok mert már vezettem 125cm3-et a környékbe és ment jól!
Az, hogy ültél motoron nem jelenti azt, hogy le is fogsz tudni vizsgázni. Árak terén érdemes a motor iskolákat megnézni, illetve ugyan itt fel szokták tüntetni a kategóriákat is. (A 125-öshöz az A1 kell/elég.) Olvasni való, válassz egyet bátran: http://www.motoros-jogositvany.hu/ http://mocijogsi.hu/ http://www.csigajogsi.hu/index.php?page=a-jogositvany http://www.jogositvany.hu/ Az árak persze eltérnek minden iskolában, illetve ezek a MINIMUM összegek, ennél csak több lehet.
Amikor én az A1-et csináltam (16) bukás és fizetés nélkül 110 000Ft volt mindennel együtt.


125ös motorra hány éves kortól lehet letenni a jogsit?

mikor érdemes elkezdeni?

Legjobb válasz: 16. Mikor érdemes elkezdeni? 16. betöltött éved elõtt úgysem vizsgázhatsz, ha jól tudom 15 és fél évesen iratkozhatsz be az elméleti tanfolyamra, illetve a motoros oktatás télen szünetel - na ebbõl a háromból kell kitalálni, hogy mikor a legérdemesebb. Na meg ez pénz is, az sem árt ha megvan rá.

16. Mikor érdemes elkezdeni? 16. betöltött éved elõtt úgysem vizsgázhatsz, ha jól tudom 15 és fél évesen iratkozhatsz be az elméleti tanfolyamra, illetve a motoros oktatás télen szünetel - na ebbõl a háromból kell kitalálni, hogy mikor a legérdemesebb. Na meg ez pénz is, az sem árt ha megvan rá.
A kérdező hozzászólása: és pénzügyben kb. mennyibe kerül?
Nem tudom manapság mennyi lehet, 5 éve vizsgáztam korlátlan A-ra. De ha felhívod valamelyik helyi iskolát, ahol A1-et is oktatnak és megkérdezed udvariasan, hogy mennyibe kerülne a tanfolyam a vizsgadíjakkal, akkor biztosan megmondják. Ugye az összes költség úgy adódik, hogy orvosi alkalmassági (kb. 6000, ezt tudom) + elsõsegély tanfolyam és vizsga (ennek az árát külön megtalálod a neten) + tanfolyam (elmélet és vezetés) + vizsgadíjak.
én nemrég kezdtem kocsir és a tanfolyam résztvevõinek a fele 14 éves fiatal, akik kismotorra szeretnének jogsit szerezni. Mivel be van nekik fizetve, ezért feltételezem, hogy 14 év a korhatár.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Nagy motorra hány éves kortól lehet jogosítványt csináltatni?

180 köbcentis

Legjobb válasz: és még nagyobbra? v 21 mindegyiknél?

A kérdező hozzászólása: és még nagyobbra? v 21 mindegyiknél?
Most még 21 az "A" kategória. Szóval siess.
Ááááá, az nem is nagy motor. 21.
Ha elõtte nem volt jogsid motorra, akkor 21. A jelenlegi szabályok alapján ha van két év gyakorlatod valamelyik kisebb A (A1 vagy A korl) kategórián, akkor megcsinálhatod korábban is. Azaz ha 16 évesen szerzel A1-et, akkor 18 évesen szerezhetsz korlátozás nélkülit. Ezt is meg akarják változtatni. :/ (Bár nem tudom miért panaszkodom, 3 éve van korlátlanom szóval nekem már mindegy.. :) )
21 a korlátlanra! érdemesebb lerakni korlátlanra! Üdv!
Ja érdemes a korlátlant mert csak egyszer szívsz az egésszel és ígyis-úgyis drága

Egy 1200 köbcentis motorra hány éves kortól lehet jogosítványt tenni?

CSak mert valaki azt mondja hogy 18 valaki meg hogy 21. Köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: http://csigajogsi.hu/index.php?page=a-jogositvany

50ccmes motorra hány éves kortól lehet jogosítványt szerezni?

Legjobb válasz: 13 éves korban elkezdheted a jogsizást, az elméleti vizsgákat (KRESZ és elsõsegély vizsga) megcsinálhatod még mielõtt betöltöd a 14 évet. A gyakorlati vizsgákat (rutin és forgalmi) viszont csak miután betöltötted a 14. életéved. Tehát jogsid csak 14 évesen lehet legkorábban. Remélem tudtam segíteni. :) 18/F

13 éves korban elkezdheted a jogsizást, az elméleti vizsgákat (KRESZ és elsõsegély vizsga) megcsinálhatod még mielõtt betöltöd a 14 évet. A gyakorlati vizsgákat (rutin és forgalmi) viszont csak miután betöltötted a 14. életéved. Tehát jogsid csak 14 évesen lehet legkorábban. Remélem tudtam segíteni. :) 18/F
Öcsém tavaly ilyenkor ment KRESZ-bõl vizsgázni (sikerült), aztán meglett a többi is elsõre. 1995.áprilisi születésû
A kérdező hozzászólása: Ksözönöm a választ, én már betöltöttem a 14et :) Ment a zöld kéz mindkettõtöknek :)

Motorra jogosítványt hány éves kortól lehet szerezni? És a vizsga milyen nehézségű? Mik lesznek benne?

Legjobb válasz: Milyen motorra? :) Segédmotornál lehet kezdeni. 13 és fél éves kortól max 50ccm-ig. utánna kismotor 15 és fél éves kortól lehet elkezdeni max 125ccm-ig korlátolt 17 és fél éves kortól lehet elkezdeni és max 25 KW-ig korlátlan 20 és fél éves kortól lehet elkezdeni és akármekkora motort vezethetsz vele :P A vizsga pedig egyiknél se nehéz :D

Milyen motorra? :) Segédmotornál lehet kezdeni. 13 és fél éves kortól max 50ccm-ig. utánna kismotor 15 és fél éves kortól lehet elkezdeni max 125ccm-ig korlátolt 17 és fél éves kortól lehet elkezdeni és max 25 KW-ig korlátlan 20 és fél éves kortól lehet elkezdeni és akármekkora motort vezethetsz vele :P A vizsga pedig egyiknél se nehéz :D
A kérdező hozzászólása: KEzdésnek a 125cm3-mas vizsgát tegyem le , vagy még az elötte lévõt ajánlod ?

Motorra (rendes igaz, nem robogó stb) hány éves kortól lehet jogositványt le tenni?

Legjobb válasz: Az kemény. "Motorra, rendes igaz, nem robogó stb). "hány éves kortól lehet jogositványt le tenni?" Szorozd be a saját életkorodat kettõvel. A három talán sok lenne már. Egy 125-ös géphez "más" jogosítvány kell, mint egy 1500-as csillagrombolóhoz.

Az kemény. "Motorra, rendes igaz, nem robogó stb). "hány éves kortól lehet jogositványt le tenni?" Szorozd be a saját életkorodat kettõvel. A három talán sok lenne már. Egy 125-ös géphez "más" jogosítvány kell, mint egy 1500-as csillagrombolóhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!