Találatok a következő kifejezésre: Mostanában többször hogy (47 db)

Mitől lehet az, hogy mostanában többször újraindúlt magától a gépem, 2napja pedig többször is lefagyott, a billentyűzetem is, vmikor az egér is?

Legjobb válasz: Az enyém is ezt csinálta. a szervízben megmondták,h rossz a winchester. Ki kellett cserélni. Lehet ez, de lehet más is.

Az enyém is ezt csinálta. a szervízben megmondták, h rossz a winchester. Ki kellett cserélni. Lehet ez, de lehet más is.
Vírus? Valamelyik vírusírtóval nézesd át a gépet.
A kérdező hozzászólása: most majd +próbálom vírusírtóval, ha nem lesz változás akk valszínû +kérek vkit h nézze át mi is lesz a baj.

Légyszi mostanába többször is érzek enyhén mintha görcs húná a hasamat 24 hetes kismama vagyok, hallottam a méh összehúzódásokról lehetséges, hogy az okozza? ! Valakinek hasonló érzés? ! Magnézium tényleg jó rá? !

Legjobb válasz: Igen, ez lehet az is, hogy nõ a pocid, nekem is volt ilyen érzésem. Igen, az orvosom nekem is azt ajánlotta rá így naponta 3*1 Magneb6-ot vettem be és már nem volt rossz. 29hkm

Igen, ez lehet az is, hogy nõ a pocid, nekem is volt ilyen érzésem. Igen, az orvosom nekem is azt ajánlotta rá így naponta 3*1 Magneb6-ot vettem be és már nem volt rossz. 29hkm
Én is magne b 6-tal kezdtem, aztán egy éjszaka úgy begörcsölt, hogy magnesium citricit írt fel a nõgyógyász. Azért ha legközelebb mész orvoshoz, említsd meg neki. Ráadásul amit felír az orvos, töredék áron kapod meg, a magne b 6 jó drága.
A kérdező hozzászólása: koszike ebbe igazad van, ma elmegyek úgy tervezem jobb ha õ is tudja nem?!
De!nekem 16. héttõl volt húzódás, feszülés, keményedés. Napi 3*2 Manesium Citriciit kellett szednem. Valamelyest használt. 36. hétig szedtem.
Orvos
Lehet, hogy forgácsot kéne váltani.Ha rossz minõségü, poros a forgács, könnyen lehet, hogy kiszáradt a bõre, ezért viszket neki.
Szerintem is a forgács a gond! Elõször próbálj ki egy másikat, és ha attól is vakarózik, vidd dokihoz! :)
A kérdező hozzászólása: jo de mar tobb forgacsot kiprobaltam de egyiktol sem vakarozott. van aki azt mondja h nyulik a bore (persze mostanaban kicsit hizott) es azert vakarozik de lehet h megis a forgacs...


Mostanában többször is arra ébredtem, hogy nagyon kell WC-re mennem. El is mentem, de nem tudtam pisilni. Mitől lehet ez?

Ha utána ittam valamennyit, és megint elmentem, már tudtam... Mi lehet az oka ennek?

Legjobb válasz: iszol elég folyadékot ebben a melegben? a kiszáradás egyik tünete hogy bár van inger nincs vizelet.

iszol elég folyadékot ebben a melegben? a kiszáradás egyik tünete hogy bár van inger nincs vizelet.
A kérdező hozzászólása: Hát annyira nem iszom sokat, szóval lehet benne valami... de mindig csak ébredéskor észlelem
nekem is szokott lenni olyan, hogy nagyon kell pisilnem, általában reggel, és mégis csak épphogy csordogál vagy csöpög, pedig "csobognia" kellene, erre gondolsz? mert ezt már több embertõl hallottam.
A kérdező hozzászólása: igen :)
Stressz okozhat például ilyet. Férfiaknál a prosztatabetegségek járhatnak ilyen tünettel.

Mostanában többször előfordult, hogy vígasztalhatatlanul sír. Volt úgy, hogy hosszú perceken keresztül sem hagyta abba. Mi lehet a baj?

Két hete kezd?dött és azóta többször el?fordult. A kezemben még semmi baja, aztán leteszem és onnantól nem hagyja abba. Az esti fürdetések is hangosak lettek, pedig azel?tt csendben mentek. Nem tudom mire vélni a dolgot. Egyébként 12 hetesek vagyunk. Lehet, hogy csak változik csak pechemre nem a jó irányba?

Legjobb válasz: Valamije fájhat, szegénykének. Nem a füle? Ha víz megy bele...nem tudom. De vidd el dokihoz, ha vigasztalhatatlan, akkor fájdalma van.

