Találatok a következő kifejezésre: Mostanában többször fel éjjel (2 db)

Mostanában többször kelek fel éjjel pisilni, mint azelött és reggel is töménytelen mennyiségűt pisilek. Mitől van ez?

Azelött inkább csak reggel volt, h televoltam és elkellett mennem WC-re és elég sokat ürítettem. Gondolom ez normális. Viszont mostanában egyre többször van, h fölkell kelnem éjjel, mert pisilnem kell és akkor is rengeteget pisilek. Miután visszamentem az ágyba nem ittam semmit sem és reggel is rengeteget pisilek. Meg gyakran ég a gyomrom:S Van a kett?nek köze egymáshoz? Miért járok mostanában sokat pisilni. (Napközben szinte 1x 2x ha elmegyek). 16 vok és lány.

Legjobb válasz: Nem iszol este sokat? Dinnye esetleg?

Nem iszol este sokat? Dinnye esetleg?
A kérdező hozzászólása: Hááát dinnyét ettem elég sokat :S
akkor a dinnye miatt is lehet:)

Miért kel fel mostanában éjjel? (néha többször is)

6 hónapos kisfiam 2 hós kora óta átalussza az éjszakát, nagyon ritkán ébredt meg arra, hogy kiesett a cumija, de beadtam neki és aludt tovább. Másfél hete lázas volt, alig lehetett vele bírni és azóta minden éjszaka felkel, de etetés nélkül vissza se tudom altatni...Miért csinálja ezt? Látom rajt, hogy olyan álmos, szinte alig lát, meg nem is sír olyan fájdalmasan. Olyan büszke voltam, hogy az én kisfiam már mióta nem eszik éjjel, hanem végig alszik! Mit csináljak, hogy ne most szokjon rá az éjszakai etetésre?

Legjobb válasz: Talán ha nem mész oda foglalkozni vele, akkor hamarabb vissza alszik.

Talán ha nem mész oda foglalkozni vele, akkor hamarabb vissza alszik.
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁÁÁ, már próbáltam ezt is...:S
Fogzás és mozgásfejlõdés / fejlõdési ugrás is lehet ám... Türelem, kitartás, el fog múlni! :)
Kisfiam 2 hete félóránként ébred, és mára két foga is kibújt! (6, 5 hónapos)
Én már feladtam a reményt, hogy el fog múlni. Elõször én is fejlõdési ugrásra fogtam, de már egy hónapja tart... Szóval ma hajnalban már úgy másztam ki az ágyból, hogy ez a gyerek soha nem fogja átaludni az éjszakákat... 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakákat. Ahogy betöltötte a 6 hónapot (pont egy hónapja, ma 7 hós) minden éjjel min. kétszer felkel, de van hogy háromszor. Elõször fejlõdési ugrásra gyanakodtam, így mindig adtam neki enni, és mostanra természetessé vált, hogy éjjel is kajcsizunk. Szóval én nem tudom hogy mit kellene csinálnod, mert én úgy néz ki nagyon elszúrtam akkor ezt a dolgot...
Én fiam ugyanezt csinálja...Pedig 4-5 hetes kora óta átaludta az éjszakát.Most 4 hónapos.Eddig "csak" cumit kellett adnom neki, aludt is tovább.Persze ezt néha éjféltõl.2-tõl, mikor hogy.Ma meg felébredt fél 2-kor, nem kért enni, csak beszélgetett...3ig!!Aztán 5kor kezdõdött a cumi keresés. Bocs, h offoltam, de én sem értem az okát.Ha foga jönne, akkor nyügi is lenne biztos.De nem...
A kisfiam 6 hós, és pontosan 1 hónapja minden éjjel megébred 4-szer 5-ször, talán egy héten egy olyan éjszaka van, amikor végig alszik reggel fél 8-ig. Én már gondoltam mozgásfejlõdésre, aztán fogzásra (adtam is rá pár napig homeós bogyót, de semmi hatás), fogalmam sincs nekem sem, hogy mi lehet ez, de már úgy nézek ki minden reggel mint egy zombi. Sírni nem hagyhatom, várva, hogy majd csak visszaalszik, mert félek, hogy a tesó felkel, és neki másnap ovi, tehát kipihentnek kell lennie. Mi eddig még evés nélkül visszaaludtunk, de nem tudom, meddig úszom meg etetés nélkül. Úgyhogy okos választ sajnos én sem tudok adni. Ha másképp nem alszik vissza, úgy is csak a kaja marad. Nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!