Találatok a következő kifejezésre: Mostanaban mindenen Mi (59 db)

Ez a Bikicsunáj miért lett mostanában Magyarországon ennyire divat? Egyáltalán mit jelent? Mostanában mindenki ezt mondokatja. Hogyan lett ilyen népszerű szó?

Legjobb válasz: Alphaville: Big In japan szám lenne csak rosszul énekli Bikicsunáj= Big in japan Nem tudom hogy lehet ezt így félrehallani :S

Alphaville: Big In japan szám lenne csak rosszul énekli Bikicsunáj= Big in japan Nem tudom hogy lehet ezt így félrehallani :S
Vagy mint a "blokkolnám" :D
ez olyan mint a "sün"...
Volt a Forever Young: Big in Japan címû száma, amit a srác elénekelt a [email protected](PERSZE angol tudás nélkül). Apropó nem jelent semmit, de így kell magyarul ki ejteni. Ja, és hogyha ezt levédette volna, most kõgazdag lenne. XD
nézted volna a megasztárt akkor tudnád....
A kérdező hozzászólása: Nem lehet valahol visszanézni?
erre csak ennyit tudnék válszolni: BIKICSUNÁÁÁÁJ :D :D :D :D :D
Jah....hasonlítsd össze ezt a videot azzal, amit az elején linkeltek be neked http://www.youtube.com/watch?v=c98qdFQF7sw Amúgy hány éves vagy?
Ez azért olyan nagy szám, mert a fickó annyira sötét, h azt hiszi, h õ star, pedig csak egy szerencsétlen, aki kitalálta az eddigi legõrültebb halandzsaszöveget.Szóval azért olyan nagy poén, mert ekkora marhaság nincs még1. Amugy nem a forever young száma, hanem az Alphaville-é....jah...és a forever young is az Alphaville egyik száma...az egyik hozzászóló eltévsztette
Vagy mint Babinéni...
A kérdező hozzászólása: Akkor tévedésbõl lett ekkora divat, hogy mindenki ezt mondja Magyarországon?
A kérdező hozzászólása: De azt nem értem még mindig, hogy csakmert a Megasztárban valaki énekelt egy ilyen dalt, miért mondja mindenki ezt a szót, miért lett olyan nagy szám.
Vagy mint a , , Babi néni TSCHÕÕÕÕÕÕ"

Mostanában mindentõl felpuffadok, nagyon kellemetlen, mindegy hogy mit eszem, mindentõl és székrekedésem is van?

egészségesen eszem sok sok zöldség, gyümölcsök, fehér húsok, halak, csirke máj, zabkorpa és pehely, sovány kefír, joghurt, túró, tojás, barna rizs, köles, fõtt krumpli, sütõtök, karfiol 3-4 liter víz, zöld tea mégis mi a probléma szerintetek

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz ... A székrekedés és puffadás nem feltétlenül függ össze az étkezéseddel .Sõt nem is kellene ,hogy székrekedésed legyen ,mivel rostdúsan táplálkozol . Az általad leírt tünetek betegségre utal(hat)nak ,aminek jobb minél hamarabb a végére járni .

Menj el orvoshoz ... A székrekedés és puffadás nem feltétlenül függ össze az étkezéseddel .Sõt nem is kellene , hogy székrekedésed legyen , mivel rostdúsan táplálkozol . Az általad leírt tünetek betegségre utal(hat)nak , aminek jobb minél hamarabb a végére járni .
szerintem refluxos vagy...(tapasztalat) menj el orvoshoz! Jobbulást!
candidiázis okozhatja keress rá: candida kérdõív

Mostanában mindenki hanyagol. Mit tehetnék? Nem szeretem magam ráerőltetni senkire.

A barátommal nagyon jól elvagyunk, gyakran látjuk egymást. Neki vannak haverjai, akikkel csinál közös programokat néha, aminek én örülök. De az én barátn?imnek van más baráti társasága is, akiket én nem ismerek, velük járnak ide-oda, engem meg nem hívnak. Ha msnen beszélünk az sem olyan már mint régen, nem nagyon van téma. Ezért csak itthon ülök munka után. Családommal jó a kapcsolatom, anyukámmal kifejezetten baráti. De azért hiányzik a barátn?im társasága.

