Találatok a következő kifejezésre: Mostanában többször hogy (52 db)

Mitől lehet az, hogy mostanában többször újraindúlt magától a gépem, 2napja pedig többször is lefagyott, a billentyűzetem is, vmikor az egér is?

Legjobb válasz: Az enyém is ezt csinálta. a szervízben megmondták,h rossz a winchester. Ki kellett cserélni. Lehet ez, de lehet más is.

Az enyém is ezt csinálta. a szervízben megmondták, h rossz a winchester. Ki kellett cserélni. Lehet ez, de lehet más is.
Vírus? Valamelyik vírusírtóval nézesd át a gépet.
A kérdező hozzászólása: most majd +próbálom vírusírtóval, ha nem lesz változás akk valszínû +kérek vkit h nézze át mi is lesz a baj.

Van valami magyarázat erre? Álmomban mostanában többször tudom, hogy álmodok. És fel akarok ébredni belõle. Kényszerítem magam, hogy felébredjek és sikerül is. Aztán pedig iszonyat félelem fog el. Olyan mint gyerekkoromban ha rosszat álmodtam.

Lehet a rossz lelki állapotomtól? Ezek az álmok és helyszínek mindig nyomasztóak....

Legjobb válasz: Szia! Ezt tudatos álomnak hívják ami azt jelenti, hogy tudod irányítani az álmodat. Így ha ilyen nyomasztó helyen vagy álmodban és rájössz, hogy álmodsz próbáld meg átalakítani az egészet, pl egy számodra kedves helyre. Ne félj ettõl mert ez egyébként egy nagyon jó dolog! :)

Szia! Ezt tudatos álomnak hívják ami azt jelenti, hogy tudod irányítani az álmodat. Így ha ilyen nyomasztó helyen vagy álmodban és rájössz, hogy álmodsz próbáld meg átalakítani az egészet, pl egy számodra kedves helyre. Ne félj ettõl mert ez egyébként egy nagyon jó dolog! :)
A kérdező hozzászólása: Huh. Erre nem gondoltam, hogy ez lehet :-o hát nem tudom hogy a legközelebbi esetben eszembe fog e jutni hogy irànyithatom a dolgokat. De jo tudni. Ès jo lenne kiprobàlni!
Én egyszer úgy aludtam el, hogy még éreztem mindent. Éreztem, ahogy az érzékelés kikapcsol a kezeimben, lábaimban, hogy meg tudnám õket moccantani, de nem akarom, meg, hogy tudatomnál vagyok, de már az álomban, és én döntöm el, hogyan alakuljon, mi történjen, hogy nézzen ki. Kb. 5 percig. utána kikapcsolt a tudatom.

Légyszi mostanába többször is érzek enyhén mintha görcs húná a hasamat 24 hetes kismama vagyok, hallottam a méh összehúzódásokról lehetséges, hogy az okozza? ! Valakinek hasonló érzés? ! Magnézium tényleg jó rá? !

Legjobb válasz: Igen, ez lehet az is, hogy nõ a pocid, nekem is volt ilyen érzésem. Igen, az orvosom nekem is azt ajánlotta rá így naponta 3*1 Magneb6-ot vettem be és már nem volt rossz. 29hkm

Igen, ez lehet az is, hogy nõ a pocid, nekem is volt ilyen érzésem. Igen, az orvosom nekem is azt ajánlotta rá így naponta 3*1 Magneb6-ot vettem be és már nem volt rossz. 29hkm
Én is magne b 6-tal kezdtem, aztán egy éjszaka úgy begörcsölt, hogy magnesium citricit írt fel a nõgyógyász. Azért ha legközelebb mész orvoshoz, említsd meg neki. Ráadásul amit felír az orvos, töredék áron kapod meg, a magne b 6 jó drága.
A kérdező hozzászólása: koszike ebbe igazad van, ma elmegyek úgy tervezem jobb ha õ is tudja nem?!
De!nekem 16. héttõl volt húzódás, feszülés, keményedés. Napi 3*2 Manesium Citriciit kellett szednem. Valamelyest használt. 36. hétig szedtem.
Orvos
Lehet, hogy forgácsot kéne váltani.Ha rossz minõségü, poros a forgács, könnyen lehet, hogy kiszáradt a bõre, ezért viszket neki.
Szerintem is a forgács a gond! Elõször próbálj ki egy másikat, és ha attól is vakarózik, vidd dokihoz! :)
A kérdező hozzászólása: jo de mar tobb forgacsot kiprobaltam de egyiktol sem vakarozott. van aki azt mondja h nyulik a bore (persze mostanaban kicsit hizott) es azert vakarozik de lehet h megis a forgacs...

