Találatok a következő kifejezésre: Mostanaban eleg vagyok, meg (26 db)

Adj neki egy szájra puszit és kiderül, hogy tetszel-e neki, vagy csak mûbalhé az egész.
Szûzk*rva. Mindenkivel ezt csinálja. Majd csak figyeld meg.
A kérdező hozzászólása: lehet mondasz valamit barátom!
Nem kell mostanában menstruálnod? Én mindig érzékenyebb vok.
Áhh nem lehet hogy csak srtesszes vagy??... sztem napi 1 óra sétálás kikapcsolódás sokmindent megold..
A tünetek alapján sajnos depressziónak hangzik. Keress fel egy pszichológust, õ biztosan tud majd segíteni!
Nekem is gyakran van ilyenem.Nekem van hogy mezesz elött de van úgy hogy csak úgy rámjön.Én ilyenkor mindig beülök a szobámba egyedül és iloyenkor az esik a legjobban ha megnézek egy szívszorító filmet sírok rajta egy sor meg azon hogy milyen szar ez a világ és álltalában ezutánmegnyugszok.Esetleg csinálj valami olyat ami megnyugtat.Haverok , shoppingolás , zenehallgatás, sétálás , és ha van valami strand a közelbe úsz egyett , mozizás.

Terhes vagyok? Kb6hete foganhatott meg a baba, de azóta már 1szer megjött és 4napon keresztül megvolt (de azt hallottam h terhesség elején előfordul h megjön) A hasam mintha megnőttt volna, híztam is 1kilót, bár mostanába elég sokat ettem

Féj az alhasam,a mellem is nagyobb és fáj,de lehet h csak n?,mert még csak 16 éves vagyok.És barna folyásom is van néha.Viszont nem vagyok fáradékonyabb,nincs hányingerem,nem szédülök,nincs gyakori vizelési ingerem és az étvágyam is olyan mint eddig.Lehet h csak rémeket látok?(Remélem!!)Légyszi segítsetek!!El?re is köszi!

Legjobb válasz: hát elég ritka lenne ha neked már 6 hetesen is nagy hasad lenne szerintem akkor még a hason semmi sem látszik bár terhes még nem voltam ha megjött és rendes vérzés volt mint általában akkor kizárható a terhesség, de ha meg akarsz nyugodni vegyél egy tesztet bár szerintem csak pénz kidobás

hát elég ritka lenne ha neked már 6 hetesen is nagy hasad lenne szerintem akkor még a hason semmi sem látszik bár terhes még nem voltam ha megjött és rendes vérzés volt mint általában akkor kizárható a terhesség, de ha meg akarsz nyugodni vegyél egy tesztet bár szerintem csak pénz kidobás
tesztelj és ha ehet még várj a nemi élettel, mert szerintem a mensid rendszertelen, ez is azt jelzi, hogy még testileg sem vagy felkészülve az együttlétre, a riadalmad meg azt jelzi, hogy lelkileg sem!
talán egy tsztet ha csinálnál akkor kiderülne, aztán ha negatív, akkor íras valami fogamzásgátlót
Szerintem ha kb 6 hetes terhes lennél akkor az étvágyaddal inkább bajok lennének, mint ennél!Legalábbis nem hallottam még olyan kismamát aki az ELEJÉN ette volna magát degeszre, ilyenkor fogyni szoktak...de mindenképp tesztelj, és legközelebb vigyázz jobban!!! 30-as anyuka
A gyakori vizelési inger meg inkább a nagy has miatt van amikor a baba már nyomja a hólyagot
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de még egy kicsit várok a teszteléssel, mert már úgyis hónap vége van és hamarosan megkéne jönnie megint.De mennyibe kerül amúgy egy terhességi teszt?

4, 5 hónapos kisbabám mostanában elég nyügi valami oknál fogva nálam nehezen nyugszik meg a nagyobb testvérénél vagy a mamájánál valamiért hamarabb . vajon miért?

Legjobb válasz: Egyszerûen lehet fogzás, vagy ez a nagy forróság is. Nálad pedig azért nyugszik meg kevésbé, mert feszült vagy, érzi. Míg a többieknél érzi a nyugodtságot, így hamarabb megnyugszik. Szép napot nektek!