Legjobb válasz: üdv sorstárs:D Nekem is ugyanez a gondom... A sulis haveroknak megvan a saját baráti körük, isznak stb. Engem meg már msnen sem vesznek észre, pedig suliban mindig jól elvagyok mindenkivel. Én sem szeretem magam ráerõltetni senkire, szóval én akkor is hülyén érzem magam ha valakire én irok rá:S 18/L

üdv sorstárs:D Nekem is ugyanez a gondom... A sulis haveroknak megvan a saját baráti körük, isznak stb. Engem meg már msnen sem vesznek észre, pedig suliban mindig jól elvagyok mindenkivel. Én sem szeretem magam ráerõltetni senkire, szóval én akkor is hülyén érzem magam ha valakire én irok rá:S 18/L
A kérdező hozzászólása: És éppen ez a gondom, hogy hiányoznak, és olyan rossz hallgatni hogy másokkal milyen jól érzik magukat. Nem olyan ember vagyok, aki nem mondja meg a véleményét, dehát mindig nekem sincs pofám megmondani, hogy "milyen jó annak, akit hívnak valahova"
Szia! Ha igazán jó barátnõk akkor érdemes neked felvenni a kapcsolatot. Mikor hívtad fel õket TE utoljára? Mikor szerveztél utoljára TE valamilyen közös progit? Ha a válaszodra már szinte nem is emlékszel, akkor nem várhatod el, hogy keresség a társaságod. Lehet, hogy azt hiszik, hogy feles teher vagy a vállukon. Itt a nyár, próbálj meg valamilyen csajos progit összehozni amikor leközelebb a barátod is kimozdul. Meglátod ha igaz barátok vagytok ott tudjátok folytatni ahol abba hagytátok:) L/18
A kérdező hozzászólása: Ohh én sulis társak közül csak egyetlen eggyel tartom a kapcsolatot. Suliban még el voltunk együtt, de nem épült ki mással igazi barátság. Akikrõl én írtam barátnõk, õk igazi régi gyerekkori barátok.:(
elsõ vagyok Jó neked, nekem nincsenek is barátaim szinte:( itthon ülök egész nyáron:(
A kérdező hozzászólása: Nekem vannak, de mostanában õk sem igazán törõdnek velem.:(
szia, szerintem rosszul látod a dolgokat. Ha tényleg barátok, akkor keresd õket bátran, kérdezz rá mit csinálnak a hétvégén és ha nem gond, akkor velük tartasz. Neked kell megtenni az elsõ pár lépés, aztán úgyis beindul és keresni fognak, ha jól éreztétek magatokat együtt. Lehet úgy vannak vele, hogy mivel barátod van, sokat együtt vagytok, nem akarnak zavarni. Vagy te tûntél el esetleg egy idõre és nem foglalkoztál velük. A mi társaságunkban vannak ilyen lányok, csak akkor jönnek bulizni, ha nincs senkijük, amint van barátjuk eltûnnek. Ezt pedig sehol nem szeretik. Úgyhogy nem fogod ráerõltetni magad senkire, ha rákérdezel, sõt, szervezhetsz te is egy bulit valahova, akár koncertre összeszedni pár embert, senki nem fogja leharapni a fejed.
18F Hasonló szitu. Nekem meg gyakorlatilag az összes haverom vidéki. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nem vagyok olyan lány aki eltûnik ha barátja van. A mostani barátom elõtt egy komoly kapcsolatom volt. A mostani is komoly, és már évek óta tart. Persze amikor nem volt senkim, akkor többet találkoztunk a barátnõkkel, de most sem a barátom miatt nem látjuk egymást. Nem az a típus aki rámakaszkodik. Tavaly, mikor már együtt voltam ezzel a fiúval, akkor is többet találkoztunk. Csak pár hónapja tart ez az állapot. Talán elhívom egyik hétvégén õket magamhoz, vagy kitalálok valami programot. Remélem utána már õk is újra hívnak majd.

Most mit tegyek szívem szerint valamilyen bölcsészkarra mennék de mostanában mindenki azt mondja nem lehet megélni bölcsészszakból de én mást igazán nem tudok elképzelni se megtanulni vagy olyan munkát végezni amit nem szeretek vagy utálok?

Szeretem a nyelveket a történelmet nagyon kicsit az irodalmat a zenét(f?leg klasszikusokat)az országok népek kultúráját nyelvét stb.

