Találatok a következő kifejezésre: Mostanában valami a jobb (11 db)

Mostanában valami szúr a jobb mellem alatt. Ez is a terhességgel jár vagy valami egyéb?

24 hetes kismama......

Legjobb válasz: nekem a bal mellem alatt fajt,mert a bordamat nyomta a toki.lehet h nalatok is ez van,de nem mondom biztosra,kerdezd meg az orvosod

nekem a bal mellem alatt fajt, mert a bordamat nyomta a toki.lehet h nalatok is ez van, de nem mondom biztosra, kerdezd meg az orvosod
Magnézium hiányra utal. Vegyél MagneB6-ot az hatásos az izomgörcsökre:)


Mi lehet a bajom? Mostanában minden reggel a fejem a jobb oldalt hátul hasogat egyre jobban, felkelés után kb 20 perccel elmúlik. Ez vagy elalszom a anyakam vagy lehet valami belső problémám is?

Legjobb válasz: Lehet, hogy elalszod a nyakad, sokan csak a fejüket támasztáj meg a párnával. De az is lehet, hogy alacsony/magas vérnyomásod van, és túl hirtelen kelsz fel.

Lehet, hogy elalszod a nyakad, sokan csak a fejüket támasztáj meg a párnával. De az is lehet, hogy alacsony/magas vérnyomásod van, és túl hirtelen kelsz fel.
A kérdező hozzászólása: Alacsony vérnyomásos vagyok
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. Jelenleg fizikai munkát végzek, beteg 5 éve nem voltam a náthát leszámítva.
mennyi idos vagy?
gyulladt füllel nem ártana dokihoz menni, mielõtt a külsõfül gyulladásból középfül gyulladás lesz....majd beszakad a dobhártyád....
Még annyit hogy mit értesz azon hogy a D-k nyernek?Bocs hogy ilyen hülyeséget kérdezek de annyira nem vágom.Köszi
Vegyél egy párat, aztán elemezd ki a papírokat!
Jaj már, így mindenki megtudja -.- Múltkor a Tescoban már az összes doboz Bounty csoki fel volt túrva... Most minek kellett leírni?
A kérdező hozzászólása: Aki foglalkozott vele, hogy megtudja az meg is érdemli, hogy tudjon róla:) De ez csak egy csoki, és van még pár féle. Ezért szeretnék én is kapni egy kis infót, én elmondtam ezt, valaki mondja el egy másikét:)
Valaki tudna abban segíteni hogy hol lehet beváltani a nyert feliratú papírokat?Ami a honlapra van írva az hülyeség.Kipróbáltam amit ír de sehol se váltják be. Próbáltam:Match., Cba., G-roby., Valakinek ötlete aki már beváltotta.
És a snickersnél melyik a nyerõ?
A snickersnél eddig a G volt. De tegnap váltottam be, és pont ugyanolyat, G betûset vettem, és az már nem volt nyerõ!! Mindenki túrogatja, és már inkább megváltoztatják..
Vett nemrég anya testvére minden 5 nyer soproni sört, azt mondták neki hogy egy bizonyos nyer, és olyat is vett egy jó pár darabot és egyik se nyert(!)

Mostanában sajnos már nem megoldható hogy lejárjak futni, de van itthon trambulinom. Tudom hogy sokkal jobb lenne a futás de azért napi 30-40perc trambulinnal megyek valamire?

Legjobb válasz: Szerintem biztos, hogy jó mozgásnak az is. Nem is kevés mozgás 30-40 perc trambulinozás. És én még ajánlanám neked a hullahopp karikát, ha megunnád az ugrándozást:)

Szerintem biztos, hogy jó mozgásnak az is. Nem is kevés mozgás 30-40 perc trambulinozás. És én még ajánlanám neked a hullahopp karikát, ha megunnád az ugrándozást:)
így van, testmozgásnak ez is jó, csak mellette keveset is egyél, mert ha továbbra is jókat falatoznál, akkor akármennyit is ugrabugrálsz, mégsem fogsz fogyni semmit se
de talán nem is akar fogyni, csak mozogni :)
A kérdező hozzászólása: hát eddig normális kajával és futással fogytam egy kicsit és arra ment ki a dolog hogy normális kajával és trambulinozással is fogyhatok-e. szóval köszönöm :D

A köldököm jobb szélén, egy egész kicsi, kb lencse méretû púp jelent meg és mostanában elég gyakran fáj a hasam is ezen a területen. Lehet hogy sérv, vagy valami más?

Ha befeszítem a hasam, vagy kinyújtózok nem változik és a hasfájásom is inkább mélyebbrõl érzõdik.

Legjobb válasz: Szerintem nem sérv, de ha nyugtalanít, akkor mutasd meg orvosnak.

Szerintem nem sérv, de ha nyugtalanít, akkor mutasd meg orvosnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!