Találatok a következő kifejezésre: Mostanában valami a (330 db)

Milyne processzort tudok venni a gépembe ennél is figyelembe kell venni a csatlakozó vagy valaminek a tipusát? A mostani Intel Pentium dual CPU 2. 0 GHZ E2180?

Legjobb válasz: hát csak használtan tudsz abba a foglalatba venni procit... igen csak olyan processzort tudsz venni aminek megegyezik a foglalata a mostanival (lga775...

hát csak használtan tudsz abba a foglalatba venni procit... igen csak olyan processzort tudsz venni aminek megegyezik a foglalata a mostanival (lga775...
Milyen az alaplapod ?
mennyi lenne a keret a gép újítására? ha nem akarsz új gépeet venni akkor lassan tudod újítgatni...
A kérdező hozzászólása: hát még azon gondolkozok hogy nem akarok e uj gépet venne !az alaplap pedig ASUSTeK Computer INC. P5L1394 (Socket 775)? tudtok ajánlani hozzá procit?
ezt már nincs értelme fejleszteni... használtan is drágák hozzá az alkatrészek, és gyengék... add el és full új gép kell...
A kérdező hozzászólása: gépet egybe vagy küéön érdemesw megvenni?
ne elõre összerakottat, henem ipon-ról vagy pcx-rõl lehet összerakni saját ízlés szerint... ha mondod mennyi az egész gépre a keret, és mire használnád összeraknak neked egy igényeidhaz illõ gépet.

Lesz mostanában valami pályázat középiskolásoknak a Szegedi Tudományegyetemen?

A Gazdálkodj okosan!-hoz hasonlóra gondolok, csak természettudományi vagy mérnöki karon.:)

Párommal már több mint 3 éve vagyunk együtt de mostanra valami megváltozott. Ha nincs velem hiányzik ha együtt vagyunk gyakran összekapunk apróságokon is. Mint valami régi házasok (ahogy szokták mondani) Nem tudom mi lehetne a megoldás?

Legjobb válasz: Igazából azt érzem hogy minketten meguntuk a másikat de ugyanakkor a szeretet megvan csak már nem ugyanúgy. Nem vagyunk egymással toleránsak. elveszett a varázs..

A kérdező hozzászólása: Igazából azt érzem hogy minketten meguntuk a másikat de ugyanakkor a szeretet megvan csak már nem ugyanúgy. Nem vagyunk egymással toleránsak. elveszett a varázs..
Fontos, hogy néha kimozduljatok együtt, kiszakadjatok az otthoni légkörbõl. Ne nagy dolgokra gondolj, az apróságokon bukik vagy áll minden.

Szerintetek van valami tudományos magyarázata annak, ha mostanában mindig a volt kapcsolataimmal álmodok?

Az egyik kapcsolatot már nagyon rég lezártam, a másikat pár hónapja sikerült. Az elmúlt 2-3 hétben folyamatosan velük álmodok. Külön-külön, de tegnap együtt is benne voltak az álmomba. Nem mondanám, hogy túlzottan hiányoznak, de miután velük álmodok mindig elkezdenek újra.....Mert az álomban általában mindig aranyosak, kedvesek. Megölelem, megcsókolom őket stb. (szexuális álom nem volt még velük) Lehet ennek valami tudatalatti vonzata? Lehet egy olyan dolog miatt álmodok velük, ami igazából már csak a tudat alattimat foglalkoztatja? Komolytalan válasz írok kíméljenek. Köszi :)

Legjobb válasz: Ezotéria témakörben ne várj tudományos választ...

Ezotéria témakörben ne várj tudományos választ...
> Lehet egy olyan dolog miatt álmodok velük, ami > igazából már csak a tudat alattimat foglalkoztatja? Igen. A REM-fázis funkciója tudomásom szerint az érzelmek feldolgozása. Azzal álmodsz, ami foglalkoztat, ami érzelmeket vált ki belõled (amire vágysz, amitõl félsz, stb.).
:$ Visszaszívom az #1-es válaszomat!

Van egy lány az osztályomban, akivel mostanában valami fura dolog van köztünk. Nem tudom miért ilyen furcsa. Akinek van ötlete kérlek írja meg, hogy mi lehet az oka ennek a változásnak, mert én most folyamatosan rá és ezekre gondolok?