Valamije fájhat, szegénykének. Nem a füle? Ha víz megy bele...nem tudom. De vidd el dokihoz, ha vigasztalhatatlan, akkor fájdalma van.
éreztem már így, mégis élek.
De. ÉS? Felesleges ezen gondolkozni. Mellesleg nem halnál bele, csak a mártírkodás néha jól esik... Majd ha átesel 1-2 ilyenen, megtanulod kezelni, és rájössz, hogy neeem, nem fogsz belehalni. Persze a legjobb, ha nem lesz ilyen. Sok sikert, és inkább mással foglalkozz agyban. Van elég dolog szerintem, keress inkább pozitív gondolatokat.
Amíg nincs baj, ne generáld. Élvezd ki amíg jó :) Az ember sok pofont kap az élettõl, ezért ilyenkor nem szabad ilyen negatív gondolatokkal táplálni magad.
Növési fájdalom.
Ilyen fájdalmam nekem is volt kiskoromban, a növéstõl van. Aki azt a csontrákos baromságot írta egy idióta.
Ebben a korban az én lányom is erre panaszkodott.Igaz, neki van lúdtalpa is, lehet, hogy az is közrejátszott.Sok gyerek szenved ilyen "növekedési" fájdalomtól, érdekes, nekem ilyen nem volt, pedig hirtelen nöttem nagyon sokat.
Lehet teljesen ártalmatlan is. http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3679/novesi-fajdalom Persze azért a háziorvosnak meg kell mutatni, talán kell egy vérkép.
Sztem is mindenképpen menjetek el egy orvoshoz, de nagy eséllyel arról lesz szó amit fentebb is írtak. "Növési" fájdalom, emlékszem az öcsém is sokat szenvedett attól, h fájt a lába éjjelente.Elvitték anyuék a dokihoz és ott derült ki, hogy semmi baja nincs, majd elnövi......
Nekem is nagyon fájt, 5.-es koromban, szóval jó eséllyel nem csontrákról van szó, de ha bármi dudor nõ ki, vagy gyulladt lesz, akkor mindenképp menjetek dokihoz.
Jaaaj nekem is borzasztóan fájt.
Egyszerûen nõ, emlékszem, nekem is fájt és az én gyerekeimnek is.
Hallottam korábban ilyet. Nem tudták sokáig diagnosztizálni a kisfiú betegégét. A végén már járni sem tudott. Végül kiderült, hogy egyoldalúan táplálkozott, semmi vitaminban gazdag ételt nem volt hajlandó megenni.
Nekem is volt, csemetémnek is. Állitólag a hosszú csontok növekedését nem követi megfelelõ gyorsasággal a csonthártya. A növekedés nem lineális, néhe megindul, néha abbamarad. Ennek megfelelõen a fájdalom is periodikusan jön elõ. Ha ez a baj, magától elmúlik - idõvel.
Mozogjon sokat
A testmozgás mindenképpen jót tesz

Tegnap este óta zsibadd a bal lábfejem, mostanában többször volt hogy elzsibbadt de akkor csak kicsi időre, most is zsibadd még én ha hozzányulok alig érzem, a járás is nehézkes kicsit olyan mintha vmi nagyon nehéz tárgyat cipelnék, mi lehet ez?

Legjobb válasz: például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.

például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.
Szegénykém, nagyon sajnállak.

A 10 évvel ezelőtti szerelmemmel mostanában többször álmodtam, hogy járunk, pedig igazából soha semmi nem volt köztünk. Miért van ez? Már évek óta nem is láttam.

A v?legényemmel meg sosem álmodok, pedig már 7 éve együtt vagyunk.

Legjobb válasz: Talán még mélyen a szívedben vonzódsz hozzá, és szeretnél vele lenni.

Talán még mélyen a szívedben vonzódsz hozzá, és szeretnél vele lenni.

Ha valakinek cérnagilisztája van, az összefügghet azzal, hogy mostanában többször is volt szorulása és hasmenése is?

Legjobb válasz: Igen, okozhat szekrekedest es hasmanest is. Szerencsera a cernagiliszta altal okozott betegseg nem sulyos viszont kellemetlen tunetekkel jarhat. Viszkethet a vebgelnyilas. Figyelj a higeniara. Naponta tisztalkodj, nem art ha x is, es naponta cserelj fehernemut. Vakarozas utan ne nyulj semmihez, gondosan moss kezet. Kormeidet vagd rovidre, mert beekelodhetnek a korom ala a petek es fenn all az ujrafertozes lehetosege, sot masokat is megbetegithetsz. Esetleg lattal a fehernemudben v eszleltel a vegbelnyilas korul kis feher fergeket? Altalaban magatrol gyogyul, de ha egy het alatt sem mulnak a tunetek, akkor kezelesre van szukseg. Probalkozhatsz fokhagymaval, amit ajanlott este elfogyasztani. Gyogyulast.

Igen, okozhat szekrekedest es hasmanest is. Szerencsera a cernagiliszta altal okozott betegseg nem sulyos viszont kellemetlen tunetekkel jarhat. Viszkethet a vebgelnyilas. Figyelj a higeniara. Naponta tisztalkodj, nem art ha x is, es naponta cserelj fehernemut. Vakarozas utan ne nyulj semmihez, gondosan moss kezet. Kormeidet vagd rovidre, mert beekelodhetnek a korom ala a petek es fenn all az ujrafertozes lehetosege, sot masokat is megbetegithetsz. Esetleg lattal a fehernemudben v eszleltel a vegbelnyilas korul kis feher fergeket? Altalaban magatrol gyogyul, de ha egy het alatt sem mulnak a tunetek, akkor kezelesre van szukseg. Probalkozhatsz fokhagymaval, amit ajanlott este elfogyasztani. Gyogyulast.
ketszeri* tisztalkodas
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. Csak arra voltam kíváncsi lehet-e összefüggés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!