Egyszerûen lehet fogzás, vagy ez a nagy forróság is. Nálad pedig azért nyugszik meg kevésbé, mert feszült vagy, érzi. Míg a többieknél érzi a nyugodtságot, így hamarabb megnyugszik. Szép napot nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi valahogy mi is így gondoltuk!:)

Kaptam egy Vizsla kutyust, úgy kb.3 hónapja. Mostanra elég sokat nőtt, de nagyon "rossz" ugrál mindig, nem fogad szót, ha kimegyek simogatni akkor is harapdál. Mit lehetne csinálni? Vagy a Vizsla ilyen marad, amíg meg nem nő?

Legjobb válasz: Milyen nevelési módszereket alkalmaztál nála az elmúlt 3 hónapban? Mert ha csak hagytad, hogy nõjön, mint a gaz, akkor ne csodálkozz, ha nem mûködik. Csak akkor fogja tudni, milyen a helyes viselkedés, ha megmutatod neki. Ami rossz, arról tiltsd le, ami jó, azt dicsérd meg, és foglalkozz aktívan a falkavezérség kérdésével (könyvekben vagy neten utánanézhetsz). Ha pedig egyedül nem megy, akkor keress egy jó kutyasulit, ahol megtanítanak bánni az ebbel :)

Milyen nevelési módszereket alkalmaztál nála az elmúlt 3 hónapban? Mert ha csak hagytad, hogy nõjön, mint a gaz, akkor ne csodálkozz, ha nem mûködik. Csak akkor fogja tudni, milyen a helyes viselkedés, ha megmutatod neki. Ami rossz, arról tiltsd le, ami jó, azt dicsérd meg, és foglalkozz aktívan a falkavezérség kérdésével (könyvekben vagy neten utánanézhetsz). Ha pedig egyedül nem megy, akkor keress egy jó kutyasulit, ahol megtanítanak bánni az ebbel :)
Teljesen egyet értek az elsõ hozzászólóval. Ha felugrál emberekre, azt könnyen tudod kezelni. Ha felugrik, nem nézel rá, nem beszélsz, csak hátat fordítasz neki. Harapdálásról le kellett volna szoktatni kiskorában. Ezt kutyasuliban tudnák neked megmutatni. Legyél falkavezér, domináns és nyugodt. Nagyon ajánlom: Jan Fennell: Kutyapszichológia, avagy tanuljunk meg kutyául
Nekem is van egy kölyök magyar vizslám nekem is ugyan ezeket csinálja. Vidd el kutya suliba vagy nézz meg egy oldalt pl.: http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/kutya-felugralas-lesz.. és http://www.haziallat.hu/kutya/viselkedes/hogyan-szoktassuk-l..
"Vidd el kutya suliba vagy nézz meg egy oldalt" Ha egy oldal megnézése egyenértékû lenne a kutyiskolával, rég kihalt volna a szakma... :)
A kérdező hozzászólása: Nem csak hagytam, hogy nõjön, mint a gaz.Foglalkoztam vele, tanítani nem tudtam, de pl.rácsaptam picit a fenekére, ha szétrágott valamit és errõl le is szokott...erre ma szétrágta az egyik papucsomat és mikor kimentem látszott, hogy "szégyenli" magát, lapított is, de nem akartam bántani és nem tudom, hogy mutassam meg neki, hogy nem szabad. A harapdálásról sem tudom elszoktatni.
A kérdező hozzászólása: Kutyasuli meg nincs a közelben...
Akkor vidd messzebbre, vagy hívj házhoz kiképzõt. Nem véletlenül foglalkoznak szakemberek a témával, vannak dolgok, amiket nem lehet távgyógyítani. Persze sokat segített volna, ha még a kutya érkezése elõtt utánanéztél volna annak, hogy is kell õket nevelni. Most sem késõ persze, csak nem biztos, hogy ez elég lesz.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a segítséget!

Normális ha a menzeszem már 2 hetet késik? Tudom ilyenkorban még nem áll be rendesen (13 éves vagyok) pedig mostanában elég szabályosan jött meg

múlt héten sokat stresszeltem lehet ez az oka?