Többet beszélünk meg röhögünk és azt mondta nemrég, hogy mindig ott volt és van és lesz nekem (nagy meglepetésemre). Egyik nap pedig megkért rá, hogy öleljem meg. A csaj természete nagyon furcsa, általában mindenkivel bunkó (még ha nem is gondolja komolyan :D), néha meg tartózkodó, De alapjában véve egy vidám valaki. Neki nem az olyan típusú fiúk jönnek be mint én és ez kölcsönös, bár jól néz ki a csaj és sok mindenkinek bejön. Már évek óta ismerjük egymást, de én nem éreztem úgy soha, hogy olyan közel lennénk egymáshoz. Tudom, nehéz bármit is mondani erre...de én bármennyire gondolkodom, csak zsákutcába térek, mert ilyen még soha nem volt velem(mármint ő)..Fikázni is lehet nyugodtan...Főleg lányok válaszát várom :)

Legjobb válasz: Szerintem lehet,hogy tetszel neki vagy csak nagyon jó barátnak tart

Szerintem lehet, hogy tetszel neki vagy csak nagyon jó barátnak tart

Tudtok mondani valami jó filmet, ami mostanában megy a moziban?

Hétfőn mennék, de nem tudjuk mit nézzünk meg. Előre is köszi!

Legjobb válasz: Szerencsecsillag :)

Szerencsecsillag :)
Új Amerikai Pite, esetleg Torrente 4 :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Lesz mostanában fejlesztés a Honvédségnél technikailag? Vagy van tervben valami?

Mert halottam hogy több repül?gépet akarnak,meg a T-72-esek üzemideje lejárt stb.

Legjobb válasz: "Aztán mért reméled hogy nem?" Mert õ ifj. Linder Béla.

"Aztán mért reméled hogy nem?" Mert õ ifj. Linder Béla.
Én nem hallottam semmit, de már alaposan ráférne.
Mi az, hogy nem csinálnak semmit? Jöttél volna el ma a Nemzetvédelmi Egyetem nyílt napjára, mint rajtam kívül még pár százan.
énis ugyhalottam lecserélik mert drága a kitartásuk ezért olcso parityákat vesznek hejetük
Le a katonákkal! Szeretkezz, ne háborúzz!
Mert a honvédségnek semmi haszna nincs. Egy nagy pénznyelõ az egész. Egész nap nem csinálnak semmit a katonák, csak kártyáznak. Ezért kár fenntartani...
"Mi az, hogy nem csinálnak semmit? Jöttél volna el ma a Nemzetvédelmi Egyetem nyílt napjára, mint rajtam kívül még pár százan." Nem az érdekel, hogy az iskolában mit mutogatnak. Honvédségi telephelyeken dolgozom. Látok, amit látok...
Azt hiszem veszek két interkontinentális ballisztikus rakétát az oroszoktól, de még kéne vagy 2 kezes.
De neked is komoly munkád lehet ha csak itt írkálsz
Gratulálok azoknak akik lepontoztak, nyilván õk is katonák, csak nincs mit csinálniuk és ráérnek lepontozgatni :) Szánalom a köbön...
Elméletileg helikopterek lesznek a listán, mivel a jelenlegi állomány üzemideje lejár kb 2 éven bellül. Említették L-139 -esek vásárlását vagy bérlését is, de ez szvsz erre nincs szükség. Aztán elvileg fejlesztésben van egy MRAP jármûcsalád Komondor néven. Az SVD -ket akarták még régebben lecserélni teljes egészében a Szép mesterlövészpuskára, de ezt már régóta húzzák, nemtudom, hogy lesz-e belõle valami. Említettek még esetlegesen harckocsi beszerzést a németek illetve az osztrákok által leépített állományból. Reálisan nézve a legelsõ beszerzés a legvalószínûbb, mert elég nagy balhét lehetne majd azon csapni, hogy egy esetleges kataszrófa(áradás, repülõgépszerencsétlenség, vörösiszap stb) során nem lesz gép, ami pl kutató-mentõ bevetéseket végezzen. "Nem az érdekel, hogy az iskolában mit mutogatnak. Honvédségi telephelyeken dolgozom. Látok, amit látok..." Akkor az ott lévõ tiszteket jól seggbe kell rugdosni.
Remélem, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Aztán mért reméled hogy nem?
Remélem, hogy lesz valami áttörés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!