Találatok a következő kifejezésre: Mostanaban eleg vagyok, meg ha (6 db)

Nem kell mostanában menstruálnod? Én mindig érzékenyebb vok.
Áhh nem lehet hogy csak srtesszes vagy??... sztem napi 1 óra sétálás kikapcsolódás sokmindent megold..
A tünetek alapján sajnos depressziónak hangzik. Keress fel egy pszichológust, õ biztosan tud majd segíteni!
Nekem is gyakran van ilyenem.Nekem van hogy mezesz elött de van úgy hogy csak úgy rámjön.Én ilyenkor mindig beülök a szobámba egyedül és iloyenkor az esik a legjobban ha megnézek egy szívszorító filmet sírok rajta egy sor meg azon hogy milyen szar ez a világ és álltalában ezutánmegnyugszok.Esetleg csinálj valami olyat ami megnyugtat.Haverok , shoppingolás , zenehallgatás, sétálás , és ha van valami strand a közelbe úsz egyett , mozizás.

Kaptam egy Vizsla kutyust, úgy kb.3 hónapja. Mostanra elég sokat nőtt, de nagyon "rossz" ugrál mindig, nem fogad szót, ha kimegyek simogatni akkor is harapdál. Mit lehetne csinálni? Vagy a Vizsla ilyen marad, amíg meg nem nő?

Legjobb válasz: Milyen nevelési módszereket alkalmaztál nála az elmúlt 3 hónapban? Mert ha csak hagytad, hogy nõjön, mint a gaz, akkor ne csodálkozz, ha nem mûködik. Csak akkor fogja tudni, milyen a helyes viselkedés, ha megmutatod neki. Ami rossz, arról tiltsd le, ami jó, azt dicsérd meg, és foglalkozz aktívan a falkavezérség kérdésével (könyvekben vagy neten utánanézhetsz). Ha pedig egyedül nem megy, akkor keress egy jó kutyasulit, ahol megtanítanak bánni az ebbel :)

Milyen nevelési módszereket alkalmaztál nála az elmúlt 3 hónapban? Mert ha csak hagytad, hogy nõjön, mint a gaz, akkor ne csodálkozz, ha nem mûködik. Csak akkor fogja tudni, milyen a helyes viselkedés, ha megmutatod neki. Ami rossz, arról tiltsd le, ami jó, azt dicsérd meg, és foglalkozz aktívan a falkavezérség kérdésével (könyvekben vagy neten utánanézhetsz). Ha pedig egyedül nem megy, akkor keress egy jó kutyasulit, ahol megtanítanak bánni az ebbel :)
Teljesen egyet értek az elsõ hozzászólóval. Ha felugrál emberekre, azt könnyen tudod kezelni. Ha felugrik, nem nézel rá, nem beszélsz, csak hátat fordítasz neki. Harapdálásról le kellett volna szoktatni kiskorában. Ezt kutyasuliban tudnák neked megmutatni. Legyél falkavezér, domináns és nyugodt. Nagyon ajánlom: Jan Fennell: Kutyapszichológia, avagy tanuljunk meg kutyául
Nekem is van egy kölyök magyar vizslám nekem is ugyan ezeket csinálja. Vidd el kutya suliba vagy nézz meg egy oldalt pl.: http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/kutya-felugralas-lesz.. és http://www.haziallat.hu/kutya/viselkedes/hogyan-szoktassuk-l..
"Vidd el kutya suliba vagy nézz meg egy oldalt" Ha egy oldal megnézése egyenértékû lenne a kutyiskolával, rég kihalt volna a szakma... :)
A kérdező hozzászólása: Nem csak hagytam, hogy nõjön, mint a gaz.Foglalkoztam vele, tanítani nem tudtam, de pl.rácsaptam picit a fenekére, ha szétrágott valamit és errõl le is szokott...erre ma szétrágta az egyik papucsomat és mikor kimentem látszott, hogy "szégyenli" magát, lapított is, de nem akartam bántani és nem tudom, hogy mutassam meg neki, hogy nem szabad. A harapdálásról sem tudom elszoktatni.
A kérdező hozzászólása: Kutyasuli meg nincs a közelben...
Akkor vidd messzebbre, vagy hívj házhoz kiképzõt. Nem véletlenül foglalkoznak szakemberek a témával, vannak dolgok, amiket nem lehet távgyógyítani. Persze sokat segített volna, ha még a kutya érkezése elõtt utánanéztél volna annak, hogy is kell õket nevelni. Most sem késõ persze, csak nem biztos, hogy ez elég lesz.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a segítséget!