Legjobb válasz: elõször is mióta menstruálsz? bár mondjuk mindegy, még akkor is túl fiatal vagy ahhoz, hogy beálljon, ha csak nem szedsz fog. gátlót, de remélem, hogy nem. amúgy igen, stressz miatt lehet.

elõször is mióta menstruálsz? bár mondjuk mindegy, még akkor is túl fiatal vagy ahhoz, hogy beálljon, ha csak nem szedsz fog. gátlót, de remélem, hogy nem. amúgy igen, stressz miatt lehet.
Simán, eleve 4 nap ide-oda való eltoldódás simán felnõtteknél is van, sõt akár 1 hetes csúszás, hol pár nappal rövidebb, hol hosszabb ideig tart a mensi.A te korodba még az is elõfordulhat hogy kimarad egy hónap, de a mensi megjelenését követõ 2-3 évben még simán van hogy kimarad, hogy sokáig tart esetleg, vagy kicsit össsze-vissza van. De a stressz, hangulat ingadozás, betegség, idõjárásra való érzékenység, felfázás stb mind-mind oka lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget.akkor valószinüleg a sok stressz miatt késik..

Oszt. Társam nemrég szakított barátnőjével, és mostanában elég jóba lettünk mi a lánnyal és nem igazán csak barátilag. Meg lehet próbálni? Vagy ez így gáz? Segítséég! És ha ez fordított helyzetbe lenne így? 15/F

Legjobb válasz: Hát én összejöttem a volt pasim legjobb barátjával...Kicsit érdekes helyzet volt a társoság nem nagyon fogadta el.mert hogy hogy tehettük ezt meg a pasival pedig nálunk is igy volt ráadásul azért szakítottunk mert megcsalt..szóval igazából attól függ hogy mi a fontosabb neked az oszt. társad vagy a csaj...De szerintem mindenképp mond el neki, hogy mit szólna ha összejönnél a volt csajával mert ha azt mondja hogy zavarná akkor õ lesz a a köcsög aki az utatokba áll ha meg azt h nem zavarná utána nincs joga pattogni.. 16/L

Hát én összejöttem a volt pasim legjobb barátjával...Kicsit érdekes helyzet volt a társoság nem nagyon fogadta el.mert hogy hogy tehettük ezt meg a pasival pedig nálunk is igy volt ráadásul azért szakítottunk mert megcsalt..szóval igazából attól függ hogy mi a fontosabb neked az oszt. társad vagy a csaj...De szerintem mindenképp mond el neki, hogy mit szólna ha összejönnél a volt csajával mert ha azt mondja hogy zavarná akkor õ lesz a a köcsög aki az utatokba áll ha meg azt h nem zavarná utána nincs joga pattogni.. 16/L

Van egy nagyon jó fiú barátom. Egy osztályba járunk és nagyon jóba vagyunk. Mostanában elég sokszor vagyunk együtt suliba és sulin kívül is. Vajon az hogy puszit szokott adni meg hogy megölel vehetem jelnek hogy ő is így érez irántam?

honnan tudhatom hogy ? többet érez irántam?

Legjobb válasz: Véletlenül nem Amarillának hívnak?XD :D Ha igen, akkor csak ismételni tudom magam, hogy bele vagy zúgva és bemagyarázod magadnak, hogy õ is:D Ha viszont nem, akkor lehet hogy tetszel neki, de sajna nem tudom a körülményeket ezért nem tudnék kielégítõ választ adni:)

Véletlenül nem Amarillának hívnak?XD :D Ha igen, akkor csak ismételni tudom magam, hogy bele vagy zúgva és bemagyarázod magadnak, hogy õ is:D Ha viszont nem, akkor lehet hogy tetszel neki, de sajna nem tudom a körülményeket ezért nem tudnék kielégítõ választ adni:)
A kérdező hozzászólása: az kimaradt hogy én szerelmes vagyok belé.
Te vagy az Milli?:D
A kérdező hozzászólása: nem...nem én vagyok az...
A kérdező hozzászólása: én Judit vagyok...

14 hetes kismama vagyok, s mostanában elég gyakran görcsölget, nyillal a hasam alul, illetve ilyenkor fajdalmat erzek a nemiszervemnél. Olyan, mintha meg akarna jönni. Baj van?