Legjobb válasz: Nos tényleg így van, bölcsészszakkal nem vagy csak nagyon nehezen lehet elhelyezkedni, de azt valahogy senki nem mondja, hogy a bölcsészek 90%-a nem talál munkát, az a 90%, aki csak naplopásért , meg hogy "legyen diplomám" okokért van ott ,ha érted mire célzok. Aki szívbõl csinálja, amit csinál és érzéke is van hozzá, az így vagy úgy, de talál valamit, ami a munkájába vág. Amúgy nyelvekkel bõven el lehet helyezkedni, csak nem mindegy mit választasz, mondjuk ne egy angol-német kombinációt, mert abból annyi van, mint a szemét, de mondjuk egy arab,török, francia, holland vagy kínai nyelvvel már kezdhetsz valamit.

Nos tényleg így van, bölcsészszakkal nem vagy csak nagyon nehezen lehet elhelyezkedni, de azt valahogy senki nem mondja, hogy a bölcsészek 90%-a nem talál munkát, az a 90%, aki csak naplopásért , meg hogy "legyen diplomám" okokért van ott , ha érted mire célzok. Aki szívbõl csinálja, amit csinál és érzéke is van hozzá, az így vagy úgy, de talál valamit, ami a munkájába vág. Amúgy nyelvekkel bõven el lehet helyezkedni, csak nem mindegy mit választasz, mondjuk ne egy angol-német kombinációt, mert abból annyi van, mint a szemét, de mondjuk egy arab, török, francia, holland vagy kínai nyelvvel már kezdhetsz valamit.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszod és a biztatásod és mondjuk szerinted a skandináv népekkel is lehet helyezkedni pl svéd norvég stb. vagy esetleg a spanyollal?
svéd, norvég nyelv szerintem tökéletes. spanyol már kevésbé, mert most eléggé "trendnyelv" maximum akkor, ha valami kevésbé divatos nyelvvel párosítod. de mondjuk egy holland-spanyol párosítás, vagy egy svéd-spanyol az már egész jó lenne :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi egyébként te mit tanulsz vagy mivel foglalkozol?
ó hát én most egy OKJ-n vagyok, jövõre megcélzom az orvosit :D viszont nagyon érdekelnek a nyelvek, hobbyból tanulgatom õket, most épp olaszul, bár ez kicsit háttérbe szorult, mert angol felsõre készülök :) egyébként engem is mindig érdekeltek a különbözõ nyelvek, kultúrák, de csak úgy hobby szinten :) remélem majd egyszer belemélyülve is foglalkozhatom velük, az olasz után majd a felkelõ Nap országának a rejtelmeit szeretném egy kicsit közelebbrõl megismerni :)
A kérdező hozzászólása: ez nagyon becsülendõ sok sikert az orvosihoz

"Hova kéred? " Miért mondja meg írja mostanában majdnem mindenki? Mit kérek?

Köszi!

Legjobb válasz: Ez szerintem függ a szövegkörnyezettõl is? Mikor mondják ezt és kik?

Ez szerintem függ a szövegkörnyezettõl is? Mikor mondják ezt és kik?
A kérdező hozzászólása: fiúk inkább de nem csak lányoknak..mindenkinek..tanároknak is amúgy ilyen 15-16 éves korosztály
Hát nem tudom nekem még csak igy puszira kérdeztek rá.
A kérdező hozzászólása: értem! Köszi a válaszod
annyit jelent hogy "hova kéred az ütést?"XD

Mostanaban mindenen sirok. Mi tortent velem es mit tehetek?

A tegnap azt mondta nekem valaki megbizik bennem erre elkezdtem sirni.Ha valakivel veszekedek vagy megsertenek sirok.Es nem tudom mar mit tegyek!Mindenen sirok es ha meg nem akarok akkor meg ol a siras egesz nap.Ha a suliban nem tudom kisirni magam egesz nap roszul erzem magam mert olyan sirhatnekom van.Van amikor este pityergek az agyban egyedul.Mindenen felkapom a vizet es sirok.Legyszi segitsetek!Az is kozrejatszhat hogy sokat veszekszem anyuval?Varom valaszaitokat!