Mostanában többször is arra ébredtem, hogy nagyon kell WC-re mennem. El is mentem, de nem tudtam pisilni. Mitől lehet ez?

Ha utána ittam valamennyit, és megint elmentem, már tudtam... Mi lehet az oka ennek?

Legjobb válasz: iszol elég folyadékot ebben a melegben? a kiszáradás egyik tünete hogy bár van inger nincs vizelet.

iszol elég folyadékot ebben a melegben? a kiszáradás egyik tünete hogy bár van inger nincs vizelet.
A kérdező hozzászólása: Hát annyira nem iszom sokat, szóval lehet benne valami... de mindig csak ébredéskor észlelem
nekem is szokott lenni olyan, hogy nagyon kell pisilnem, általában reggel, és mégis csak épphogy csordogál vagy csöpög, pedig "csobognia" kellene, erre gondolsz? mert ezt már több embertõl hallottam.
A kérdező hozzászólása: igen :)
Stressz okozhat például ilyet. Férfiaknál a prosztatabetegségek járhatnak ilyen tünettel.

Mostanában többször előfordult, hogy vígasztalhatatlanul sír. Volt úgy, hogy hosszú perceken keresztül sem hagyta abba. Mi lehet a baj?

Két hete kezd?dött és azóta többször el?fordult. A kezemben még semmi baja, aztán leteszem és onnantól nem hagyja abba. Az esti fürdetések is hangosak lettek, pedig azel?tt csendben mentek. Nem tudom mire vélni a dolgot. Egyébként 12 hetesek vagyunk. Lehet, hogy csak változik csak pechemre nem a jó irányba?

Legjobb válasz: Valamije fájhat, szegénykének. Nem a füle? Ha víz megy bele...nem tudom. De vidd el dokihoz, ha vigasztalhatatlan, akkor fájdalma van.

Valamije fájhat, szegénykének. Nem a füle? Ha víz megy bele...nem tudom. De vidd el dokihoz, ha vigasztalhatatlan, akkor fájdalma van.

A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Mostanában többször kaptam rajta hogy önkielégítést csinál pornó videó társaságában. Mi ennek az oka?

Engem ez zavar mert úgy érzem velem van a baj, pedig megteszek mindent neki és kipróbáltunk mindent amit õ is akart. Miért van akkor mégis ez??

Legjobb válasz: 1000. kérdés errõl, és 1000x is: semmi baj nincsen, normális! És nem veled van a baj, õ csak férfiból van és kész!