Oszt. Társam nemrég szakított barátnőjével, és mostanában elég jóba lettünk mi a lánnyal és nem igazán csak barátilag. Meg lehet próbálni? Vagy ez így gáz? Segítséég! És ha ez fordított helyzetbe lenne így? 15/F

Legjobb válasz: Hát én összejöttem a volt pasim legjobb barátjával...Kicsit érdekes helyzet volt a társoság nem nagyon fogadta el.mert hogy hogy tehettük ezt meg a pasival pedig nálunk is igy volt ráadásul azért szakítottunk mert megcsalt..szóval igazából attól függ hogy mi a fontosabb neked az oszt. társad vagy a csaj...De szerintem mindenképp mond el neki, hogy mit szólna ha összejönnél a volt csajával mert ha azt mondja hogy zavarná akkor õ lesz a a köcsög aki az utatokba áll ha meg azt h nem zavarná utána nincs joga pattogni.. 16/L

Hát én összejöttem a volt pasim legjobb barátjával...Kicsit érdekes helyzet volt a társoság nem nagyon fogadta el.mert hogy hogy tehettük ezt meg a pasival pedig nálunk is igy volt ráadásul azért szakítottunk mert megcsalt..szóval igazából attól függ hogy mi a fontosabb neked az oszt. társad vagy a csaj...De szerintem mindenképp mond el neki, hogy mit szólna ha összejönnél a volt csajával mert ha azt mondja hogy zavarná akkor õ lesz a a köcsög aki az utatokba áll ha meg azt h nem zavarná utána nincs joga pattogni.. 16/L

Normális ha a menzeszem már 2 hetet késik? Tudom ilyenkorban még nem áll be rendesen (13 éves vagyok) pedig mostanában elég szabályosan jött meg

múlt héten sokat stresszeltem lehet ez az oka?

Legjobb válasz: elõször is mióta menstruálsz? bár mondjuk mindegy, még akkor is túl fiatal vagy ahhoz, hogy beálljon, ha csak nem szedsz fog. gátlót, de remélem, hogy nem. amúgy igen, stressz miatt lehet.

elõször is mióta menstruálsz? bár mondjuk mindegy, még akkor is túl fiatal vagy ahhoz, hogy beálljon, ha csak nem szedsz fog. gátlót, de remélem, hogy nem. amúgy igen, stressz miatt lehet.
Simán, eleve 4 nap ide-oda való eltoldódás simán felnõtteknél is van, sõt akár 1 hetes csúszás, hol pár nappal rövidebb, hol hosszabb ideig tart a mensi.A te korodba még az is elõfordulhat hogy kimarad egy hónap, de a mensi megjelenését követõ 2-3 évben még simán van hogy kimarad, hogy sokáig tart esetleg, vagy kicsit össsze-vissza van. De a stressz, hangulat ingadozás, betegség, idõjárásra való érzékenység, felfázás stb mind-mind oka lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget.akkor valószinüleg a sok stressz miatt késik..

Ez a gép szerintetek elég lesz a mostani játékokra pl. : bf3, crysis, stb. Meg néha ha használnék frapset vagy ilyesmiket ahhoz elég?

ASUS/MSI QUAD II-NVIDIA GAMER AMD X4 QUAD CORE 4X2800MHZ FM1 + 22" LED monitor. 8192MB DDR3 RAM 1000GB SATA II HDD 22X dual layer DVD író NVIDIA GFORCE GTX650 2048MB DDR5 DVI/HDMI

Legjobb válasz: NAGYON SZAR! Mennyid van rá?

NAGYON SZAR! Mennyid van rá?
A kérdező hozzászólása: és ez? processzor Intel Core i5-3470 "Ivy Bridge", 3.2/3.6GHz, 4 mag, 6MB cache alaplap ASUS P8B75-M LX, PCI Express 3.0, USB 3.0, SATA-3/6G memória 8GB 1600MHz DDR3 winchester 1TB 7200rpm, 32MB cache grafika Gigabyte GeForce GTX 650 2GB DDR5 ház Cooler Master Elite Knight tápegység Cooler Master Elite Power 500W optikai meghajtó DVD-író
ha pcoutlet-bõl van a gép akkor ezekkel van itt a probléma: tápegység alaplap processzor videókártya ház legfõképpen aránytalan a konfiguráció, de a tápegység selejt, a ház meg szinte papírból van, olyan gyenge az anyaga.
A kérdező hozzászólása: de írd már le!!!! hogy mit tegyek jobban ne itt ködösíts léccíces
Az egész géppel...
A kérdező hozzászólása: akkor mi írd már le lécci hogy mivel van gond
Hát itt nem csak a processzorral vannak gondok...:) Általában az egész gép hulladék cuccokból szokott összeállni, amiket amúgy el nem lehet adni sehol
A kérdező hozzászólása: akkor lécci írjátok már le h milyen fajta procit meg stb. pls
Elõre összerakott gépet nem szabadott volna megvenni... Bármennyi is az ára, abból sokkal jobb és kitartóbb konfigurációt lehetett volna összerakni
A kérdező hozzászólása: mindenhol megnéztem mindig megfelel az ajánlott feltételeknek (gépigény)
A kérdező hozzászólása: na de mégis?
Nagyon kevésre...
A kérdező hozzászólása: már megrendeltem késõbb rakok bele jobb procit de mégis mire lesz elég?
Ennyibõl sokkal jobb gépet lehet összerakni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!