Legjobb válasz: Lehet, hogy depressziód van, vagy valami hormonzavar. Menj el orvoshoz - de legalább hívd fel, és meséld el ezeket neki. Õ majd megmondja, mit tegyél - és meg is tudja vizsgálni, hogy van-e valami szervi ok is a háttérben. Addig meg napozz jó sokat - az jót tehet ilyenkor.

Lehet, hogy depressziód van, vagy valami hormonzavar. Menj el orvoshoz - de legalább hívd fel, és meséld el ezeket neki. Õ majd megmondja, mit tegyél - és meg is tudja vizsgálni, hogy van-e valami szervi ok is a háttérben. Addig meg napozz jó sokat - az jót tehet ilyenkor.
Csak óvatosan... http://www.internetszerelem.hu/csevegok.htm Ebben vannak szexpartner keresõk is... meg sokan a csevegõ oldalakat is annak nézik, úgyhogy ésszel menj oda :-()
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
A kérdező hozzászólása: Varom a tovabbi valaszokat!12 eves vagyok
Lehet, hogy megvígasztalna, ha beszélgetnének veled? De ez nem egy beszélgetõs fórum... itt csak tanácsokat tudunk adni. Nézzél egy beszélgetõ fórumra, ha gondolod... csak vigyázz, mert van, aki nagyon is komolyan veszi! Vagyis nevet, címet, telefont ne árulj el neki, és fényképet se küldj.
A kérdező hozzászólása: es hol talalok ilyen beszelgetos oldalt?A neten nem talaltam nem tudnal egy linket adni nekem?
EMO lettél, lõdd magad a Dunába.

Idegesítenek a munkatársaim, anyám, testvérem, barátnõm mindenki mit tegyek? Egyedül érzem csak jól magam mostanában legtöbbször.

Nyugtatót nem akarok szedni.Milyen természetes dolgok vannak amik nyugtató hatásúak?

Legjobb válasz: 1. vannak nyugtató teakeverékek 2. Macskagyökeret tartalmazó tabletták (pl: valeriana relax) 3. Orbáncfû tartalmú készítmények 4. a sport az mindig egy jó ötlet ;)

1. vannak nyugtató teakeverékek 2. Macskagyökeret tartalmazó tabletták (pl: valeriana relax) 3. Orbáncfû tartalmú készítmények 4. a sport az mindig egy jó ötlet ;)
A kérdező hozzászólása: és ilyen teát hol lehet venni gyógyszertárakban?
Igen, vagy esetleg drogériában
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm szépen
Én citromfû-orbáncfû teákat iszok. Próbáld ki. S kell pár hét a hatásnak.
A kérdező hozzászólása: és mindennap iszol 1 pohárral vagy hogy mûködik ez? most ha csak egyet megiszok közbe közbe mikor ideges vagyok nem fog lecsillapítani?
Én mindennap iszom. A citromfûvet bármikor lehet, korlátlan ideig. Én azt hozok a munkahelyemre innivalónak. Az orbáncfûvet kúraszerûen ajánlják 6 hétig. Fõleg este lefekvés elõtt. Álmosít. Bár én azt is 2-3 nap alatt megszoktam.

Mit tehetnék a szorongás ellen? Mostanában mindenben csak a rosszat és a nehézséget látom.

Alapjáraton sosem volt önbizalmam, hiába minden próbálkozás.. ez mind a munkámban, mind a magánéletemben gondot okoz, egyre inkább. A munkában folyamatosan attól félek, hogy olyat hibázok, amiért kirúgnak és nem is értek igazán ahhoz amit csinálok... a magánéletemben pedig félek, hogy biztos jó-e ahogy a kapcsolatomban viselkedek, elérjük e a célunkat, lesz-e valaha saját lakásunk, autónk, mi van ha nem lesz boldog sz életünk, stb... annyira félek, hogy igazából utálok is élni :( tudom, majd jönnek a kommentek, hogy másnak ennyi sincs, stb, de nagyon rossz ez az érzés, higgyétek el... igazság szerint nem tudok örülni semminek, mert úgyis tönkremegy valamiért...