1000. kérdés errõl, és 1000x is: semmi baj nincsen, normális! És nem veled van a baj, õ csak férfiból van és kész!
Hát azért van mert nem elégíted ki eléggé vagy elég sûrûn! Kínáld magad mint egy úrnak ezüstálcán a kaját sûrûn hogy ki vagy éhezve és segítsen rajtad de sûrûn amikor látod rajta hogy szar a kedve vagy ilyenek!
Nem mellesleg nagyon sok lány is önkielégít pornóra kapcsolatban is :)
Kettes, te tök hülye vagy. Bocsi, de tényleg. A férfiak nem azért verik ki, mert az aktuális párjuk nem elég, nem elég jó, vagy bármi más probléma lenne. Csak kell a változatosság. Néha jó más puncit nézegetni közben. Ennyi. Attól még nem tetszel neki kevésbé, vagy nem fog a videón látható nõkre vágyni. Csak simán kell néha hogy magunkkal is jól érezzük magunkat. :) Ez egy teljesen természetes dolog. Mi férfiak ilyenek vagyunk. :) Ne vedd magadra. Sõt, esetleg ha éppen rajtakapod, szállj be, hagyd hadd nézze tovább, te meg csináld kézzel vagy szájjal. Vagy ha nem tudod rajtakapni, esetleg te dobd be, hogy nézhettek közben, olyat ami mindkettõtök számára izgalmas. :) Vagy ha neked ez nem téma akkor ne foglalkozz vele. Nem fog megcsalni, nem fog elhidegülni, nem fog kevésbé kívánni. Legalább is ha úgy veri, hogy a szexuális életetek sem minõségében sem mennyiségében nem csökken, akkor hagyd. Ha már a rovására megy, mert sajnos van ilyen, akkor van mirõl beszélgetni, de ott valószínû a kapcsolattal is van valami, de minimum a szexuális élettel. De amíg negatív jeleket nem fedezel fel, veled is ugyanolyan szívesen csinálja addig semmi gond. :)
Az az oka, hogy nem volt elég elõvigyázatos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Normális(sajnos) szerintem nem túl elegáns a pároddal szemben.
éreztem már így, mégis élek.
De. ÉS? Felesleges ezen gondolkozni. Mellesleg nem halnál bele, csak a mártírkodás néha jól esik... Majd ha átesel 1-2 ilyenen, megtanulod kezelni, és rájössz, hogy neeem, nem fogsz belehalni. Persze a legjobb, ha nem lesz ilyen. Sok sikert, és inkább mással foglalkozz agyban. Van elég dolog szerintem, keress inkább pozitív gondolatokat.
Amíg nincs baj, ne generáld. Élvezd ki amíg jó :) Az ember sok pofont kap az élettõl, ezért ilyenkor nem szabad ilyen negatív gondolatokkal táplálni magad.
Növési fájdalom.
Ilyen fájdalmam nekem is volt kiskoromban, a növéstõl van. Aki azt a csontrákos baromságot írta egy idióta.
Ebben a korban az én lányom is erre panaszkodott.Igaz, neki van lúdtalpa is, lehet, hogy az is közrejátszott.Sok gyerek szenved ilyen "növekedési" fájdalomtól, érdekes, nekem ilyen nem volt, pedig hirtelen nöttem nagyon sokat.
Lehet teljesen ártalmatlan is. http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3679/novesi-fajdalom Persze azért a háziorvosnak meg kell mutatni, talán kell egy vérkép.
Sztem is mindenképpen menjetek el egy orvoshoz, de nagy eséllyel arról lesz szó amit fentebb is írtak. "Növési" fájdalom, emlékszem az öcsém is sokat szenvedett attól, h fájt a lába éjjelente.Elvitték anyuék a dokihoz és ott derült ki, hogy semmi baja nincs, majd elnövi......
Nekem is nagyon fájt, 5.-es koromban, szóval jó eséllyel nem csontrákról van szó, de ha bármi dudor nõ ki, vagy gyulladt lesz, akkor mindenképp menjetek dokihoz.
Jaaaj nekem is borzasztóan fájt.
Egyszerûen nõ, emlékszem, nekem is fájt és az én gyerekeimnek is.
Hallottam korábban ilyet. Nem tudták sokáig diagnosztizálni a kisfiú betegégét. A végén már járni sem tudott. Végül kiderült, hogy egyoldalúan táplálkozott, semmi vitaminban gazdag ételt nem volt hajlandó megenni.
Nekem is volt, csemetémnek is. Állitólag a hosszú csontok növekedését nem követi megfelelõ gyorsasággal a csonthártya. A növekedés nem lineális, néhe megindul, néha abbamarad. Ennek megfelelõen a fájdalom is periodikusan jön elõ. Ha ez a baj, magától elmúlik - idõvel.
Mozogjon sokat
A testmozgás mindenképpen jót tesz

Tegnap este óta zsibadd a bal lábfejem, mostanában többször volt hogy elzsibbadt de akkor csak kicsi időre, most is zsibadd még én ha hozzányulok alig érzem, a járás is nehézkes kicsit olyan mintha vmi nagyon nehéz tárgyat cipelnék, mi lehet ez?

Legjobb válasz: például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.

például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.
Szegénykém, nagyon sajnállak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!