Találatok a következő kifejezésre: Mostanság nem látom (5 db)

Miért van az, hogy mostanság helyesnek látom magamat a tükörben és úgy érzem, hogy igen is szép, vonzó barátnőt érdemlek, míg nem is olyan rég még a világ legcsúnyűbb fiújának tartottam magamat?

A poén az egészben, hogy egy ideje már szoktak teljesen ismeretlen lányok is rám írni, hogy helyesnek tartanak, leeht ez is növelte az önbizalmamat? :D

Legjobb válasz: Kezded megtalálni a helyed a világban. Csak nem biztos, hogy jól.

Kezded megtalálni a helyed a világban. Csak nem biztos, hogy jól.
Ha rád írnak lányok, akkor már nem vagy ronda. Én igazán ronda vagyok, és eddig még egy mosolyt sem kaptam lányoktól. Aki tényleg ronda, az így jár.

Mostanság nem jól látom a színeket, néha halványabbak néha pedig mintha szürkés lenne minden, az mondták színvakká nem válhat az ember csak úgy, biztos hogy igaz ez?

Legjobb válasz: Szerintem igaz. Eggyik napról a másikra senki sem lehet színvak. A látásgyengeséget okozhatja néhány vitamin hiánya pl. A-vitamin. Javaslom egyél egy kis sárgarépát (nyersen ha szereted) esetleg feketeribizli lekvárt , vagy igyál multivitaminlevet, esetleg oldj fel egy pezsgõtablettát (multivitaminost) Ha pár napon belül nem javul, illetve rosszabbodik fordulj orvoshoz. Pihentesd a szemed.

Szerintem igaz. Eggyik napról a másikra senki sem lehet színvak. A látásgyengeséget okozhatja néhány vitamin hiánya pl. A-vitamin. Javaslom egyél egy kis sárgarépát (nyersen ha szereted) esetleg feketeribizli lekvárt , vagy igyál multivitaminlevet, esetleg oldj fel egy pezsgõtablettát (multivitaminost) Ha pár napon belül nem javul, illetve rosszabbodik fordulj orvoshoz. Pihentesd a szemed.

Az mennyire normális, ha mostanság annak ellenére, hogy egy csomó szép csaj kigúnyolt már meg lerondázott és egy aljas csaj a napokban vert át ritka durva módon, én mégis a tükörbee nézne nem látom magam olyan csúnyának, inkább átlagosnak?

Persze elismerem nem én vagyok a szép lányok álma, talán valami csoda folytán kellenék szép lánynak csak, de azért szeretném hinni, hogy van lány, akinek így is jó vagyok. Egyébként az orrom vagyok leginkább elégedetlen, de a szemeim szerintem szépek.

Legjobb válasz: ne adj a kis csírák csúfolódására...majd õk is rá[email protected] egyszer

ne adj a kis csírák csúfolódására...majd õk is rá[email protected] egyszer
Ez függ attól hogy hány éves vagy. A tinilányok körében divat egységesen kigúnyolni valakit, ezzel nem kell foglalkoznod. Azt pedig nagyon jól teszed, hogy nem hagyod magad elbizonytalanítani, a többi srácnak is így kellene akik aztán itt keresik a miértekre a válaszokat. Szóval amíg nem csap át az egészséges önbizalom túlzott egoizmusba, addig szerintem oké. Amúgy meg a csajoknak is egy erõs, önbizalommal teli srác kell, kár h nem gondolnak bele h a jelentkezõk egy részét pont a tinikori aljas húzásokkal építik le.
Mert van önbecsülésed, nagyon helyesen. Nem szabad elbízni magunkat, de kell lennie egy alapnak, szerintem. Majd lesz olyan is, aki emberszámba vesz. Velem azért nem jött össze egy srác, mert hogy kövér vagyok, na akkor leesett az állam, mert egyáltalán nem vagyok az, csak õ az anorexiásokra bukik...
A kérdező hozzászólása: Igazából ez nálam elég fura, ingadozó, mert van, hgoy valamelyik nap hirtelen rondának érzem magam, fõleg a sok kegyetlen csaj miatt, de máskor meg megnézem magam a tükören és úgy érzem, hogy van bennem valam báj, pedig tudom, hogy nem vgyok helyes srác, fura ez. Remélem egy nap találok azért olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom köztünk.
Örülj neki. Én olyan ronda vagyok, hogy még magamat sem vagyok képes átlagosnak tartani. Annyira ocsmány és visszataszító a külsõm, hogy nem csoda, hogy még egy lánynak sem kellettem.


Ha a virágot kiteszem az ablakba, úgy hogy nem éri közvetlen napsütés, csak a természetes fény amit mostanság lát az ember 4 óra fele, tud fotoszintetizálni ugyanúgy mintha kitenném a napra, és közvetlenül érné a fény?

Legjobb válasz: nem olyan intenzitassal, de fog fotoszintetizalni, ennek hatasare kisse megnyulhat es vilagosabb zold lesz. de persze fugg attol, h milyen noveny. Vannak arnyekkedvelok, arnyekturok, fenykedvelok.

nem olyan intenzitassal, de fog fotoszintetizalni, ennek hatasare kisse megnyulhat es vilagosabb zold lesz. de persze fugg attol, h milyen noveny. Vannak arnyekkedvelok, arnyekturok, fenykedvelok.
A kérdező hozzászólása: ez konkrétan egy aloe vera
Javítsatok ki, de úgy emlékszem, hogy az aloe vera szereti a direkt napfényt. Egyébként pontosan milyen természetes fényre gondolsz 4 óra fele ami nem napfény?
A kérdező hozzászólása: hát mint amilyen akkor van amikor a fény nem süt be az ablakodon, de a szobádban mégis világos van:)
Muskátlinak kell a napfény!

1. Mostanság csak azt látom hogy NKE. Mindenhol csak ez, nem lehet máshol Hadtudomány és Honvédtisztképző karra járni? Csak az NKE-n?

2.Ha rendőrnek akarok menni, és gimnazista vagyok. (6+6-os.) Ha elvégzem, és nem megyek az NKE-RTK-ra. Hova tudnák járni máshova képzésre hogy rendőr legyek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!