Legjobb válasz: Tönkre fog ez tenni, nekem emiatt lettek egészségügyi problémáim. Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez. Õ majd segít. :)

Tönkre fog ez tenni, nekem emiatt lettek egészségügyi problémáim. Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez. Õ majd segít. :)
Én nem a dokikat ajánlanám, persze, van akinek csak az segít, de szerintem idõ és pénz pazarlás. Ez rajtad múlik. Meg kell erõltetned az akaratodat, a gondolkodásodat! Nekem is hasonló gondjaim voltak. Csak magamnak tudtam segíteni. De ehhez úgymond meg kellett erõszakolnom az akkori gondolkodásom. Azt kell következetesen! mondogatnod magadnak, hogy alkalmas vagyok bármire, képes vagyok rá, hogy ellássam a feladataim, sõt! Ugyanolyan vagyok, mint bárki más, nem különbek tõlem, az emberek. Mindenkinek vannak félelmei, de senki nem úgy jön ki az otthonából, felvesznek egy maszkot, persze nem mindenki ezeket látod, rosszul érzik magukat, betegesek, negatívak. Te nem ilyen vagy. Vedd számon a jó tulajdonságaidat és azokat tudatosítsd magadban!!! Sajnos ezeket tényleg nem tudja más helyetted megtenni, mert párod is hiába mondja az ellenkezõjét, mint amit hiszel, nem segít, ugye? Mindig mikor elõjön egy rossz gondolat, érzés, vedd úgy, hogy a "gonosz démon" mondja, kelti azt, és zavard el. Te mond az ellenkezõjét! Ha valamivel nem vagy elégedett, de tényleg olyan dolog (pl. pár felesleges kiló, lustaság), amitõl rosszul érzed magad, azon viszont változtass!!! Ha más nem kis életmód változtatás, másfajta táplálék, de ezt most nem a plusz kilók miatt írom feltétlenül, hanem tényleg segíthet, muszáj kitisztulni ott belül is néha. Változatosnak lenni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tudom, hogy mindenki le fog hülyézni azért amit tanácsolok, de a saját tapasztalatomat szeretném veled megosztani. Teljesen ugyanígy éreztem magam ahogy most te! Nem volt önbizalmam, mindenben a rosszat láttam. Ha valami komolyabb hivatalos ügyet intéztem vagy nehéz feladatom volt a munkahelyemen, egyetemen akkor kivert a víz, gyomorgörcsöm volt. Állandóan azon stresszeltem, hogy mi lesz ha... Otthon is kételkedtem magamban, abban, hogy megfelelek-e a páromnak, pedig mindig mondta, hogy ne érezzem ezt, mert hülyeség. Egyre kevésbé hittem el, hogy elérem a céljaim, kételkedtem még abban is, hogy van-e értelme még élnem? Eljutottam odáig, hogy elmentem pszichiáterhez. A diagnózis: Generalizált szorongás, szociális fóbia és depresszió. Kaptam rá antidepresszánst (szertralint) és kb másfél hónap után azt vettem észre hogy nem azzal az érzéssel ébredek reggel, hogy "már megint egy rohadt nap" hanem mosolyogva. Nem görcsölök annyit a dolgokon hanem belevágok és csinálom. Át tudom gondolni higgadtan a feladataimat. Nekem ez használt. Tudom, hogy sokan kígyót békát kiabálnak az antidepresszánsokra, mert mennyire káros, és zombi leszel és stb...de ha nem szedném a gyógyszert akkor biztos vagyok benne, hogy egyre lejjebb csúsztam volna abban az állapotban

Mi ez az õrület hogy mostanában mindenki arra izgul hogy a lányok hugycsövébe dugják?

egyre több helyen hallok a dologrol. lehetséges ez? milyen érzés lehet?

Legjobb válasz: Nem látom át, hogy ez biológiailag hogyan lehetséges de nincs benne SEMMI meglepõ. Kezdõdött a puncival majd elterjedt az orál és már az anál is a világ legeslegtermészetesebb dolgának számít most pedig jön a húgycsõ. Szerintem a fültágítók sem véletlenül terjedtek el és hamarosan már az orrüreget ostromoljuk majd a farkunkkal. Hol itt a gond?