Nagyon félek, az orvosommal csak 2 hét múlva fogok találkozni..

Legjobb válasz: Nyugalom.Elõször is pihenj sokat.Ne emelgess semmit,és jó lenne ha a kedvesed rendesen besegítene a házimunkában is.Lehet hogy csak a méhed tágul,mert akárhogyis baba most kezd el veszettül nõni.(Én inkább csak erre tippelnék.)A baj úgy jelentkezik,hogy begörcsölsz,nagyon,és elkezdesz vérezni. A terhesség pedig fájdalmas lehet néha.Függ alkattól is.Míg mások a feszülõ csípõre panaszkodnak,én szinte nem is ismerem ezt a fájdalmat.Viszont a húzódó feszülõ méhet annál inkább.Ha még mindig nem nyugodtál meg,hívd csak fel az orvosodat,és õ majd biztos meg fog nugtatni,hogy ez a terhesség velejárója.

Nyugalom.Elõször is pihenj sokat.Ne emelgess semmit, és jó lenne ha a kedvesed rendesen besegítene a házimunkában is.Lehet hogy csak a méhed tágul, mert akárhogyis baba most kezd el veszettül nõni.(Én inkább csak erre tippelnék.)A baj úgy jelentkezik, hogy begörcsölsz, nagyon, és elkezdesz vérezni. A terhesség pedig fájdalmas lehet néha.Függ alkattól is.Míg mások a feszülõ csípõre panaszkodnak, én szinte nem is ismerem ezt a fájdalmat.Viszont a húzódó feszülõ méhet annál inkább.Ha még mindig nem nyugodtál meg, hívd csak fel az orvosodat, és õ majd biztos meg fog nugtatni, hogy ez a terhesség velejárója.
én is 14 hetes vagyok és nem tudom neked milyen erõsek ezek a fájdalmak de nekem is vannak csak olyanok mintha lightos mensi görcsök lenének azt mondta a dokim hogy növünk azért van tágul a méhem a baba csinálja a helyet magának már biztos te is domborodsz csak nyugi de ha komolynak érzed akkor menj dokihoz korábban :)

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok és igen benne vagyok a változókorban kb. egy éve. Mindezidáig a hőhullámok elkerültek, viszont mostanában elég gyakran óránként, félóránként érzékelem. Ezt még csak-csak elviselem, de az eddigi alacsony vérnyomásom is me

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok és igen benne vagyok a változókorban kb. egy éve. Mindezidáig a hőhullámok elkerültek, viszont mostanában elég gyakran óránként, félóránként érzékelem. Ezt még csak-csak elviselem, de az eddigi alacsony vérnyomásom is megváltozott, ma például egy igen kellemetlen hír hallatán 142/72/89 értékeket mértem, nem kis riadalmat okozva munkatársaimnak. Sőt az egy hete tartó fejfájásról nem is beszélve. A fejfájásom végett már a heti rendszerességgel végzett mozgást is félve teszem. Mit lehet tenni és mit nem, min kell változtatni ezt szeretnem megtudni. Köszönettel: Erika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókor tájékán a vérnyomásproblémák is gyakrabban fordulhatnak elő, ezért mindenképpen javaslok egy mielőbbi kivizsgálást – első lépésben a háziorvosánál. Mindenképpen felhívom azonban a figyelmét arra, hogy a változókori panaszok (pl. hőhullámok, hangulatingadozás, hüvelyszárazság, közösülési panaszok) egyre erősödhetnek, így azok kezelése mindenképpen javasolt. Erre leginkább a természetes alapú, hormonmentes készítményeket javasoljuk. A hőhullámok …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A változókor tájékán a vérnyomásproblémák is gyakrabban fordulhatnak elő, ezért mindenképpen javaslok egy mielőbbi kivizsgálást – első lépésben a háziorvosánál. Mindenképpen felhívom azonban a figyelmét arra, hogy a változókori panaszok (pl. hőhullámok, hangulatingadozás, hüvelyszárazság, közösülési panaszok) egyre erősödhetnek, így azok kezelése mindenképpen javasolt. Erre leginkább a természetes alapú, hormonmentes készítményeket javasoljuk. A hőhullámok … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!