Nem látom át, hogy ez biológiailag hogyan lehetséges de nincs benne SEMMI meglepõ. Kezdõdött a puncival majd elterjedt az orál és már az anál is a világ legeslegtermészetesebb dolgának számít most pedig jön a húgycsõ. Szerintem a fültágítók sem véletlenül terjedtek el és hamarosan már az orrüreget ostromoljuk majd a farkunkkal. Hol itt a gond?
Ez csak nekem új... ?
A kérdező hozzászólása: na várj, keresek eggyet
Hát jó linkelj, amúgy már láttam én is ilyet, de ott pasinak dugtak fel vmi drótot
fura ismerõseid lehetnek, az én környezetemben senki nem beszél ilyenrõl, mindenki tudja, hogy az fáj. de hát madarat tolláról...
A kérdező hozzászólása: http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1402635003
A kérdező hozzászólása: nemt udom mennyire kivehetõ de ottvanaz. ki az a szutyok aki ezt élvezi fájdalom nélkül??
Ha nem lenne ilyen szõrös megdugnám én is a pisilõjét a lánynak.
A kérdező hozzászólása: szerintem kikaparná a szemed úgy fájna
elég béna videó, de elég brutálul hangzik, én oda be nem dugnám
Hát mit mondhatnék, egyre betegebb világban élünk... Ezek szerint akkor viszont egy pasit is meglehet d*ugni most már akkor nem csak seggbe? :) )
A kérdező hozzászólása: az még egy oscar díjjas video lenne XD
Haaat... En mindent engedek Paromnak, mindent elvezek... De nekem csaszar utan tettek fel katetert, miutan azt levettek 3 napig majd megorjitett a fajdalom a pisilesi inger...
azt hittem 13 :D szerintem nem lehetséges, ha linkelsz videót, azt megköszönném :D
A kérdező hozzászólása: 9# nem hiszed el? keressek a kedvedért egy olyan vidit és megnézed? megrökönyödsz te is
Aham, nyugi ennél már csak okosabb lehetsz...
Kibszott fájdalmas, ha belegondolsz.
Én még sosem halottam róla.
hol hallottál te ilyet? senki sem izgul ilyenekre, fizikai képtelenség megcsinálni
A kérdező hozzászólása: itt gyik-on. meg láttam neten videot. és rendesen megd*gták a n hugycsövét. mert még érted ha egy kicsit izgatják vagy valami vékony segédeszközzel vagy nemtudom, biztos van aki szereti. dehogy telibe.. fhuu nézzétek meg azt a videot, durva keressetek rá
Én soha nem hallottam! Új infó!
hány éves vagy?
Kérdezõ ne próbáld itt elhinteni a hülyeségeidet, ilyen nem lesz sose és kész :)
Én még életemben nem láttam ilyesmit. Hogy fér oda bele a farok? Meg amúgy aki tudja, hogy milyen érzés egy jó kis alsó húgyúti fertõzés (hólyaghurut, húgycsõgyulladás), annak még a legdurvább rémálmaiban sem jut oda bedugni bármilyen idegen dolgot. Az tényleg csak kijárat és kész.
A kérdező hozzászólása: 23 de ez most miért számít, én nem élvezkedek ezen csak egyszerûen tudnom kelett hogy erre más hogy reagál. számomra felfoghatatlan az egéssz
a "mindenki" az nagyon súlyos halmaz definíció. Abba beletartozik a pápa, jómagam, dalai láma, Obama, Madonna, Karamell stb. Ez nagyon sok embert jelent. Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, hogy mindenki arra izgulna...
linkeld már be azt a videót
Na azt hiszem, mindjárt hányok. Most komolyan, embereknek hogy jut eszükbe, hogy oda dugdossanak dolgokat, ahova nem való?

A bitch please amit mostanában mindenki használ mit jelent?

Legjobb válasz: Hát ez egyfajta "na ne már", "ugyan már". Csak ennél durvább. Nem igazán van rá magyar kifejezés. Ha nagyon durváskodni akarunk magyarul, akkor esetleg "ne bassz már", "na ne már [email protected]/bäzmeg", "tényleg [email protected]?" vagy hasonlók.

Hát ez egyfajta "na ne már", "ugyan már". Csak ennél durvább. Nem igazán van rá magyar kifejezés. Ha nagyon durváskodni akarunk magyarul, akkor esetleg "ne bassz már", "na ne már [email protected]/bäzmeg", "tényleg [email protected]?" vagy hasonlók.
Szerintem megfelel a magyar "kérem" egyik használatával. ("Kérem, errõl szó sincsen"), csak persze annál sokkal vulgárisabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.
A kérdező hozzászólása: ment a zöld pacsi. : )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!